Ugrás a kommentre

1valaki

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    86
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Heves megye

Legutóbbi látogatók

344 profil megtekintés

1valaki eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

41

Közösségi hírnév

  1. 1valaki

    Frank Herbert - Dűne

    Magyar szinkronos változatban a Bene Gesserit Hang sokkal jobban átjött,mint eredeti nyelven.
  2. 1valaki

    Frank Herbert - Dűne

    Felteszem a költői kérdést:Miért nem vagyok meglepve?Mivel költői kérdés válaszolni szükségtelen.
  3. 1valaki

    Frank Herbert - Dűne

    Ó, volt egyszer egy dalos! – mondta Duncan. – Meg tudott volna ölni benneteket éneklés közben, és még egy hangot sem tévesztett volna!Ezt 5000 évvel a halála után mondta Duncan Idaho,amikor visszanyerte emlékeit a Giedi Prime világán egy Harkonnen nem-gömbben.Nem kellene attól tartanod,hogy a Düne további részei nem érik el azt a szintet amit te felálltottál neki az elsö rész olvasása után.Elindultál ezen az ösvényen,menj végig rajta,megéri.II.Leto Atreides istencsászár is elindult az Arany Ösvényen,azzal a különbséggel,hogy nem egyedül tette meg az utat,hanem az egész impériumot végig hajtotta rajta.
  4. Ha én Filoni helyében lennék,ugy kezdtem volna a sorozatot,hogy Lady Tano visszatér a Malachorra a Világok közti világból.De nyilván a szivlapátozásra megérett Disney ebbe nem egyezett volna bele,mert limitált sorozatot terveztek belőle.Félő,hogy tartani fogják magukat ehhez az elgondoláshoz.
  5. A jövő elkezdődött.Most.Nem az amit "ismerünk".Az majd megy a Legendák közé,de még azt sem érdemli meg,de ha odateszi Filoni és Favreau,akkor méltó helyre kerül.
  6. 1valaki

    Az Ahsoka sorozat

    És most éppen az utolsó két rész van hátra.
  7. 1valaki

    Az Ahsoka sorozat

    Nem akarják ezek a jómunkásemberek belengetni a második évadot?Amennyiben ez igy marad,akkor a Disney hatványozottan megérett egy szívlapátos tarkókezelésre.
  8. 1valaki

    Part 6 - Far, Far Away

    Shin Hatin megjegyzéseiböl,kérdéseiből,gesztusaiból,testbeszédéből azt vettem ki,hogy nem tetszenek neki a dolgok ilyen irányú elmozdulásai,mintha szimpátiát érezne Sabine és Ezra irányába,talán már a vérüket sem akarja meginni.Baylan Skollt még kellemetlen meglepetés is érheti.
  9. 1valaki

    Part 6 - Far, Far Away

    Nem tartom valószinünek,hogy az Ahsoka sorozat keretein belül megtudjuk.Ez csak megérzés részemről,tényekkel alátámasztani nem tudom.A legkézenfekvöbbnek azt tartom,hogy Lady Tano multjával,kezdve onnan hogy valamilyen módon elhagyja a Malachort,a Tales of the Jedi következő évadában,vagy évadjaiban fogunk megismerkedni.
  10. 1valaki

    Part 5 - Shadow Warrior

    Egyetértek,ez bizony nem holmi aljadék DC univerzum.A VII-VIII-IX.rész alulról sem surolja a holmi aljadék DC univerzumot.
  11. 1valaki

    Part 5 - Shadow Warrior

    Azonnal felkeltené az érdeklődésemet hosszu távon a Star Wars.Mert most csak Lady Tano és a Rebels szereplők miatt nézem.Ha ők nem lennének nem jellene meg a kijelzőimen a messzi-messzi galaxis.
  12. 1valaki

    Part 5 - Shadow Warrior

    Azt lehet tudni,hogy Rex hol tartózkodik ebben az idöben?Él még egyáltalán?A másik nagy hiányzó pedig Moray.Hol van most a madárka?
  13. 1valaki

    Part 4 - Fallen Jedi

    Szerény véleményem szerint a Világok közti világot fogják használni a fallen jedik követésére.De a legvalószinübbnek azt tartom,hogy Trawn admirálist visszahozzák és vérbe boritják az ismert galaxist.Ebben az esetben pedig nem kell a fallen jediket követni.
  14. 1valaki

    Part 3 - Time to Fly

    Nem talán,hanem biztos hogy Baylan ismerte Anakint.Nézd meg ujra a final trailert.Ezt csoli118 elözö oldali hozzászólásához szántam válasznak,csak sajnos nem ugy sikerült ahogy szerettem volna.
  15. 1valaki

    Trailer

    Uj trailer van minimális ujdonsággal
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.