Jump to content

Darth Riddick

Tag
 • Content count

  5187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

273 Nagyon kedvelt

About Darth Riddick

 • Rank
  Dízníííí csőcselék
 • Birthday 06/24/1985

 • Weboldal címe:
  https://www.youtube.com/user/DayZDoctor/videos

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Nyíregyháza
 • Érdeklődés:
  Informatika, /gépek összerakása, hálózatok, web, játékok, egyéb.../ filmek, sorozatok, könyvek, olykor játékok (PC), túra, vezetés (autó), stb...

 • Ajánló
  Ody Mandrell

Recent Profile Visitors

10183 profile views
 1. Darth Riddick

  Filmek

  Világjegy!
 2. Szerintem nem is varok vele sokat, a mai nap abszolút adja magát, hogy belekezdjek. Mikor máskor, ha nem ma?! Szóval este Baljós árnyak!!
 3. Felejtesd el, Kargarosz! Az egész tag nem ér annyit, hogy most itt ezen fáraszd magad! Az értékek mentén kell olykor döntést hozni (sőt, azok mentén kellene mindig!) Te értékes tagja vagy ennek a közösségnek (nagyon is) ... viszont Mestal (a néha valóban értékelhető hozzászólásai ellenére) nem volt az! Sőt, kifejezetten az a személyeskedő és bomlasztó, egoista figura volt, akikkel már korábban is volt dolgunk itt. Mindegyiknek ugyan az lett a sorsa, pedig elég sok időt kaptak minden esetben, hogy kicsit elgondolkodjanak, magukba szálljanak és változtassanak, nem ment nekik, mi meg nem voltunk rájuk - ilyen viselkedés és mentalitás mellett - kíváncsiak tovább!
 4. Darth Riddick

