Hozzászólás ideje: Tegnap 17:261 napja A trailerek és a The Mandalorian 3. évada alapján már tudjuk, hogy a Birodalom maradványai egyetlen frakcióba tömörültek, és köztük van legalább egy ember, akiről tudjuk, hogy a formálódó Első Rend tisztje: Brendol Hux. Azt is tudjuk a promóciós anyagokból, hogy az Árnyéktanácsból több hadúr is visszatér a filmre. Szóval ez az a vonal, ami becsatornázhatja a The Mandalorian and Grogut a nagyobb történetbe, a háttérben húzódó sötét hatalom, ami már az ep7-hez köti a szálakat. Vajon mennyit fog felfedni ebből a film? 25 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Jó lenne tudni, hogy az Árnyéktanács mennyire prezentálja az ER-t?Nekem úgy tűnik, csak annyit tudnak, hogy Hux egy nagyobb birodalmi frakció része, de nem látják az Első Rendet magát. Én azt gondolom, hogy az Árnyéktanács főleg azokból a birodalmi hadurakból állt össze, akiket anno Palpatine nem választott ki arra, hogy felépítsék neki az új birodalmat (ez lett az Első/Végső Rend) az Ismeretlen Régiókban. Valószínűleg a javuknak meg kellett volna halnia a Jakkún. Mert azt például simán el tudom képzelni, hogy Palpatine nem bízott Gideon moffba, aki, mint tudjuk, még így is elárulta az Uralkodót azzal, hogy kisüttette Pershing agyát. Ezzel annak lehetősége, hogy olyan klónt hozzanak létre, aminek magasabb a midi-chlorian száma a mintaegyedénél, másodszor is elveszett.Ugyanakkor az Első Rend használja az Árnyéktanácsot proxiként, az új Köztársaság számára odatett kirakati ellenfélként, és azért, hogy irányíthassák őket, betolták közéjük Huxot.
Hozzászólás ideje: Tegnap 19:061 napja Erre utaltam a hutt topikban. Így lényegében az ER-t minimum három réteg fedi el. Jó lenne megtudni valamit arról, mi most az Első Rend helyzete. Viszont ennek taglalására nem számítok.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Szerző 15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Viszont ennek taglalására nem számítok.Taglalásra én sem számítok, de ha már ÚK-beli filmet kapunk, és a The Mandalorian 3. évadában becsatornázták nekünk az ST-t, ráadásul ez a film annak folytatása lesz, azért annyit remélek, hogy a részletekben meglapul majd néhány információ. Hux maga remek példa erre. Egy átlagos nézőnek talán le sem esik, hogy volt egy ilyen nevű ember az ST-ben is, egy rajongó azonnal felkapja a fejét, és tudja, hogy a neve mit is jelent nagyobb távlatokban. De említhetném a Praetorianus őrség megjelenését is. Hasonló(k)ra számítok eme filmmel kapcsolatban. Egy elejtett név, bizonyos kifejezések megemlítése, esetleg vizuális utalások, szóval ilyen kicsi, inkább a rajongóknak szánt apróságokat várok. Szerkesztve: 8 órával korábban8 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen benne. Sajnos ezek a mezei kritikusoknak nem esnek le, ezért nem is említik őket. De mivel ez a film rajongóknak készült leginkább, még érhet minket meglepetés ezen a téren.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Én azért lenn tartom az elvárásaim ezzel kapcsolatban, biztos, ami biztos.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Egy-két elejtett mondatra számítok, de ezen kívül semmire. Az Ahsoka ebből a szempontból sokkal fontosabb lehet.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Én se számítok sokra, de azért remélem nem mindent hagynak az Ahsokára.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.