Jump to content

Jinx Lumos Joke

Tag
 • Content count

  1085
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Semleges

1 Follower

About Jinx Lumos Joke

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday July 13

 • Weboldal címe:
  http://theclonewars.atw.hu

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  Sport (tájfutás, foci)

 • Ajánló
  kolmilan

Recent Profile Visitors

3643 profile views
 1. Nekem nagyon tetszenek ezek a bejelentések, de én azt hittem, amikor bejelentették a High Republic témakört, hogy akkor mostantól kicsit otthagyjuk a Skywalker Saga-t és keresünk egy teljesen új felfedezetlen érát. Ebben a tudatban kezdtem el végigvenni az összes Kánon mediat, sorrendben, hogy aztán készen álljak itt hagyni ezt a korszakot, és egy újat nyitni. De úgy látszik a Disneynek nem kifizetődő ennyire új irányt venni, inkább a régi ismert karakterek előásása hozza a hype-ot, és a pénzt. Pedig szerintem nekik is hasznos lenne, ha egy bizonyos idő után lezárnák e
 2. Ki is jött a gameplay előzetes! Nagyon izgalmasnak tűnik, tényleg félig szimulátor, félig arcade. A nagy kérdés az, hogy ha az ember barátok nélkül csatlakozik egy meccshez, mennyi esélye lesz megbeszélni a taktikákat. Nekem amúgy nagyon tetszik, már fel is ültem a hype-vonatra!
 3. Szép nyomozás. Épp jó pillanatomban kapott el a kérés, örömmel adtam.
 4. Nekem nagyon tetszik ez az új korszak, és már most nagyon várom a könyveket, képregényeket. Viszont, ha csak 200 évvel van a Phantom Menace előtt, akkor Yoda azért szerepelhet benne, nemde? Persze támogatom, hogy tényleg távolodjunk el a Skywalker Sagától, és keressünk új helyeket, új időket, új karakterekkel, de ilyen apró átfedések még segíthetik a kapcsolódást, hogy azért lássuk egy világ az egész.
 5. Fantasztikus gyűjtés köszönöm, pont valami ilyesmire gondoltam! Bízom benne, hogy másnak is jól fog majd jönni ez a lista.
 6. Úgy látom egész aktuális a kérdésem, meg úgy olvasom, hogy mások is igyekeznek érdemben felkészülni az új évad érkezésére. Én hosszú SW maratont indítottam, egészen a legelejétől, A múlt héten meghallgattam a Dooku Jedi Lost hangoskönyvet, mára pedig befejeztem a Mester és Tanítványt. A képregényeket is bevettem a buliba, azokkal is haladok szépen időrendben, és úgy néz ki, hogy a TCW sorozatig tulajdonképpen már csak az EpI, és EpII van hátra. Viszont azt már biztosan látom, hogy mind a 6 évadot nem fogom tudni végignézni a 7. évad premierjéig. (Meg nem is biztos, hogy szer
 7. Ez nagyon érdekes és szép gondolat! Viszont én akkor már ide venném Reyt is, aki szintén úgy halt ott meg, hogy azért olyan végzetes sérülést nem szenvedett, csak legyőzte Palpatinet, és ezzel ő is beteljesítette a feladatát. (Mint anno Vader, és ő kb. ugyanolyan kevés áramtól hal meg, csak Rey még vissza is veri...) De aztán jön Ben, és feltámasztja, ezzel is kifejezve, hogy Reynek mégsem csak ennyi volt a feladata, hogy legyőzze a Sitheket, hanem ő az Utolsó Jedi akinek tovább kell még élnie, hogy fel tudja támasztani/új alapokra tudja helyezni a Jedi Rendet.
 8. A Death Trooperek célzó képessége sem sokkal haladja meg a Stormtrooperekét. Egyébként tényleg szuper rész volt. Nagyon tetszett nekem is.
 9. Már fent van 4K-ban is (pontosabban 2160p-ben), aki ilyen minőségben nézné.
 10. 0 downloads

  A fájl a HDTV.XviD-2HD verzióhoz tartalmaz feliratot, mely az első rész feliratával együtt található a fájlban.
 11. Ez nem teljesen igaz, mert volt egy X szárnyú a vízben, a sziget mellett, Rey észre is vette. Valószínűleg azzal érkezett Luke, szóval az még működhetett volna. ((Gondoltam is, hogy biztos lesz X-szárnyú emelgetés a vízből, de hálistennek nem lett... )) Egyébként nagyon szépen megfogalmaztad, bennem is valahogy hasonlóan zajlott le.
 12. Én szinkronosan néztem, és ott volt olyan mondat amiről éreztem, hogy az angolban ez szokott lenni. Valahol a film első egy harmadában, ennél pontosabban sajnos nem emlékszem, de majd a következő nézésnél figyelek rá. ☺️
 13. Köszönöm, ez így nagy segítség, hogy második nézésre még jobban tudjam értelmezni a dolgot és élvezni a filmet.
 14. Sajnos egyelőre én is inkább a kritikákat látom a filmben, mint a pozitívumokat. (Persze volt az is bőven.) Engem leginkább a Galaxis sorsa zavart. Még csak most ásom bele magam az OT-ST közötti időszakba (pl.:Vérvonallal), de nem tudom értelmezni, hogy ez az egész csata hogy van befolyással az egyszerű bolygólakók életére. Mármint az Első Rend nem a Birodalom, hanem valahol a messzi űrben rejtőzködtek, sokáig, és most tűntek fel. Mindenki attól fél, hogy el fogják nyomni a szegényeket, de hogy, meg miért? Nincs Palpi, Snokenak nem láttunk semmi ilyesmi motivációját, hogy miért nyo
×
×
 • Create New...

Important Information