Ugrás a kommentre

orki

Tag
 • Összes hozzászólás:

  1.237
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

0 Semleges

orki tevékenysége

 • Rang
  Szittyamaflány

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://

Profil információ

 • Lakhely
  Vad Űr/ Turáni flotta
 • Érdeklődés:
  star wars, minden ami ló és sokminden egyéb

Információk

 • Ajánló
  oldfighter, Miss Kardee, Darth Krande

Legutóbbi látogatók

2.791 profil megtekintés
 1. orki

  Egyéb fontos

  Már gondolkoztam ezen a problémán! Tehát a legkézenfekvőbb a szigetelőszallag, a cápanadrág még el is takarja.
 2. orki

  Egyéb fontos

  Ezért rühellem afocit! Miért nincsnek vizilabda vagy úszóhuligánok? Most képzeljétek el! Phelps elött az úszó pályán a semmiből előtünne néhány pőre hölgy, az úr közegellenállása megnőne és Cseh Laci több számban is nyerhetne! Ugyanez vizilabdánál, csak aráúszáskor a szerbek ellen! Sezerintem a férfinézők is örülnének az efféle huligánkodásnak.
 3. orki

  Egyéb fontos

  Testvéremnek van két amerikánus cserediák hölgyeménye, nos a csajszik, bár egy egytemre járnak, de mindegyik másik államból való. Nagyjából a távolság akkora, hogy repülővel utaznak az oktatás helyszínére vagy egymáshoz, ha épp szünet van. Náluk államfüggő a drogok tolerálása, tehát helytelen a bezzegamerikában fű nől a balkonládában típusú hozzászólás és vélemény. Carryéknél a copsok megcsesznek tejfelen, mind ha bontott alkoholos üveg, mind ha mariska van nálad. Ő valami U-betűs államból való. Kis barátnője Kally szerint, náluk megngedett a maruihuána birtoklása, de véleménye szerint az nem elgendő egy jó füstöléshez.
 4. orki

  Egyéb fontos

  Még mindig meglepődök, hogy bár Ody és Frenki vagy egy tizessel idősebbek nálam, de mégis velük értek eggyet. Fura, biztos, azért mert mindhárman, igénytelen alkesz metálosok vagyunk. Amúgy annyira meglepő, hogy a kormbeliek mennyire nem ismerik saját határaikat, mind ivászat, mind drogozás terén.
 5. orki

  Egyéb fontos

  WOW! Milyen szak, ha szabad kérdezni? Mondjk egytemek tekintetébe, lassan az összes nagyobb délit ismerem.
 6. orki

