Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:Három? Az első véleményedben több mint három(7) esetben jegyeztél meg "bazi nagy űrcsatát"! Na hogy van ez a matek nálad? Tegnap nem volt formában. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:A párhuzamosan három és az egymás után három is három különöző. Ma nem vagy formában.Úgy értem nem három, időben eltérő csata. Értsd jól.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző Érdekes a szem alatti festés kialakítása. Véletlen? Szerkesztve: Augusztus 16.Aug. 16. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Ez a hasonlóság nekem is feltűnt! A Mortis-szálat nagyon adnám.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző A flashback jelenet lehet a Mortison történtek után fog játszódni. Egyre érdekesebb lesz a dolog.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző Az Új Köztársaság új csillagrombolókat tervez a Korélián? Vagy újrahasznosít régi csillagrombolókat? Illetve úgy néz ki, Korélián lesz egy kis csetepaté. Az alábbi képen látható egy hajó az Új Köztársaság címerével (jobb alsó sarokban látható). A második képen pedig látni az űrállomást, amely megegyezhet az előzetesben látotttal (a középen lévő torony és annak alsó része megegyezik).Bocsi a képminőségért: Szerkesztve: Augusztus 16.Aug. 16. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Érdekes a szem alatti festés kialakítása. Véletlen?3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Tehát lehet Mortis flashback lesz?2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:Ez a hasonlóság nekem is feltűnt! A Mortis-szálat nagyon adnám.A Mortis-szal egyértelműen van kapcsolata az első évadnak és a másodiknak is kellene legyen. Ez Baylan útjához tartozik. Mégis azt gondolom, hogy a havas bolygón a párbaj Anakinnal karöltve ezzel a Fiúéra hajazaó tetkós sráccal, nem biztos hogy a Mortishoz tartozik, vagy csak közvetve. Pont ez a bajom, hogy nagyon hasonlít. De egyértelműen nem a Fiú. Így szerintem ez más lesz. Az lehet, hogy a Mortisi isteneknek lehetnek követői valamely világban és ennek okán egy szekta tagjai hordhatnak a 3 "Istenhez" hasonló stílusjegyeket. Ez tetszene, de az istenek sorsa le lett zárva a tcw-ban. Remélem maximum a híveikkel találkozhatunk az Ahsoka flashbackjeiben vagy akár a fő történetében.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző 57 perccel korábban, csoli1138 írta:A Mortis-szal egyértelműen van kapcsolata az első évadnak és a másodiknak is kellene legyen. Ez Baylan útjához tartozik. Mégis azt gondolom, hogy a havas bolygón a párbaj Anakinnal karöltve ezzel a Fiúéra hajazaó tetkós sráccal, nem biztos hogy a Mortishoz tartozik, vagy csak közvetve. Pont ez a bajom, hogy nagyon hasonlít. De egyértelműen nem a Fiú. Így szerintem ez más lesz. Az lehet, hogy a Mortisi isteneknek lehetnek követői valamely világban és ennek okán egy szekta tagjai hordhatnak a 3 "Istenhez" hasonló stílusjegyeket. Ez tetszene, de az istenek sorsa le lett zárva a tcw-ban. Remélem maximum a híveikkel találkozhatunk az Ahsoka flashbackjeiben vagy akár a fő történetében.Én se gondolnám, hogy ez a fickó a Fiú lenne. Viszont lehet egy követő is. A Jedi Rend könyvtárában voltak róluk infók, azt hiszem Hydan a Rebelsben ezt mondta Sabine-nak.De ettől eltekintve kitudja, hogy mi fog kiderülni róluk a Perideán. Még Morai is érdekes abból a szempontból, hogy Ahsoka mikor is tudta, hogy követi őt egy ilyen madár?
