Ugrás a kommentre

Revanshist

Tag
 • Összes hozzászólás:

  28
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Revanshist összes hozzászólása

 1. Revanshist

  EPIX spoilermentes topik

  Hát, a filmeket nézve, amikben ott van a keze. Nem is tudom, maradok a sejtelmes ebben a történetben.
 2. Revanshist

  Értékeld a filmet

  Nagyon szépen köszi Bomarr, a gyors választ. Tudtam, vagyis sejtettem, hogy ezt cselekedte Hux
 3. Revanshist

  Rian Johnson új trilógiája

  Kíváncsi leszek arra a GoT rendezőpáros filmsorozatra, mert sztem több harcra, és háborúra lehet majd számítani, meg persze erős karakterekre. És hát nyilván Rian trilógiája is várós lesz, igen nekem nagyrészt nem tetszett a VIII.rész, de ezt betudom annak, hogy folytonosan váltakoznak a rendezők és a forgatókönyvírók.
 4. Revanshist

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Úh Krennic-et én adnám
 5. Revanshist

  Értékeld a filmet

  Meglett alapozva a Kylo-val való leendő kapcsolata a 9-ben, csak valahogy nem éreztem súlyát ennek a karakternek. Ez a tipikus nagyszájú nagyobb beosztású személy, aki bárkit eltipor a célja érdekében ( nem mondom hogy ez rossz lenne ) Hogyan is volt a történet az apjával való kapcsolatáról?
 6. Revanshist

  A Resistance animációs sorozat

  Jah igen, nem említettem a grafikát. Lenyűgözött, bár egy idő után bevallom a nagy fényhatás enyhe vakulást válthat ki. Már értem miért válthattak erre a stílusra, valahogy futás közbe, de leginkább a légi csatáknál sokkal jobban néz ki. Tehát mikor manővereznek egy-egy hajóval az olyan "természetes", és nem olyan "nehézkes", mint a Rebels-ben.
 7. Revanshist

  Star Wars Celebration 2019

  És JJ-t ismerve szép kis félrevezetések lesznek, mint minden trailer esetében
 8. Revanshist

  EPIX spoilermentes topik

  Hmm, vannak itt érdekes címek. Bármelyik lesz, már várom
 9. Revanshist

  Értékeld a filmet

  Snoke-ot inkább úgy írnám le, hogy nagyon felvezették aztán puff, meg is halt. Tehát ha annyira fontos lett volna, akkor nem lett volna ennyire felhypolva, jó igen, nagyon is tetszett hogy nem egy legyőzhetetlen főboss, vagy valami. És Andy Serkis-el se volt semmi bajom, sőt mi tőbb az egyik hanem a legjobb CGI színésznek tartom őt manapság. Hux, nem is tudom mit mondjak rá, nagyon haszna nincsen a történetben, persze kellenek ezek a klisés karakterek a filmbe/birodalomba. Poe, nem kifejezetten a színésszel volt bajom, hanem azzal hogy alig kapott játékidőt, és abban a kevésben is hülyének volt beállítva Holdo által. elvégre egy, az Ellenállás részéről egészen fontos karakter, már-már majdnem a Leader. Yoda, örültem a visszatérésének, kellett a sztorihoz, főleg mikor már kicsit untam a Canto Bight szálat. Egyik fő mondanivalót ő mondja, elvégre a mester akkor segít amikor kell nem igaz? BB8-el meg az volt a bajom, hogy túl sok játékidőhöz jutott. Igen R2 is ilyen volt, csak valahogy soknak éreztem ezt a kis droidot
 10. Revanshist

  A Resistance animációs sorozat

  Azt még sztem nem láttam, mert a Mega-n, amit az itteni linken találtam meg, ott néztem meg a részeket szinkronosan. Lehet hogy még nem jött rá szinkron,vagy nem tudom
 11. Revanshist

  A Resistance animációs sorozat

  Mármint melyik utolsó részben? Mert a 10. az utolsó nem? Vagy van még?
 12. Revanshist