  Egyéb fontos

  Az a srác, apukám munkatársának az öccse volt. Nyugodjon békében!
 7. HIBBANT! De pompás, ezek szerint csak a szokásos történt.
 8. Amit leírtál az alkoholista gyerekre, ugyanaz érvényes az én füves szobatársamra is. Szerintem, aki suttyó, azt eme szerek méginkább azzá teszik. Továbbá kissé sztereotípan gondolkozol az italozók felől! Nem mindenki kannást iszik, lehet kapni elfogadható áron jó bort is, lényeg, hogy nem kell VEDELNI! Úgy veszem észre, hogy szerinted, aki iszik mondjuk két sör vagy két fröccsöt, az már alkoholista és kenyér helyett is iszik, ami nem igaz. Bár, már egy éve nem voltam fórumtalin, de emlékeim szerint az urak, mindig minőségi bort és pálinkát hoztak, pedig egyikük, se keres annyit, mint az IMF elnöke, ja és seki nem volt részeg, nem viselkedett ordenáré állat módára, tehát a minőségi és kultúrált italozást meg lehet oldani, ha az illetőnek van rá igénye. Az ár-érték arány, tehát 2500 már nagyon jó aszút veszek, mondjuk szeptemberben és a decemberi szülinapomra is marad még... ha jól számolom ez 3 hónap nagyjából.
 9. Viccesek vagytok urak. Elvileg van az emberben is thc, hát ennyire ne sarkítsunk, anandamidnak hívják a tisztelt vegyületet és jutalmazó és fájdalom csillapitó rendszer tagja, az endogén opiátokkal együtt. Nem véletlenül van belőle annyi, amennyi, nem szükséges több vagy kevesebb. Bár mi is úgy tanultuk, hogy a fű nem okoz FIZIKAI függőséget, de lelkit teljes mértékben. (Halkan megjegyzem, hogy az ópiát származékokat alkalmazó embereknek, ha nincs meg a napi adagjuk, nem véletlenül elviselhetelen, maga a létezés és azon fájdalmak, amiket alapjáraton észre se veszünk, mondjuk egy talpra állásnál.) Volt egy félévig egy füves szobatársam, szerintem borzalmas volt. Alapjáraton én majdnem mindenkit elviselek vagy még jól ki is jövünk, de mikor a csaj rászokott elképesztő dolgokat művelt. Néha fogta magát és fél napig, feküdt, mint egy fatörzs, nem reagált semmire, máskot teljesen elfelejtette a dolgokat, vagy ha ivott a mariskára, akkor meg teljesen agresszív volt. Ha nem kapta meg a napi spanglit, akkor teljesen ideges, depressziós, HP volt, a lánygyerek. Szerintem ezek a cuccok feleslegesek és drágák, számomra egy jó pohár Tokaji vagy egy feles az igazi. Ha meg nyugodni akarok elmegyek kirándulni vagy iszok egy adag zsálya teát.
 10. orki

  Egyéb fontos

  Nekem is végig olvasva az utóbbi pár oldalt, pedig az f-betússel soha nem is rendelkeztem........ Most, hogy kiderült, hogy mindenki rocker elképzeltem a következős Katicás talit. Ody, mint black mötálos jön, talpig feketében, Frenkit metálmackóként tudom elképzelni, Pildi és Miss és Krande választhatnak a Jannis Joplin vagy a Tina Turner közt, Donát nekem olyan laza Bryan Adams vagy Bono, SimonZ talán Sting, Dzséjttel még nem találkoztam.
 11. orki

  Amatőr írók

  Ezt sose tudtam végig nézni a 17.percnél mindig feladom. Maga az unalom és a Stirlitz vicceket se értem.
 12. Kéne! De ez a fránya egyetem, este örülök, hogy ha vízszintesbe tehetem magamat és húzhatom a lóbőrt. Ember meg épp nyelvvizsgázik, szakdogát ír. Azt mondta, hogy utána folytatja az írást. Oly ritkán látom meg se ismerem már. Én még kitalálom...........de tényleg sok a dolog, Bár én nem mentem tüntetni a plebs-el mondván, hogy aki nem tud 2,5 átlagot összehozni 2 félév alatt az menjen fizetősre, főleg ha partira, piára van pénze, így kussolok, tanulok, bejárok a laborba kutatni, maradék időmben meg megpróbálok pihenni vagy lapos földén túrázgatok, esetleg otthon vagyok. Az elmúlt héten meg kolinapok voltak, így most pótolom a szunyálást.
 13. orki

  Zene

  Szívem szerint szólva én kifejezetten nem rajongok az elektronikus muzsikáért, illetve egy kivétel van az pedig a Prodigy, de őket senki se hallgatja. A koliban lévő tuccerek is dubstepre nyomják, meg zörejekre. Én maradok az Oldi féle rock/metál vonulatnál. Két legkedvesebb bandám, a számtalan közül a Metalica és az Ossian.
 14. orki

  Zene

  Két hét múlva elnézek egy pokolgép koncertre, levezetni a vizsga időszakban felgyülemlett energiákat. Sosem hallgattam őket, csak a gépindulót ismerem, így ideje neki állni az ismerkedésnek.......Ő, akkor az Iron Maiden helyett be is teszem őket a lejátszóba.
×

Fontos információ