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Morai elvileg a Leányt jelképezi. Filoni már a Mortis szálnál tudta hová akar kilyukadni, remélem ellövi az összes puskaporát.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 9 órával ezelőtt, csoli1138 írta:Három? Az első véleményedben több mint három(7) esetben jegyeztél meg "bazi nagy űrcsatát"! Na hogy van ez a matek nálad? Az nem a darabszámról, hanem a lelkesedésemről szólt. Tudod, gyakorló űrhajóbolond vagyok, így egy űrcsata is extázist okoz. Főleg, hogy azért nem tobzódunk nagy űrcsatákban az újabb filmek. Az ep8 és a Rogue One kivételével minden moziban csak légicsata van. Azt meg láthatok a Top Gunban és a Vasmadarkban is. És még a sorozatok és animációs szériák sem kényeztetnek el minket. Élőszereplősben még egyáltalán nem volt tisztességes űrcsata, de a Rebels óta az animációs vonalon sincs semmi érdemi. A Star Wars mostanában csak szimplán wars. Szóval kibeb*szottúl örülök, hogy az Ahsoka végre villant valamit ezen a téren. 2027-ben lesz kereken 10 éve, hogy utoljára láttunk rendes űrcsatát Star Wars-ban. Szóval ez az a matek, aminek az a hét üdvrivalgás szól. Tetszik érteni? 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Az Új Köztársaság új csillagrombolókat tervez a Korélián? Vagy újrahasznosít régi csillagrombolókat? Biztos, hogy csak újrahasznosításról van szó, mert már az első évadban is látható volt Corellián egy halom szétszedés alatt álló csillagromboló.Az új Köztársaság nem épített csillagrombolókat, noha Abramséknek volt ilyen ötlete az ep7-hez, de aztán elvetették.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 47 perccel korábban, Dzséjt írta:Szóval ez az a matek, aminek az a hét üdvrivalgás szól. Tetszik érteni?Persze, hogy értem! Értettem akkor is. Ismerlek már! A húazanyjátamindenitvaó!' -ból is tudom, hogy lelkesebb vagy a szokottnál és azt is tudom, hogy idézet a The Lost World-ből!
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Van egy olyan érzésem, hogy esélyes a kedvenc sw sorozatom címre...kop, kop.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Az új Köztársaság nem épített csillagrombolókat, noha Abramséknek volt ilyen ötlete az ep7-hez, de aztán elvetették.Viszont ezek újrahasznosításával épültek meg a Starhawkok amik szerepeltek a Squadronsban és az Utóhatás-trilógiában is. Jó lenne ha az Ahsoka élőszereplősen is szerepeltetné ezt a hajótípust.
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Tény és való, azért olyan csatában, ahol az ÚKVE Imperialokkal néz szembe, ott elkélhet néhány Starhawk. Bár, mint korábban írtam, azt egyelőre nem tudni, mi a Defenderek képességei. Plusz szerintem Starhawk-ból eleve nem épült sok. A leszerelt Imperial töredékét használhatták csak fel azok gyártására, szerintem sokkal inkább a Defenderek és az MC85-ösökre fordították az erőforrásokat. Szerkesztve: Augusztus 17.Aug. 17. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Lehet már volt szó róla, de most hirtelen nem találtam meg. Szóval Dathomirnál három csillagromboló látszik Thrawn-én kívül. Ezek szerint az admirális már összeálhatott az Árnyéktanáccsal. Nem lennék meglepve ha az egyik parancsnoka Pellaeon lenne.
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Szerző Szerintem Pellaeon az elsők között csatlakozott hozzá.
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Úristen de brutál jól nézett ki. Remélem ez az évad egy mozifilm zárásnak alapoz meg. Szerintem egy ilyen trailer után egy hétvége alatt megkeresné a film azt, amit a Mando film összelapátolt. Űber brutál jól nézett ki. Hayden , Thrawn , a Fiú (?), Baylan, éjnővérek... áhhh... idevele most!
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. 30 perccel korábban, Bence1997 írta:Szerintem Pellaeon az elsők között csatlakozott hozzá.Valószínűleg. Leginkább a csírájában lévő ER reakciójára leszek majd kíváncsi. Már persze ha érintik. Elég régóta várom már ezt a szálat, remélem beindul.23 perccel korábban, Donát írta:Úristen de brutál jól nézett ki. Remélem ez az évad egy mozifilm zárásnak alapoz meg. Szerintem egy ilyen trailer után egy hétvége alatt megkeresné a film azt, amit a Mando film összelapátolt. Űber brutál jól nézett ki. Hayden , Thrawn , a Fiú (?), Baylan, éjnővérek... áhhh... idevele most!Tök jó látni a lelkesedést, amit az előzetes kiváltott. Több inaktív embert visszahozott.
