Jump to content

mikiwan

Tag
 • Content count

  923
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About mikiwan

 • Rank
  Padawan

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Bács-Kiskun megye

Recent Profile Visitors

3383 profile views
 1. 19 Áprilisnál hamarabb tényleg nem várhatunk semmilyen előzetest. A film címe viszont szerintem még idén kiderülhet.
 2. Nagyon pöpecek. És figyeltétek, hogy Jyn és Cassian hogy méregetik egymást az egyik jelenetben? Talán több is lesz köztük,mint munkakapcsolat?
 3. Korábban úgy gondoltam, Leiához soha senki nem érhet fel nálam, de most elbizonytalanodtam. Ez a Jyn nagyon jó csaj
 4. Remélem, nem reklámokkal együtt lesz annyi
 5. Úgy rémlik, hogy év elején még azt mondta, hogy nem számít, kik Rey szülei. Vagy esetleg a szerződése szerint most kezdhet el fecsegni a story-ról?
 6. Aztateremnekabúráját!!! Az eddigi előzetesek is zsiványosan szuperek voltak, de ez valami kegyetlen jó. Látványilag pazarul néz ki. Ahogy az X-Wingek jönnek szemben abban az űrcsatában... És úgy tűnik, Vader aktív részese lesz a filmnek, nem csak úgy látjuk pár másodpercre, hogy "Jé, ott volt!". Hát eddig engem megvettek kilóra, csak aztán a moziban is "üssön" a film.
 7. Igen ez tényleg jól hangzik. Az új Jedi generációt nem irtották ki teljesen, mint ahogy Rey látomása sugallja ( ott ugyanis mindenhol holtesteket látunk a Ren Lovagjai körül). Meg ez az infó megmagyarázná, hogy képes Rey mindenféle tanítás nélkül használni az Erőt, fénykardot forgatni stb. Mert már korábban padawan volt. Talán Luke törölte az emlékeit?
 8. Szerintem ne számítsunk túl sok hiteles story infóra jövő tavaszig. Akkor kijöhet az első teaser is. De addig minden a zsiványokról fog szólni. Főleg a következő 3 hónapban.
 9. Bass.us, csak hordanom kéne azt a szemüveget
 10. A TFA Blu Ray megjelenése előtt pár nappal kijött pár rövidebb videó. Ha jól emlékszem, az egyikben épp arról beszélnek, hogy Poe-t az ST Han Solo-jává akarják tenni. Ezt támasztja alá a MSW egyik cikke, mely szerint Poe Ep VIII-as ruházata nagyon hasonlítani fog Solo TFA-s öltözékére. http://makingstarwars.net/2016/03/star-wars-episode-viii-poes-clothes-description-plus-info-on-the-dernleia-situation/
 11. Májusban nyilatkozta Isaac, hogy a karaktere sokkal többet fog szerepelni az Ep VIII-ban, mint az Ep VII-ben. Sokkal több dolga lesz. Szóval egyértelműen a főszereplők közé lép mostmár.
 12. Tutibiztos benne lesz a filmben, senki ne aggódjon emiatt
 13. Annyiban jó lenne talán, hogy egységbe forrasztaná a(z első) 9 részt (merthogy ki tudja, hány epizód lesz ). Nem Saga+3 rész, hanem 9. Az előzmények történései hatással vannak a galaxisra és a próféciára még 50 év múltán is.
×
×
 • Create New...

Important Information