Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ahsoka 2. évad teaser

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Áá!!! Filoni star wars! Bocsánat!

STAR WARS!

Ez az én sorozatom lesz!

Éjnővér íj élőben! És micsoda dupla kard markolat, köztes pengével!

Na Leslie! Hogy is van az a nagyon különleges kard aminek a megvalósítása komoly kihívás elé állította a kellékeseket? Hagyjad már! Az egy sima kettészedhető kard volt, Kenobi is megcsinálta Mauléból, csak ott a kicsi nem működött...wink

De ez tényleg vagány. És ciánkék a pengéje! Személyes kedvencem a Jedi játékokból!

Anakin, mekkora királyság már! Én mindig szerettem Hayden Christensent, nagy öröm nekem, az ő használata, nagy szerencséje a Star wars nak és nekünk, hogy ő nem fordult el a világtól és a rajongóktól! Remélem a Klónok támadása azóta felnőtt megöregedett fanyalgói is elismerik már a jelenlétét!

De messze van a január!

Jobban várom, mint a Starfightert de szerencsére előbb is jön.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
  • Elsőként a flashback jelenetet emelném ki. Valahogy sejtettem, hogy ha már kiállították Anakin és Ahsoka téli szettjét, az előzetesben csak szerepeltetik és lám így is lett. A helyszín érdekes, az ellenfél különösen. Azt tudjuk a TCW-ből, hogy voltak olyan jedik, akik kiváltak a Rendből, legyen szó Dookuról vagy Pong Krellről. Elképzelhető, hogy egy újabb bukott jedit látunk, akit Anakin és Ahsoka kettősének kell kiiktatnia? Persze elsőként azt hittem, hogy egy szimpla edzésről lehet szó, de most inkább arra hajlok, hogy ez a jelenet fontos lehet majd Ahsoka jelenkori történetében, ami nem más, mint hogy a nő jedi vagy sem.

• Amúgy érdekes fénykardja van. A cián szín tetszik, a dupla fénykard közötti +1 meglepett, egyelőre nem tudom milyen funkciót fog szolgálni, de felkeltették az érdeklődésem.

• Thrawn visszatért a Galaxisba! A chiss főadmirális rögtön kinyilvánítja, hogy háborút indít a "Lázadók Szövetsége" ellen, ezzel Thrawn nem ismeri el az ÚK államformáját. Baromi kíváncsi vagyok, hogy mit fog művelni a karakter, 0:31-nél nekem nagyon megidézi a régi Thrawn-trilógiás admirálist, ahogy egy hasonló székből irányítja a csatákat.

• A háború elkezdődik és micsoda látványvilág fogad minket! o Ahogy látom egy kékes bolygó felett ütköznek meg Thrawn és az ÚK erői. Van itt minden kérem szépen: E-szárnyúak, A-szárnyúak, B-szárnyúak, TIE-vadászok, éjnővérek akcióban(!). Azt hiszem ez lesz az az Ackbar vs. Thrawn harc, amiről Filoni már tavaly is beszélt.

• És több űrcsata is lesz az évadban! Ugyanis az előzetes végefelé látni a Chimaerát még a Sion Szeméhez kapcsolódva és a Dathomir felett vagyunk. Ez valószínűleg kapcsolódik a Dathomir felszínén lévő csatához.

• ahol az Új Köztársaság megütközik az éjnővérek és a Birodalmiak seregével, Enoch naginatára hajazó fegyvere már a képen is babán nézett ki, itt meg még harcba is keveredik Ezrával. yeah

• Az ÚK katonák kaptak egy kis páncélzatot, jól néznek ki.

• A Perideai történések is baromi érdekesen néznek ki. Sabine már megint új külsővel fogad minket (nála ez mondjuk már hagyomány D).

• Shin vs. Huyang várós és ahogy látom a lány még Baylannel is újratalálkozik? Vagy az egy látomás a férfinak? hmm

• Mik lehetnek ezek a szönyek? hmm

image,png,07dc34213a904019c05adfb71a4ae461-photoaidcom-lighten.png

image.png

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 2

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.