Jump to content

Iqvi

Tag
 • Content count

  3896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by Iqvi

 1. Mik azok a juniorok amik itthon még nem jöttek ki?
 2. Én is beadatnám ha az van csak.
 3. Ez mondjuk köszönhető nagyban a keleti vakcináknak, és hogy inkább azokból vettünk nagy mennyiséget, például kétszeres áron kínait, és az Unio által biztosított készletet nem használjuk ki egészében. De tény, hogy a gyártókapacitás se olyan, amilyennek sokan elvárják, ezért lassabb a nyugati, nagyobb társadalmi bizalommal rendelkező vakcinák, szállítása. Viszont, azt még hozzátenném, hogy az EU biztosított magyarország számára elegendő nyugati vakcinát a teljes lakosság beoltására.
 4. Bocsánat, hogy nem szóltam idejében közbe. Persze aki akar csatlakozhat a klubbhoz, nincs nagy feltétele a bejutásnak. Ezt az egészet ami elindult, és én is hibás vagyok hogy nem szóltam, de át lehet emelni a Közélet klubba, úgy, hogyha megoldható, hogy a teljes beszélgetés ami a legutóbbi bejelentésekhez kötődően indult innen ki, átemelődjön oda. Így megfelel?
 5. Hát tudod, mindig azzal az ellenséggel a legkönnyebb harcolni, akit saját maguk választottak. De gazdasági és politikai rendszert azt tényleg zseniálisan tudtak kiépíteni. Nem volt olyan táesadalmi ellenállás ami ezt megakadályozta volna, hisz lassan megfőzték a társadalmat. Aztarohadt!
 6. Jönne a Bannhammer az életből?
 7. Sith party vibes. https://www.instagram.com/p/CMCt6MkAiEg/?igshid=i1o8xghkmeda
 8. Bezzeg ez Thanosnak eszébe se jutott.
 9. Ez teljesen megokdhatatlan lenne. Abban a pillanatban megszűnne az ország de facto létezni, amikor mindenki, a közmunkástól a mentősön át a köztársasági elnökig azt mondja, hogy nem jár be dolgozni. Mindent mégse lehet online megoldani. Ha pedig nincsenek működőképes állapotban a társadalom védelmét szolgáló, egészségügyön túli szolgáltatások, akkor a jelenlegi járványhelyzetnek méginkább súlyosak lennének a hatásai. Én inkább azt mondom, hogy ahol megoldható, áljanak át online működésre, és csak ott folytassák tovább a rendes munkát, ahol ez megoldhatatlan, de akkor viszont úgy, hogy a lehető
 10. Valószínű hogy a ránkszabadult brit vírusmutáns miatt van ez. Az sokkal fertőzőképesebb.
 11. Bomarr feletted már leírta. A nagy nyári, nyár végi hepajkodásnak, és a kormány elbaltázott járványkezelésének ,,hála" haltak meg annyian. A kormány volt a felelős.
 12. Egy dolog van, ami segíthet, az a vakcináció. Ezek a bezárások lassítani hivatottak a járvány terjedését, és tehermentesíteni az EÜ-t..
 13. Igen ez jó volt eddig, mert csak heti kétszer volt reggel nyolckor órám. Most majd tuti több lesz, kelhetek mindig hétkor. Teljesen értelmetlennek látom ezt a változtatást, hisz az eddigi órarend jól működött, inkább ahhoz kellett volna órákat hozzáadni (német) meg kivenni (hittan), nem venni egy 180 fokos fordulatot.
 14. Nem tudom miért, de vicces. https://youtu.be/O2jlC07cOh0
 15. Nem, újat csináltak, kétszer is. Egyszer tavasszal, egyszer most ősszel. Ezek jobbak is voltak, sokkal rugalmasabb volt minden, jutott isőm olvasni, sorozatozni, bringázni az órák és feladatok között. A besűrített eredetivel ilyen nem nagyon lesz majd. Fogalmunk sincs mondjuk arról, hogy a büfé órák( rajz, tesi, ének, hittan[abból a normál órarendben heti kétszer is van óra] mi lesz). Magyartanárom mondta is, hogy ezt így nem lehet majd rendesen tartani, se nekik, se nekünk. Nem tudom honnan szedte az ötletét ah igazgató, de alap, hogy ami működik, azt ne akard már megjavítani, mert nem biztos
 16. Igen, az összes füzet egyben lesz. Csak ez nagyobb mint a normál amerikai méret, és a lapok is jobbak benne.
 17. Amikor megtudod, hogy jövőhéttől a jelenléti oktatás órarendjével lesz tartva tovább az online oktatás.
 18. Hát igen, most azokon nagyot ez nem dobott akik eddig is otthon voltak, mert távoktatásban kellett tanulniuk, vagy home office-oltak. Nagyon igazán engem se kavart fel, max ha kötelezővé tették volna az FFP2-es maszkot, az lett volna egy kicsit változtató. Az viszont tény, hogy nehéz lesz a kisgyerekeseknek és a boltosoknak. Vajon mennyit segít majd rajtuk az állam?
 19. Iqvi

  Star Trek

  Újabb Trek filmről pletykálnak, amit a Discovery egyik alkotója jegyezne és JJ Abrams cége készítene. Csak remélni tudom, hogy Kelvin film lesz. https://trekmovie.com/2021/03/04/breaking-paramount-pictures-taps-discovery-writer-to-pen-original-star-trek-feature-film/
 20. Na, hosszú kihagyás után, folytattam tovább Ereklye című történetemet. Egyenlőre csak egy rövidebb szösszenettel. Terveim szerint a nagy dolgok csak most jönnek. Ám a fegyver fénylése nem tartott sokáig, csupán múló pillanat volt, amely gyorsan tovaszállt. Aurelliosz immár a pöröllyel a kezében, állt, izmos testét pedig új páncél borította. -Az meg, mégis, hogyan került rád? – kérdezte meglepetten, tágra nyílt szemekkel Arram a bajtársát. - Nem, nem tudom. Fogalmam sincs – hebegte a másik férfi. – De vissza kell jutnunk a falra, csak így állíthatjuk meg az emberiségre
 21. Én összevonnám a legjobb férfi/legjobb női főszereplő kategóriákat. Meg ha már van legjobb mellékszereplő kategória, akkor felesleges szerintem fenntartani külön legjobb férfi mellékszereplő kategóriákat is. Röviden, én nem szedném szét külön a két nemre a fő és mellékszereplő kategóriákat.
×
×
 • Create New...

Important Information