Jump to content

Trailer 2.

Rog

Recommended Posts

A nemzetközi Kino Expo-n a Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing bejelentette hogy a végső tréler a Doctor Strange előtt fog debütálni. Akkor ha jól megy október 25 környékén már elérhető lesz.

Edited by Ody Mandrell

• 2 weeks later...

Aztateremnekabúráját!!! Az eddigi előzetesek is zsiványosan szuperek voltak, de ez valami kegyetlen jó. Látványilag pazarul néz ki. Ahogy az X-Wingek jönnek szemben abban az űrcsatában... És úgy tűnik, Vader aktív részese lesz a filmnek, nem csak úgy látjuk pár másodpercre, hogy "Jé, ott volt!". Hát eddig engem megvettek kilóra, csak aztán a moziban is "üssön" a film. :)

Edited by mikiwan

Tátom a számat. Ez valami brutálisan jól néz ki, és csak remélni tudom hogy a vége nagyon megható, nagyon sírós lesz és minden jófiú feláldozza magát a jó ügy érdekében. :D :D

A látvánnyal és akcióval úgy látom nem lesz gond. :) Ennek brutális érzelmi töltés kéne leginkább.

Tátom a számat. Ez valami brutálisan jól néz ki, és csak remélni tudom hogy a vége nagyon megható, nagyon sírós lesz és minden jófiú feláldozza magát a jó ügy érdekében. :D :D

Most kicsit belegondoltam, és egyáltalán nem biztos, hogy ennek a csatának szomorú vége lesz. Hiszen az ep4 nyitószövegében ez áll:

"Rebel spaceships, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Galactic Empire."

Ezt a mondatot egyaránt értelmezhetjük úgy, hogy a tervek ellopása volt győzelem, de úgy is, hogy ténylegesen megnyerték a csatát, csak az időtényező miatt - a Halálcsillag beüzemelése technikailag napokra van a film végétől - gyorsan leadták az üzenetet a Tantive IV-nek.

Krennic nem a legjobb embernek magyarázott a HCS erejéről. :D Később meg kissé tele lett a gatyó, mikor megindult felé Vader. :lol:

Újra megnézve ez csak egy cseles vágás volt. Mikor be van szarva akkor nem Vader miatt mert az egy másik jelenet lehet látni a padló is más illetve nem Vader van felette. Talán Tarkin?

cLFnMnA.jpg

rogue-one-star-wars-story-trailer-2-204978.jpg

Az első képen nem Krennik szerepel, hanem Galen. Az ott Mads Mikkelsen. Valószínűleg annak a jelenetnek a folyatása, amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli).

Az első képen nem Krennik szerepel, hanem Galen. Az ott Mads Mikkelsen. Valószínűleg annak a jelenetnek a folyatása, amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli).

Amúgy jah ezt benéztem.