Ugrás a kommentre

Wilhuff Tarkin vs. Director Krennic (TOP 32)


Donát

TOP 32 #13  

30 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

A Rogue One fényében egy igazi kemény párharc a két törtető Birodalmi között. Krennic a semmiből emelkedik ki és kevésbé neves barátokra tesz szert, mint Tarkin, és talán képességekben is alul marad a jó öreg Wilhuffhoz képest, de ármánykodás, manipuláció és ambíció terén őt sem kell félteni.

 

Viszont ahogy legyűrte Tarkin Krennicet Scariffnál, úgy nyeri most meg ezt a párharcot nálam is a kormányzó.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Krennicre voksoltam. Mindketten a Birodalmat szolgálják, tehát a rossz oldalon állnak, vagyis erkölcsi alapokon nehéz lenne választani közöttük. De míg Tarkint sosem kedveltem, még karakter szinten sem (és ezen a róla szóló könyv sem tudott érdemben változtatni), addig Krennicet remek karakternek tartom. Ő a Rogue One egyik húzóereje, ami nagy mértékben köszönhető Ben Mendelsohnnak. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

8-7 és az én szavazatommal vezet jelenleg Tarkin. :P Nagyon rivalizáltak, hogy kié legyen a Halálcsillag, ahhoz képest Krennicet, épp Tarkin lövette szét a Halálcsillaggal. Na most ehhez képest Tarkin sorsa,:P ő a Halálcsillaggal együtt vész oda. (Birodalmi háromszög).

episode 4 waiting GIF by Star Wars

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szinte tökéletesen megírt karakter mind a kettő, ugyanakkor Krennic úgy ahogy még szimpatikus is volt. Sokkal többet dolgozott a Birodalomért mint Tarkin, és mégis kevesebbet kapott... Az utóbbinak elég volt csak a karizmáját adnia, de Krennic sokkal több mindent tud felmutatni.

 

Úgyhogy Krennic kapta a voksom :) Bár ez egy olyan párharc, ahol mindkét karakter továbbjutást érdemelne :(

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tarkin is jó volt, hűvös és kimért, ellenben Krennic aki annál temperamentumosabb. Tarkin igazi alattomos alak, míg Krennic sokszor ösztönből cselekszik. Kettejük játszmája a RO egyik fénypontja. Egy hajszállal nálam most Krennic a nyerő. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Naaaaa... Ez most számomra az eddigi legnehezebb döntés. Ugyan a két karakter jelleme szöges ellentéte egymásnak (az egyik kimért és arisztokratikus, a másik temperamentumos és kispolgári), mégis, ugyanazon az oldalon állnak, vagyis a Birodalomén, mindkettő remek a politikai játszmákban, mindkettő megfingatta már a másikat, és remek ellenfelei egymásnak, csak Tarkin mélyebben tudott benyalni az Uralkodónak. Tarkint régebb óta bírom, de Krennic az első és egyetlen, aki ellenfele lett, ezért sem tudok dönteni köztük. Még a Rebels és a TCW fényében sem, és még a könyvek sem jöhetnek szóba, mert mindkettő kapott egy-egy remek sztorit. Ááááá... Na, ezen kotlok még egy darabig.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Közben elgondolkodtam a voksolásomon és átszavaztam az igazgatóra.
Tarkin-ra azért szavaztam mert a negyedik rész megjelenése óta része a sagának és klasszikusabb figura.

Ma rájöttem hogy másik irányból kéne a dolgot megközelítenem ezért elsősorban az első Halálcsillagot vettem alapul.
Az igazgató szinte csak felügyelte a "nem hold" építését míg kormányzó bátyánk rengeteg életet kioltott vele. Szerintem egy tömegpusztító technológiai szörnyszülött létrehozásában való segédkezés se egy szép dolog de azzal pusztítgatni pláne nem az. Habár Jedha letarolásában a diri keze is benne volt és Tarkin unszolására a tűzparancsot is ő adta ki plusz előtte az egész holdat szét akarta lövetni. De hát ő se volt egy jó fiú és Tarkin-hoz képest elég kis hal volt a Birodalomban. Az ellenfele meg aztán pláne nem volt jó fiú. Haláláig jó sok rosszat tehetett le az asztalra.
No meg az is ott van hogy szerencsétlen diri jól el lett árulva és ki lett nyírva ami miatt a vétkei ellenére kicsit mégis megsajnáltam.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tarkin... ő legalább kimért nyugalommal issza a caf-ját, miközben milliárdok életéről és haláláról dönt. Mindkét karakter zseniális a maga formájában, remek, idézhető mondatokkal. Még a kiterjesztett univerzum is foglalkozott mindkettőjükkel. Nálam Tarkin a kultikus volta miatt most azért egy hajszálnyival jobb. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Csak ne maradj le megint. :P 

Sikerült időben szavaznom. :D

 

A voksom Tarkinra ment. Ha csak a 4. részt nézem, akkor inkább Krennic, de Tarkint azóta a TCW/Rebels kettős rendesen kibontotta, hovatovább a Tarkin c. könyv és a Darth Vader képregény is remekül bemutatta a karaktert. Krennic is erős, különösen a RO -ban nagyon bírom a jeleneteit és a Katalizátorban is remekel, de nagyon picit elmarad nálam Tarkintól.

 

Ennek ellenére úgy látom a fehér köpenyes végül behúzta a meccset. Gratulálok az igazgatónak! :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

21 perccel késtem le a záróráról, szóval az a faramuci helyzet állt elő, hogy nem szavaztam itt. És talán jobb is, mert bár agyaltam rajta, csak azért sem tudtam dűlőre jutni. Talán Krennicre böktem volna, de ha jobban meggondolom, talán mégis inkább Tarkinra. Persze Krennic... Na meg aztán Tarkin... Jobb ez így. Szerencsére nem múlott rajtam semmi. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Revanshist írta:

léggé kicentiztem igazából, zárás előtt fél órával, de ment Krennic-re a szavazatom.

Több szempont miatt, de talán főleg a köpeny 

 

Nagyon rejtélyes az a köpeny. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.