Ugrás a kommentre

Cpt. Rex

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.155
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Cpt. Rex összes hozzászólása

  1. Cpt. Rex

    3x14 - Flash Strike

    Remélem én is, hogy nem lesz semmi komoly baja. Amit én felvezettem, abban a bentiek sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint a dzsungelben lévők. Pont hogy a Zillo sárkány esetleges tombolása végett. Az a dög olyan pusztitást végezhet a létesitményben, és akkor esetlegesen a reaktor-ban is, ami a hegyet a földdé egyenlővé tenné. Tudjuk mire képes a TCW-ből...... Ha meg azon aggódtok hogy nem fér majd el, ó tud ő akkora lyukat robbantani magának, hogy öröm lesz nézni.... Azzal a lézersugár támadásával. De ez csak egy felvetés a részemről, semmi több.
  2. Cpt. Rex

    3x14 - Flash Strike

    Nagyon megsérült Wrecker páncélja, amikor az a medve szerű lényel "harcolt". Még mutatta is a egy pillanatra, jókora karom vájat van mellkas tájékon. Nehogy majd ez a páncél sérülés legyen a veszte..... :/ Nézd csak, ez elég komoly. Szinte semmit nem véd, ha bekap egy-két lövést.
  3. Cpt. Rex

    3x14 - Flash Strike

    Hunter megmentette az életét, amikor a leengedő kábel beragadt. De szerintem simán elárulja a Batch-et. És itt Echo van a legnagyobb veszélyben jelenleg. Ami itt problémás lehet Echo szempontjából, az az a amikor esetlegesen ,valahogyan kiengedik a Zillo sárkányt. Met hogy az a dög nem fog válogatni, hogy "ó te barát vagy, amaz meg ellenség" alapon, hanem az pusztitani fog erősen. Szóval jelenleg, Echo, Omega és Emerie van a legnagyobb veszélyben, mert a létesitményen belül vannak, jó mélyen valahol. És a Zillo bestia nincs is annyira messze a széf-től. :/ Sajnos, jelenleg nem látok sok esélyt rá, hogy Rex segitő kezet nyújtson az fináléban. Ahhoz először jelezni kellene neki valahogy, ami egyéb problémákat szülne Echo-nak. Lebukás faktor magasabb, ha koordinátákat küldene egy másik rendszerbe. Itt még Emerie se küldhetne semmiféle üzenetet, Rexéknek. A készitők lehet úgy akarják lezárni a szériát, hogy csak a Batch megmaradt tagjai harcoljanak esetlegesen!? De még a Zillo sárkány "besegitésével" is óriási túlerőben vannak a Birodalmiak. Gondolj bele, 2 létesitmény van, és ebből az egyikben van akkor mindenféle klónozási projekt ezek szerint? Ekkora felelőtlenséget, hogy a Széf és az a bazi nagy Zillo sárkány egy azon létesitményben legyen elzárva.... És akkor vajon mi van a másikban??? :O Hát...jó kérdés milyen hosszú lesz a finálé... 40 percre azért lehet számitani, de 70-re igy nem sok esélyt látok. Pedig pont reális a Zillo sárkány jelenléte! Már a 2. évadban is volt egy erős rész, amikor az elszabadult még fejlődésben lévő egyedet, nagy nehezen elfogták. És akkor gondold el, itt mekkorára nőhet, amikor a Tantiss-on, szinte végtelen energia mennyiség található, nem csak 1 kisebb falura való!? De még igy is túlerőben lehet a Birodalom, mivel van nekik az a kábitó lézeres szállitó hajójuk. És itt nincsennek civilek, mint Coruscant esetében. A dzsungel itt nem rejti el, ha kiszabadul, mert az a sárkány már túl nagy igy is. Rex-ék segitsége nagy kérdőjel még nekem is, de szerintem ha benne is lesznek, akkor a legeslegvégén a finálénak....már ha lesz aki jelezzen neki...
  4. Cpt. Rex

    3x14 - Flash Strike

    Szerintem a "lovasság" az a Zillo beast klón lesz! Lehet Rex és csapata be se lesz vonva ebbe.
  5. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Érdekes rész volt, több szempontból is.
  6. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Az évadzáró pont Május 1.-re esik majd, ami ünnep, igy sok mindenki meg tudja nézni hamarabb a részt! Lesz idő még aznap, kielemezni, feldolgozni a sorozat végét, akármit tartogasson nekünk.
  7. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Nagyon tetszett az utcsó rész, és többé kevésbé le is zárták a sorozatot. A 2. évadban ne is reménykedj, mert nem lesz. Ez egy mini sorozat.
  8. Cpt. Rex

