Donát Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited ) Jyn Erso vs. Lando Calrissian Edited November 21, 2019 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Annak ellenére hogy a Zsivány egyes jó ideje szinte egyáltalán nem érdekel és Jyn-t már majdnem a kezdetektől nem csípem mégis rá szavaztam a tervek megszerzéséért tett erőfeszítései miatt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Nehéz döntés elé állítottál Donát, ezen meditálnom kell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanshist Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Most először éreztem azt, hogy meditàlnom kell a döntés előtt pár percet. Jyn egy nagyon erős női karakter, pusztán a múltja is elvihetne egy filmet a hátán. Ahonnan indult a jelleme, és ahovà kifutott a végére annak a levezetése mesteri. Érthető, hogy csak azért segít mert muszàly neki, de az a jelenet mikor a Saw által lejátszott üzenetet nézi, és Felicity ahogy azt átadja, hogy ott megfordult benne valami, áh. Az egész Zsivàny egyes film, még mindig top1 nálam. Nem, nem a Birodalom visszavág, sem a Sithek bosszúja az első, valamiért az a fajta földhözragadtság, mocskosság, és káosz, plusz a végkifejlet ( nah meg a mára már ikonikussá vált Vader jelenet) az abszolut minden szempontból Top1 ( persze nehezen rangsorolom az SW filmeket, de hogy a Zsivány az első ez tuti). Másik oldalon viszont ott egy Lando, aki ikonikus, néha rühellni való, de valamiért mégis rà szavaztam. Billy Dee Williams zseniális a szerepében (bàr Donald Glover a Solo-ban sztem picit feljebb rakta azt a bizonyos lécet) Várom vissza a 9-be, és hátha lesz egy jelenet mikor beugrik neki hogy L3 a Sólyomban van Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Na, ez fogós. Landót bírom, korábban már taglaltam, miért, de Jynt is kedvelem, ráadásul az ő tragikus előélete és elszántsága miatt talán még szimpatikusabb is. Hm... Kitartsak amellett, akiről minden történet igaz, vagy szavazzak arra, aki még K-2-t is meg tudta lepni folyton folyvást. Meditálok rajta, ígérem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Jyn-re szavaztam. Nagyon tetszik hogy egy nemtörödöm emberből mivé vált. Ráadásul olvastam a Zsivány Egyes előzményét és ott is nagyon szimpi volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2019 Author Share Posted November 21, 2019 1 órával korábban, Dzséjt írta: Na, ez fogós. Landót bírom, korábban már taglaltam, miért, de Jynt is kedvelem, ráadásul az ő tragikus előélete és elszántsága miatt talán még szimpatikusabb is. Hm... Kitartsak amellett, akiről minden történet igaz, vagy szavazzak arra, aki még K-2-t is meg tudta lepni folyton folyvást. Meditálok rajta, ígérem. Szavazz arra, akitől a Birodalom mindent elvett, az anyját, az apját, a nevelőjét, a szerelmét, az életét. Szavazz arra, aki mindenezek után sem adta fel a reményt, és annak ellenére neki ment a Birodalomnak, hogy tudta, hogy sugárvetővel kell Halálcsillagra lövöldöznie. Szavazz arra, aki úgy motiválta a társait a halál kapujában, amit sohasem felejtünk el. Szavazz arra, aki az életét adta a galaxisért. Szavazz Jynre. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Landora szavaztam. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 1 órával korábban, Donát írta: Szavazz arra, akitől a Birodalom mindent elvett, az anyját, az apját, a nevelőjét, a szerelmét, az életét. Szavazz arra, aki mindenezek után sem adta fel a reményt, és annak ellenére neki ment a Birodalomnak, hogy tudta, hogy sugárvetővel kell Halálcsillagra lövöldöznie. Szavazz arra, aki úgy motiválta a társait a halál kapujában, amit sohasem felejtünk el. Szavazz arra, aki az életét adta a galaxisért. Szavazz Jynre. Pontosan ezekért én is rá szavazok. Landot nagyon kedvelem, főleg a Solo miatt, de ilyen hősiesség mellett a szeretni való csirkefogó karaktere kevés. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Donát, a szívemből szóltál. A lázadás hajnala c. könyv emellett olyan szinten tesz hozzá Jyn szomorú és tragédiákkal övezet életéhez, hogy ezt is respektálnom kell. Lando sem rossz karakter, a Solo után meg különösképpen sem, de ő a lányhoz képest faék egyszerűségű (persze az ilyen szereplők is kellenek, nem lehet mindenki lelkében tomboló érzelmi viharok). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 3 órával ezelőtt, Donát írta: Szavazz arra, akitől a Birodalom mindent elvett, az anyját, az apját, a nevelőjét, a szerelmét, az életét. Szavazz arra, aki mindenezek után sem adta fel a reményt, és annak ellenére neki ment a Birodalomnak, hogy tudta, hogy sugárvetővel kell Halálcsillagra lövöldöznie. Szavazz arra, aki úgy motiválta a társait a halál kapujában, amit sohasem felejtünk el. Szavazz arra, aki az életét adta a galaxisért. Szavazz Jynre. Ilyen kampánybeszéd után nem lehet nem Jynre szavazni. Engem meggyőztél. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Nem lehet mind a kettőre szavazni? Nagyon nehéz... Lando karaktere olyan impulzust kapott a Solo-ban, amitől jobban kedvelem. Ő amúgy is üdítően kilóg a sok drámai sorsú karakter közül. Egyszerűen csak egy szerethető szélhámos. Jyn ezzel szemben egy igazi tragikus hős, mint megannyi más karakter az SW-ben. A sorsa a halála mind szívbemarkoló, és ahogy @Revanshist írta, Saw-nál ahogy a hologramot nézi, az igazán megindító. A zenei aláfestéssel az egyik legjobb érzelmes jelenet a SAGA-ban. Kivárok még a szavazással. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 14 órával ezelőtt, Donát írta: Szavazz arra, akitől a Birodalom mindent elvett, az anyját, az apját, a nevelőjét, a szerelmét, az életét. Szavazz arra, aki mindenezek után sem adta fel a reményt, és annak ellenére neki ment a Birodalomnak, hogy tudta, hogy sugárvetővel kell Halálcsillagra lövöldöznie. Szavazz arra, aki úgy motiválta a társait a halál kapujában, amit sohasem felejtünk el. Szavazz arra, aki az életét adta a galaxisért. Szavazz Jynre. Hűha, nagyon úgy voltam vele, hogy Lando-ra rakom a voksom, de engem is meggyőztél A Lázadás Hajnala nálam még várólistás, de alig várom, hogy még jobban megismerjem ezt a högyeményt:) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nagyon nehéz... Lando karaktere olyan impulzust kapott a Solo-ban, amitől jobban kedvelem. Ő amúgy is üdítően kilóg a sok drámai sorsú karakter közül. Egyszerűen csak egy szerethető szélhámos. Jyn ezzel szemben egy igazi tragikus hős, mint megannyi más karakter az SW-ben. A sorsa a halála mind szívbemarkoló, és ahogy @Revanshist írta, Saw-nál ahogy a hologramot nézi, az igazán megindító. A zenei aláfestéssel az egyik legjobb érzelmes jelenet a SAGA-ban. Én szerdán láttam a Rogue One-t, így még friss volt az élmény, a Solot meg régebben (hétvégén, de ilyen esetekben néhány nap is számít ), és ez könnyen lehet, hogy - Donát buzdítása mellett - befolyásolt, mert egyébként Lando imádnivaló a Soloban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Úgy látom Jyn nagyot hajrázik. Tőlem is megkapja a szavazatot. Landot majd két év múlva jutalmazom, hátha a TROS-ban villant valamit még az eddigiekhez. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Szép volt, Jyn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanshist Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Egyik szemem sír, a másik meg nevet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Jajj, itt is lemaradtam. Na jó... Amúgy én is Jyn-re szavaztam volna. Nem, nem Donát remek szónoklata után!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts