Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Nagyon ígéretes! A látvány első-osztályú! Ráadásul a korábbi látványtervek alapján, mindez csak a jéghegy csúcsa.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Ez annyira látványos volt, hogy elsőre fel se fogtam. Az űrcsata monumentálisnak néz ki. Thrawn pedig továbbra is lázadóknak nevezi az ellent. Alig várom a bukását.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Ki lehet az a fickó akivel Anakin és Ahsoka harcol az erdőben?
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Áá!!! Filoni star wars! Bocsánat!STAR WARS!Ez az én sorozatom lesz!Éjnővér íj élőben! És micsoda dupla kard markolat, köztes pengével!Na Leslie! Hogy is van az a nagyon különleges kard aminek a megvalósítása komoly kihívás elé állította a kellékeseket? Hagyjad már! Az egy sima kettészedhető kard volt, Kenobi is megcsinálta Mauléból, csak ott a kicsi nem működött...De ez tényleg vagány. És ciánkék a pengéje! Személyes kedvencem a Jedi játékokból!Anakin, mekkora királyság már! Én mindig szerettem Hayden Christensent, nagy öröm nekem, az ő használata, nagy szerencséje a Star wars nak és nekünk, hogy ő nem fordult el a világtól és a rajongóktól! Remélem a Klónok támadása azóta felnőtt megöregedett fanyalgói is elismerik már a jelenlétét!De messze van a január!Jobban várom, mint a Starfightert de szerencsére előbb is jön.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Ebben aztán van minden. Live-action CW Anakin menő még mindig. :)
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Szerző Elsőként a flashback jelenetet emelném ki. Valahogy sejtettem, hogy ha már kiállították Anakin és Ahsoka téli szettjét, az előzetesben csak szerepeltetik és lám így is lett. A helyszín érdekes, az ellenfél különösen. Azt tudjuk a TCW-ből, hogy voltak olyan jedik, akik kiváltak a Rendből, legyen szó Dookuról vagy Pong Krellről. Elképzelhető, hogy egy újabb bukott jedit látunk, akit Anakin és Ahsoka kettősének kell kiiktatnia? Persze elsőként azt hittem, hogy egy szimpla edzésről lehet szó, de most inkább arra hajlok, hogy ez a jelenet fontos lehet majd Ahsoka jelenkori történetében, ami nem más, mint hogy a nő jedi vagy sem.Amúgy érdekes fénykardja van. A cián szín tetszik, a dupla fénykard közötti +1 meglepett, egyelőre nem tudom milyen funkciót fog szolgálni, de felkeltették az érdeklődésem.Thrawn visszatért a Galaxisba! A chiss főadmirális rögtön kinyilvánítja, hogy háborút indít a "Lázadók Szövetsége" ellen, ezzel Thrawn nem ismeri el az ÚK államformáját. Baromi kíváncsi vagyok, hogy mit fog művelni a karakter, 0:31-nél nekem nagyon megidézi a régi Thrawn-trilógiás admirálist, ahogy egy hasonló székből irányítja a csatákat.A háború elkezdődik és micsoda látványvilág fogad minket! Ahogy látom egy kékes bolygó felett ütköznek meg Thrawn és az ÚK erői. Van itt minden kérem szépen: E-szárnyúak, A-szárnyúak, B-szárnyúak, TIE-vadászok, éjnővérek akcióban(!). Azt hiszem ez lesz az az Ackbar vs. Thrawn harc, amiről Filoni már tavaly is beszélt.És több űrcsata is lesz az évadban! Ugyanis az előzetes végefelé látni a Chimaerát még a Sion Szeméhez kapcsolódva és a Dathomir felett vagyunk. Ez valószínűleg kapcsolódik a Dathomir felszínén lévő csatához.ahol az Új Köztársaság megütközik az éjnővérek és a Birodalmiak seregével, Enoch naginatára hajazó fegyvere már a képen is babán nézett ki, itt meg még harcba is keveredik Ezrával. Az ÚK katonák kaptak egy kis páncélzatot, jól néznek ki.A Perideai történések is baromi érdekesen néznek ki. Sabine már megint új külsővel fogad minket (nála ez mondjuk már hagyomány ).Shin vs. Huyang várós és ahogy látom a lány még Baylannel is újratalálkozik? Vagy az egy látomás a férfinak? Mik lehetnek ezek a szönyek? Szerkesztve: Augusztus 15.Aug. 15. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Ez eddig sokkal jobban tetszik, mint a régi Thrawn-trilógia.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Hűűűűazanyjááááááááááááátamindenitvaaaaóóóóó! Anakin szellem, bazi nagy űrcsata, flashback, bazi nagy űrcsata, új fénykardtípus (imádom, hogy még mindig tudják cifrázni ), bazi nagy űrcsata, Zeb (ezek szerint okkal kapott szerepet a TMaG-ban), bazi nagy űrcsata, E-szárnyúak a bazi nagy űrcsatában, gonosz Jedi, bazi nagy űrcsata, tömény Erőmisztikum, bazi nagy űrcsata, dathomiri boszorkák ééééééééééééééés BAZI NAGY ŰRCSATA!!!!
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Xiono szenátor meglepően sokat szerepel, viszont Mothmát egyszer se látni.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 36 perccel korábban, Darth Revan9 írta:Ez eddig sokkal jobban tetszik, mint a régi Thrawn-trilógia.Szerintem ekkora dícséretet mozgóképes Star Wars mű még nem kapott tőled. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Xiono szenátor meglepően sokat szerepel, viszont Mothmát egyszer se látni. Ráadásul Hera mellett és a felvillanó képekben nem érzem a korábbi ellenségeskedést kettejük között. Például, amikor a folyosón megy Ezrával és Herával, mintha sokkal könnyedebbek lennének, mint általában agymás jelenlétében. Lehet, hogy Xiono hozzáállása a helyzethez megváltozik most, hogy Thrawn már számára is elfogadhatóan bizonyíthatóan visszatért? Tököt növeszt és harcba száll? Kellemes jellemfejlődés lenne.Amúgy látszódik, hogy eltelt némi idő az első évad óta, mert Sabine haja elég jelentősen megnőtt. Lehet, hogy ez már átcsúszik Y.e. 12-be? Azok a "kapszulák" amik átfúrják magukat a burkolaton és úgy lépnek a fedélzetre a megszálló (dathomiri) erők, mekkora TCW flash már? A szeparatista droidok is így törtek be az ellenség hajóira.És az én kis kedvenceim, a B-szárnyúak. Filmekben nem kapják meg a méltó szerepüket, de a sorozatokban pusztítanak. Amúgy, ha már B-szárnyúak, abban a jelenetben nem csak az a három gép az érdekes, hanem az is, hogy HÁROM birodalmi csillagromboló van ott. WTF? Ezeket vajon Pallaeon vagy Hux adja? A The Mandalorian 3. évada végén azért érzékeltük, hogy azok ketten erősebbek, mint a többi frakció, hiszen Gideon moff is tőlük kunyizott gépeket, pedig ő kicsit nagyobb erőkkel bírt, mint Janus vagy Barro, de, ha ezek komplett csillagrombolókat tudnak harcba küldeni, akkor az már tényleg az Első Rendet sejteti a háttérben. Meg mos tigazán kiderült, hogy ezek az új, Defender-osztályú cirkálók és az E-szárnyúak mit érnek csatában. Legalább egy Defendert tuti szétlőnek, látszanak a darabjai az egyik jelenetben.