Jump to content

Cpt. Rex

Tag
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cpt. Rex

 1. Engem zavar, ez van. Hogy is mondta yoda, "Tedd vagy ne tedd, de sose próbáld"....... Ugyanez az érzés van bennem is, Scorch copy paste ötlettel.. Próbálkozik Filoni, aztán majd elsül "valahogy".... OFF! Igy utólag visszagondolva, lehet teljesen más irányt vett volna a Republic Commando játék és a regények sorsa is, ha elkészül az SW Imperial Commando game is, de mivel törölték a projektet, igy ez már sosem derül ki. Persze a játék értékén ez nem csorbit semmit sem, kitűnő game, csak az univerzum ezen része bővült volna, ha elkészül a IC is, és igy lehet kihatott volna a regényekre is, valamilyen szinten. Azért el birnék viselni egy remaster verziót az RC-ből, lássuk be, grafikailag eljárt felette az idő. Off vége!
 2. Évadvégi twitter poszt, hozzászólás. Akit érdekel, ránéz. https://twitter.com/KinerMusic/status/1422986602591096834 https://twitter.com/Tcann13/status/1423014995219030017
 3. Érdekes ez igy...... Behoznak egy régi karaktert a legendákból, közben meg nem is. Scorch másolása, egyfajta tisztelet a Republic Commando játék irányába, a viccnek is van határa...... Mert ez igy nem tisztelet, hanem inkább bosszantó dolog.. Olyan mintha nem akarnának hozzányúlni a legendákhoz. Ami legenda az maradjon is az, szerintük..... Én ezt nem vágom, mit miért csinálnak, most már tényleg nem... Már előre látom, hogy megint le leszek dúrrogva, csakhogy most nem biztos hogy igaza lesz annak az illetőnek, aki igy látja...
 4. Meglehet. Én csak megerősitettem amit irtál!
 5. Ez azt is takarhatja, hogy neki ennyi szerepe volt a sorozatban. Elinditott egy folyamatot a klónok esetében, és kész. Bár én személy szerint szeretném még látni ebben az évadban, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Viszont akkor meg hogy lesz Howzer-ből, Ballast?
 6. Nem kell ide orbitális csapás/bombázás. Szépen körbeveszik Tipoca City-t Venatorokkal, és a földdel teszik egyenlővé a várost. Meg sem kottyanna nekik...... Vagy szétlövik a város tartópillérét, és akkor elsüllyed a p*csába, vagy egyszerűen a várost semmisitik meg. Gyanús nekem ez a teljes kiürités része, nem sejtett semmi jót a városra nézve sem.
 7. Szerintem Crosshair nem lenne képes kinozni Huntert, inkább akkor megölné, csak hogy ne szenvedjen. A 12. rész végén az arca elárult mindent. Borzalmasan vivódik benne a jó és a rossz, mint a ying és yang. 14. rész végén meg az a mondat: "Reméltem hogy itt lesz a teljes Squad, de veled is beérem!" Talán át akarná állitani őket a birodalom oldalára? De ez halott ügy, akkor. Egy esetben állna át Hunter, ha kapna egy működő chip-et, viszont akkor ha Hunter elszabadulna, az ő ösztöneivel, gyilkológépezetté válna, Crosshair oldalán. Order 67? Diplomáciai kapcsolat a Jedi rend és a sith rend között? Figyelj, eleve úgy mondja Rampart, hogy minden életképes klón, na ez az ő esetében azt takarhatja, hogy minden életképes, háborúra alkalmas klón elszállitása, egy másik kiképző állomásra. Vagy akár a Daro-ra, ahol még folyik a TK osztagosok kiképzése, és akkor lennének velük harcra képes klónok is. Szerintem az a célja Rampart-nak, hogy a TK-sok tanuljanak a felnőtt klónoktól, fegyelmet, vagy harci taktikákat, stb.. És akkor azok akik még nem nőttek fel, klónok, szépen cseperednének egy másik titkos kiképző bázison, training, stb.. Az a baj, hogy a teljes kiürités nem sejtett semmi jót. A csecsemő klónokat szerintem otthagyják, meghalni. Nagyon az van bennem, hogy Tipoca City-nek annyi. A kaminoiakkal együtt lebombázzák az egész várost, szerintem...
