Ugrás a kommentre

1valaki

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    86
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

1valaki összes hozzászólása

  1. 1valaki

    Frank Herbert - Dűne

    Magyar szinkronos változatban a Bene Gesserit Hang sokkal jobban átjött,mint eredeti nyelven.
  2. 1valaki

    Frank Herbert - Dűne

    Felteszem a költői kérdést:Miért nem vagyok meglepve?Mivel költői kérdés válaszolni szükségtelen.
  3. 1valaki

    Frank Herbert - Dűne

    Ó, volt egyszer egy dalos! – mondta Duncan. – Meg tudott volna ölni benneteket éneklés közben, és még egy hangot sem tévesztett volna!Ezt 5000 évvel a halála után mondta Duncan Idaho,amikor visszanyerte emlékeit a Giedi Prime világán egy Harkonnen nem-gömbben.Nem kellene attól tartanod,hogy a Düne további részei nem érik el azt a szintet amit te felálltottál neki az elsö rész olvasása után.Elindultál ezen az ösvényen,menj végig rajta,megéri.II.Leto Atreides istencsászár is elindult az Arany Ösvényen,azzal a különbséggel,hogy nem egyedül tette meg az utat,hanem az egész impériumot végig hajtotta rajta.
  4. Ha én Filoni helyében lennék,ugy kezdtem volna a sorozatot,hogy Lady Tano visszatér a Malachorra a Világok közti világból.De nyilván a szivlapátozásra megérett Disney ebbe nem egyezett volna bele,mert limitált sorozatot terveztek belőle.Félő,hogy tartani fogják magukat ehhez az elgondoláshoz.
  5. A jövő elkezdődött.Most.Nem az amit "ismerünk".Az majd megy a Legendák közé,de még azt sem érdemli meg,de ha odateszi Filoni és Favreau,akkor méltó helyre kerül.
  6. 1valaki

    Az Ahsoka sorozat

    És most éppen az utolsó két rész van hátra.
  7. 1valaki

    Az Ahsoka sorozat

    Nem akarják ezek a jómunkásemberek belengetni a második évadot?Amennyiben ez igy marad,akkor a Disney hatványozottan megérett egy szívlapátos tarkókezelésre.
  8. 1valaki

    Part 6 - Far, Far Away

    Shin Hatin megjegyzéseiböl,kérdéseiből,gesztusaiból,testbeszédéből azt vettem ki,hogy nem tetszenek neki a dolgok ilyen irányú elmozdulásai,mintha szimpátiát érezne Sabine és Ezra irányába,talán már a vérüket sem akarja meginni.Baylan Skollt még kellemetlen meglepetés is érheti.
  9. 1valaki

    Part 6 - Far, Far Away

    Nem tartom valószinünek,hogy az Ahsoka sorozat keretein belül megtudjuk.Ez csak megérzés részemről,tényekkel alátámasztani nem tudom.A legkézenfekvöbbnek azt tartom,hogy Lady Tano multjával,kezdve onnan hogy valamilyen módon elhagyja a Malachort,a Tales of the Jedi következő évadában,vagy évadjaiban fogunk megismerkedni.
  10. 1valaki

    Part 5 - Shadow Warrior

    Egyetértek,ez bizony nem holmi aljadék DC univerzum.A VII-VIII-IX.rész alulról sem surolja a holmi aljadék DC univerzumot.
  11. 1valaki

    Part 5 - Shadow Warrior

    Azonnal felkeltené az érdeklődésemet hosszu távon a Star Wars.Mert most csak Lady Tano és a Rebels szereplők miatt nézem.Ha ők nem lennének nem jellene meg a kijelzőimen a messzi-messzi galaxis.
  12. 1valaki

    Part 5 - Shadow Warrior

    Azt lehet tudni,hogy Rex hol tartózkodik ebben az idöben?Él még egyáltalán?A másik nagy hiányzó pedig Moray.Hol van most a madárka?
  13. 1valaki

    Part 4 - Fallen Jedi

    Szerény véleményem szerint a Világok közti világot fogják használni a fallen jedik követésére.De a legvalószinübbnek azt tartom,hogy Trawn admirálist visszahozzák és vérbe boritják az ismert galaxist.Ebben az esetben pedig nem kell a fallen jediket követni.
  14. 1valaki