És... ééés... ÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!! BASZMEGEZTNEMHISZEMEL!! EZRA EGY RZ-2-ES A-SZÁRNYÚVAL REPÜL!!!!!!!! Az első "új" gép az ST-ből!!!!Amúgy nagyon úgy tűnik, hogy a Köztársaság már az elején lerohanja Dathomirt. Látszik egy csata a még gyűrűbe fogott, Dathomir fölött lebegő Chimaera körül. Szerintem ez az első vagy a második részben lesz, az ÚKVE gyorsan lép, de Thrawn elkeni a szájukat a Dathomir felszínén.Perideán meg úgy tűnik, alaposan körülnézünk. Lesz itt pár dolog. Szörnyek, droidok(?), megannyi misztikus rom. Bayalanra is vethettünk egy pillantást, bár nem sokat. De ez a rövid cameo nekem tetszett. Ha Rory McCann tudja hozni azt a nyugodt karizmát és misztikumot, amit Stevenson belevitt Baylan karakterébe, akkor szerintem nem lesz gond azzal, hogy másik színész játssza. Vagyis remélhetőleg úgy fogja alakítani a karaktert, mint Benjamin Bratt Bailt, aki átvette Smits manírjait, hanghordozását, stílusát, így annak ellenére, hogy az Andor s2-ben más játssza Bailt, egyáltalán nem zavaró.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 4 perccel korábban, Dzséjt írta:Ráadásul Hera mellett és a felvillanó képekben nem érzem a korábbi ellenségeskedést kettejük között. Például, amikor a folyosón megy Ezrával és Herával, mintha sokkal könnyedebbek lennének, mint általában agymás jelenlétében. Lehet, hogy Xiono hozzáállása a helyzethez megváltozik most, hogy Thrawn már számára is elfogadhatóan bizonyíthatóan visszatért? Tököt növeszt és harcba száll? Kellemes jellemfejlődés lenne.Én is erre számítok. Ráadásul Ezra is visszatért aki az élő tanú arra, hogy Thrawn visszatért. Neki már valószínűleg hitt.5 perccel korábban, Dzséjt írta:Amúgy nagyon úgy tűnik, hogy a Köztársaság már az elején lerohanja Dathomirt. Látszik egy csata a még gyűrűbe fogott, Dathomir fölött lebegő Chimaera körül. Szerintem ez az első vagy a második részben lesz, az ÚKVE gyorsan lép, de Thrawn elkeni a szájukat a Dathomir felszínén.Valószínűleg két csata lesz. Az elsőben elbuknak mert talán lebecsülik őket, vagy csak mert nem számolnak az Éjnővérekkel. 6 perccel korábban, Dzséjt írta:Perideán meg úgy tűnik, alaposan körülnézünk. Lesz itt pár dolog. Szörnyek, droidok(?), megannyi misztikus rom.És megannyi misztikum. A tudás amire Baylan vágyik, érdekes. Ne legyen többé háború? Már csak az a kérdés ezt hogy akarja elérni. Apropó. Ez ki lehet Ahsoka mellett? Mintha Holdo lenne.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Apropó. Ez ki lehet Ahsoka mellett? Mintha Holdo lenne. Az Sabine, teeee... Bár lehet, hogy Holdo Sabine-tól vette a lila haj ötletét.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Szerző 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Apropó. Ez ki lehet Ahsoka mellett? Mintha Holdo lenne. Sabine. Újra meg kell szokni az új frizurát. Amúgy nem lepődnék meg, ha már az első epizódban megkapnánk a Dathomiri csatát. Azt hiszem Eman mondta, hogy a szezont egy akciójelenettel kezdi, Enoch-al való harca jó indítás lenne az évadnak. Ez az ütközet megadhatja az alaphangot az évad későbbi szakaszára, végül pedig az igazán látványos űrcsatával ér véget a szezon, ahol Ackbar és Thrawn összemérik tudásukat.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:És megannyi misztikum. A tudás amire Baylan vágyik, érdekes. Ne legyen többé háború? Már csak az a kérdés ezt hogy akarja elérni.Ha jól emlékszem, a Tarkin című regényben volt valami olyasmi, hogy Palpatine el akarta érni, hogy minden élőlény elméjét befolyásolni tudja a Sötét Oldal segítségével, és eme hatalom gócpontját az Ismeretlen Régiók felől érzékelte. Lehet, hogy ez ugyanaz, csak Sidius egy galaxisnyit tévedett? Ő is érezhette azt, amit Baylan, csak nem tudta bokros teendői mellett pontosan lokalizálni, esetleg a kutatásai addig nem jutottak el, mint Baylané?
