Jump to content

Iqvi

Tag
 • Content count

  5120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Everything posted by Iqvi

 1. A Cavan Scott féle High Republic képregény főszereplője, Sskeer padawanja.
 2. Oké, ezekrők a faktorokról már elfeledkeztem. De jó tudni, hogy már bőszen írják a sztorit. Kiváncsi vagyok, hogy fog bekapcsolódni majd a High Republic sztorijába, és remélem, hogy méltó lezárása lesz a történetnek.
 3. Iqvi

  High Republic

  Nem is tudtam, hogy ebben a sorozatban is lesz High Republic sztori.
 4. Ezek szerint akkor már kizárható, hogy Keeve Trennis lenne a főszereplő, ő afro, nem ázsiai. De még mindig érdekesen hangzik. A leginkább várt sorozat a számomra. Marha jó lenne látni azt, hogy ebből az akolitusból Sith Nagyúr lesz.
 5. Én most eldobtam az agyam. Már létezik kísérleti vakcina, amit a BioNtech gyárt, a bőrrák ellen! https://m.hvg.hu/tudomany/20210620_Megkapta_a_Biontech_rak_elleni_vakcinajat_az_elso_beteg
 6. Új infók E.K Johnston következő Star Wars könyvéről: https://starwarsmedia.hu/hirek/ime-a-padme-trilogia-3-reszenek-vegleges-boritoja.html
 7. Omega parancsnok, hajtsa végre a 66-os parancsot.
 8. Ez kérem, művészet. https://www.instagram.com/p/CQPei_XAQDP/?utm_medium=copy_link
 9. Iqvi

  Star Trek

  Egyes pletykák szerint az egyik jövőbeli filmben, ez az alternatív univerzumbeli Enterprise lesz a középpontban. https://www.instagram.com/p/CQO9D_Uhd2H/?utm_medium=copy_link
 10. Csak pozitívan. Szerintem idővel bele fogsz rázódni, és majd többet fogsz tudni átnézni. Merd bevállalni a melót!
 11. Te drága erő ez valami hihetetlen volt! Kék bőrű kalapos barátunk is beköszönt nem csak Crosshair!
 12. Nem tett volna jót az üzletnek a Kaminoiak részéről ha már gyerekkorban küldték volna harcba a klónokat. Túl hamar kopott volna el a termék, alacsony lett volna a hatékonyság, és a hírnevük is romlott volna.
 13. Iqvi

  Star Trek

  Excellen question Jean-Dzséjt.
 14. Nagyon nem szeretnék Bezost egypáran a Földön látni. https://azonnali.hu/cikk/20210617_peticiot-inditottak-azert-hogy-az-amazon-milliardos-alapitojat-ne-engedjek-vissza-az-urbol?fbclid=IwAR0MNKiuZEGOXUx2roZ1to70IOg7ekmEQmhs9ZxCJsXanPrYaApN2Ht1Vzw
 15. Iqvi

  Az Andor sorozat

  Eddig is vártam a sorozatot, de most még jobban. A RO negatív karakterei közül nekem egyértelműen Krennic volt a kedvenc, remek lenne újra látni.
 16. El leszünk látva, én nem aggódok a Mando hiánya miatt. Ne is siessék el, ha még nincs meg esetleg a kész forgatókönyvük a harmadik évadhoz.
 17. Igen. Meg kell nyitnod a Word-öt, ott Fájl -> megnyitás -> tallózás és ezután kikeresed a PDF doksit amit Wordbe akarsz látni.
 18. Tudtok mondani olyan oldalt ahol meg lehet nézni a képregények eladási számait?
 19. Iqvi

  Marvel

  A Loki 2. része jött, látott, és győzött. Atom jó volt.
 20. Elméletileg a dokumentum alján. Ahol kiírja hány szó van a wordben, arra rá kell kattintani, és mutatja a karakterek számát is.
×
×
 • Create New...

Important Information