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Lehet már volt szó róla, de most hirtelen nem találtam meg. Szóval Dathomirnál három csillagromboló látszik Thrawn-én kívül. Ezek szerint az admirális már összeálhatott az Árnyéktanáccsal. Nem lennék meglepve ha az egyik parancsnoka Pellaeon lenne.Én inkább arra tippelek, hogy pont azért fogják megtámadni Corelliát, hogy elhozzanak onnan néhány, még működőképes csillagrombolót. A még használatban lévő csillagrombolók legjobb tudomásunk szerint mind az Első Rend kezében van, és, ha hirtelen nagy mennyiségben visszajönnének, az könnyen gyanút ébreszthet. Hol voltak eddig? Nincs-e ott még több? Fel kéne-e kutatni őket?Plusz, akkor védtelenül hagyják az Első Rend érdekeltségeit az Ismeretlen Régiókban.Viszont, ha Thrawnéknak úgy kell ellopnia párat, az azt a benyomást keltheti az új Köztársaságban, hogy a Birodalom maradványa még Thrawn-nal együtt is túl gyenge, nincs megfelelő haditechnikájuk és nincs olyan létesítményük, ahol nagyobb hajókat gyárthatnak. Tehát technikailag még azon a szinten sincsenek, ahol a Lázadók Szövetsége volt a háború utolsó éveiben, mert ők akkor már képesek voltak, ha nem is nagy mennyiségben, de űrhajókat gyártani - lásd X-szárnyú és B-szárnyú.És ennek is meglenne a hosszútávú előnye, hiszen még egy olyan aspektus kerül terítékre, ami miatt az új Köztársaság nem tekinti fenyegetésnek a Birodalom maradványait, így az évtizedekkel később felemelkedő Első Rendet sem. S nem csoda, hogy Poe tátja a száját, amikor a Finalizerre lép, hisz valószínűleg ő is úgy tudja, hogy az Első Rendnek nincs kapacitása ilyen méretű hajó legyártására.
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. 1 órával korábban, Dzséjt írta:Én inkább arra tippelek, hogy pont azért fogják megtámadni Corelliát, hogy elhozzanak onnan néhány, még működőképes csillagrombolót.Ok, de ezeket meg is kellene tölteni emberekkel. Azt mondod ekkora szabad ember kapacitás van a birodlami szakadároknál? Még ha nem is töltik fel teljesen a hajókat, még így is masszív ember tömeg kell a legénységhez.
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Milyen szép orrot kapott a Chimera. Vajon mi célt szolgálhat?
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Szerző Szerintem valamiféle fegyver. Lehet ezzel ellenséges cirkálókat tud hatástalanítani vagy megbénítani. Pl. a Malevolence-nek volt ilyen ion-ágyúja, amivel megbénított és ezután szétlőtték az érintett hajó(ka)t. Szerkesztve: Augusztus 17.Aug. 17. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Erről jut eszembe amit @Dzséjt is írt, hogy itt azért lesz időugrás... Vajon Rotta szerepelni fog?
Hozzászólás ideje: Augusztus 17.Aug. 17. Nagyon jó volt az előzetes kedvcsináló, tényleg grandiózusnak tűnik ez a második évad, amiben rengeteg élet van. Nekem a fiatal Ahsoka abban a kabátban a Friend in Need című epizódot jutatta eszembe a TCW-ből, abban volt valami hasonlóban. A Mortis szál kibontását nagyon várom, de az új Baylanre is legalább ennyire kíváncsi vagyok. Jó volt újra látni Zebet is, mondjuk Ezra valahogy most nekem sokkal idősebbnek tűnt. Annak pedig külön örülök, hogy premierdátumot is kaptunk, így egy újranézést is tudok majd időzíteni, hogy pont előtte befejezzem.
Hozzászólás ideje: Augusztus 23.Aug. 23. Azért durva, hogy Moser Károlynak 21 év alatt semmit nem változott a hangja és közel az ötvenhez is ugyanúgy hozza Anakint.
Hozzászólás ideje: Augusztus 24.Aug. 24. Tényleg nagyszerű lesz szinkronnal is! Moser jelenléte számomra van akkora fegyvertény, mint maga Haydené! Nekem ők egyek! Szerkesztve: Augusztus 24.Aug. 24. - csoli1138
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.