Jump to content

HeirToGrievous

Tag
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131 Nagyon kedvelt

About HeirToGrievous

 • Rank
  Youngling
 • Birthday May 2

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

787 profile views
 1. Ezt kb. már 2017 óta tudni lehetett, csak a Lucasfilm ahelyett, hogy kimondaná a nyilvánvalót, inkább trollkodik. 1) a két bolygó átmérője ugyanakkora 2) mindkettő a galaxis ugyanazon pontján található 3) mindkettőn kyber-kristályokat bányásztak 4) véletlen lenne, hogy egy hivatalos kánon könyvben (Super Graphic) az Ilum úgy van ábrozolva, mint a Bázis? Aligha.
 2. Ha már fejvadászokról szól a sorozat, akkor szerintem az "Céhszabályzat" lenne.
 3. @IndianaAndrisSolo: Ha privát üzenetben küldesz egy email címet, akkor elküldöm, mert nekem megvannak magyarul. @Iqvi: Nem tudom. Azokat még nem olvastam.
 4. Befejeztem. Végeztem. szövegkörnyezettől függően: Erről ennyit. Vita lezárva.
 5. K2SO hiába volt a legnagyobb arc a Zsivány Egyesben, Yoda mellett nincs esélye. De Yodának tényleg muszáj volt ez az "épp be vagyok állva" típusú képet választani?
 6. Igen, így már működött. Nagyon köszi! És mivel egy köszönet szerintem ezért nem elég, ezért rögtön kettőt kapsz.
 7. Már vagy 4-szer letöltöttem őket, de valahányszor megpróbálom őket kicsomagolni, mindig az alábbi hibaüzenetek fogadnak: "No archives found" és "The archive is either unknown format or damaged".
 8. Egy jó ideje lehet már róla hallani, hogy meg akarja csinálni, ráadásul a "Holiday Special"-ben felbukkant Gormaanda séf már hivatalosan is a Kánon része.
 9. Akármelyik linket próbáltam, mindegyik fájlnál egy "no archives found" hibaüzenetet kaptam. Esetleg emailben el tudná küldeni valaki?
 10. Senkit nem akarok befolyásolni, de most nézzétek meg ezt a képet! Hogy vagytok képesek nemet mondani neki, és másra szavazni?
 11. Egyik karakter sem a szívem csücske, de végül Krennicre szavaztam, mert van köpenye. És a köpeny menő!
 12. Ezeket már korábban is kérdezted, és Darth Sky-jal együtt válaszoltunk is rá.
 13. Kívánok még Nagyon Sok Boldog Szülinapot, Revan! És az Erő legyen veled még sokáig. :D
 14. HeirToGrievous

  Filmek

  Szerk.: Pontosítottam. A Toy Story 4 november 4-én jön, az eddigi John Wick filmeket pedig az Ads Service (1. rész) és a ProVideo (2. rész) adták ki vegyesen. És aki most készül megvenni a Toy Story 2. részét az készüljön fel arra, hogy nem a teljes filmet fogja megkapni, ugyanis egy ideje már csak vágottan lehet hozzájutni.
×
×
 • Create New...

Important Information