Jump to content

IndianaAndrisSolo

Tag
 • Content count

  517
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IndianaAndrisSolo last won the day on March 4 2020

IndianaAndrisSolo had the most liked content!

Community Reputation

400 Nagyon kedvelt

About IndianaAndrisSolo

 • Rank
  Padawan

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

1960 profile views
 1. A jediknek nem nagyon kell használniuk a fénykardjukat fénykard elleni párbajban ebben a korban. Mi van, ha más, elterjedtebb eszközök ellen, mint amilyen pl. az electrostaff, a bo-rifle, vagy a Phasma-szerű lándzsa, azért jól jön az a párbajtőrkosár és a keresztvas.
 2. Bocsánat, de Hamill neve mellett ott van a What We Do in the Shadows is, amiben viszont szenzációs volt, szinészként, komikusként egyaránt, meg úgy az egész epizód nagyon ott volt (nem mintha a Mando záró része nem lett volna elképesztően jó).
 3. Karakterek, akiknek a feltűnésére nagyon nagyon várnék ebben a show-ban: 1. C A D B A N E - igazából titkon azt remélem, ő lesz a fő antagonistája a sorozatnak (de most már vagy itt, vagy a Bad Batchben folytatni kéne a történetét!!!) 2. Hondo Ohnaka 3. Rotta, azaz Büdöske, mint Jabba trónját magának követelő, immár kifejlett nyálkás szeméthegy 4. Bossk, illetve a többi Birodalom visszavágos fejvadász, de főként a trandoshan. Érdekes lenne, ha flashbackekben feltűnne Daniel Logan is Bobaként, illetve egyébként Windut itt lehetne úgy visszahozni, hogy k
 4. Érdekes, nekem inkább most a Boba Fettre fáj a fogam. Azok után, amit ebben az évadban Temuera leművelt, főleg a csodálatos utolsó jelenetben. A Mando meg egy nyugvóponton van most, nyilván folytatják, de kvázi fél-lezárást kapott most. Nem is rágom tövig a körmöm, hogy mi lesz most, egyedül a Darksaber kérdésköre érdekes plot-elem, meg Pershinget és Gideont is kivallathatják, hogy mi ez az egész a klónozással. Lehet, hogy Luke majd Mandoéktól kapja a tippet, amitől ismét nyomozásba kezd Palpatine után Landoval, és eljut a Pasaana-ra. Grogu is biztosan elő fog még kerülni, és vele
 5. Baromira nem szerettem a titkolózást az elmúlt években, ahogy bizonyos karaktereket dugdostak bizonyos filmek háttéranyagaiban, promócióiban gyakran utólag is. Mindegyik filmben volt ilyen, tudjuk jól. Általában azt a karaktert rejtegették, akiről aztán a legnagyobb csevely ment, és akit a legszívesebben néztünk volna meg poszteren, figuraként, stb. TFA: Luke; RO: Tarkin, de kissé Vader is; TLJ: Yoda; Solo: Maul; TRoS: Palpie és Han, de Luke is csak egy poszteren volt látható; Rebels s04: Palpie és Ahsoka; TCW s07: Vader; Mando s01: Grogu; s02: Luke. Annyira üdvözöltem most ezeket a friss epiz
 6. Nagyon csalódást keltő az episode guide, jóformán semmit sem tartalmaz. Iszonyatosan vártam az utolsó posztert, és mivel rajta kívül nem volt másik frissen behozott szereplő, biztos voltam benne, hogy Luke érkezik... Szomorú vagyok. Az is világos volt, hogy a rész végén miért nincsenek concept artok, de azért nyilvánvaló, hogy készültek a részhez, az episode guideba elfértek volna.
 7. Ez őrület, hogy egy karaktert csak úgy lehet lezárni, hogy meghal. Nem, nem, nem igaz, és borzalmas divat ez, amit a Trónok harca indított el. Ráadásul a Star Wars egy mese, a mesék persze nem végződnek mindig happy enddel. De azért nekem kicsit sok, hogy az egyedüli lezárás az lehet, hogy valaki meghal. Nekem az is tökéletes befejezés lett volna pl. Boba Fettnek, ha soha többé nem látjuk, miután ráült Jabba trónjára. Az is világos, hogy nem lehet mindenkinek pozitív vég, pl. Maulnak, Kylonak, Darth Vadernek nem lehet az a feloldása a tetteik után, hogy boldogan élt, míg meg nem ha
 8. Basszus, én azért egyre inkább reménykedtem George Lucasban. Hiába. Furcsa az is, hogy nem Favreau vagy Filoni rendezi ezt a részt. A hosszáról lehet már tudni valamit?
 9. Én meg úgy tudom, hogy egy animációs TV-film lesz, amitől akár egész estés is lehet. Én ezt kíváncsian várom, régi gondolatom, hogy lehetne a Lucasfilm és a Pixar közt egy animációs együttműködés, aminek R2 és 3PO a főszereplői. Végül nem Pixaros, de a többi bejött. Ha már említettétek a Droids sorozatot, a Droid Tales című Lego Star Wars-sorozat is hasonló formátumot képviselt.
 10. Szerintem azért jó ez a cím, mert többfenekű (többFennecű haha). Érthető Mando-ra, de szerintem Hess-re és Mayfeldre is. Mindhármójuknak van egy hitük, egy percepciójuk a világról, ami így, vagy úgy, de a rész végére megdől. Mando-nak a mandalori szabályrendszerébe, Hess-nek a Birodalomba és a rendbe vetett feltétlen vakhite, Mayfeldnek pedig az, hogy nem hiszi el, hogy lehet a világon egy magasabb rendű jó, amiért igenis érdemes küzdeni. Abban igaza van, hogy "a pokolhoz vezető út jószándékkal van kikövezve", de azért egy gyermek megmentése nem nagyon lehet más tett, mint tiszta.
 11. Szívemből szóltok, hogy a Bad Batch csapat nem volt egy nagy eresztés a TCWben. Echo persze érdekel továbbra is, ahogy az éra is, meg maga a világ, ami pazar, örülök, hogy az a színvonal, amit elértek a TCW hetedik évadára, "az nem vész kárba", és használják a továbbiakban az animációkat is. Ezt az időszakot szívesebben fedezném fel Rex-szel, de sebaj! Fennec Shand elég vicces azért, kicsit az az érzésem vele, mint Forest Whitaker Saw Gerrerájával, akit szintén nem tudom, milyen közvéleménykutatás után mérték fel, hogy fan favourite, és valamiért egy időben minden produktumba benyomták,
 12. Igen, láttam a listát, de a tegnapi előadásban nem említette Tudykot Kennedy. Volt hivatalos megerősítés korábban, hogy K2 szerepel, vagy csak pletyka?
 13. Most Alan Tudykot nem említette meg Kennedy. És nem is tűnt fel sehol a videóban. Mi lesz vele? Engem ez a sorozat jóóóóval kevésbé érdekel, ha nem lesz benne K-2SO, aki a legkedvesebb szereplő volt számomra a Zsivány Egyesben.
 14. Keress rá, hány éves Ming Na-Wen. Érdemes, én is megdöbbentem.
×
×
 • Create New...

Important Information