 8. Typoca city-nek annyi lesz, nem a semmiért zajlott a teljes kiürités, ami itt annyit takar, hogy minden életképes klónt elszállitanak máshová. Gondolom a felszerelésekkel, gyógyszerekkel, fegyverekkel együtt. Valszeg lehet látjuk majd azt is, ahogy Orbitális csapás keretén belül, megsemmisitik a várost. Vagy a már szétbombázott város romjait esetlegesen... Kaminónak befellegzett..... A heti rész után, én személy szerint kevesebb esélyt látok egy esetleges 2. évadhoz.... Van egy ilyen gyanúm, hogy nagyon drámai évadzáró lesz.
 9. Nagyon komoly rész volt. Majdnem összef*stam magam, Kamino légkörében állomásozó Venátorok láttán. Pár szót ejtek a részről. Az világossá vált hogy Kamino-nak befellegzett. Nem vagyok abban biztos, hogy lesz itt Kamino Uprising, inkább a totális elnyomás/megsemmisités látszódik körvonalazódni. Lama Su-nak szerintem annyi, bár nem hallottuk hogy lelőtték, de szerintem halott. Végül is, valamilyen szinten megérdemelte. Nala Se-t pedig "tudományos" célokra akarják felhasználni. Palpi klónozás, vagy titkos klónozások, mint például amit a The Force Unlished játékokban láttunk. Igazából nem számit, mert nem a jószándék vezérli a Birodalmat, szóval..... Gregor hatalmas forma, egy picit már látszik rajta hogy az agyrázkódások, amit elszenvedett 2x is, agyilag kicsit megtörte, de a józan itélőképessége azért megmaradt.. Érdekes volt hallani Gregor-tól, hogy kiképző tiszt volt, amig be nem sokalt, és megpróbált dezertálni. Akkor viszont a többi kommandós is amolyan kiképző féleség lehetett? Echo mondja is, hogy 50 kommandós és kb. 1000 TK osztagos állomásozott ezen a titkos bázison. Ez a bázis, akkor egy titkos kiképző létesitmény lenne? Ahol sorkatonákat és akár birodalmi kommandósokat is képeznek, nem egy elveszett ötlet. Viszont ami mókás volt, az ahogy ezek a bircsik harcoltak. Egyből a régi trilógia ugrott be... A klón kommandósok jól küzdöttek, de a bircsik..... Ahogy Gregor mondja, nem a kiképzésük minőségében hanem a létszámukban rejlik az erejük. Na és akkor ahogy repültek, hát nem Han Solo volt a kiképző tisztjük, ez látszott... A végére Hunter elfogását hagytam. Nem tudom mi lesz vele, de ismerve a birodalmat, szerintem ki akarják szedni belőle hol van a búvóhelyük. És akkor pedig mindent bevetnek, ez azt is takarja, hogy esetlegesen egy erőhasználót is. Talán itt jön majd a képbe Darth Vader?? Emlékeztek még gondolom, a TCW 7. évad végére, ahol Maul betört Jesse elméjébe és végül kiszedte a klónból ki is ez az Ahsoka Tano. Na itt most talán ugyanez lesz, de persze ez még ködös. És akkor Crosshair szavai Hunter felé a rész legvégén.. "Reméltem hogy itt lesz a teljes Squad, de veled is beérem!" Mire célozhatott Crosshair ezzel? Saját kezűleg akarja megölni Huntert, vagy valami más terve van Hunterrel? Talán jövő héten megtudjuk. És akkor vajon mi van Cpt Howzer-el? Talán Rex pont őt próbálja kimenteni, vagy esetleg Wolfe-t? Kérdések, és kérdések..... Akit esetleg érdekel, és valamennyire megérti az angolt, akkor 2 óra múlva kibeszélő live az SW Explained csatornán. https://www.youtube.com/watch?v=fWAOL2NgrfI
 10. Cpt. Rex