    Part 3 - Time to Fly

    Nem talán,hanem biztos hogy Baylan ismerte Anakint.Nézd meg ujra a final trailert.Ezt csoli118 elözö oldali hozzászólásához szántam válasznak,csak sajnos nem ugy sikerült ahogy szerettem volna.
  15. 1valaki

    Trailer

    Uj trailer van minimális ujdonsággal
  16. 1valaki

    Trailer

    Különösen akkor érdekes amikor mesternek szólitja Ahsokát.
  17. 1valaki

    Trailer

    De sajnálom,hogy annak szép nönek levágatják a haját.A hosszuhajú Sabine Wren maradhatott volna,akkor is ha odavernek vele egy kicsit a kontinuitásnak.
  18. Nagyszerü észrevétel.Leegyszerüsitve sokan azt nem érik fel ésszel,hogy ujonann létrehozott karakterröl azért nem hallottak a multban,mert akkor még a készitök nem találták ki.Egy fél példa igaz ezek nem uj karakterek:A birodalom visszavágban Yoda és Artu miért nem ismerik fel egymást.És erröl oldalakon keresztül elmélkednek,hogy hogyan lehetséges ez hiszen a köztársaság idején akár még napi szinten is találkoztak,ismerték egymást.De az hogy a köztársasági idöket 20 évvel késöbb forgatták le,a multat irták meg késöbb nem jut az eszükbe.De el sem fogadják a tényeket magyarázatnak.
  19. 1valaki

    Chapter 11: The Heiress

    Nos amennyiben elfogadod ténynek hogy Obi-Wan YE-57-ben született akkor az elméletem megáll és Bo-Katan már le is dolgozhatta a 40 évet és nyugdijaskoru.Ha nem fogadod el a tényt amihez a feltételezéseket társitottam,tölem akár át is irhatod a kánont.
  20. 1valaki

    Chapter 11: The Heiress

    Nem veszik sehonnan,feltételezik.A tényekre kell alapozni mert vannak és számolni kell egy kicsit.Tudjuk a TCW-böl amikor megismerkedtünk Mandalorral,hogy Obi-Wan Kenobi ifjuságuk hajnalán megfürészelte Satine Kryzet.Tombolt az égig érö szerelem.Tételezzük fel hogy Obi-Wan 5 évvel idösebb mint Satine,ez még optimális is lehet.Bo-Katan tételezzük fel öt évvel fiatalabb mint növére Satine,ez is optimális lehet.Most valaki kideriti hány éves volt Obi-Wan halálakor az elsö halálcsillag pusztulásának az évében,elméletileg tudjuk hogy melyik évben járunk most,és igy 10 százalékos türéssel akár meg is határozhatjuk Bo-Katan Kryze életkorát.
  21. 1valaki

    Chapter 11: The Heiress

    Annyira nem volt hasonlóság,hogy Koska személyében Sasha Banksot tisztelhetjük.Sok sikert kivánok neki,legyen annyira sikeres a filmezés területén,mint Dwayne Johnson.
  22. 1valaki

    A The Mandalorian sorozat

    Nos ez a kaszkadör csaj volt Lady Tano perfomansza a Clone Wars 7.évadában.A neve most nem jut eszembe,de valaki majd kiguglizza.
  23. Asimov Alapitványa nehéz olvasmány.A düne 4.,5.,6. része lehet nehezebb olvasmány.De A gyűrük ura alulról sem súrolja a nehéz olvasmány fogalmát,még akkor sem ha legjobb esetben is egy közepes SW-regénnyel próbáljuk versenyeztetni "nehézség" szempontjából.
  24. Ha eljutsz a következö illusztrációig A szilmarilokban,fél óra szünetet fogsz tartani és elgondolkodsz majd a történteken
  25. A negyediket és ötödiket tartalmazza A szilmarilok.Az elsöben és a másodikban semmi olyan nincs ami nem található meg A szilmarilok Numenor története fejezetében,vagy A király visszatér függelékében.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.