Jump to content

Jyn Erso vs. Lando Calrissian (TOP 32)

Donát

TOP 32 #12  

32 members have voted

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/22/2019 at 06:59 PM

Recommended Posts

Annak ellenére hogy a Zsivány egyes jó ideje szinte egyáltalán nem érdekel és Jyn-t már majdnem a kezdetektől nem csípem mégis rá szavaztam a tervek megszerzéséért tett erőfeszítései miatt.

Most először éreztem azt, hogy meditàlnom kell a döntés előtt pár percet.

Jyn egy nagyon erős női karakter, pusztán a múltja is elvihetne egy filmet a hátán.

Ahonnan indult a jelleme, és ahovà kifutott a végére annak a levezetése mesteri. Érthető, hogy csak azért segít mert muszàly neki, de az a jelenet mikor a Saw által lejátszott üzenetet nézi, és Felicity ahogy azt átadja, hogy ott megfordult benne valami, áh.

Az egész Zsivàny egyes film, még mindig top1 nálam.

Nem, nem a Birodalom visszavág, sem a Sithek bosszúja az első, valamiért az a fajta földhözragadtság, mocskosság, és káosz, plusz a végkifejlet ( nah meg a mára már ikonikussá vált Vader jelenet) az abszolut minden szempontból Top1 ( persze nehezen rangsorolom az SW filmeket, de hogy a Zsivány az első ez tuti).

Másik oldalon viszont ott egy Lando, aki ikonikus, néha rühellni való, de valamiért mégis rà szavaztam.

Billy Dee Williams zseniális a szerepében (bàr Donald Glover a Solo-ban sztem picit feljebb rakta azt a bizonyos lécet)

Várom vissza a 9-be, és hátha lesz egy jelenet mikor beugrik neki hogy L3 a Sólyomban van :hmm:

Na, ez fogós. Landót bírom, korábban már taglaltam, miért, de Jynt is kedvelem, ráadásul az ő tragikus előélete és elszántsága miatt talán még szimpatikusabb is. Hm... Kitartsak amellett, akiről minden történet igaz, vagy szavazzak arra, aki még K-2-t is meg tudta lepni folyton folyvást. Meditálok rajta, ígérem. :) 

1 órával korábban, Dzséjt írta:

Na, ez fogós. Landót bírom, korábban már taglaltam, miért, de Jynt is kedvelem, ráadásul az ő tragikus előélete és elszántsága miatt talán még szimpatikusabb is. Hm... Kitartsak amellett, akiről minden történet igaz, vagy szavazzak arra, aki még K-2-t is meg tudta lepni folyton folyvást. Meditálok rajta, ígérem. :) 

Szavazz arra, akitől a Birodalom mindent elvett, az anyját, az apját, a nevelőjét, a szerelmét, az életét. Szavazz arra, aki mindenezek után sem adta fel a reményt, és annak ellenére neki ment a Birodalomnak, hogy tudta, hogy sugárvetővel kell Halálcsillagra lövöldöznie. Szavazz arra, aki úgy motiválta a társait a halál kapujában, amit sohasem felejtünk el. Szavazz arra, aki az életét adta a galaxisért. Szavazz Jynre. :)

rogue one GIF by Star Wars

• Like 4
  • Tetszik 1

1 órával korábban, Donát írta:

Szavazz arra, akitől a Birodalom mindent elvett, az anyját, az apját, a nevelőjét, a szerelmét, az életét. Szavazz arra, aki mindenezek után sem adta fel a reményt, és annak ellenére neki ment a Birodalomnak, hogy tudta, hogy sugárvetővel kell Halálcsillagra lövöldöznie. Szavazz arra, aki úgy motiválta a társait a halál kapujában, amit sohasem felejtünk el. Szavazz arra, aki az életét adta a galaxisért. Szavazz Jynre. :)

Pontosan ezekért én is rá szavazok. :)

Landot nagyon kedvelem, főleg a Solo miatt, de ilyen hősiesség mellett a szeretni való csirkefogó karaktere kevés.

Donát, a szívemből szóltál. A lázadás hajnala c. könyv emellett olyan szinten tesz hozzá Jyn szomorú és tragédiákkal övezet életéhez, hogy ezt is respektálnom kell. Lando sem rossz karakter, a Solo után meg különösképpen sem, de ő a lányhoz képest faék egyszerűségű (persze az ilyen szereplők is kellenek, nem lehet mindenki lelkében tomboló érzelmi viharok).

3 órával ezelőtt, Donát írta:

Ilyen kampánybeszéd után nem lehet nem Jynre szavazni. Engem meggyőztél. :) 

Nem lehet mind a kettőre szavazni? 

Nagyon nehéz... Lando karaktere olyan impulzust kapott a Solo-ban, amitől jobban kedvelem. Ő amúgy is üdítően kilóg a sok drámai sorsú karakter közül. Egyszerűen csak egy szerethető szélhámos. 

Jyn ezzel szemben egy igazi tragikus hős, mint megannyi más karakter az SW-ben. A sorsa a halála mind szívbemarkoló, és ahogy @Revanshist írta, Saw-nál ahogy a hologramot nézi, az igazán megindító. A zenei aláfestéssel az egyik legjobb érzelmes jelenet a SAGA-ban. 

Kivárok még a szavazással. 

14 órával ezelőtt, Donát írta:

Hűha, nagyon úgy voltam vele, hogy Lando-ra rakom a voksom, de engem is meggyőztél :D A Lázadás Hajnala nálam még várólistás, de alig várom, hogy még jobban megismerjem ezt a högyeményt:)

• Like 1
  • Tetszik 1

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nagyon nehéz... Lando karaktere olyan impulzust kapott a Solo-ban, amitől jobban kedvelem. Ő amúgy is üdítően kilóg a sok drámai sorsú karakter közül. Egyszerűen csak egy szerethető szélhámos. 

Jyn ezzel szemben egy igazi tragikus hős, mint megannyi más karakter az SW-ben. A sorsa a halála mind szívbemarkoló, és ahogy @Revanshist írta, Saw-nál ahogy a hologramot nézi, az igazán megindító. A zenei aláfestéssel az egyik legjobb érzelmes jelenet a SAGA-ban. 

Én szerdán láttam a Rogue One-t, így még friss volt az élmény, a Solot meg régebben (hétvégén, de ilyen esetekben néhány nap is számít  :P ), és ez könnyen lehet, hogy - Donát buzdítása mellett - befolyásolt, mert egyébként Lando imádnivaló a Soloban. :)

• Donát unpinned this topic