  Sport

  Megpróbálom, de sok reményt nem füzök hozzá. Azért thx!
 11. Cpt. Rex

  Sport

  Nem csak a döntőből áll egy olimpia, sajnos.. :/
 12. Ja ezt vágom. Klónok lecserélési folyamata reguláris katonákra.
 13. Cpt. Rex

  Sport

  Tudod, ez azért sz*r érzés részemről, mert a softball részét akkor nézem amikor szeretném. Pont a szoftball része a gyenge. Nem azért mert női sportág, hanem mert jóval gyengébb az érdeklődési köre is, mint a hardball-nak. És ezt vissza lehet nézni az M4 sporton, az összes softball meccset, kommentátor nélkül. Baseball esetében meg semmi. https://m4sport.hu/tokio2020/video/2021/07/22/xxxii-nyari-olimpia-2020-tokio-softball-mexiko-japan-merkozes/# Azért köszönöm hogy megpróbáltál segiteni, értékelem!
 14. A 14. rész kapcsán bármiféle ötlet, mi történhet esetleg? Ha már 'War mantle' a cime. Vajon meglépik a part 1, 2, 3-at mint a TCW 7. évad végén?
 15. Cpt. Rex

  Sport

  Szoktam. Ezek nincsenek fent, mert nem annyira közkedveltek. A softball-t is kommentátor nélkül néztem, az M4 sport oldalán. Meg lehetett nézni az összes meccset, kommentátor nélkül. (softball a baseball női változata) Igazából nem hátrány hogy nincs kommentátor, évek óta nézek baseballt(MLB), értem a szabályrendszerét. A baseball része meg ma kezdődött, hajnalban. Arról még az m4 sport oldalán sem volt visszanézhető tartalom. Máshol meg egyáltalán nem. Ez van.
 16. Cpt. Rex

  Sport

  Üdv. Nem tudtok nekem segiteni, hogy találjak egy olyan közvetitést, ahol megtudnám nézni a Japán vs Dominikai köztársaság baseball meccset, az olimpiáról? Nem baj a ha külföldi is, csak végig tudnám nézni. Mindenhol csak egy 2 perces összefoglaló van. Ez az egyetlen sportág még, amit tudok élvezni teljesen. Köszi az esetleges segitséget!
 17. Ami viszont nem derült ki, Cpt Howzer melyik légióban szolgált a CW idején. Ha a páncél festését nézem, akkor csak 1 légió jöhet szóba, a 31. klón légió, viszont az természetesen nem része a kánonnak.....
 18. Csak azokat a részeket hagytam meg, amiket élveztem is nézni. Minden részt megnéztem többször, de a gyengébbeket töröltem, és csak a számomra érdekeseket hagytam meg.
 19. Nincs viszonyitási alapom a Resistance sorozattal, mert az már az új trilógiához tartozik, és az eleve felejtős nálam. A TCW-ben sokszor volt ilyen gyenge rész, azok sincsennek meghagyva, természetesen. De a TCW esetében nem is volt ennyire magas elvárásom. A BB meg rettentő erősen kezdett, még meg is döbbentem, mennyire jó kezdés volt.
 20. Nem hivatalos Howzer poszter, de attól még jól néz ki! https://drive.google.com/file/d/18s0m15Wbp7lsxP1PYRr9ykiDaIJAhCbB/view
 21. Lehet hogy félreértettem akkor, igazából a 2. Geonosis-i csata is inkább izgalmas volt, mint félelmetes, anno. Nem vitatkozom, nem éri meg.
 22. Off Mandoban sokkal jobbak voltak a filler részek ennél a 13. résznél. Személy szerint nekem a Mando 2. évad 2. része az egyik legjobb az évadban, pedig majdnem teljesen filler rész. Off vége. Inkább lett volna 14 részes ez az évad, és akkor nem kellett volna ennyire húzni az időt, mert ez az időhúzás. Örülök neki, hogy sok embernek még igy is tetszett a rész, akiknek ez is tetszett, azoknál nagyon alacsony az elvárási küszöb, és bőven élvezik ezt a fajta részt is. Én személy szerint hatalmasat csalódtam most, álmomban sem hittem volna hogy ennyire leviszik a szintet. Az meg hogy Csoli a 2. Geonosis-is csatához hasonlitotta a részt, kifejezetten röhejes.... A véleményemet leirhatom addig, amig azt kulturált körülmények között teszem. Peace!
 23. A többségnek még igy is tetszett a rész, hogy ennyire 0 volt. Ebből azt lehet leszűrni, hogy ha az évad összes része ilyen lenne, ezt is csipázná a nép, sajnos. Az meg kifejezetten vicces hogy a 2. Geonozis-i csatához hasonlitod, ami az egyik legjobb történet szál a TCW-ben...
×
×
 • Create New...

Important Information