  Filmek

  Meg kellene már néznem a 2049-et. Úgy egy bő éve néztem meg első alkalommal az első részt. Nem volt végülis rossz, érdekes volt. Bár nem valószínű, hogy belátható időn belül újranézem... viszont a 2049 máig kimaradt, ideje pótolni! Ez a kis szösszenet pedig még fel is rázott ennek kapcsán! Köszi!!
 5. LOL! És tényleg, javítom! Köszi az észrevételt!
 6. Sajnos, ha a képregényeket és a könyveket is bevenném a buliba, esélytelen lenne, hogy végezzek a IX. rész premierjéig... így sem biztos, hogy sikerülni fog. Mindenesetre neked sok sikert a továbbiakban is a vállalásodhoz! Az biztos, hogy kiemelten nagyszerű élményben van részed!
 7. Nos, hogy egyértelmű választ tudjak majd adni decemberben a címben is szereplő kérdésre (bár akkor már 11 film lesz) a következő elhatározásra jutottam: Ahogy befejeztem a GOT maratont jöhet a nagy Skywalker SAGA maraton, úgy mint: - Baljós Árnyak - A Klónok támadása - A Klónok háborúja mozifilm + a teljes sorozat kronológia szerint - A Sith-ek bosszúja - SOLO - Lázadók (a teljes sorozat) - Zsivány egyes - Új remény - A Birodalom visszavág - A Jedi visszatér - Az ébredő Erő - Ellenállás (eddig megjelent évad) - Az utolsó Jedik És végül a The Rise Of Skywalker (a hivatalos magyar cím leírásához egyelőre nincsen ingerenciám, ez idővel változni fog, de most ez van) Ez a fenti vállalás talán sokótoknak nem is tűnik valami komolynak, de sajos az utóbbi időben a munkahelyi tennivalók és egyéb magánéleti dolgok olyan szinten terhelnek le és forgácsolják fel az időmet, hogy én leszek a legboldogabb, ha decemberig sikerül a projektet megvalósítani! Szóval drukkoljatok!
 8. Mestal Olvaslak már egy ideje és azt tapasztalom, hogy neked beakadt KK és a Disney, amit egyszerűen nem tudsz elengedni. Ugyan azt a mantrát fújod, amit a Disney - haterek álmukból ébredve. Vannak jó meglátásaid, amiket érdemes elolvasni (én alapvetően szerettelek olvasni) de olyannyira süt legtöbb esetben a fent nevezett attitűd, valamint az, hogy képtelen vagy átlépni azon, hogy az itt kommentelők jelentős hányada (én is) másképpen látunk egy csomó mindent, hogy az írásaid jelentős része másról sem szól, csak búrkolt személyeskedésről a fórum kvázi teljes közösségének irányába csak azért, mert ők (mi) nem állunk be a Disney-haterek mögé és fújjuk ugyan azt a követ, hanem igyekszünk megtalálni az új Trilógiában, az új művekben és úgy eleve a Disney SW érában azt, amiről érdemes beszélni! (Szvsz az egészről érdemes beszélni!) Fontos néha elvonatkoztatni azoktól a 'vasigazságnak' hitt/vélt dolgoktól, melyek már nem feltétlenül állják meg a helyüket az új érában. Meglátásom szerint ezeket vagy elengedjük (de legalább nem rugózunk rajtuk nonstop) és akkor lehet konstruktív beszélgetéseket, akár értelmes vitákat is folytatni, vagy mereven ragaszkodunk ehhez, de akkor ne csodálkozzunk azon, hogy egyet nem értő véleményeket és értékeléseket kap vissza az ember! Te szemmel láthatóan ezen nem tudsz átlépni, képtelen vagy elfogadni, hogy itt a többség NEM veled ért egyet. Amennyiben elegednéd ezt és inkább csak a sima kommentelésre szorítkoznál, véleményem szerint kevesebben nyilvánítanának úgy véleményt, ahogy az neked nem tetszik. De ha még így is nyílvánítanak véleményt, nem biztos, hogy fel kell venni és forszírozni kell! De ez csak az én meglátásom/véleményem! Ha ennyire nem érzed jól magad itt - a beírásaidból legtöbbször ugyanis végülis is erre lehet következtetni - akkor viszont nem értem, hogy miért "pazarolsz" időt arra, hogy ide írj?! Látható, hogy a nethuszárok rengeteg olyan online platformot hoztak létre/használnak, ahol az "elfogadott és trendi?" vélekedést hangoztatják a Star Wars és a Disney kapcsán. Talán egy olyan közösségben kevésbé éreznéd frusztráltnak magad, mint közöttünk! Talán megérne egy próbát!
 9. Ja, ráadásul elég durva spoilert nyalt be szegény!
 10. Nabo Van valami abban, amit írsz. A film kb feléig bennem is volt egy olyan érzés, hogy mintha az IW jobb lenne picit - annak ellenére is volt bennem egy ilyen kósza érzés, hogy addig is baromira tetszett - de aztán a film második felében ez elszállt, és nem a látvány vagy a csata miatt. Hanem ott megfordult bennem valami. Egészen odáig egy Marvel filmet néztem, de onnantól más szemüvegen kersztül szemléltem tovább és - ahogy korábban is írtam - az IW-vel ellentétben (vagy az összes eddigi MCU filmmel ellentétben) a Végjáték (számomra) több volt, mint egy egyszerű film. Mint egy random epizód a sorban. Bakker itt olyan visszatekintések voltak, olyan karaktereket virítottak, akkora nosztaliga faktort nyomtak a korábbi filmekre, hogy pislogtam, mint hal a szatyorban és közben a TFA-hoz hasonlóan mint a tejbetök végig vigyorogtam a filmet - kivéve a drámai részeket, ott azért nem vigyorogtam... és igenis hatásosak voltak a drámai részek is, szerintem! Szóval ez nem csak egy MCU film a sorban, és szerintem hiba is így tekinteni rá. Még csak nem is az IW folytatása (technikailag az, persze) hanem több annál. Valami többet akart nyújtani ez a film, és számomra nyújtott is. Az IW-nél érezted, hogy az egész 10 éves építkezés ide tartott és valamelyest valóban a Végtelen háborút vezette fel. A Végjáték pedig mindennek a 10 évnek (és nem csak az IW-nek) adott egy olyan szép és kerek lezárást, hogy emelem a kalapom! És emellett egy olyan fan-éményt is az ember nyakába akasztott a film, hogy arra szavakat alig találok! Na mindegy, rám ilyen hatással volt... alig várom, hogy újra láthassam!
 11. A válasz a kérdésedre:
 12. Na megvolt!! Maratont néztem, vagyis a Végjáték előtt a Végtelen Háború is lement a moziban (Anno a TLJ-t néztem így, előtte lement a TFA is.... hatalmas élmény így filmet nézni!) Mit is mondhatnék?! Ez a film fergeteges volt. És nem is nevezném egyszerűen film-nek, mint olyannak, ez valami sokkal több volt annál! Olyan monumentális és szívhez szóló zárást kaptunk, hogy csak remélni merem, hogy a The Rise Of Skywalker is LEGALÁBB ilyen lesz!!! Spoiler nélkül ennyit... spoileresen viszont most még a spoiler kapcsoló ellenére sem akarok írni... van minek ülepednie. Na és persze sokszor-sokszor újranézős az alkotás! Ja, még egy dolog... Pontozzunk, miért ne? Nos: 100/10
 13. Én jövök: Április 24. 17:00 óra. Nyíregyházi Cinema City. 3D. Maraton vetítás... ergo Végtelen háború és Végjáték egyben egy film áráért! Anno így láttam a TLJ-t is. Na azon konkrétan besz*rtam! Tök jó volt ilyen maraton formában megnézni moziban! Külön poén, hogy tök véletlenül aznap szabin leszek.... na jó, annyira nem véletlen... az új lakás-projekt miatt. Da ha már így alakult egye fene, elmegyek arra a fránya filmre
 14. Nem akarok felelőtlenül kijelenteni semmit, de ha sikerül - ha nem is a premier megtekintésre - de egy későbbi esetleges közös (fórumos) EP IX nézésben jó lenne végre részt vennem. Sokszor azt sem tudom, hogy mire számítsak a hétvégén, nem hogy 8 hónappal előre.... de azon leszek, hogy össze tudjam hozni a dolgot!
×
×
 • Create New...

Important Information