Ugrás a kommentre

Darth Sky

Moderátor
 • Összes hozzászólás:

  8.518
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

1.104 Nagyon kedvelt

Darth Sky profilja

 • Rang
  Jedi mester
 • Születésnap 1991-05-08

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Star Wars minden mennyiségben, olvasás, filmek és sorozatok, PC/PS játékok, rajzolás

Legutóbbi látogatók

12.708 profil megtekintés
 1. Darth Sky

  A Resistance animációs sorozat

  Közben fény derült az utolsó 3 rész címére és időpontjára is: Descent (márc. 3) No Escape: Part One (márc. 10) No Escape: Part Two (márc. 17)
 2. Ezt a fordítást találtam a listáról. Sajnos néhány név nem látszik rendesen a szövegbuborékok miatt, de valószínűleg eddig nem ismert Jedik.
 3. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Elkészült "Az új katona" rész magyar felirata is: star.wars.resistance.s01e15.720p.web.x264-tbs.srt
 4. Ezen a képen úgy tűnik, hogy kettétört a kristály.
 5. Darth Sky

  Képregények

  Szerintem jó A Köztársaság Jedijei: Mace Windu (én is így fordítottam), ahogy a Vaderes cím is rendben van. Szerintem az lesz, ellenkező esetben nem sok értelmét látom a "Jedi of the Republic" címtoldaléknak. Lehetett volna simán Star Wars: Mace Windu, sok más minisorozat mintájára. Úgy tudom elképzelni, mint a Semic korszakban megjelent Jedi sorozatot, ahol néhány Jediről (Mace Windu, Yoda, Aayla Secura, Shaak Ti) és Dookuról kaptunk egy-egy rövid történetet.
 6. Darth Sky

  Videojátékok

  A BF-ekkel ellentétben ez elvileg nem a multiplayerre lesz kihegyezve (azt már közölték, hogy story-alapú single player játék lesz), így meglepődnék, ha min. 10-13 óra nem lenne benne. Ha minden igaz, a következő hónapokban bővebb infókra is számíthatunk.
 7. Darth Sky

  Sorozat fordító

  'Az Első Rend megszállása" magyar felirat: Star.Wars.Resistance.S01E14.The.First.Order.Occupation.720p.DSNY.WEBRip.AAC2.0.x264-LAZY.srt
 8. Darth Sky

  Marvel

 9. Darth Sky

  Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

  Filmet még nem rendeltem külföldről, így az lenne a kérdésem, hogy melyik nemzetközi oldalról érdemes beszerezni? (Amazon? Ebay? stb.) Konkrétan Star Wars Blu-ray-re lenne szükségem. A The Force Awakens és a Solo még hiányoznak a gyűjteményemből (a Rogue One pedig O-ringes, így sanszos, hogy azt is megveszem), tehát ezekre szeretnék szert tenni egy egységesítő gerincmágnes társaságában. Az Ep7 steel nálunk tudtommal nem kapható, a Solo pedig szimplán drágább, ezért akarom külföldről rendelni őket.
 10. Darth Sky

  Claudia Gray: Master & Apprentice

  Azt egyelőre nem tudni. Szerintem legfeljebb egy-két évvel az Ep1 előtt.
 11. Idén nálunk is megjelenik a Mester és tanítvány (Master & Apprentice) c. regény, amihez már leírást is kaptunk. "Váratlan fenyegetés veszélyezteti a Qui-Gon Jinn és Obi-Wan Kenobi közötti köteléket, amint a két Jedi egy új, veszélyes bolygóra utazik a bizonytalan jövő felé. Egy Jedi dolga, hogy félelmet nem ismerő harcos legyen, aki az igazság védelmezője és az Erő útjainak tanulmányozója. De ami talán a legfontosabb kötelessége egy Jedinek, hogy továbbadja tudását. Yoda mester tanította Dookut; Dooku tanította Qui-Gon Jinnt; most pedig Qui-Gonnak is saját padawanja van. Azonban, bár Qui-Gon szembenézett mindennemű fenyegetéssel Jediként, semmi nem rémíti meg jobban annak gondolatánál, hogy cserben hagyja tanítványát. Obi-Wan Kenobi mélységesen tiszteli mesterét, ám nehezen érti meg őt. Qui-Gon miért veszi semmibe oly gyakran a Jedik törvényeit? Qui-Gon miért helyez egy ősi Jedi-próféciát a sokkal gyakorlatibb gondok elé? És miért mondták azt Obi-Wannak, hogy Qui-Gon azt fontolgatja, hogy elfogadja a Jedi Tanácsba tett meghívást - tudván, hogy az véget vet kettejük kapcsolatának? Az egyszerű válasz megijeszti: Obi-Wan cserben hagyta mesterét. Amikor a Jedi, Rael Averross, Dooku másik korábbi tanítványa a segítségüket kéri egy politikai vitához, Jinn és Kenobi Pijal királyi udvarába utaznak, ami az utolsó közös küldetésük lehet. Ami egy egyszerű megbízásnak indul, gyorsan a megtévesztés fellegébe merül, és egy erőszakos katasztrófa látomásai fúrják be magukat Qui-Gon elméjébe. Miközben Qui-Gon Próféciába vetett hite tovább nő, Obi-Wan mesterében való hite is próba elé kerül - közben a fenyegetés a felszínre tör, ami olyat követel mestertől és tanítványától, amit korábban nem tettek, ellenkező esetben örökre szétválnak."
 12. Darth Sky

  DC

  Igen, erről már beszéltünk, de én eddig reménykedtem benne, hogy az önálló (egy-egy karakterről szóló) filmekre kerülő hangsúly nem jeleni a közös univerzum teljes elengedését. Már egyre biztosabb vagyok benne, hogy de. Ugyanis időközben megerősítették, hogy Affleck búcsút mond a Denevérembernek. A következő (2021. június 25-re várható) Batman filmre egy fiatalabb színészt keresnek, a mozi pedig noir stílusú, sztori lesz, ahol a karakter nyomozó énje kerül előtérbe. E mellett bejelentették a következő Suicide Squad filmet is (amit az MCU-tól "átigazolt" James Gunn fog írni), ami már a címe alapján is egy gyengébb rebootot sejtet, mint folytatást. Suicide Squad 2 helyett "The Suicide Squad" lesz a címe. Ezt 2021. augusztus 6-ra ígérik. Remélem, Margot Robbie Harley Quinnjét legalább megtartják...
 13. Darth Sky

  A Resistance animációs sorozat

  Na igen, így már kevésbé komolyan vehető ez a kánon "referencia". Nem dőlök a fénykardomba, ha Aurra mától egy palliduvan a kánon szerint. Bár nekem kicsit jobban tetszik a hibrid elképzelés, mert úgy még egyedibb.
 14. Darth Sky

  Marvel

 15. Darth Sky

  DC

  A Birds of Prey mellett a Cyborg, Wonder Woman 1984 és a Green Lantern Corps amik jelenleg valamelyest biztosnak mondhatók. Ezek elvileg mind 2020-ban jönnek majd, idén egyedül a Shazam!-ot mutatják be.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.