Ugrás a kommentre

Cpt. Rex

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.080
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Cpt. Rex összes hozzászólása

  1. Cpt. Rex

    Sorozatok

    A mostani rész után nekem nagyon úgy tűnik, hogy...
  2. Cpt. Rex

    3x09 - The Harbinger

    Remélem nem lesz Omega-ból is jedi tanonc, mint az Ahsoka-ban, Sabine-ból.... Ha igen, akkor onnantól, hidegen fog hagyni, mi lesz vele..... (Order 66!! )
  3. Cpt. Rex

    3x09 - The Harbinger

    Ez a rész ha nem készül el, akkor se buktunk volna semmit se......közönyösen néztem. (Bár egy kicsit még a tegnapi Shogun epizód hatása alatt vagyok...lehet ezért sem érdekelt annyira.) Story szempontjából egy helyben állunk egy ideje, nem halad előre, stagnál.
  4. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Nagyon sötét hangvételű volt a heti Shogun rész, az átlagosnál is sötétebb, drámaibb. Nehéz spoilermentesen irni róla, de egy pár szót lehet. Egy kicsit betekintést nyerhettünk Mariko-sama múltjába.....de nem csak Mariko múltjába...... Mi lesz itt még......
  5. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Jól van, ha az utcsó rész egy bő órás epizód lenne, mint a sorozat nyitó darabja, az odaverne
  6. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Nem vagyok biztos benne...kiderül.
  7. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Final 8 episode? Nem 15 részes az évad? Vagy elirta Keith, vagy lesz egy 16. rész is!? Aha.......gyanús most már Lehet lesz egy 16. rész is.
  8. Cpt. Rex

    3x08 - Bad Territory

    Nagyon remélem, hogy nem Cody lesz az. Bár ezt a CX-t még nem láttuk sisak nélkül. lehet hogy ha nem is Cody lesz, de valamelyik számunkra ismerős klón majd.
  9. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Szerintem a The Bad Batch 2.5 évadja alatt nem volt mocsaras rész. Erre értette a Keith.
  10. Cpt. Rex

    3x08 - Bad Territory

    Azt pletykálják a fanok, hogy az a CX klón, az Cody lesz. Kiderül. Először Tech-re gyanakodtak, de aztán Cody-ra tippelnek sokan.
  11. Cpt. Rex

    A The Bad Batch animációs sorozat

    EZ volt az első eset, hogy mocsaras epizódot alkotott az animációs team. Szerintem egész pofás lett az ábrázolás.
  12. Cpt. Rex

    3x08 - Bad Territory

    Nem fog nekik leesni, mert gondolom a fejvadász se fog sokat tudni, miért is olyan fontos Omega vére. A Project Necromancer, egy akkoriban még szigorúan titkos projekt volt. Elsődlegesen a klónokat akarják kimenteni Tantiss-ról. Esetlegesen bosszúból kárt tehetnek az egyik létesitményben ott, mert ugye több is van, 2 vagy 3 hegyről beszélünk. Kizárólag abban az esetben eshet le nekik valami onnan, ha Nala Se beszámol róla, amúgy nem.
  13. Cpt. Rex

    3x08 - Bad Territory

    Nagyon remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy Omega-ból akár jedi is lehet...... Már nagyon elcsépelt ez a "mindenkiből is lehet jedi" dolog.... Hiába magyarázza el Omega-nak egy jedi, hogy mi van a vérében, ha ő maga semmit se tud erről addig a pontig, amig Nala Se be nem számol neki mi célból lett teremtve a kislány.... Ez nekem egy kicsit kusza, ez a szál...... A kövi rész cime a "hirnök" lesz, szóval nagy valószinűséggel, az az illető fog felbukanni, akivel Shand beszélt a rész végén.
  14. Cpt. Rex

    Sorozatok

  15. Cpt. Rex

    3x08 - Bad Territory

    Irjátok hogy szerintetek Ventress-el beszélt Fennec. De ő maga is M-szám hordozó nem? Jedi padawan volt először, és utána lett sith tanitvány. És mivel fénykardjai vannak, akkor a fejvadász céh tagjainak ez egy kisértés lenne, mert őt is bevihetnék, a birodalom számára... tévedek? Én inkább Cad Bane-re, vagy Boba Fett-re tippelnék.
  16. Cpt. Rex

    3x08 - Bad Territory

    Ha tényleg beteg Crosshair, akkor a meditáció semmit se fog érni. Valami lesz vele később, és én semmi jóra nem számitok vele kapcsolatban.. Szóval szerinted Shand simán felnyomja őket, vagy ha nem ő, akkor Cad Bane? Amúgy, nem vagyok abban biztos, hogy Hunter Pabu-t elkotyogta volna Fennec-nek. Simán lehet hogy egy másik lokációt adott meg, ahol Shand értesiteni tudja őket. Cid esetéből tanulhatott Hunter, szóval szerintem nem Pabu-i elérhetőséget adott meg, Fennec-nek.
  17. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Mindegyik rész jó eddig, de a 2. meg az 5.-ik kimagaslóan jó! Az 5. részben tűnik ki eddig a legjobban, mennyire másfajta értékrendszere és gondolkodásmódja van, az európai embernek, és a távol keletinek. Ezért irtam fentebb ezt: "Ahol 2 különböző kultúra találkozik egymással, és egyik sem érti a másikat, mit miért tesz." Az 5. résznél csúcsosodik ki a legjobban eddig ez, és nem egy vidám momentum lesz, sajnos.
  18. Cpt. Rex

    3x08 - Bad Territory

    Crosshair borzasztóan zárkózott még mindig. Vajon miféle kisérleteket végezhettek rajta, ha ő maga se beszél róla, még Omega-nak sem.....!? A kéz remegés pedig egyre nyugtalanitóbb. Lehet valamilyen betegsége van, és abból fakad az is, hogy belőle nem tudtak lelketlen gyilkológépet csinálni? És ha beteg, akkor semmi köze nem lesz ahhoz, hogy ő idézőjelesen "selejtes". Maga a rész amolyan vihar előtti csendnek tűnt, de egész jó volt. Fennec Shand is visszatért, de most jobban el volt szállva magától, mint amikor utoljára láttuk. Amúgy, elég "k*cs*g" volt Fennec, mert a büdös életbe nem hozta volna le ezt a bounty-t egyedül. És akit elfogtak, még hármójukon is majd kifogott, szóval az osztozkodás része, hogy is fogalmazzak, egészen egyoldalú volt. De itt lehet a Hunter is hibázott, Shand valamelyest kedveli Omega-t, szóval egy picit többet is elmondhattak volna arról, mi is folyik Omega körül. Nem hiszem, hogy feldobná a Batch-et, csak úgy jöhet le nekünk nézőknek.
  19. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Anna Sawai-ra panaszkodtak, hogy a Monarch sorozatban, nem volt elég meggyőző az alakitása. Nekem különösebb bajom nem volt vele ott se, de itt, a Shogun-ban remekel a szinésznő. Mellesleg aranyos is a drága.
  20. Cpt. Rex

    Trailer

    Nekem ez a trailer nem mond semmit se. Én erről a korszakról semmit se tudok. Szerintem ezt a sorozatot kihagyom.
  21. Cpt. Rex

    Sorozatok

    Az e-heti shogun rész, ismét zseniális volt, és szomorú egyben. Ahol 2 különböző kultúra találkozik egymással, és egyik sem érti a másikat, mit miért tesz. Ez a sorozat kiemelkedően jó eddig!
  22. Cpt. Rex

    3x07 - Extraction

    Crosshair sosem volt a "sötét" oldalon, csak neki mások voltak az elvei, addig a pontig amit először Cody el nem szökött ismeretlen helyre, aztán meg Mayday lényegében a karjaiban halt meg. Végül rájött, hogy teljesen egyedül van, mert sehova sem tud beilleszkedni, a Birodalmon belül. Lényegében egy akkoriban még a Birodalomhoz hűséges, de számkivetett klón. Megvetették valamilyen szinten, úgy a reg. klónok, mint a Tk trooperek is......
  23. Cpt. Rex

    3x06 - Infiltration

    Még a kaminoiak is mondják, hogy folyamatosan romlik Jango vérének DNS-e, mert nincs már életben Jango Fett, Boba-t meg nem találják. Omega meg elszökött a Batch-el együtt, még az 1. évadban. Azóta Kamino már nem számit többé, mert a városokat szét lőtték, a Venator-ok.
  24. Cpt. Rex

    3x06 - Infiltration

    Nem volt szerencséje? lol Ennyi erővel, akkor úgy is lehetne venni, hogy akit először küldtek, az lehetett újabb klón is, már a higitott Jango Fett vérrel készült. A második meg akkor első generációs, mind Rex. És akkor meg is van magyarázva, a 2 klón közötti skill különbség.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.