Jump to content

HeirToGrievous

Tag
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231 Nagyon kedvelt

About HeirToGrievous

 • Rank
  Youngling
 • Birthday May 2

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

1321 profile views
 1. A VIII. Rész Képes Enciklopédiájában admirálishelyettesnek fordították. A "blockade runner" magyarul koréliai korvettként és blokádtörőként is ismert.
 2. Sehogy. A magyar változatban vagy teljes egészében hiányzik az adott szövegrész, amiben szerepel vagy ha mégis lefordították, akkor is csak egy egyszerű "hajó"-t vagy "csillaghajó"-t írtak helyette.
 3. - az elsőt nem tudom, de szerintem coaxium - a "Tarkin"ban ilyen nem szerepel - az" Áramlatok"ban gravlabda szerepel, a többi könyvben pedig most nem tudom megnézni
 4. Amiben most néztem ott "Jabba, te mindig emberséges voltál." szerepel. A másikat egyszerűen csak "A Tanács"-ként emlegették.
 5. Már az is érdekes, hogy 80 kötetesnek indult, de most tart a 109-diknél. Csak néhányat tudok biztosra, mert csak francia nyelven találtam meg a listát, a címek alapján meg némelyikről fogalmam sincs. Pl. a google francia-angol fordítás alapján az egyiknek az a címe, hogy "The Fate Of Darth Vader", ilyen pedig angolul nem is létezik De ami biztos: - Vektor 1 (KOTOR & Sötét Idők részei) & 2 (Lázadás és Hagyaték részei) - Kóbor Lovag 1-3 - A Régi Köztársaság Lovagjai 1-9 (ez eredetileg 10 kötetes, de a "Vektor" történetszálat a lista alapján külön sorozatként kezelték) - Hagyaték 1-10 (ez eredetileg 11 kötetes, de a "Vektor" történetszálat a lista alapján külön sorozatként kezelték) - Hagyaték II 1-2 - Invázió: Menekültek - Csubakka - Jedi Akadémia - Vérvörös Birodalom 1-3 - Sötét Birodalom 1-3 - A Birodalom Árnyai - Frigy - X-Szárnyúak Zsiványkommandó sorozat - Sötét Idők sorozat - Lázadás sorozat - Brian Wood: STAR WARS sorozata - I-VI. Rész képregény adaptációi - Köztársaság sorozat "Klónháborúk" kötetei - Grievous Tábornok - A Jedik Hajnala 1-3
 6. Az értékelés menübe vagy mibe (Tetszik, Köszönöm, Vicces stb.) nem lehetne berakni egy "Szívesen"-t? Mondjuk egy ilyet:
 7. Szívesen. Az Agavés változatban Dűne Tengernek, a "Bolygók és Helyszínek"-ben Dűnetengernek van írva, de mintha az első változat lenne az elterjedtebb.
 8. - Minthogy vonakodik közölni velünk, hol van a Lázadók támaszpontja… …úgy döntöttem, hogy támaszpontunk rombolóerejét az ön otthonán próbálom ki: az Alderaanon. - Hogyhogy? Az Alderaan békés bolygó! Nincs felfegyverezve! Ezt nem teheti! ... - A Dantooine-on. A Dantooine-on... - Ááá! Látja, Vader Nagyúr? Hallgat ő az okos szóra. A többi rész ugyanaz.
 9. Ha valaki ki is adná, amit őszintén kétlek, az biztos, hogy nem az Eaglemoss lenne, hanem a Hatchette (Marvel Képrgénygyűjtemény) ugyanis a STAR WARS jogai náluk vannak, de az Eaglemoss-szal ellentétben szerintem ők nem kezdenének bele még egy sorozatba. Lassan vége? Benne van a pakliban, hogy a 60. résszel befejezik, de amíg van rá igény, és nem esnek vissza jelentősen az eladások (mint az Eaglemoss-os Marvel figuragyűjtemény esetében, ami a 40. résszel be is fejeződik), biztosan meghosszabbítják majd. A Marvel mégis csak majdnem 80 éve létezik, és nem egy-két olyan képregényük van, ami nálunk sosem jelent meg, így a magyarul kiadható kötetek száma úgymond végtelen. Ha minden igaz Angliában (csak tipp, a post alapján nem derült ki) tavaly jelent meg a 200. része, és még azután is hosszabbítottak.
 10. Szóval most úgy fogunk tenni, mintha ez valami új keletű dolog lenne, amire eddig még nem volt példa (*köhög* Dallas *köhög*) és hogy soha, egyetlen filmen sem változtattak a tesztvetítések alkalmán kapott negatív vélemények hatására? *köhög* Pillangóhatás *köhög* mozis befejezés... *köhög* Valaki?
 11. Már meg lehet, hogy mégis csak film lesz belőle: (a TOPPS-nál dolgozik, mint hivatalos SW művész)
 12. Kathleen Kennedy a D23-as bejelentéskor: "I’ll also tell you we are really close. We have ALL THE SCRIPTS WRITTEN. We are ready to start shooting next year, uhm... we cannot be more excited. So... can’t wait to start production."
×
×
 • Create New...

Important Information