Jump to content

Darth Riddick

Tag
 • Content count

  5231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

311 Nagyon kedvelt

About Darth Riddick

 • Rank
  Dízníííí csőcselék
 • Birthday 06/24/1985

 • Weboldal címe:
  https://www.youtube.com/user/DayZDoctor/videos

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Nyíregyháza
 • Érdeklődés:
  Informatika, /gépek összerakása, hálózatok, web, játékok, egyéb.../ filmek, sorozatok, könyvek, olykor játékok (PC), túra, vezetés (autó), stb...

 • Ajánló
  Ody Mandrell

Recent Profile Visitors

10357 profile views
 1. Darth Riddick

  Filmek

  Látom Terminator ranglistázás megy Akkor én is levésem, hogy a Dark Fate megtekintése előtt hogy áll részemről a dolog. (Aztán, ha kijön a lépés hétvégén megnézem az új filmet és meglátjuk, hogy a listámba hova tudom majd beilleszteni, ergo frissítés várható) Terminator 2 The Terminator Terminator Salvation Terminator Genisys Terminator 3
 2. Pár hónapja fizettem elő a Netflixre... életem egyik legjobb döntése volt! A zseniális Stranget Things-t nem is kell aszem említenem senkinek, de a már említettek közül én is kiemelném a Love, Death and Robots-t valamint a The Dark Crystal-t (ez utóbbit egyszerűen imádtam!!!) de nem maradhat ki a sorból a zseniális (német) DARK sem. Na azon letettem az arcom a hajammal együtt ... 2x! Akkora zseni az egész cucc, hogy döbbenet! Eszméletlenül egyedi időutazós mindfuck sztori! Természetesen a The Witcher is nagyon várós a részemről, na meg kinéztem egy raklapnyi egyéb sorozatot is már
 3. Darth Riddick

  Filmek

  Amennyire én tudom a Salvation is egy új trilógia első részeként jött ki, majd a Genisys szintén. Ezek szerint a Dark Fate-el is hasonló a helyzet. Én jövő héten nézem majd... nagyon vegyesek a vélemények, egyesek szerint tényleg a 3. legjobb T film az első két rész után, mások szerint meg a világ legrosszabb T filmje. (Szvsz nekem a 3. rész tetszett a legkevésbé... a Salvation-el és a Genisys-el is elvoltam) ... na majd eldöntöm, hogy a Dark Fate hova sorolandó a személyes listámban. Mellesleg a visszhangok alapján borítékolható, hogy egy darabig békén lesz hagyva a T frencsájz!
 4. Én viszonylag hasonlóan vélekedek a 8. évadról és a fináléról, mint Frenkie. Talán pont azért, mert én a 8. évad kezdetére fejetem be darálva az előző 7 évadot, és így tulajdonképpen egyben láttam az egész sorozatot, és nekem így, ebben a formában működött. Nem arról beszélek, hogy eldobtam az agyam a 8. évadtól és a finálétól (ez igaz az egész sorozatra, én továbbra sem értem azt az elképesztő hype-ot, ami korábban a szériát övezte, én láttam már ennél jobbat, de kétségtelen tény, hogy jól sikerült, de szvsz túl volt hype-olva, véleményem szerint a 8. évad fogadtatása ezért is lett olyan, amilyen. Szerencsére én ebből kiestem, én egészen másképpen néztem, eleve egészen másképpen álltam az egész sorozathoz, így nálam a befejezés működött!)
 5. Az előzőt lelövik a teszt pilot epizód után, itt még pilot sincs, de már tuti a berendelés? Fura. Engem egy Stark központú történet, amiben a Mások is szerepet kapnak a magam részéről jobban érdekelt volna!
 6. Wow! Bakker most akkora örömet okoztál, mint ide Nagykáta! Tényleg nagyon örülök!
 7. Jó, hogy írjátok a címeket, rá fogok nézni ezekre is! Amúgy ezek a japán zenék ledaráltak teljesen a húsdarálón! Jobbnál jobbak. FMA tekintetében is nehéz választani, mert nagyon jó szinte mindegyik egytől egyig, de talán ez a kedvencem: FMA-ban az tetszik nagyon egyébként, hogy akkora mély dráma az egész, mint HÁZ! A maga módján van benne humor, sőt, jó humor! De mégis az egész sztori, a tesók története, akkora tragédia, hogy elképesztő! Death Note-nál is hasonlót éreztem, ezért is tetszett nagyon. Igen, komolyan veszik magukat, és itt ezt bátran meg is tehetik, mert mindkét anime esetében az alapanyag egyszerűen leírhatatlanul jó, mély és roppant drámai. A kivitelezés pedig Death Note-nál és FMA-nál is példaértékű! Japánban valamit nagyon tudnak!
 8. Mindenképpen! Egyetértek! És gondoljatok bele! Azért a Disney és a LucasFilm bőven szolgáltat nekünk tartalmakat.... gondolok itt az új élőszereplős sorozatokra, melyek a küszöbön állnak. Bőven lesz témánk. És gondolkodhatunk Live adásban is, nem kell feltétlenül felvételről mennie De ez részletkérdés, majd meglátjuk mit sikerül összehozni! (Természetesen a Live adás utólag is visszanézhető/hallgatható lenne!!!)
 9. Jobbat mondok Jake! Mivel a TLJ podcastünk úgy jelent meg, hogy 1. rész, ahhoz is kellene készíteni egy 2. részt. Nem mindent érintettünk az elsőben, maradtak még témák bőven, és a film is leülepedett ennyi idő alatt, szóval a IX. előtt fel lehetne melegíteni a káposztát! Igen, a SAGA záró epizódot nagy hiba lenne kihagyni!!! Nem is szeretném, csak nem egyszerű egy ilyet össze egyeztetni. Ennek ellenére aki szívesen részt venne egy újabb TLJ podcast-ben és később, december végén vagy január elején egy SAGA-záró beszélgetésben, az itt jelezheti is, aztán megpróbáljuk összehozni! Köszi, hogy felvetetted!!
 10. Nekem most be van tárazva pár: FMA:B után meg meg akarom nézni rendesen az InuYasha-t, valamint a One Punch Man-t és az Attack on Titan-t. Valamint lesz egy Death Note újrázás, mert az valami észvesztő volt! Aztán jöhet majd a többi. Yoda, amiket te említettél azoknak is utána nézek... pláne, hogy azt mondod, hogy jobbak, mint a FMA!
 11. Most már a Brotherhood-ot, előtte néztem meg a simát. Hát észvesztően jók! De ez off volt itt, sorry! Sorozatok topic-ban érdemesebb folytatni! )
 12. Én évtizedekig kizárólag a Dragon Ball sorozatokat voltam hajlandó megnézni, ami anime (azokat viszont mindig is nagyon szerettem, és ez most is így van) ... ám pár hónapja fordult a kocka. Netflixen letoltam a Death Note-ot, amitől hetekig arcon pörögtem! Majd egy kedves barátom ajánlotta a Fullmetal-t, amitől meg szintén arcon pörgök Jelenleg nézem a Brotherhood-ot, előtte az első sorozatot néztem meg, aminek csak az első fele mangahű... hát az is nagyon nagyon tetszett... de mindenki azt mondja, hogy a Brotherhood még jobb... aminek csak örülök!
×
×
 • Create New...

Important Information