Ugrás a kommentre

Darth Sky

Moderátor
 • Összes hozzászólás

  8.161
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

541 Nagyon kedvelt

Darth Sky tevékenysége

 • Születésnap 1991-05-08

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Star Wars minden mennyiségben, olvasás, filmek és sorozatok, PC/PS játékok, rajzolás

Legutóbbi látogatók

12.101 profil megtekintés
 1. SW könyvek 3.0

  Bízom benne, hogy idővel sikerül leszerződni egy-egy hosszabb sorozatra is. A New Jedi Order, a Legacy of the Force és a Fate of the Jedi továbbra is mind nagyon érdekel. Annyiból "jó" a szünet, hogy nem csúszunk el a kánon könyvmegjelenésekkel, és a képregény kiadásokat is beérjük. Na és persze a pénztárcám is hálás lesz.
 2. Képregények

  Legjobban a Shattered Empire-nek örülök, szerintem az egyik legigényesebb kánon képregény. Bár baromira várom már az Aphra és az új Vader sorozatokat, na meg a Star Wars további számait, mivel ezeket eddig direkt nem olvastam el angolul.
 3. Sorozatok 7.0

  Csak hogy a "logika" diktáljon, miután elkaszálták a Gothamet, berendelték a Pennyworth-t (nem tudom, hogy ez munkacím-e vagy végleges), ami szintén egy Batman-előzmény sztori lesz, csak Bruce komornyikjával a középpontban. Nem lett volna egyszerűbb egy Gotham spin-off, vagy hasonló? Kezd nagyon szerteágazó lenni a DC tévés univerzuma (Arrowverse négyes, Black Lightning, Gotham, Krypton, plusz jön a Titans és a Doom Patrol)... ami nem feltétlen baj, mivel igazából multiverzum, azaz simán megfér egymás mellett számtalan alternatív univerzum, de több értelmét látnám, ha úgy alkotnák ezeket a sorozatokat, hogy egymásra is hatással vannak. Bár képesek járkálni a különböző Földek között, így szerintem nincs valódi akadály bármely DC sorozat egybevonása előtt. Apropó, a következő Arrowverse crossoverben (ami idén decemberben lesz)
 4. Videjó játékok 2.0

  Eddig nekem is tetszik, bár a Tomb Raider játékok színvonalától részemről jócskán elmarad. A 22 fejezetből még csak az ötödiknél járok, de a lövöldözések egy idő után már monotonná váltak. Hiányolom a változatosabb harcjeleneteket (osonós, és egyéb megoldásokat), nem tudom, ezek később felbukkannak-e. Plusz a szerintem nem bonyolult feladványok ellenére gyakran úgy érződik, hogy csak menni kell előre, és ölni, aki felbukkan. Nekem az ilyen típusú játékokkal sincs gondom (lásd: Doom, Wolfenstein, stb. - mondjuk ezek változatosabb harcrendszerrel bírnak), de számomra nem egy kaliber a TR-ekkel. A sztorival egyelőre nincs gond, és a grafika se rossz, ha figyelembe vesszük, hogy 11 éves, még ha "remasteredelték" is. Szóval, eddig nem rossz, érdekel a folytatás.
 5. Sorozatok 7.0

  Tudtommal főleg a közte, és a másik főszereplőt alakító Damon Wayans közti viszály miatt rúgták ki a színészt. Illetve a stáb többi tagjára is negatív hatással volt, és a viselkedésével mérgezte a munkamorált, ami veszélybe sodorta a sorozatot.
 6. Jobb később, mint soha, én is beszereztem a jegyet. Sajnos csak 26-án, szombaton látom majd (a 16:40-es westendes vetítésre megyünk), úgyhogy szerdától lehet, hogy kihúzom a netkábelt.
 7. Sorozatok 7.0

  Szerintem mindegyik Arrowverse sorozat megáll a saját lábán, nem fontos mindegyiket nézni. Néhány apró kikacsintás kivételével csak a crossoverek függnek össze, így elég ezeket a közös részeket látni. Én már csak az Arrow-The Flash párost követem, bár az idei évad után sanszos, hogy ez utóbbit is eléri a kaszám.
 8. Clone Wars

  És Palpatine valószínűleg itt is ugyanúgy meg akart szabadulni a nőtől, ahogy a TCW-ben. Ventress egy idő után potenciális veszélyforrás volt számára.
 9. SW könyvek 3.0

  Ahsoka nem kizárólag kánon karakter, ugyanúgy számos Legends mű szereplője is. Technikailag még tényleg nem létezett 2004-ben, viszont ez nem lehet in-universe magyarázat.
 10. Star Wars Tv-sorozat

  Örülök a hírnek. Az Alvilággal foglalkozó szál gond nélkül átemelhető az Ep6 utáni érába is. Ráadásul ez pont az a terep, ahol a galaktikus "békeidőben" is történhetnek kisebb-nagyobb konfliktusok, amelyekről van mit elmesélni. Az Ep6-7 közötti időszak egyébként is javarészt felfedezetlen, így jó döntés, hogy az Ep3-4 közti éra helyett e mellett döntöttek. Ez utóbbiról már egyébként is van anyag szép számmal (Rebels, Solo, Ahsoka, Sith Nagyurak, Tarkin, Lázadás hajnala, Thrawn, Új hajnal, Elveszett csillagok, DV: Dark Lord of the Sith, Rogue One... és ha igazak a pletykák, akkor a Kenobi film), míg előbbiről eddig csak az Utóhatás-trilógia, a Vérvonal, a Phasma és a Poe Dameron képregény azt, amik támpontot adnak. Illetve az érkező Resistance, de a 30 éves űrt figyelembe véve még bőven van "játszótér". Plusz a változatosság jegyében, az utóbbi évek után jó lesz kicsit elszakadni a Birodalom korától. Ahsoka, Sabine és Ezra sztorija szerintem is Filoni szárnyai alatt folytatódik majd, de elképzelhetőnek tartom a cameózásukat élőszereplős formában.
 11. Egyéb fontos 10.0

  Köszönöm a többieknek is! Pécsi, téged pedig Isten éltessen!
 12. Videjó játékok 2.0

  Szerencsére a héten pont szabin vagyok, így lesz még néhány napom megismerkedni a szériával.
 13. Ahogy Ody-nak említettem, ez engem is meglepett, de kellemesen. Köszönöm mindenkinek!
 14. SW könyvek 3.0

  Valóban sokkal érdekesebbek, szerethetőbbek és kidolgozottabbak a szereplők, mint pl. a Jedi próbában. Sok mindent láttam/olvastam már SW téren, de mindig tudok újjal találkozni: pl. kiben merül fel, hogy leitasson egy droidot? Ezek jó hírek. Akkor meg is van, mi lesz a következő olvasmányom a Medstar II és a Boba Fett kelepcéje után.
×

Fontos információ