Rog Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 Béke poraira. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Szegény, nyugodjék békében. Egy újabb színész titán hagyott itt minket. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Akinek mondd valamit a Children of Bodom zenekar: Elhunyt a zenekar frontembere, Alexi Laiho. Egyik kedvenc zenekarom volt. Középiskolás éveim meghatározó zenéje volt, mely nem kis mértékben Alexi játékának volt köszönhető. Részben ennek hatására kezdtem el gitározni. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Marion Ramsey, többek közt a Rendőrakadémia muvik Hooks rendőrének alakítója is eltávozott. Béke poraira. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Az volt a terv... Nem EZ volt a terv. Sajnos elhunyt Vass Gábor. Sosem felejtem el zengő baritonját. https://www.youtube.com/watch?v=KVUABVjHhZQ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Béke poraira: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ha a PT szinkronjából ki kéne emelnem valakit, akivel maximálisan elégedett vagyok, az ő lenne. Sir Christopher Lee volt magyarul. Iszonyúra illett a hangja Dookuhoz úgy, hogy nem változtatta meg a karakter vokális identitását. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 órával korábban, Dzséjt írta: Ha a PT szinkronjából ki kéne emelnem valakit, akivel maximálisan elégedett vagyok, az ő lenne. Sir Christopher Lee volt magyarul. Iszonyúra illett a hangja Dookuhoz úgy, hogy nem változtatta meg a karakter vokális identitását. Szilágyi Tibor volt Dooku magyar hangja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 A TCW gróf urát szinkronizálta mivel Tibi bátyánk egy idő után leváltásra került a sori magyarítása alatt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 57 perccel korábban, Donát írta: Szilágyi Tibor volt Dooku magyar hangja. Igen, a PT helyett a TCW-t akartam írni. Mea culpa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 (edited ) A kabarék utolsó, klasszikus alakja is távozott. Elhunyt Sas József. Edited January 18, 2021 by Darth Revan9 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 23 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A kabarék utolsó, klasszikus alakja is távozott. Elhunyt Sas József. Isten nyugosztalja. De Gálvölgyi még él, úgyhogy azzal vitatkoznék, hogy ő lenne az utolsó mohikán. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 14 perccel korábban, Donát írta: Isten nyugosztalja. De Gálvölgyi még él, úgyhogy azzal vitatkoznék, hogy ő lenne az utolsó mohikán. "„Nem csak tőle kell elbúcsúzunk, hanem egy műfajtól is, aminek, azt hiszem, egyszer és mindenkorra vége lett. Mert egyrészt ott volt ez a színház, a Mikroszkóp, amit megszüntettek, és helyette azóta sincs úgymond szinte semmi” – ezt nyilatkozta az ATV Híradójának Gálvölgyi János, aki a vasárnap elhunyt Sas Józsefnek nem csak kollégája, hanem barátja is volt, szinte napi kapcsolatban álltak." 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 Béke poraira: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Meghalt Christopher Plummer... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 4 órával ezelőtt, RacerX írta: Meghalt Christopher Plummer... Most olvastam, és közben pont a Knife Outot nézem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Elhúnyt Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere. 29 volt csupán, a leukémia vitte el https://m.hvg.hu/kultura/20210206_Elhunyt_az_AWS_enekese_Siklosi_Ors Habár nem a leghíresebbek, de kezdetektől fogva hallgattam a zenéjüket. Örs nagyon-nagyon sokra vihette volna még. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 16, 2021 Author Share Posted March 16, 2021 (edited ) Yaphet Kotto (balra) is eltávozott. Béke poraira. Edited March 17, 2021 by Rog 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Imádtam az ürgét. "Alonso Mosley, FBI". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Durva, hogy az Alien szereplői közül már csak hárman élnek: Sigourney Weaver (Ripley), Tom Skerritt (Dallas) és Veronica Cartwright (Lambert). 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Elhunyt Szersén Gyula... Bírtam a hangját, főleg az idős Kirk kapitányként. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 Nekem is sok kedvenc szinkronmunkám van Tőle. Béke poraira. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 A mai napon elhunyt Fülöp herceg, II.Erzsébet férje. 99 éves volt. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 4 perccel korábban, Iqvi írta: A mai napon elhunyt Fülöp herceg, II.Erzsébet férje. 99 éves volt. Elég mozgalmas élete volt: Meghalt Fülöp – a brit monarchia elvesztette a mesebeli hercegét 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Elég mozgalmas élete volt: Meghalt Fülöp – a brit monarchia elvesztette a mesebeli hercegét Nézem A korona c. sorozatot, s az első két évadban Matt Smith alakításában az egyik legjobb karakter volt, érdekes ember, arisztokrata de egyben egy nagy csibész is. Nagyon megkedveltem. Nyugodjon békében. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 (edited ) Nyugodjék békében. A Koronában őt kedveltem leginkább. Más: Elhunyt DMX is. Annyira nem stílusom a rap, de a Deadpool révén volt zenéje ami tetszett. Edited April 9, 2021 by RacerX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Meghalt Törőcsik Mari. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Jaj, ne. Ő is elment. A régi, legendás magyar színészek egyik utolsó alakja. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 Béke poraira. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Meghalt Jankovics Marcell. Nagyon szerettem az egyedi látásmódját és ábrázolásmódját, amelyek megjelentek a rajzfilmeiben. Az ember tragédiája egy mesteri alkotás, amely a teljes életművét megkoronázza. RIP 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts