Jump to content

Darth Riddick

Tag
 • Content count

  5212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

296 Nagyon kedvelt

About Darth Riddick

 • Rank
  Dízníííí csőcselék
 • Birthday 06/24/1985

 • Weboldal címe:
  https://www.youtube.com/user/DayZDoctor/videos

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Nyíregyháza
 • Érdeklődés:
  Informatika, /gépek összerakása, hálózatok, web, játékok, egyéb.../ filmek, sorozatok, könyvek, olykor játékok (PC), túra, vezetés (autó), stb...

 • Ajánló
  Ody Mandrell

Recent Profile Visitors

10293 profile views
 1. Köszönöm! Én kevésbé ismerem a források hitelességét... mindig Rátok hagyatkozom ebben, de én is ilyesmire gondoltam. Meg is nyugtattál! Köszi még 1x Yoda!
 2. Kösz! Nem kerestem, szembe jött a FB-on! Jobb dolgom is van, mint ilyeneket keresni! Békén hagyhatnál végre!
 3. Ezt olvastátok már? https://widescreen.hu/kudarcba-fulladt-a-star-wars-skywalker-kora-tesztvetitese/ Facebook-on az írott és tökéletes Ige megtestesítőjeként terjesztik... én inkább erős pletykának (esetleg előzetes lejáratásnak) érzem. Vélemény?
 4. Ody! Az emberiség egy része valóban... egy része! Egy viszonylag nagy része, melynek számossága exponenciálisan nő... sajnos!
 5. Én egy SAGA Trailer-től lefosnám a bokám! ... 2x!
 6. Ha Kylo kijelentésére gondolsz, hogy "töröljük el a múltat"... A Jediket, a Sith-eket, a Birodalmat, a Köztársaságot, mindent... nos, az Az Utolsó Jedik nem fejtette ki, hogy Kylo egészen pontosan mire gondolt. Igen, kimondatta vele a film ezeket, de nem fejtette ki. Nyilván erre lesz lehetőség majd a Saga záró epizódban. Viszont, ha őszintén belegondolunk ezekbe, nos nem ördögtől való a gondolat. - A Jedik inkompetens, dogmákba feledkezett, elvakult rendjét kiválóan bemutatta a Prequel Trilogy és a TCW sorozat. Palpatine, a Sith sötét nagyura előttük parádézott és nem vették észre!!! Ez nagyon durva! - A Köztársaság bukása sem KIZÁRÓLAG Palpatine ármánykodása miatt történt meg, addigra már egy velejéig romlott társadalmi és politikai berendezkedés volt... bukása, ha úgy tetszik ... valahol szükségszerű volt, az, hogy utána egy még rosszabb, kegyetlenebb, embertelenebb rendszer jött az egy dolog... nyilván a Birodalom nem maradhatott fenn, ezt pedig a SOLO, Rouge One, Rebels és a Classic Trilogy tökéletesen prezentálta. - Az Új Köztársaságról túl sokat nem tudtunk meg, de azt igen, hogy a Birodalom után mégsem sikerült teljesen megreformálni azt... a Birodalom maradékából felemelkedő Első Rend el is törölte, mint annak a rendjét. - A Sith-ek és a Jedik között évezredek óta fennálló halálos ellenségeskedésnek legtöbbször maga a Galaxis itta meg a levét.. ... és lehetne még folytatni. Annyira nem meglepő hát, hogy Kylo megcsömörlött ezektől és valami egészen újba akar belekezdeni. De hogy pontosan mit akar, azt - ahogy már említettem - még nem tudjuk! Szerintem ez az irány abszolút logikus... és inkább izgalmas, sem mint felháborító. Sőt, én nem is értem miért háborognak ezen?!
 7. Tökéletesen egyetértek! Addig nincs is baj, amíg nem nonstop az új éra ekézése és fikázása megy! Amúgy meg a Disney nem töröl el semmit. A Lucas-éra továbbra is létezik, elérhető bárki számára. Semmit nem változtattak meg rajta, pláne nem törölték el. Akinek nem tetszik az új irány, annak továbbra is rendelkezésére áll a Lucas-éra 6 filmje és a TCW!
 8. Ez irónia volt? Annak elment. De ha komolyan gondolod, akkor sajnos nem fogod itt jól érezni magad. Mi ugyanis nem olyan közösség vagyunk, akik gyűlöljük az új irányt a Disney-vel az élen!
 9. Nálam most jön a 4. rész... eddig nagyon b*szó!!
 10. Köszönöm szépen a kedves köszöntéseket!! Cupsy, téged is Isten éltessen!
 11. Szívesen megkövetem magam a kijelentésemmel szemben. Lehet, hogy ez pont nem áll az E3-ra, de sok minden másra viszont igen! Abszolút elfogadom a véleményed, mivel te jócskán benne vagy ebben. Én jóval laikusabb vagyok a témában. Bár az elvárásom az E3 kapcsán konvergált a nullához. Igazából egy The Evil Within 3-nak tudtam volna örülni talán egyedül, illetve egy Resident Evil 3: Nemesis Remake-nek! SONY távol maradása viszont valóban felvet kérdéseket!
 12. Szerintem ezzel is az a baj, mint úgy általában minden mással manapság. Irgalmatlan magasak az elvárások, amiknek szinte lehetetlen megfelelni. Ezért csalódik mindig mindenki mindenben, mert nem hozza valami azt a szintet, amit ÉN, az elvárásaimmal felállítok! Személyes vélemény!
×
×
 • Create New...

Important Information