Ugrás a kommentre

Darth Sky

Moderátor
 • Összes hozzászólás:

  8.445
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

1.007 Nagyon kedvelt

Darth Sky tevékenysége

 • Rang
  Jedi mester
 • Születésnap 1991-05-08

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Star Wars minden mennyiségben, olvasás, filmek és sorozatok, PC/PS játékok, rajzolás

Legutóbbi látogatók

12.576 profil megtekintés
 1. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Fekete Théta Állomás magyar felirat: Star.Wars.Resistance.S01E10.Station.Theta.Black.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H264-YFN.srt
 2. Darth Sky

  Marvel

  Luke Cage - 2. évad Továbbra is a Netflix Marvel sorozatok leggyengébb láncszeme. A történet vontatott, a karakterek Misty kivételével nem túl mélyek és/vagy kedvelhetőek. Plusz nekem ez a harlemi "gettó" hangulat sem jön be. Luke sokszor kifejezetten idiótán viselkedett. A szükségtelen moralizálások természetesen itt is előkerültek. Iron Fist -2. évad Ez lényegesen jobban tetszett a Luke Cage-nél. Nekem az 1. évaddal sem volt gondom, ez szerintem hozta azt a szintet. Tartottam attól a klisétől, hogy a főhős megkapja az azonos képességekkel bíró ellenpólusát, de ez szerencsére nem olyan formában történt, ahogy vártam. Gondolom, ekkor még nem tudták, hogy nem lesz folytatás, de a végével akkor sem vagyok elégedett. Az évad többi része viszont jó volt.
 3. Darth Sky

  DC

  Igen, 2014 októberében jelentették be a Suicide Squad filmet, az Arrow azonos című sorozatrésze pedig 2014 márciusában jelent meg. Akárhogy nézzük, a sorozatrész volt előbb. Viszont ez nem jelenti azt, hogy terv szinten nem létezett már ekkor a DCEU film. Annál is inkább, mert bizonyos karakterek azért kerültek ki a képből a sorozatban, mert a filmekben kaptak szerepet.
 4. Darth Sky

  Képregények

  Érkezik egy új Vader minisorozat is, a Vader - Dark Visions. Az 1. szám márciusban jelenik meg. Eltérő szemszögekből ismerhetjük meg Vadert, aki egyfajta "antihősként" lesz ábrázolva. "Star Wars: Vader — Dark Visions will take readers to the darkest parts of the galaxy — places where the mysterious anti-hero known as Darth Vader can be someone’s greatest fear and even…someone’s greatest hope!"
 5. Darth Sky

  Star Wars viccek

  Jogos.
 6. Darth Sky

  DC

  Szerintem is a 2. a legerősebb évad, főként Slade miatt, de az 1.-t is szeretem, mert jól van felépítve és érdekes a története. A Ra's al Ghulos és Damien Darhkos évadok (vagyis a 3. és 4.) idején lejtmenetbe indult a sorozat, de még így sem lett a nézhetetlen kategória. Szerencsére később megálltak a lejtőn, és ismét a magasabb szintet célozták meg. Az Arrowverse tagjai közül szerintem továbbra is az Arrow a legjobb. A The Flash is remekül indult, de évadról évadra egyre rosszabb lett... olyan szinten, hogy a legutóbbi évad, amit láttam (azaz a 4.) erősen elgondolkodtatott a kaszán, pedig én nem szeretek félbehagyni valamit, amibe belekezdtem. A Supergirlnél is fontolgattam a kaszát, bár az sose volt egy erős széria. Sokszor sajnos csak Melissa Benoist csinossága volt az egyetlen fénypont. A Legends of Tomorrow akkor élvezhető, ha nem egy vérkomoly sorozatot akarunk látni, mivel lényegesen könnyedebb hangvételű a többinél. Miután megtanultam ignorálni az időutazás okozta számtalan logikai hibát, amit tartalmaz, egész szórakoztató sorozat. Vicces, hogy Damien Darhk karaktere itt sokkal jobban ki tudott teljesedni, mint az Arrowban.
 7. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Titkok és hologramok magyar felirat: Star.Wars.Resistance.S01E09.Secrets.and.Holograms.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H264-YFN.srt
 8. Darth Sky

  DC

  Kíváncsi vagyok, ezúttal mit hoznak majd össze. Főként Batwoman és Gotham debütálása érdekel.
 9. Darth Sky

  Marvel

  Közben elkaszálták a Daredevilt is.
 10. Darth Sky

  Egyéb fontos

  Boldog születésnapot, Gunray!
 11. Darth Sky

  Értékeld a filmet

  Jango kétszer találta el Kenobit, közvetlenül egymás után. Egyszer R4 előtt, egyszer mögötte. Amilyen szögekben cikáztak, szerintem simán "realisztikus" a dolog.
 12. Darth Sky

  Jason Fry: The Last Jedi

  Akkor jól sejtettem, köszi az infót! Így már több értelme van.
 13. Darth Sky

  Sorozat fordító

  A sok verseny hatása lehet.
 14. Darth Sky

  Sorozat fordító

  Elkészült a 8. rész magyar felirata, jó szórakozást! Star.Wars.Resistance.S01E08.The.Platform.Classic.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H264-YFN.srt
 15. Darth Sky

  Könyvek

  Én is sok sikert kívánok, Revan!
×

Fontos információ