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 15 perccel korábban, Dzséjt írta:Ha jól emlékszem, a Tarkin című regényben volt valami olyasmi, hogy Palpatine el akarta érni, hogy minden élőlény elméjét befolyásolni tudja a Sötét Oldal segítségével, és eme hatalom gócpontját az Ismeretlen Régiók felől érzékelte. Lehet, hogy ez ugyanaz, csak Sidius egy galaxisnyit tévedett? Ő is érezhette azt, amit Baylan, csak nem tudta bokros teendői mellett pontosan lokalizálni, esetleg a kutatásai addig nem jutottak el, mint Baylané?Nekem úgy rémlik, hogy Palpatine úgy írta le, amit érez, mint az erejének a forrása, és Thrawn is segített neki abban, hogy felkutassa azt, hiszen ő az Ismeretlen Területekről származott. Ez lett végül az Exegol, szóval szerintem nem ehhez lesz köze. Minden jel a mortisi istenek szerepére utal, így továbbra is Abelothot tartom a legvalószínűbbnek. Azt nem hiszem, hogy kifejezetten a mandóverzumban nagyobb szerepet kapna, de ha mondjuk Ahsokáék fel tudják valahogyan tartóztatni, akkor az ep 9 utáni idővonalon lehet főellenfél Rey új jedi rendjének, akár a Simon Kinberg trilógiában.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Most az előzetes alapján (újra) felmerült bennem, hogy milyen érdekes fordulat, hogy akik megmenteni mentek Peridea-ra mind ott ragadtak, akik raboskodtak visszatértek a galaxisban. Így a távollévők újra visszatérte lehet megint egy nagy dobás az évad végén.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 34 perccel korábban, Rixon írta:Nekem úgy rémlik, hogy Palpatine úgy írta le, amit érez, mint az erejének a forrása, és Thrawn is segített neki abban, hogy felkutassa azt, hiszen ő az Ismeretlen Területekről származott. Ez lett végül az Exegol, szóval szerintem nem ehhez lesz köze. Minden jel a mortisi istenek szerepére utal, így továbbra is Abelothot tartom a legvalószínűbbnek. Azt nem hiszem, hogy kifejezetten a mandóverzumban nagyobb szerepet kapna, de ha mondjuk Ahsokáék fel tudják valahogyan tartóztatni, akkor az ep 9 utáni idővonalon lehet főellenfél Rey új jedi rendjének, akár a Simon Kinberg trilógiában.Igen, Abeloth közelebb állhat a megoldáshoz, a Tarkinra meg már csak homályosan emlékszem, túl régen olvastam, a részletek már megfakultak. Most meg lusta vagyok előkotorni a könyvet a stócból, hogy utánna olvassak. De akár össze is moshatják a kettőt. Elvégre, Abeloth-nak lehet köze az Exegolhoz, hiszen láttuk, hogy a Mortis isteneket más bolygókon is ismerték, úgymint Lothal. És Palpatine előtt sem voltak ismeretlenek. Ki tudja, még mi sül ki ebből.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Szerző Én az Ahsoka első évada alatt gondoltam arra, hogy nem hiába jelentették be a 2023-as Celebrationön azt a három filmet. Kapcsolódnak egymáshoz és ezt Abeloth adhatja meg, látnánk a története elejét, az első kísérletét a börtönéből való kitöréshez és végül a kiszabadulását és a káosz elhozatalát... aztán persze ahogy teltek az évek és változtak a filmek helyzetei, gyorsan elpárolgott eme gondolatom.De érdekes lenne annyi szent. Meg ha jól tudom Abeloth meg tudja szállni az embereket. Így akár Baylan is lehet a porhüvelye - vagy az is lehet, hogy Shin lenne a gazdatest Abeloth számára.Persze ha Filoni mást tervez, nekem úgy is jó. Baromi kíváncsi vagyok, hogy mi az a hatalom, amely képes háborúkat is megállítani.