Jump to content

Cpt. Rex

Fórumtag
 • Content count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cpt. Rex

 1. Tales of The Empire full soundtrack!
 2. https://hu.ign.com/star-wars-outlaws/95401/news/star-wars-outlaws-ezert-lesz-fontos-hogy-melyik-bunszervezetnel-milyen-a-hirneved-a-jatekban
 3. Ez had maradjon itt please! Egy korszak lezárásaként. Egy remélhetőleg nem teljesen végső búcsú a klónoktól.... (Tales of The Clones, we need this!!!) Bár fan alkotás, de mestermunka a javából!
 4. Hát, ahogy hallgatgatom a Final season volume 2-őt(soundtrack), egyre erősebben érzem, hogy piszkosul hiányozni fog ez a sorozat.... Én még bizakodom egy Tales of The Clones produkcióban, hátha alapon......
 5. Cpt. Rex

  Zene

  Felkerült a final season volume 2 is. Most már teljes a zenei aláfestés is!
 6. Eddig 4 részt láttam, és ez volt a legjobb. A másik 3 se volt rossz, de ebben mutatták egy rövid időre az elit klón katonákat. Ugyanazt a sötétebb páncélt kapták, mint a TBB első évadjában az elit osztag, Crosshair vezetésével! Nagyon pöpec ez a fajta armor is. És persze a Coruscant-i őrség is tiszteletét tette egy rövid időre! A jedi templom ostroma ahogyan Barris látta a cellájából!
 7. Kellemes SW napot minden fan-nak!
 8. Lehet lesz valamiféle bejelentés 4.-én? Vagy nem tom.. xD
 9. Sinella? Huh? De akkor miért BadBatch logós twitter poszt?
 10. Ezzel valszeg le is van zárva a klónok ügye/sorsa. De azért csak jó lenne a jövőben egy Tales of The Clones produkció. Ott van Cody pl. az ő szála lóg a levegőben, Wolffe, hogyan s miként csatlakozott Rexékhez, stb. Egy mondatban lerendezték a klónok sorsát. Pantora-n kapnak menedéket, és segitenek beilleszkedni nekik, és ennyi. Bár az sem lesz egyszerű dolog, mert Birodalmi megszállás alatt van a Pantora is....na de ez valszeg ennyi volt.
 11. Többnyire tetszett az utcsó rész, bár nem ilyen befejezésre számitottam. Omega-val kapcsolatban nem derült ki semmi, hogy Nala Se mi célból teremtette, no mindegy. Hobby klónozás eredménye, ezek szerint igy kell felfogni..xD Annyi hogy a kaminoi kutatások megmenekültek, mert Nala Se tett róla. Rampart meg hozta a formáját....van aki sosem változik, ez volt Rampart. Biztam benne, hogy tesz valami jót is, hát tett, darabokra robbant..xD Rex fel sem tűnt, igy megmaradt Cameo karakternek végig. Crosshair is megúszta, egy kézzel, bár még mű kezet kaphatott később. Nem tudom mit gondoljak most, ez a lezárás nekem nagyon fura.
 12. Az előbb végeztem vele, és fura volt ez a fajta lezárás. Viszont voltak nagyon ütős pillanatok is!
 13. Ilyen rövid idő alatt létrehoztak egy Crosshair klónt? Lehetséges ez? Akkor ezek szerint CX-2 a legjobban képzett az összes CX-es katonából? Nagyon remélem, hogy 1-2 perc jut majd erre az átképzésre, vagy legalábbis betekintést nyerünk, hogyan is zajlik ez a dolog a Tantiss-on belül.
 14. Elég beszédes ez a kép... Fck... I'm not ready.....nope...
 15. Talán kapunk később egy Tales of The Clones produkciót is, amiben pl. Cody vagy Wolffe is kaphat szerepet. Megérdemelnék a klónok is ezt a 6 rövidebb történetet.
 16. Fogalmam sincs. Ha tényleg 42 perces lesz, az nagyon kevés. 20-25 perc olyan gyorsan elmegy, ha izgalmasabb részt kapunk, hogy csak azt veszem észre, már vége is van.... 42 perc alatt mit zárnak le!? 70 perc simán lehetett volna, mint a legelső TBB rész esetében.....majd megy a kapkodás, és úgy ahogy lezárják...
 17. Én végig csipáztam Crosshair-t, akármelyik oldalon is állt. Megérdemelte a karaktere azt hogy a rajongók kedveljék. Szóval, nagyon sajnálnám, ha tényleg ő áldozná fel magát, persze igy logikus, de attól függetlenül, sajnálnám. Talán Crosshair karaktere volt a legváltozatosabb az egész szériában.... Nem tudom hogy ki is lesz CX-2 a sisak alatt, fura hogy eddig nem mutatták sisak nélkül, lehet okkal.....passz. Viszont, szeretném Cody-t még a holnapi részben legalább viszontlátni. Annak semmi értelme nem volt igy akkor, hogy 1 rész erejéig behozták, és le van tudva annyival, hogy megszökött, vagy ismeretlen helyre távozott....
 18. Én nem adagoltam semmit se, youtube-on nyomták ezt egy ideig. Onnan irtam én is ezt. Annyian nyomatták hogy az ember már kezdte azt hinni, tényleg életben lehet...... Tegnap is odairtam hogy HA tényleg meghalt, de rá se bagóztok az emberre mint általában. De ha tényleg 42 perces lesz a finálé, akkor még ebből le jön az előző részek tartalmából valszeg, meg a végén az outro zene meg stáblista, akkor jó esetben 35 perc játékidő. Odairom megint, HA tényleg 42 perc lesz.... I have spoken!
 19. Látom csak fújjátok a magatokét..... Én elengedtem Tech kérdését.............nem fogok belebonyolódni egy értelmetlen vitába, mert pointless...... csak folytassátok.
 20. @Wilde kevesebb mint 2 hónap és érkezik az Elden Ring DLC. Várod már?
 21. Ventress is él és virul, pedig meghalt korábban. Ezért irtam hogy "ha" meghalt..... Most már ne is hozzák vissza, nem lenne értelme, és is igy látom.
 22. Omega-nak 4 "testvére" van jelenleg(Vagyis 5, ha Emerie-t is idevesszük), ha Tech ténylegesen halott. Akkor 3 nem fogja túlélni? És ha tényleges kimentésre szorul majd, akkor jöhet képbe esetlegesen Rex....
×
×
 • Create New...

Important Information