Jump to content

Darth Riddick

Tag
 • Content count

  5395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Darth Riddick last won the day on May 12

Darth Riddick had the most liked content!

Community Reputation

563 Nagyon kedvelt

About Darth Riddick

 • Rank
  Dízníííí csőcselék
 • Birthday 06/24/1985

 • Weboldal címe:
  https://www.youtube.com/user/DayZDoctor/videos

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Nyíregyháza
 • Érdeklődés:
  Informatika, /gépek összerakása, hálózatok, web, játékok, egyéb.../ filmek, sorozatok, könyvek, olykor játékok (PC), túra, vezetés (autó), stb...

 • Ajánló
  Ody Mandrell

Recent Profile Visitors

10667 profile views
 1. Sajnálattal olvasom Donát! Remélem mielőbb rendbe jössz! Persze nagyon hiányzik a személyed a beszélgetésekből, reméljük mihamarabb visszatérsz!!!
 2. Kedves Fórumtársak! Végre utolértem magam és a két legutóbbi podcast adás kikerült videó formájában a YouTube-ra is: Új remény: A Birodalom visszavág: A kettő együtt valamivel több, mint 5 óra!!! tömény Star Wars tartalom! Jó szórakozást!
 3. A Birodalom visszavág PodCast hanganyaga. Résztvevők: Darth Cupsy, Wilde és szerénységem. Időtartam: kerekítve 2 óra 34 perc ízig-vérig Star Wars tartalom! Itt hallgatható! Jó szórakozást!! Az új remény videóval megcsúsztam, valószínűleg A Birodalom visszavággal együtt fog kikerülni YouTube-ra a jövő héten!
 4. Friss link a hallgatóságnak a Discord-hoz! https://discord.gg/V7WUgn
 5. Ahoy. Igyekszek 8-ra itt lenni. Pár perc csúszás befigyelhet...
 6. Úgy tűnik egyelőre jó lesz a 20:00 nekem is. Sikerült bütykölgetni a gépet.... most napok óta hiba nélkül megy. De ha minden igaz holnap végre megjönnek a várt alkatrészek, szóval vasárnapig minden tutira rendben lesz... nagyon remélem!
 7. Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönöm a kedves köszöntéseket!!! Én is sok szeretettel köszöntök mindenkit, akinek mostanában volt/lesz a szülinapja!!!
 8. Ma is csinálta már 1x ezt, szóval így inkább nem vállalnám be Remélem hét elején megjönnek az alkatrészek és vasárnapra már helyre áll újra minden!
 9. Srácok! Pár napja probléma van a PC-mel. Random "kikapcsol" ... ami nem igaz, megy tovább, nem áll le. Az összes USB cucc szál el (bill, egér, mikrofon, stb...) + a kijelzők sötétülnek el és és a Windows is teljesen OFF lesz, ergo használhatatlan... Kikapcsolás után már vissza sem nagyon lehet kapcsolni (pontosabban az OS nem tölt be) legalábbis azonnal nem. Ez akkor gáz, ha mondjuk pont a felvétel közepén kezdi csinálni ezt a "csodát". Többek között ezért sem készült még el a legutóbbi PodCast YouTube verziója. Az új alaplap már másfél hónapja meg lett rendelve, de úgy tűnik most már tényleg nagyon időszerű lesz a csere. A hosszadalmas rendelés oka, hogy amit rendeltem sajnos nagyon nehezen lelhető fel... elvileg jövő héten megérkezik (nagyon remélem legalábbis!!) Ennek fényében sanszos, hogy e technikai probléma miatt elmaradna a felvétel, ami miatt elnézéseteket kell kérnem, én sem örülök neki, hogy ezt műveli a gépem
 10. Sziasztok! A hanganyag már hallgatható. Hossz: 2 óra 31 perc. Jó szórakozást! Ahogy tudom szállítom a YouTube verziót is!
 11. A nyers felvétel 2 óra 32 perc lett. Holnap (vagy rosszabb esetben kedden) várható a kicsinosított, végleges változat publikálása Mixcloud és YouTube felületeken, addig is szíves türelmeteket kérem! Riddick
 12. Direkt link a Discord-hoz, ha valaki hallgatná élőben a New Hope kibeszélőt! https://discord.gg/WXa8Vz
 13. 20:00 körül ott leszek!! Sajnálom Donát! A Birodalom kibeszélőhöz (valszeg 1 hét múlva) remélem csatlakozol
 14. Igyekszem, de lehet, hogy picit kések.
 15. Mivel sajnos múlt héten nagyon el voltam havazva ... ezért a Rouge One PodCast YouTube verziója csak most került ki: 2 óra 20 perc tömény Star Wars tartalom!
×
×
 • Create New...

Important Information