    3x13 - Into The Breach

    A legújabb "All in now" teaser-ben, 2 különböző transport hajóval is repülnek, és mindkettő találatot kapott, többet is. Szerintem ez a szerdai részben lesz. Szinte biztos vagyok benne, hogy az évadzáróból egy másodpercet se mutattak eddig. Itt lefogunk döbbenni, ahogy majd kinéz ez az üldözős rész.
  9. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Epic lesz az évadzáró, @Ody Mandrell és @Donát! @Donát Érdemes megnézni a gamestar-os, Fallout idővonal magyarázót is, elég részletes. Szűk félórás.
  10. Cpt. Rex

    Omega

    Néha rohanva olvasok, igy akkor elsiklottam fölötte. Sorry. Attól függetlenül remélem lesz rá magyarázat, miért is lett létrehozva, Omega. Nala Se szájából természetesen. Az biztos, hogy nagyon védi, az "asszisztensét".
  11. Cpt. Rex

    Omega

    Az átlagosnál magasabb, mintha igy emlitették volna, de lehet tévedek.
  12. Cpt. Rex

    Omega

    Egy dolog érdekel nagyon Omega-val kapcsolatban, hogy Nala Se milyen célból teremtette őt?? (És most hagyjuk ezt a tudományos kiváncsiság maszlagot......) Milyen célból teremtett egy női klón-t, magas M-számmal!? Omega is ezt szeretné megtudni, ki vagy mi is ő valójában!?
  13. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Nekem tudott újat mondani a Generation Tech is korábban, szóval én szeretem ezt a csatornát. Nagyon részletesek pl. az SW katonai jármű bemutatói is, vagy hogy egyes tipusokat miért is vonták ki a forgalomból...etc... SW Explained, Rixon, ezeket követem én is. Ez a Ladder nem ismerős túlzottan, lehet láttam már 1-2 videót tőle, de ennyi.
  14. Cpt. Rex

    3x13 - Into The Breach

    Azt el tudom képzelni, hogy a felmentő sereg, az Wolffe és csapata lesz, esetleg!? Az utolsó részben. Persze Rex-ék támogatása mellett. Az új teaserből kiderült, hogy bajban lesznek, szóval, elég nagy haderő kell egy ekkora létesitmény megtámadásához. Azt nem tudjuk, hogy Rex-ék hányan is vannak. Sajnos a Teth-en, elég sokan odavesztek, és ezek a klónok, nem holmi zöldfülűek voltak, hanem képzett veteránok. Kiderül.
  15. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Én látok benne fantáziát. Nem azt irom, hogy teljesen a klónokról fog szólni, de nagyon lehetséges, hogy maradunk ebben az érában, és esetlegesen Ventress koré épül majd a kövi animációs sorozat, de nem csak Ventress-ről fog szólni. És igy lehetnek benne klónok is, mint esetleges segitő kezek.... De persze ez csak egy elmélet, és úgy is kell kezelni. Amúgy azt vettem észre, ti kb. minden youtuber-t SW Meg szintjén kezeltek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek.......
  16. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Mi olyan vicces ezen, @Ody Mandrell? De most komolyan..... Végig nézted egyáltalán???
  17. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Akkor félreértelmeztem.
  18. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Talán Cody-ra utalt Jennifer? Jó lenne, de amúgy hosszú a lista, ki tűnhet fel. Lehet Quinlan Vos is, ennyi erővel, Ventress oldalán.
  19. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Pedig Maximus haverja Dane, az a való életben egy transzszexuális szinész/szinésznő xD Először nőnek hittem, de aztán, rákerestem, és hopp....xD
  20. Cpt. Rex

    3x13 - Into The Breach

    Elment egynek a rész, Rampart vitte a primet végig. Igazából 2 rész maradt, és ebben akarnak elvarrni minden szálat? Ok... Amúgy Weyland-en nem egy létesitmény van, 2 vagy 3(hegy), na most itt megint vakon fognak "megtámadni" valamit, lehet pont azt majd, ahol a Zillo klónok lesznek "elszállásolva" XD
  21. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Új rész előtti szokásos....
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.