Ugrás a kommentre

HeirToGrievous

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    354
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

HeirToGrievous profilja

  • Születésnap: Május 2

Profil információ

  • Nem
    Férfi

Legutóbbi látogatók

2.399 profil megtekintés

HeirToGrievous eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

432

Közösségi hírnév

  1. HeirToGrievous

    Egyéb fontos

    @Sinistra Neked is köszönöm. ( ^ o ^ )
  2. HeirToGrievous

    Egyéb fontos

    @Ody Mandrell@Pildi@Donát@Dzséjt@Rog@Frenkie@Darth Revan9 Mindnyájatoknak köszönöm! ( ˘ - ˘ )
  3. HeirToGrievous

    SW képregények

    Csak ennyit hallottam róla: Tom Veitch és a Lucasfilm (George Lucas??) összebalhézott, mert elkaszálták az eredetileg jóváhagyott, Sötét Birodalom I és II között játszódó regényét, meg elvileg valami jogdíjjal kapcsolatos hercehurca is volt a dologban. Ha valóban magával Lucasszal balhézott össze, akkor az megmagyarázná, hogy évekkel később Lucas miért nyilatkozott olyanokat, hogy Palpatine a VI. Részben halt meg, holott korábban igen nagyratartotta a sorozatot, de olyannyira, hogy az egyik Lucasfilm karácsonyi bulin mindenkit megajándékozott a Sötét Birodalom gyűjteményes közetének 1-1 példányával.
  4. HeirToGrievous

    SW képregények

    Nem hivatalosan már mindkettő teljes. A Hagyatékból hiányzik még a 2.0-ás Kézikönyv, ami valahol elakadt, mert már rég ki kellett volna kerülnie.
  5. HeirToGrievous

    DC Universe

    Eredetileg ő is rendezte volna, de nem ért rá, így ő volt az is, aki Zacket beajánlotta, valamint azok egyike, aki figyelmeztette, hogy ne nézze meg az Igazság Ligája mozi verzióját.
  6. HeirToGrievous

    DC Universe

    Csak most? Akkor gondolom arról sem hallottál, hogy egy azóta elkaszált sorozatban Kevin Smithnek kizárólag Superman csizmáját engedte volna megmutatni. De nem ő volt az egyetlen, akit a hülyeségeik miatt megutáltak az emberek, ide tartozik még Geoff Johns. Toby Emmerich és Ann Sarnoff. Előbbi például annak idején olyannyira bele akart szólni az Acélemberbe, hogy Christopher Nolannek úgy kellett kitiltania a forgatásról, utóbbi 2 pedig, Hamadával együtt, többször is nyíltan támadták Snydert és mindenkit, aki támogatni merte őt, ezért is akarták a Flashben kinyírni Affleck Batmanjét és Cavill Supermenjét és végérvényesen leváltani őket Batgirlre és Supergirlre, csak aztán jött a Discovery és Zaslav, és minden tervüket keresztül húzta. őket pedig lapátra tette.
  7. HeirToGrievous

    DC Universe

    Egy képregényírónak nem igazán rálátása arra, hogy milyen forgatókönyvek vannak elfekvőben egy stúdiónál. Ráadásul Scott művében a várost teljesen elárasztja a víz, Riddler nem egy pszichopata gyilkos, tünetések sincsenek benne stb., így az ő művérénél rá lehet fogni arra, hogy némely egyezés csupán a véletlen műve, ám Reeves filmjével már túl sok az egyezés ahhoz, hogy az egész puszta véletlen legyen.
  8. HeirToGrievous

    DC Universe

    Hát, nem biztos, hogy köze van a dologhoz, ám azóta felmerült a gyanú, miszerint az első film történetét egy meg nem valósult film forgatókönyv képezi alapját, melynek írója nem kapta meg az illető elismeréseket.
  9. HeirToGrievous

    Aliens és Predator

    Ha a The Predator igen, akkor a "Vadászok és Prédák" könyv igenis része. Bár, ami azt illeti, jobb lenne mindkettőt elfelejteni.
  10. HeirToGrievous

    Aliens és Predator

    @csoli1138
  11. HeirToGrievous

    DC Universe

    Azt a Fantasztikus 4-es filmet sosem akarták bemutatni, és csak azért lett legyártva, mert miután megvették a jogokat, a stúdiónak x éve volt rá, hogy legyártson valamit, máskülönben, kész film híján, a jogok visszakerülnek az eredeti tulajdonosaikhoz. Az HBOMax pedig, ha igazak a pletykák, csak jelenlegi formájában fog megszűnni, és új szolgáltatóként születik újjá, amin már nemcsak a Warner (Cartoon Network, Adult Swim stb.) és az HBO művei, hanem a Discovery alá tartozó tartalmak (Discovery Channel, TLC, Amimal Planet stb.) is elérhetőek lesznek. Az Aquaman 2-ről pedig annyit, hogy abban eredetileg Michael Keaton játszotta volna Batmant, de csak eredetileg, mert mint nemrég kiderült Batmant/Bruce Wayne-t újra Ben Affleck fogja alakítani. Ja, és a hírek szerint a tervezett Supergirl filmet is kaszálták. És egy olyan pletyka is kering, hogy nemcsak Keaton Batmanjét cserélték le, hanem Amber Miráját is.
  12. HeirToGrievous

    Egyéb fontos

    Lireesa elmosolyodott, és/majd egy röpke pillanatra Sylvanas megpillanthatta anyja fiatalkori mását, még mielőtt az idő és a kötelességek kikezdték volna ábrázatát/rányomták volna bélyegüket.
  13. HeirToGrievous

    Könyvek

    Akinek megvan a "Skywalker Kora Képes Útmutató" meg tudná mondani a "Vertical Tionese writing..."-gal kezdődő teljes megjegyzés pontos fordítását? Előre is köszi!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.