Ugrás a kommentre

Cpt. Rex

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.135
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Cpt. Rex összes hozzászólása

  1. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Akkor félreértelmeztem.
  2. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Talán Cody-ra utalt Jennifer? Jó lenne, de amúgy hosszú a lista, ki tűnhet fel. Lehet Quinlan Vos is, ennyi erővel, Ventress oldalán.
  3. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Pedig Maximus haverja Dane, az a való életben egy transzszexuális szinész/szinésznő xD Először nőnek hittem, de aztán, rákerestem, és hopp....xD
  4. Cpt. Rex

    3x13 - Into The Breach

    Elment egynek a rész, Rampart vitte a primet végig. Igazából 2 rész maradt, és ebben akarnak elvarrni minden szálat? Ok... Amúgy Weyland-en nem egy létesitmény van, 2 vagy 3(hegy), na most itt megint vakon fognak "megtámadni" valamit, lehet pont azt majd, ahol a Zillo klónok lesznek "elszállásolva" XD
  5. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Új rész előtti szokásos....
  6. Cpt. Rex

    Számítástechnika

    Ezt a hirt, nem tudom elsőre hova tenni, igy ide teszem, mert részben számitástechnika. Azon belül is mesterséges inteligencia, és grafikus ábrázolás(CGI). https://telex.hu/zacc/2024/04/15/biro-ada-delta-mtva-kozteve-duna-tv-mesterseges-intelligencia-musorvezeto-mi?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AOGot1yql4GukvK3VZfPjT4WaDJmIIsfeph-1PNl3XrzH42QCveuhPRk_aem_AchxngZmi2q2dvcyhr-U35nxMOZY5Ki9sIR6eQdbaU6HlEaV6ruLNyE1x5uftyPDWZfMSl1ELFpWFeCtxSliE-x9
  7. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Annyit elárulok, hogy a Fallout utolsó részt 2x néztem meg, szinte egymás után! Egyik játékkal sem toltam korábban, és még igy is szinte teljesen megértettem a story-t, és a világot amiben játszódik. A Shogun is remek sorozat! @Ody Mandrell A 9. shogun rész, ismét nem csalódtam!
  8. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Kivégeztem a Fallout 1. évadot, és azt kell hogy irjam, jöhetne a 2. évad már a jövő héten! Nekem nagyon tetszett az egész évad. Az aláfestő zenék, a képi világ, a karakterek, mind nagyszerűek, a maga nevükben! Lehetett volna 10 részes is az évad.
  9. Cpt. Rex

    3x12 - Juggernaut

    Itt még szerintem lesz valamilyen sötét dolog Crosshair-el kapcsolatban. Nem a semmiért nem akar visszamenni a Weyland-re. Valszeg ebből erednek Crosshair traumái is. Lehetségesnek tartom, hogy kapunk majd egy kis betekintést is, ebbe az klón átképző "programba", amiben Crosshair is részt vett korábban.
  10. Cpt. Rex

    Sorozatok

    3 részt néztem eddig meg a Fallout soriból, nekem bejön. Viszont egyik résszel sem játszottam korábban. Lehet azért tetszik ennyire Még a kritika is pozitiv a sorozatról, nem is kicsit!
  11. Cpt. Rex

    3x12 - Juggernaut

    Persze, erre példa ami a Setron-on működött, kutató létesitmény. Ki tudja mióta kisérletezett ott Hemlock.
  12. Cpt. Rex

    Star Wars: Outlaws

    Igazad van, ez a te döntésed, befogtam a pofám!
  13. Cpt. Rex

    Star Wars: Outlaws

    Bennem is volt sokáig optimizmus, vagyis inkább úgy irom, optimistább hozzáállás, mint most. Amúgy az egyik nagy kedvenc ubifos-os game, amiből a NG+-t is kipörgettem, az az Assassin's Creed Origins volt. Abból beruháztam a Gold edition-ra anno, és azt nem bántam. Minden évben előveszem azt a game-t, mert az nagyon adta! A Div 1-nél, még korrektek voltak nagyjából, ott még nem volt átverés, csak kis százalékban. Na de a Div 2-nél, amit kapott a nép hozzá, aszem 1 fegyver, meg 1 skin kivételével, mindent meg lehetett szerezni, talán pár óra farmolással. Ami nagyon felháboritó volt, az pedig: 3 havonta kaptunk új küldetéseket(3 havonta 2 újat, új helyszinen), na itt a szezon passzosok(ultimate és gold edition), ezeket a küldetéseket 1 héttel korábban megkaptuk, de hogy hogy..... Úgy tudom leirni neked ezt, hogy mi voltunk a "béta" tesztelők....azt a rengeteg bugot, konkréten volt olyan, hogy nem tudtad a küldetést megcsinálni, mert valami mindig beragadt, vagy egy npc, vagy egy ellenséges mob, és ezek végett, ugyanúgy meg kellett várnod sokszor, a teljesen publikus hozzáférést, mint azok, akik a sima mezei kiadást vásárolták meg!!!! Olyan szinten szétbarmolták a játékot ezekben az időkben, hogy nem volt ritka a 7-8 órás maintanance, és még ezek után is volt olyan, hogy alig engedett be a játék a fő menüig. A kiegészitő megjelenéséig, ez igy ment. Aztán jött a Warlords of New York expansion, amiről tudok is mutatni korai hozzáférésű videót, persze ez is reklám volt, de most nem ez a lényeg. A kiegészitő viszonylagosan visszahozta a hangulatot, behozták a tényleges szezonokat, és aztán, 9-10 hónappal a kieg. megjelenése után, lelőtték a további fejlesztést. Semmiféle előjele nem volt, csak úgy leléptek az Avatar-t fejleszteni először, aztán az SW Outlaws-ra tértek át. De azátn kitalálták, hogy ó kéne még egy kis money meg rókabőr lehúzás, közben folyamatosan hülyének nézték a game community-t. És igy jutunk el az Ubifos Bukarest-hez, ami....hagyjuk is inkább. Kb. 3-4 hónappal ezelőtt tért vissza jó pár ember a Massive-tól, fejleszteni a game-t ismét, mert bejelentették a 2. expansion-t, ami már csak egy story DLC lesz. Jóval kisebb, mint a Warlords of New York. Kb. ennyi..... Néha még visszatérünk, de már nem birunk sokáig elmerülni a játék világában..... Én megértem, hogy mennyire jó is lehet egy open world game, főleg ha SW, de bennem már inkább a szkeptikusság dominál. Én azért megvárnám az early review-eket, ennyit fogadjál meg tőlem, amolyan jó tanács gyanánt. Peace.
  14. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Attól függetlenül, ez már túlzás pöppet. Jövő héten elérkezünk a végjátékhoz. Mariko "öntudatra" ébred
  15. Cpt. Rex