  EPIX spoilermentes topik

  Én tudnék örülni egy "The New Path" címnek
 13. Revanshist

  EPIX spoilermentes topik

  Ki milyen címet vár amúgy skacok?
 14. Revanshist

  A Resistance animációs sorozat

  Ledaráltam ezt a 10 rész, és úgy voltam vele, hogy még többet aztán rájöttem hogy hát várhatok még egy darabig, de ez legyen a legkevesebb Ennyire a CW óta nem kötött le sorozat, hogy várjam a rész kijövetelét, jó nem azt mondom hogy a Rebels-el nem így voltam, de mindegy Végre, végre semmi erő, se Jedi, se Sith, amit már egy ideje vártam. (Jó megkaptam a Solo-ban, de az mellékes) Ebben az egész Disney-s érában a sorozatok visznek mindent a hátukon, szerintem. A dialógusok szépen összeszedettek, a karakterek mind-mind szerethetők, a történet meglepően az első évad de halad, és még csak a fél évad ment le. De könyörgöm, ha Kaz kém, akkor adjanak már neki valami fegyvert, csoda hogy mindig valahogy életben marad.
 15. Revanshist

  Értékeld a filmet

  A filmmel? Hát az a jópár felsorolt dolog. Sztori, a karakterek nagy része, de még ígyis a két vélemény között érzem magamat
 16. Revanshist

  Évadértékelés

  Óh, ha tudnád mennyire feldobódtam akkor, pedig egész jó volt a napom. Szétposztoltam minden SW-s ismerősömnek, hogy "Látod B@zdmeg, ezért küzdök már 4 éve"
 17. Revanshist

  Évadértékelés

  Nos, bevallom az őszintét, a CW kasza miatt nehezen tudtam elkezdeni, konkrétan lement anno 2 évad és bele se néztem. Akkor simán rám lehetett tűzni azt a jelzőt, hogy "mocskolódó". El nem tudjátok képzelni, hogy mennyi érzelmet, és mennyi idegbetegségemből kipattant leszólást mondtam a Rebels irányába. Aztán idővel komolyodtam, egész lassan igaz, de rájöttem, hogy felesleges küzdenem, a CW már nem lesz rendesen befejezve. Ez után kezdtem el nézni, és az első évad nyilvánvalóan annyira nem nyűgözött le, elvégre kisebbeknek készült, bár az egész SW egy mese ha úgy nézzük. Következett a 2.évad, amibe azért már a Clone Wars szereplőit is beletették, meglepődtem, és jól is esett, az évad vége nah meg Maul vissza hozatala elérte azt nálam, hogy valamennyire érdekeljen a folytatás. 3.évad volt az igazi áttörés a rajongás esetében, egyszerűen ott nálam mindent eltaláltak, de úgy frankón Meglepődés, meg hát Thrawn behozatala, így megvettek kilóra kb, vagy mondjam úgy hogy Kylora? És a lezárás, vagyis a 4.évad. Hát őszinte leszek, itt éreztem igazán hogy háború van, itt éreztem igazán, hogy ez már nem teljesen gyerekmese, itt éreztem igazán hogy súlya van MINDENNEK a lázadás szempontjából, itt teljesedett ki minden, és itt fájt igazán hogy eleinte nem követtem a sorozatot. Én voltam a hibás, mert nem tudtam túllépni, akkoriban kezdetlegesen kb mindenkit hibáztattam akit csak lehetett a CW kaszája miatt.
 18. Revanshist

  Han Solo és társai

  hmm, kitudja, lehet valahogy, valamilyen módon viszont látjuk
 19. Revanshist

  Han Solo és társai

  De jó, akkor még láthatjuk a srácot
 20. Revanshist

  Értékeld a filmet

  Én nem gondolom azt, hogy megölte/megbecstelenítette a gyerekkoromat, vagy valami hasonló. Egyszerűen és szubjektíven megmondva, nekem nem tetszett a film nagyrésze, viszont a mondanivalója, és pár jelenet nagyon is átjött, és tetszett is. Kicsit jó érzés leírni, mit érzek/gondolok. Ha így körbe nézek a rajongók között, valakinek vagy tetszett, valakinek nagyon nem, én ott a kettő vélemény között vagyok.
 21. Revanshist

  Han Solo és társai

  Hogy is van, hány évre írt alá szerződést a Lucasfilmmel? (Mármint Elden)
 22. Revanshist

