Jump to content

Revanshist

Tag
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Semleges

About Revanshist

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 06/05/2001

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Pásztó
 • Érdeklődés:
  Minden ami SW

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. https://youtu.be/8UwAn6XZZd4
 2. Talán Kix is feltűnik végre valamilyen formában? :O
 3. Eszméletlen évad volt srácok. Végre újra gyerek lehettem, holott azért 17 évesen még nagyon az vagyok, de mind1
 4. Hát, a filmeket nézve, amikben ott van a keze. Nem is tudom, maradok a sejtelmes ebben a történetben.
 5. Nagyon szépen köszi Bomarr, a gyors választ. Tudtam, vagyis sejtettem, hogy ezt cselekedte Hux
 6. Kíváncsi leszek arra a GoT rendezőpáros filmsorozatra, mert sztem több harcra, és háborúra lehet majd számítani, meg persze erős karakterekre. És hát nyilván Rian trilógiája is várós lesz, igen nekem nagyrészt nem tetszett a VIII.rész, de ezt betudom annak, hogy folytonosan váltakoznak a rendezők és a forgatókönyvírók.
 7. Meglett alapozva a Kylo-val való leendő kapcsolata a 9-ben, csak valahogy nem éreztem súlyát ennek a karakternek. Ez a tipikus nagyszájú nagyobb beosztású személy, aki bárkit eltipor a célja érdekében ( nem mondom hogy ez rossz lenne ) Hogyan is volt a történet az apjával való kapcsolatáról?
 8. Jah igen, nem említettem a grafikát. Lenyűgözött, bár egy idő után bevallom a nagy fényhatás enyhe vakulást válthat ki. Már értem miért válthattak erre a stílusra, valahogy futás közbe, de leginkább a légi csatáknál sokkal jobban néz ki. Tehát mikor manővereznek egy-egy hajóval az olyan "természetes", és nem olyan "nehézkes", mint a Rebels-ben.
 9. És JJ-t ismerve szép kis félrevezetések lesznek, mint minden trailer esetében
 10. Hmm, vannak itt érdekes címek. Bármelyik lesz, már várom
 11. Snoke-ot inkább úgy írnám le, hogy nagyon felvezették aztán puff, meg is halt. Tehát ha annyira fontos lett volna, akkor nem lett volna ennyire felhypolva, jó igen, nagyon is tetszett hogy nem egy legyőzhetetlen főboss, vagy valami. És Andy Serkis-el se volt semmi bajom, sőt mi tőbb az egyik hanem a legjobb CGI színésznek tartom őt manapság. Hux, nem is tudom mit mondjak rá, nagyon haszna nincsen a történetben, persze kellenek ezek a klisés karakterek a filmbe/birodalomba. Poe, nem kifejezetten a színésszel volt bajom, hanem azzal hogy alig kapott játékidőt, és abban a kevésben is hülyének volt beállítva Holdo által. elvégre egy, az Ellenállás részéről egészen fontos karakter, már-már majdnem a Leader. Yoda, örültem a visszatérésének, kellett a sztorihoz, főleg mikor már kicsit untam a Canto Bight szálat. Egyik fő mondanivalót ő mondja, elvégre a mester akkor segít amikor kell nem igaz? BB8-el meg az volt a bajom, hogy túl sok játékidőhöz jutott. Igen R2 is ilyen volt, csak valahogy soknak éreztem ezt a kis droidot
 12. Azt még sztem nem láttam, mert a Mega-n, amit az itteni linken találtam meg, ott néztem meg a részeket szinkronosan. Lehet hogy még nem jött rá szinkron,vagy nem tudom
 13. Mármint melyik utolsó részben? Mert a 10. az utolsó nem? Vagy van még?
 14. Én tudnék örülni egy "The New Path" címnek
×
×
 • Create New...

Important Information