    3x12 - Juggernaut

    Rampart még rabként is egy okoskodó pöcs volt. Meg is kapta a kábitást, mert túl sok a pofa, alapon Kicsit csodálkoztam, hogy Crosshair megúszta egy ejnye-bejnyével, amiért elengedte Omega-t... Nektek nem tűnt úgy, mintha Pabu lakossága deportálva lenne? Valahogy gyanús volt, persze lehet, hogy csak kijárási tilalom lépett életbe, amig a bircsi erők nem repülnek el, messzebbre.
  16. Cpt. Rex

    Star Wars: Outlaws

    Elég régóta vagyok a játékok világában. (41 múltam...) Anno a Warcraft 1, Diablo 1, és a Starcraft világával kezdtem, a 2000-es évek legelején.
  17. Cpt. Rex

    Star Wars: Outlaws

    Majd idővel rájössz. Csupán azért nem hagytam abba, mert volt társaság, klán, de aztán szépen beláttuk, sok-sok playerrel együtt, hogy innen lépni kell, mert cserbenhagyják a game-t. És igy is lett, aztán úgy gondolták, hogy kéne még egy kis pénz belőle, és kiadták az Ubisoft Bukarest-nek a játék "fejlesztését". Na azt meg lehetett nézni, amit azok műveltek. A Division 1-nek, sok jó pillanata volt, aztán a csalók, meg a fejlesztői hozzá nemértés, meghozta a gyümölcsét..... A Division 2-nek már kevesebb jó pillanata volt, abból megvette a társaság 1 része az Ultimate kiadást, én "csak" a Gold kiadást. Átb*szás volt, az egész. De itt mindkét game, egy teljesen online alapokra épülő játék, a mai napig. Csak hát, nem minden arany, ami fénylik. Nyugodtan vegyétek meg, ti pénzetek. Én csak figyelmeztetem a társaságot, hogy óvatosan az Ubisoft Massive stúdióval! Peace!
  18. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Remek részt kaptunk, de egyben a legrövidebb is, az évad során. Olyan gyorsan elment ez a 20 perc, észre se vettem, már vége is lett.
  19. Cpt. Rex

    Star Wars: Outlaws

    Ez most gonosz volt... Én csak tudom hogyan dolgozik a Massive stúdió. A 2 The Division játékban anno raktunk 3-4 ezer órát, és hogy mennyit szivtunk a fejlesztői inkompetencia végett... Ideje hogy ti is megtapasztaljátok!!! Ja igen, az Ultimate kiadást vegyétek, ott b*sznak át benneteket a legjobban...
  20. Cpt. Rex

    3x11 - Point of No Return

    Mondjuk az utcsó rész legvégén, amolyan utolsó jelenet gyanánt, mutathatnák ahogy egy fejvadász bekopog Cid-hez, és megadja neki ami JÁR!
  21. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Where the fun begins!? xD
  22. Cpt. Rex

    Star Wars: Outlaws

    Elég középszerűnek tűnik még. Kiderül.
  23. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Engem ez a rész sokkolt kicsit... Igazából, úgy Mariko, vagy Ochiba, vagy Fuji, és nem utolsó sorban Kiku is mind elbűvölő a maga nevében.
  24. Cpt. Rex

    3x11 - Point of No Return

    Arra mondjuk kiváncsi leszek, hogyan fognak jelezni a Tantiss-ról, Hunteréknek..... Amikor Crosshair megpróbálta egyből lebukott. Emerie-nek nem tudom mennyi "hatalma" van egy ilyen manőverhez, úgy hogy ne maradjon sehol se nyoma.
  25. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Azt olvastam valahol, hogy @Ody Mandrell Ochiba énrám is rám feszülhetne, egyáltalán nem bánnám ha érted hogy gondoltam. Gyönyörű nő a való életben is. https://www.instagram.com/fumi_nikaido/
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.