Jump to content

EPVIII spoileres topik


Rog

Recommended Posts

Bob Iger bejelentette hogy a nyolcadik rész

premierje 2017 május 26-án lesz

írója és rendezője Rian Johnson (Looper) lesz

producerei Kathleen Kennedy és Ram Bergman (Looper) lesznek

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Akárhogy is jó látni, hogy megnyílt az Ep VIII szekció. :) Nem is lesz olyan vészes a várakozás, az Ep VII után, mindössze másfél év, pláne, hogy közbe spin-off is jön, plusz a Rebels pörög ezerrel. Sosem volt még ennyire Star Wars gazdag időszakunk mint ami hamarosan ránk köszönt. Egyébként örülök, hogy májusi premier lesz, bár lényegében mindegy de azért mégis csak az az igazi SW hónap :rock:

Edited by Palpi
Link to comment
Share on other sites

Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Disney eredetileg az ep.7-et idén májusban szerette volna kihozni csak Abramsék megcsúsztak. Viszont mivel folytatást sokkal könnyebb csinálni - hisz a főszereplők már ki vannak választva, plusz le vannak téve a trilógia alapjai - így a következő rész már időben érkezik.

Link to comment
Share on other sites

Főleg a forgatókönyvírás húzódott meglepően sokáig. Abrams-et 2013 januárjában jelentették be. Akkor elvileg már elég komplett sztorivázuk volt. Elvileg Abrams-et is azzal győzték meg. A végleges forgatókönyv elkészülte majdnem egy évvel később 2014 januárjában lett bejelentve. Remélem azért mert már a két folytatás váza is ki lett találva. Mondjuk anélkül nincs is értelme megírni egy trilógia első darabját.

Link to comment
Share on other sites

Viszont nem rég óta már biztosság vált, hogy Rian Johnson lesz a rendező, és most, hogy megnyílt ez a topic meg is ragadnám az alkalmat, hogy véleményt írjak róla. Mikor még csak pletyka volt az ő személye, eléggé megosztó reakciókat váltott ki, én magam nem tudtam róla véleményt alkotni mert nem láttam még egy filmjét sem akkor, viszont inkább sajnáltam a hírt mert attól tartottam a rendező váltás a trilógia egységének rovására mehet. Azóta kiderült viszont, hogy Abrams producerként marad a következő részekre is, így az egység már kevésbé van veszélyben, Rian Johnsonnak pedig eddigi egyetlen jelentősebb filmjét a Loopert sikerült megtekintenem. EZ a film is elég vegyes fogadtatásban részesült volt akinek nagyon tetszett, mások elég negatív véleménnyel voltak róla. Nekem bejött a film, végig lekötött, abszolút jól szórakoztam, és megjött a bizalmam Johnson irányába. Úgy tudom a Looper előtt csak két filmet rendezett, amik nem arattak nagy sikert, de utóbbi filmből kiindulva és abból, hogy az Ep VII-el már lesz egy jó alapja, abszolút pozitívan várom a teljesítményét. Véletlenül nem bíznak rá valakire egy Star Wars filmet, pláne, hogy az ember fejlődik, ráadásul van példánk arra is, hogy egy hatalmas dobás első film után egy rendező a következő filmjeivel alaposan befürdik, és kijön, hogy nem annyira tehetséges. Johnson szerintem nincs híján tehetségnek és Abrams útmutatásával méltó SW filmet készíthet, szóval hajrá Rian! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ezek nagyon jó hírek, főleg Abrams fedélzeten maradása, na nem mintha Johnsonban nem bíznék. A májusi premier azért odatesz, most kompenzálnak az eltelt időszak pangásáért.

Hát igen. Lucas 2005-ben azt mondta, hogy többé nem lesz star wars a moziban..

Ha egy soha többé csak 10 év volt, el lehet képzelni, hogy mi jön most..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

És miért is lenne egyetlen színész miatt automatikusan karatemaszlag? :roll:

Egyrészt miért lenne az. Másrészt pedig a kardpárbajokhoz nem árthat egy közelharcokban jártas arc, ők azért tudnak elég látványos figurákat bemutatni. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information