Ugrás a kommentre

Darth Sky

Moderátor
 • Összes hozzászólás:

  8.364
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

867 Nagyon kedvelt

Darth Sky tevékenysége

 • Születésnap 1991-05-08

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Star Wars minden mennyiségben, olvasás, filmek és sorozatok, PC/PS játékok, rajzolás

Legutóbbi látogatók

12.449 profil megtekintés
 1. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Ki vagyok én, hogy a terved útjába álljak? Jó szórakozást az újabb részhez! Star Wars Resistance - 01x04 - Fuel for the fire.DSNY.WEB-DL.TVSmash.English.C.orig.Addic7ed.com.srt
 2. Darth Sky

  EPIX spoileres topik

  Egy ismerős gépezet is feltűnik az egyik új forgatási képen.
 3. Darth Sky

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Közelebbi pillantást vethetünk a korábbi képen látható fegyverre
 4. Darth Sky

  DC

  Én biztos nézni fogom, főleg, ha tényleg a darkosabb DC vonalat képviseli. Viszont majd csak egyben nézem meg az évadot, mert jelenleg az MCU maratonom kellős közepén vagyok.
 5. Darth Sky

  Képregények

  Állítása szerint sokan még a megjelenés előtt lepontozták az Utóhatást azért, mert az egyik főszereplő meleg. Aztán a szóváltások egyre élesebbek lettek, így a Marvel megvált tőle. Újabb példa arra, hogy nem érdemes táplálni az ostoba trollokat.
 6. Darth Sky

  Marvel

  Kár, pedig szerintem messze nem az a legrosszabb MCU sorozat. Tudom, hogy az 1. évad megosztó, de nekem a Jessica Jonesnál és Luke Cage-nél is jobban bejött.
 7. Darth Sky

  Idővonal

  Általában csak azokat írom be az idővonalba, amik fontosak a szempontjából, hogy minél tömörebb legyen. Az, hogy Tarkin hajója végül Terexhez került szerintem szimplán érdekesség.
 8. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Elkészült a 2. rész (vagy 3. kinek hogy tetszik) felirata. Itt már jobban figyeltem az időzítésre is. Jó szórakozást! Star Wars Resistance - 01x03 - The Triple Dark.DSNY.WEB-DL.TVSmash.English.C.orig.Addic7ed.com.srt
 9. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Utóbbi, ez eredeti fájlt használom. Az időzítés nekem se tetszett mindig (mondjuk sokszor igencsak hadarnak, főleg Kaz), de ha az időzítéssel is jobban foglalkozom, hétvégére se készült volna el. A következő részekhez a feliratok.hu fájljait használom, ami elvileg a TVSmash és Web-DL verzióhoz is jó.
 10. Darth Sky

  Videojátékok

  Úgy tudom, hogy ez a játék non-canon, így nem minősül "kanonizálásnak", ha szerepeltet XY karaktert. Benne vannak olyan Legendák-karakterek is, mint: Bastila Shan, Darth Nihilus, Darth Traya, Darth Sion és Mission Vao is, de egyikük sem lett kánon.
 11. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Elkészült az 1. rész fordítása, jó szórakozást! Észrevételek, stb. jöhetnek. Star.Wars.Resistance.S01E01.The.Recruit.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN.srt
 12. Darth Sky

  DC

  Ilyen lesz az Arrowverse-es Batwoman:
 13. Darth Sky

  Képregények

  Ez kellemes meglepetés, mindkét sorozat a kedvenceim közt van. Nem hittem volna, hogy a közeljövőben kiadják őket. Szerintem a Princess Leia és a Chewbacca igen gyenge darabok, azokat nem érzem fontosnak. A Poe Dameront és a Kanant csak azért nem mondom, mert azokba már nem kis időt öltem. Úgyhogy a Han Solóra szavazok, de a Lando és Phasma minik is jöhetnek.
 14. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Eleve a Web-DL-hez csinálom, szóval igen
 15. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Helyzetjelentés a feliratról: a nyitó duplarész kb. 60%-a megvan. A holnapi nap sanszos, hogy egyáltalán nem fogok tudni foglalkozni vele. Viszont szerda délelőttre valószínűleg kész lesz az említett duplarész. Aztán igyekszem a másik kettővel is végezni még a hétvégéig, ahogy az időm engedi.
×

Fontos információ