Ugrás a kommentre

Kargarosz

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    790
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    2

Kargarosz legutóbbi győztes napja: Január 12 2019

Ezen a napon Kargarosz írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

1 követő

Kargarosz profilja

  • Születésnap: 1990-12-19

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Eger

Információk

  • Ajánló
    RacerX

Legutóbbi látogatók

920 profil megtekintés

Kargarosz eredményei

Padawan

Padawan (2/6)

618

Közösségi hírnév

  1. Kargarosz

    Egyéb fontos

    Boldogat Pécsi!
  2. Kargarosz

    Game of Thrones

    Látod pont ez a probléma,hogy rohadtul nem az annyira látszódik,és érződik főleg a mostani időkbe ahol rendre rakják be a néger színészeket. Arról nem beszélve ,hogy némely filmnél azt is meghatározzák, hogy a rendező csak fekete lehet mint pl. a Blade. Lényegében nekem nem az jön át,hogy alkotói döntés, hanem ,hogy túl sok a fehér a nagyobb nevek között akkor legyen már az egyik fekete. Mert ugye elvannak nyomva meg hasonló.... Azt, hogy most kinek a tollából ki mit írt még mindig több köze van hozzá mintha én írnám meg csak úgy találomra, és odabiggyesztem, hogy Kargarosz mestertől...Az oké,hogy kitalált világ,de valami támpontot vagy elképzelést azért leírtak amit azért valamilyen formában lehet követni.
  3. Kargarosz

    Aliens és Predator

    Az Eredendő bűnt én csak ajánlani tudom. Van benne egy 8-9 oldal a közepén ami megmagyaráz egy két dolgot, és egyben újabb kérdéseket szül,de ahogy végig viszik a múltat, és hogy mi történhetett, és fog az nekem nagyon tetszett. Simán megnéztem volna egy filmbe a regény történetét teljesen jó volt folytatásnak. A Trilógiát még nem olvastam,de ami késik nem múlik. Mondjuk várnám az Omnibus kiadást a Szukitstól,de hát várhatom. Újabb regény lett előrendelhető szóval lassan csak kijönnek az újabb dolgok bár írták, hogy nagyban függ a mostani termékek eladásától...mert ha vennék akkor jelezték, hogy sok újdonsággal szolgálnának.
  4. Kargarosz

    Game of Thrones

    Oh....nem akartam felhozni...de ne is mond...Az valami katasztrófa, hogy Triss, hogy nézett ki,de amúgy annyira nem lenne nehéz megoldani szerintem adná magát. Na meg ugye ott is azért van bőven fekete karakter...Nagyon erőltetett az egész.
  5. Kargarosz

    Egyéb fontos

    Utólag is Boldogat.
  6. Kargarosz

    Avatar

    Nem éled azt meg De nyugodj meg én se
  7. Kargarosz

    Game of Thrones

    Örülök,hogy rajtam kívül van más ember akinek ez nagyon is szemet szúr. Sajnos a kedvem nekem is elmegy ilyenkor mikor van egy adott karakter, és jön a szokásos fekete ami most ugye nagyon erőltetve van minden téren. Csak nekem ezzel pont, hogy elveszik a kedvem az egésztől. Nem tudom én,ha készítenék egy ilyen alkotást a legelső az lenne ,hogy örülnék neki, és megbecsülném. A másik meg méltóan adaptálnám,ha kell ott lenne nálam a regény amit, ha kell elővennék vagy akár az Internet amin olyan szépen összegzően összegyűjtötték a tartalmakat,hogy le a kalappal. Mondhatni minden az ember elé van rakva, és akkor kapod azt amit. Annyira könnyedén meg lehet oldani főleg ahogy leírtad ,hogy bevezethettek volna egy új karaktert aki,ha a fő történetszálba nem is,de magába a sodrásba lehetett volna egy fontosabb személy. Arról nem beszélve, hogy a regénybe van fekete karakter ráadásul nő akinek a története izgalmas, és misztikus. Jól írod azt is, hogy nem kell az adaptációnak feltétlen követni a könyvet lehet jó lesz a színész játéka,de szerintem se illik külsőre a karakter ahhoz akiről olvasni lehetett. Az ember lelkesedése tényleg eltud menni ilyenkor főleg,ha nagyon várja az ember.
  8. Kargarosz

    Idővonal

    Vagyok én csak beütött most sok minden.
  9. Kargarosz

    Idővonal

    Luke19: Köszönet a Kánon Idővonal folyamatos frissítésért.
  10. Kargarosz

    Sport

    Ma néztem elsőnek a Forma 3-at hát az se volt piskóta. Itt tényleg a srácok versenyeznek, és a kocsik között nincs akkora különbség ugye. Ja jól ment tegnap 3. most meg 2. hely,de a csapattársa szerintem eddig jobb persze még hátra van 10 futam, ha jól rémlik addig még bármi lehet. Viszont tényleg jól hozza a dobogós helyeket, és ma Mazepin elleni előzése pazar volt bánom,hogy nem játszották vissza. Ja, és Mazepin táblás elütése tegnap nem volt semmi Igazi verseny igazi emberi reakciókkal ez hiányzik az 1-ből már mióta,de mind1 is. Forma 2 meg 3 fan lettem az biztos.
  11. Kargarosz

    Sport

    Amúgy aki nem követi a F1-et annak ajánlom a Forma 2-őt. Végig izgalmas versenyeket mennek a srácok tény rövidebb,de szombaton van a fő futam vasárnap meg a sprint verseny. Már egy pár futam óta követem,de tényleg végig izgalmas.
  12. Kargarosz

    Game of Thrones

    Mondjuk nekem ez úgy rémlik,hogy 7. 8. évadra akartak 10-10 részt a HBO, és ezen lehetőséget dobták el,de végtére is lényegtelen mert a végeredmény számít.
  13. Kargarosz

    Egyéb fontos

    BOldogat Utólag is.
  14. Kargarosz

    Egyéb fontos

    Bódogat Kívánok én is.
  15. Kargarosz

    Egyéb fontos

    Utólag is Boldogat Ody!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.