Jump to content

Rest In Peace

Rog

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nyugodj békében Sir Ian Holm! Ash, Bilbo és Az Ötödik elem Cornelius atya szerepében gyerekkorom egyik kedvenc karakterszínészét veszítettem el 

Elhunyt Ennio Morricone.      

Elhunyt Sean Connery. 

Posted Images

• 1 month later...

Richard Donner, többek között a négy Halálos fegyver muvi, a Superman és a Bérgyilkosok rendezője is eltávozott.

YpLpqVF.jpg

Béke poraira. :(

Edited by Rog

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Nem sok filmet láttam tőle, de azok mind emlékezetesre sikeredtek, talán A profi volt a kedvencem azok közül, amelyekben szerepelt. A nézésében, a kisugárzásában volt valami egyedi, különleges, ami tükröződött a játékában is. akár szerelmes, akár "keményfiús" szerepeket játszott és azért elég széles repertoár áll a neve mögött. Nyugodjon békében!

A profi nekem is az egyik kedvencem tőle. Illetve a Kellemes húsvéti ünnepet is nagyon jó volt. Volt egy film, ahol Alain Delonnal együtt apákat játszottak, pontosabban nem tudták, hogy a fiatal lány, melyikük lánya. De mindketten harcba szálltak érte, mikor veszélybe került.

2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Szép életet élt. Az egyik kedvenc filmem tőle a "Kellemes húsvéti ünnepeket!".

Ebben a részletben a karaktere épp a feleségét akarja megcsalni, amikor a felesége beállít:

Ezt a filmet én is imádom! Rengetegszer láttam már, és mindig nagyon szórakoztató, Belmondo mellett a feleségét játszó színésznő is zseniális benne, Sophie Marceau pedig nagyon bájos. A film nagyon vicces, nagyon francia, és a szinkron maga a tökély, Sztankai István és Almási Éva nagyot alkottak. :) 

• Like 2
  • Tetszik 1

• 5 months later...
  • 2 months later...