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Szerintem ekkora dícséretet mozgóképes Star Wars mű még nem kapott tőled. De igen, max csak nem írtam le. A régi Thrawn-trilógia nálam max. a szódával elmegy kategória, sosem volt a kedvencem. Sőt, sokszor ekéztem is mások előtt. A VII., VIII., IX. részek is - minden hibájuk ellenére - sokkal jobbak, mint a régi Thrawn könyvek, kifejezetten Az utolsó Jedik és a Skywalker kora.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 13 perccel korábban, Bence1997 írta:Én az Ahsoka első évada alatt gondoltam arra, hogy nem hiába jelentették be a 2023-as Celebrationön azt a három filmet. Kapcsolódnak egymáshoz és ezt Abeloth adhatja meg.Nekem is ez volt a gondolatom, de aztán jah, eléggé szétesett a dolog.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:De igen, max csak nem írtam le. A régi Thrawn-trilógia nálam max. a szódával elmegy kategória, sosem volt a kedvencem. Sőt, sokszor ekéztem is mások előtt. A VII., VIII., IX. részek is - minden hibájuk ellenére - sokkal jobbak, mint a régi Thrawn könyvek, kifejezetten Az utolsó Jedik és a Skywalker kora.Akkor úgy mondom, hogy nem rémlik, hogy tőled valaha is olvastam volna olyat, hogy egy könyvet a mozgóképes alkotások elé helyeztél, főleg, ha legendabeli. Ezt ne vedd kritikának, semmi gond azzal, ha a könyveket jobban szereted, csak szembetűnt. Amúgy a Thrawn-trilógiával nagyon egyetértek. Szerintem baromira túlértékelt könyvek. Az új Thrawn sokkal jobban tetszik, a sztori is érdekesebb, pláne úgy, hogy tudjuk, ő technikailag az Első Rend előfutárává válik.Bár azért itt megjegyzem, szépen újraépül az új Köztársaság sztorija a legendákból: most visszatér Thrawn admirális, mint a régi könyvekben, aztán klónozás és sötét praktikák segítségével feltámad Palpatine is, hogy egy új Birodalom élén törjön rá az új Köztársaságra. Szóval na, a Thrawn-trilógiát és a Sötét Birodalom sztorikat is megkapjuk/megkaptuk végül új, szerintem jobb köntösben.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Szerző Úgy néz ki, hogy (legalább) 3 űrcsatát fogunk kapni! Szerkesztve: Augusztus 15.Aug. 15. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Ez a teaser annyira berántott, hogy el is kezdtem újrázni az első évadot. A látvány egészen elképesztően pazar, kivált az űrcsatáknál. Én várom, hogy ezeknél előtérbe kerüljön Thrawn katonai taktikus énje. Na és persze kapunk egy jó nagy adagnyi Haydent is. Jó kérdés, vajon kivel harcolt ő vállvetve Ahsokával. Az "új" Baylan Skollra sem lehet panasz, bár itt most éppencsak egy pillanatra láthattuk. Az egész teaser számomra nosztalgikus érzéseket keltett. Jó lesz viszont látni ezeket a régóta ismert nagyszerű karaktereket.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Vagy párhuzamos több zajlik. A párhuzamosan három és az egymás után három is három különöző. Ma nem vagy formában.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:A párhuzamosan három és az egymás után három is három különöző. Ma nem vagy formában.Három? Az első véleményedben több mint három(7) esetben jegyeztél meg "bazi nagy űrcsatát"! Na hogy van ez a matek nálad? Szerkesztve: Augusztus 16.Aug. 16. - csoli1138
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.