Hozzászólás ideje: Augusztus 24.Aug. 24. Ide még nem is írtam. Ez valami irtó látványos lesz és mozifilm minőségü. Az űrcsta elképesztő. Nekem a rejtély továbra is az honnan gondolja Thrawn aki nem hülye , hogy három darab csillagrombolóval legyőzi a jóval erősebbb ÚK-t. Mielött támad csak átnézi az erőviszonyokat. Biztos van magyarázat az önbizalmára. A másik amit remélek hogy a végén visszakerül a Chiss Birodalomba az övéihez. Nem szeretném ha meghalna. Nameg indtant boldogság lenne rajtam úrrá ha mozgóképen láthatnánk a Chiss Birodalmat.
Hozzászólás ideje: Augusztus 24.Aug. 24. 2 perccel korábban, Frenkie írta:Ez valami irtó látványos lesz és mozifilm minőségü. Az űrcsta elképesztő.Főleg így 4K-ban Vision képpel döbbenetesen jól néz ki. Szerintem az űrcsata minden eddigi hasonlónak keményen oda fog verni. Amikor ilyen minőségű sorozatok jönnek, nehéz egy mozifilmmel nagyot ütni.
Hozzászólás ideje: Augusztus 24.Aug. 24. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Főleg így 4K-ban Vision képpel döbbenetesen jól néz ki. Szerintem az űrcsata minden eddigi hasonlónak keményen oda fog verni. Amikor ilyen minőségű sorozatok jönnek, nehéz egy mozifilmmel nagyot ütni.Egyből az új OLED tv-n néztem meg. A DV vagy a HDR akkorát üt a képen hogy elképesztő.
Hozzászólás ideje: Augusztus 24.Aug. 24. Igen, plusz a prémium hang. A youtube videó is 4K-s, de fasorban nincs ehhez.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.