Jump to content

Darth Riddick

Tag
 • Content count

  5203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

287 Nagyon kedvelt

About Darth Riddick

 • Rank
  Dízníííí csőcselék
 • Birthday 06/24/1985

 • Weboldal címe:
  https://www.youtube.com/user/DayZDoctor/videos

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Nyíregyháza
 • Érdeklődés:
  Informatika, /gépek összerakása, hálózatok, web, játékok, egyéb.../ filmek, sorozatok, könyvek, olykor játékok (PC), túra, vezetés (autó), stb...

 • Ajánló
  Ody Mandrell

Recent Profile Visitors

10239 profile views
 1. Nálam most jön a 4. rész... eddig nagyon b*szó!!
 2. Köszönöm szépen a kedves köszöntéseket!! Cupsy, téged is Isten éltessen!
 3. Szívesen megkövetem magam a kijelentésemmel szemben. Lehet, hogy ez pont nem áll az E3-ra, de sok minden másra viszont igen! Abszolút elfogadom a véleményed, mivel te jócskán benne vagy ebben. Én jóval laikusabb vagyok a témában. Bár az elvárásom az E3 kapcsán konvergált a nullához. Igazából egy The Evil Within 3-nak tudtam volna örülni talán egyedül, illetve egy Resident Evil 3: Nemesis Remake-nek! SONY távol maradása viszont valóban felvet kérdéseket!
 4. Szerintem ezzel is az a baj, mint úgy általában minden mással manapság. Irgalmatlan magasak az elvárások, amiknek szinte lehetetlen megfelelni. Ezért csalódik mindig mindenki mindenben, mert nem hozza valami azt a szintet, amit ÉN, az elvárásaimmal felállítok! Személyes vélemény!
 5. Bár még az utolsó évadból hátra van a két utolsó rész, azt elmondhatom a GOT-ról, hogy kiemelkedően minőségi sorozat. Kiváló operatőri munka, nagyszerű CGI, remek trüllök, mozifilmbe illő csatajelenetek, szuper színészek és remek - általuk életre keltett - karakterek... DE! Továbbra sem látom én sem azt a leírhatatlan hype-ot, ami körbe lengte a sorozatot éveken keresztül. Amerikában 10 milliónál is több ember vett ki szabadságot csak azért, hogy láthassa a finálét. Nem egy - számomra - jobb sorozatot láttam már a GOT-nál, de tény, hogy - amit eddig láttam - alapvetően tetszett és szórakoztató volt, de nekem mondjuk egy LOST, Stranger Things, 24, Doctor Who, vagy akár még egy StarGate (SG-1, Atlantis) is többet tudott adni! De ez én vagyok!
 6. Sorry... valóban csak felskálázást tud. Nincs esetleg XBOX ONE X konzolod? Az tényleg játszik 4K-s BD lemezt. Első kézből tudom (azt használom) PS4 Pro-ról ez már tudtommal sajnos nem mondható el. (A sima illetve a slim verziókról meg pláne!) Kiváló konzol a PS4, de az inkább játékokhoz jó, multimédiára az XBOX a nyerő. (Mindkettő van, így ez esetben most biztosan tudom, hogy miről beszélek ;))
 7. Mind jót nevettünk Dzséjt fenti írásán... az igazi POÉN viszont az, hogy ez nem vicc! Tényleg így működik egy csomó ember! Számomra ez ijesztő!
 8. Tessék: https://asztali-blu-ray-lejatszo-es-felvevo.arukereso.hu/panasonic/dmp-bdt181eg-p335743960/#termek-leiras
 9. Már nagyon nagyon tele a hócipőm ezekkel! https://www.mafab.hu/article/ujabb-peticioban-tiltakoznak-a-star-wars-rajognok-a-tronok-harca-iroparosa-ellen-48
 10. Nem kellene mindenáron beleeröltetni ezt szerintem. Bár talán jól is meg tudják oldani (nehéz lesz) de inkább már engedjék el ez a dolgot Ray szüleivel kapcsolatban. Mellesleg mi értelme lenne? Han nem erő érzékeny ... a nő, akivel félre.... az meg egy teljesen random noname valaki, akit nem ismerünk és nem is hiszem, hogy releváns lenne. Ők nemzettek volna egy ekkora Erő-Bajnokot, mint Rey? Nem tudom, fura! ...
 11. Emlékszem anno '99-ben premieren néztem egy olyan moziban - itt Nyíregyházán - ami azóta már nem létezik (lebontották). Sok filmen voltam eddig moziban életem során, vannak köztük meghatározók, igen, több is, valamint kiemelkedő filmélmények, DE... 14 éves koromból a mai napig emlékszem arra, ahogy kijöttem a moziból és szépen hazasétáltam. Emlékszem milyen kellemes és szép idő volt, emlékszem melyik útvonalon mentem végig, emlékszem a '99-es tavasz illatára és arra a leírhatatlan, hatalmas élményre, amit számomra jelentett az a bő két óra a nagyvásznon! Mondanom sem kell végig a film kattogott a fejemben (és ennek ellenére is ennyire belém égett a hazaséta a moziból a film után.... talán pont emiatt). Később eredeti VHS kazettáról a húgommal naponta volt, hogy többször is megnztük. Kívülről fújtuk a teljes szövegkönyvet, főleg Jar Jar dumáit. Hatalmas élmény volt. Nemrég elkezdtem a korábban már említett nagy SW maratonomat, és természetesen a Baljós árnyakkal indítottam a sort. Én nem tudom, hogy mitől vagy hogy miért (talán mert egy 55"-os 4K tévén néztem) tényleg nem tudom, de akkora élményt adott újra (már régen láttam korábban) hogy az engem is meglepett! Jól öregedett a film. A trükkjei és a CGI effektek is (szerintem) a mai napig megállják a helyüket. A film bája pedig továbbra is lehengerlő! Mikor a Baljós árnyakat láttam először a moziban már kívülről fújtam a Klasszikus Trilógiát ... mégis zabáltam az új film minden egyes másodpercét... és így volt ez a teljes Prequel Trilógiával... és most a Disney-éra filmjeivel is.... ez van... nekem eddig az összes élőszereplős produktum tetszett!
 12. Ezt nagyon adom, Dzséjt!
 13. Csak a Prometheus-Covenant vonalat zárják végre le könyörgöm egy filmmel, ami össze is köti az előzményeket az első ALIEN filmmel! Nincs ennél több/nagyobb vágyam! Szerintem nem kérek sokat!
×
×
 • Create New...

Important Information