  Értékeld a filmet

  Nah, hát abban a "csatában" mindenkét félnek nagyon értelmes volt a taktikája mondhatom, tipikus Hoth-i csata beütés, várjunk csak . Én a rang miatt gondolom ikonikusnak, csak úgy nem lesz az ember admirális, vagyis bocsánat Mon Calamari Eltudtam volna viselni, hogy csak ők 3-an legyenek a képernyőn, mert kb csak ők mutattak valami érzelmet, vagy bármi színészi játékot. Most ez is szubjektív lesz, meg szét is leszek szedve érte, de Finn-nek sztem az tett volna jót ha meghal, csak hát ugye j9tt Rose, meg az a klisés mondata, amit mintha György írt volna. Holdo behozatalának semmi értelme nem volt, nem hogy ilyen erős nőnek akart tűnni, de hogy a többieknek, köztük Poe-nak nem mondta el a tervet, mi haszna is származott belőle neki? És itt térek vissza Ackbar halálára: Nem egyszerűbb lett volna életben hagyni, és neki átvenni Leia helyét? Mert az egész film alatt azt éreztem, hogy ez az az új trilógia kitöröl mindent, amit anno megszerettünk. És egy film, főleg egy nagynevűnek tervezett, nem lehet jobb a setting-je, mint a sztorija.
 23. Revanshist

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Alig vàrom :3
 24. Revanshist

  Értékeld a filmet

  Ha már értékelős topik, akkor kezdem is. Nos próbálok rövid lenni, de magamat ismerve, ahogy betűről-betűre haladok, annyival több érzés fog kitörni belőlem. ---------------------------------------------------------------- Pozitívumok: (Mert abból kevesebb van) Először is karakterek, az egész TLJ-ben 3db szereplő zárt nálam pozitívan a film végén, vagyis inkább úgy írom, hogy akik végig azok is maradtak. Luke, Leia, és Kylo, minden más szereplőt nem is értek hogy miért, és hogyan került ide? Második a sztori, öhm, nem is tudom erre mit írjak, hogy a legőszintébb legyek. A Rey-Luke részek kifejezetten tetszettek, sőt nagyon is. A mondanivalója teljesen érthető, ne őrlődj a múlton, hanem tegyél érte hogy jobb legyen. Kylo sokkal jobban àtjött, de tényleg, érzem hogy gyötrődik, viszont kiforrott karakter, és màr csak az ő sorsa érdekel a IX-ben. Snoke kinyírása is kifejezetten tetszett, nah meg a hiperűrugrásos jelenet. Közömbös karakternek megemlíteném DJ-t, aki megmond egy nagy igazságot, nem csak a rosszfiúk vesznek dolgokat "kalózoktól". Benicio szépen hozta a karaktert. Pozitízumok off. --------------------------------------------------------------- Negatívumok: Konkrétan az egész film egy űrhajós hajsza 2 és fél órán keresztül. Úgy értem mikor nem a Rey-Luke duó volt a képernyőn, sztem simàn el is aludhattam volna, mert érdemleges nem történt. Khm...Finn-Rose duó, akik pályázhatnak számomra az SW szégyenfalára. Negatív szereplők, a már említett páros után egyértelműen Holdo, sztem nem kell részleteznem. Hamàr kudarcok, egy ilyen módszerrel kiírni egy ikonikus karaktert, mint Ackbar, teljesen szánalmas. (Màr csak említésképp Super Leia). Napestig lehetne még sorolni a szebbnél szebb dolgokat ebben a remake-ben, de nem koptatom a kezemet. Valahogy nem hiszem el, hogy sorozatokban eszméletlen jól áll az SW jelenleg, de számozott részeknél meg csak rebootolni tud. Elérte az új trilógia szàmomra, hogy csakis Kylo karaktere miatt érdekeljen, meg Leia halála, plusz esetleg ha Luke felbukkan. (Jah és Lando) ----------------------------------------------------------------- Köszönöm a szót.
 25. Revanshist

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Engem nem is tudok mióta foglalkoztat, hogy sorozatba lássam, szépen, szereplők, és dialógusok àltal életre keltett Mandalori karaktereket. A kultúrájuk, a jellemük, az eszmeiségük, kb a Nagy Háború óta foglalkoztat minden ami Mandalore-hoz köthető.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.