Jump to content

Wilhuff Tarkin vs. Director Krennic (TOP 32)


Donát
 Share

TOP 32 #13  

30 members have voted

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/23/19 at 06:59 PM

Recommended Posts

A Rogue One fényében egy igazi kemény párharc a két törtető Birodalmi között. Krennic a semmiből emelkedik ki és kevésbé neves barátokra tesz szert, mint Tarkin, és talán képességekben is alul marad a jó öreg Wilhuffhoz képest, de ármánykodás, manipuláció és ambíció terén őt sem kell félteni.

 

Viszont ahogy legyűrte Tarkin Krennicet Scariffnál, úgy nyeri most meg ezt a párharcot nálam is a kormányzó.

Link to comment
Share on other sites

Krennicre voksoltam. Mindketten a Birodalmat szolgálják, tehát a rossz oldalon állnak, vagyis erkölcsi alapokon nehéz lenne választani közöttük. De míg Tarkint sosem kedveltem, még karakter szinten sem (és ezen a róla szóló könyv sem tudott érdemben változtatni), addig Krennicet remek karakternek tartom. Ő a Rogue One egyik húzóereje, ami nagy mértékben köszönhető Ben Mendelsohnnak. :)

Link to comment
Share on other sites

8-7 és az én szavazatommal vezet jelenleg Tarkin. :P Nagyon rivalizáltak, hogy kié legyen a Halálcsillag, ahhoz képest Krennicet, épp Tarkin lövette szét a Halálcsillaggal. Na most ehhez képest Tarkin sorsa,:P ő a Halálcsillaggal együtt vész oda. (Birodalmi háromszög).

episode 4 waiting GIF by Star Wars

Link to comment
Share on other sites

Szinte tökéletesen megírt karakter mind a kettő, ugyanakkor Krennic úgy ahogy még szimpatikus is volt. Sokkal többet dolgozott a Birodalomért mint Tarkin, és mégis kevesebbet kapott... Az utóbbinak elég volt csak a karizmáját adnia, de Krennic sokkal több mindent tud felmutatni.

 

Úgyhogy Krennic kapta a voksom :) Bár ez egy olyan párharc, ahol mindkét karakter továbbjutást érdemelne :(

Link to comment
Share on other sites

Naaaaa... Ez most számomra az eddigi legnehezebb döntés. Ugyan a két karakter jelleme szöges ellentéte egymásnak (az egyik kimért és arisztokratikus, a másik temperamentumos és kispolgári), mégis, ugyanazon az oldalon állnak, vagyis a Birodalomén, mindkettő remek a politikai játszmákban, mindkettő megfingatta már a másikat, és remek ellenfelei egymásnak, csak Tarkin mélyebben tudott benyalni az Uralkodónak. Tarkint régebb óta bírom, de Krennic az első és egyetlen, aki ellenfele lett, ezért sem tudok dönteni köztük. Még a Rebels és a TCW fényében sem, és még a könyvek sem jöhetnek szóba, mert mindkettő kapott egy-egy remek sztorit. Ááááá... Na, ezen kotlok még egy darabig.

  • Like 1
  • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Közben elgondolkodtam a voksolásomon és átszavaztam az igazgatóra.
Tarkin-ra azért szavaztam mert a negyedik rész megjelenése óta része a sagának és klasszikusabb figura.

Ma rájöttem hogy másik irányból kéne a dolgot megközelítenem ezért elsősorban az első Halálcsillagot vettem alapul.
Az igazgató szinte csak felügyelte a "nem hold" építését míg kormányzó bátyánk rengeteg életet kioltott vele. Szerintem egy tömegpusztító technológiai szörnyszülött létrehozásában való segédkezés se egy szép dolog de azzal pusztítgatni pláne nem az. Habár Jedha letarolásában a diri keze is benne volt és Tarkin unszolására a tűzparancsot is ő adta ki plusz előtte az egész holdat szét akarta lövetni. De hát ő se volt egy jó fiú és Tarkin-hoz képest elég kis hal volt a Birodalomban. Az ellenfele meg aztán pláne nem volt jó fiú. Haláláig jó sok rosszat tehetett le az asztalra.
No meg az is ott van hogy szerencsétlen diri jól el lett árulva és ki lett nyírva ami miatt a vétkei ellenére kicsit mégis megsajnáltam.

Link to comment
Share on other sites

Tarkin... ő legalább kimért nyugalommal issza a caf-ját, miközben milliárdok életéről és haláláról dönt. Mindkét karakter zseniális a maga formájában, remek, idézhető mondatokkal. Még a kiterjesztett univerzum is foglalkozott mindkettőjükkel. Nálam Tarkin a kultikus volta miatt most azért egy hajszálnyival jobb. 

Link to comment
Share on other sites

22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Csak ne maradj le megint. :P 

Sikerült időben szavaznom. :D

 

A voksom Tarkinra ment. Ha csak a 4. részt nézem, akkor inkább Krennic, de Tarkint azóta a TCW/Rebels kettős rendesen kibontotta, hovatovább a Tarkin c. könyv és a Darth Vader képregény is remekül bemutatta a karaktert. Krennic is erős, különösen a RO -ban nagyon bírom a jeleneteit és a Katalizátorban is remekel, de nagyon picit elmarad nálam Tarkintól.

 

Ennek ellenére úgy látom a fehér köpenyes végül behúzta a meccset. Gratulálok az igazgatónak! :)

Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic

21 perccel késtem le a záróráról, szóval az a faramuci helyzet állt elő, hogy nem szavaztam itt. És talán jobb is, mert bár agyaltam rajta, csak azért sem tudtam dűlőre jutni. Talán Krennicre böktem volna, de ha jobban meggondolom, talán mégis inkább Tarkinra. Persze Krennic... Na meg aztán Tarkin... Jobb ez így. Szerencsére nem múlott rajtam semmi. :) 

Link to comment
Share on other sites

1 órával korábban, Revanshist írta:

léggé kicentiztem igazából, zárás előtt fél órával, de ment Krennic-re a szavazatom.

Több szempont miatt, de talán főleg a köpeny 

 

Nagyon rejtélyes az a köpeny. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information