Rog Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 (edited ) A nemzetközi Kino Expo-n a Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing bejelentette hogy a végső tréler a Doctor Strange előtt fog debütálni. Akkor ha jól megy október 25 környékén már elérhető lesz. Edited October 15, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 A nemzetközi Kino Expo-n a Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing bejelentette hogy a végső tréler a Doctor Strange előtt fog debütálni. Akkor ha jól megy október 25 környékén már elérhető lesz. Logikus választás és a dátum is jó! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Szuper, természetesen nagyon várom. Kíváncsi leszek mennyivel lesz több mint az első kedvcsináló. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Még meleg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Elképesztően néz ki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Ide vele most azonnal!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Nem lesz ez rossz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmesz Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Hát ő izé. Nem találok szavakat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 (edited ) Aztateremnekabúráját!!! Az eddigi előzetesek is zsiványosan szuperek voltak, de ez valami kegyetlen jó. Látványilag pazarul néz ki. Ahogy az X-Wingek jönnek szemben abban az űrcsatában... És úgy tűnik, Vader aktív részese lesz a filmnek, nem csak úgy látjuk pár másodpercre, hogy "Jé, ott volt!". Hát eddig engem megvettek kilóra, csak aztán a moziban is "üssön" a film. Edited October 13, 2016 by mikiwan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Ez nagyon-nagyon babaaaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Óriás Jedi szobor mindenkinek meg volt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Lol, én meg azt hittem, csak pár szikla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Lol, én meg azt hittem, csak pár szikla. Először én se vettem észre csak kikockázva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Tátom a számat. Ez valami brutálisan jól néz ki, és csak remélni tudom hogy a vége nagyon megható, nagyon sírós lesz és minden jófiú feláldozza magát a jó ügy érdekében. :D A látvánnyal és akcióval úgy látom nem lesz gond. Ennek brutális érzelmi töltés kéne leginkább. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Azt hiszem, a munkának ezzel mára vége. Innen nehéz visszazökkenni a cikkek közé. Ez a trailer kilóra megvett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Óriás Jedi szobor mindenkinek meg volt? Elsőre elszalasztottam, de másodszorra már megvolt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Van benne egy Rebels utalás. Egy Hammerhead corvette van a lázadó flottában de van ott még Nebulon-B és egy MC80 Home One type Star Cruiser is egy másik képkockán. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Én nem tarotm elképzelhetetlennek azt sem, hogy Filoni előbb tudta, hogy a Rogue One-ban Hammerheadek lesznek, és csak utána írt köréjük egy történetet a Rebels-ben Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 ÓRIÁSI LESZ!!!! Méghogy tegyük lejjebb az elvárásainkat? Felejtős! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Nagyon jól néz ki! A Jedi szobor első ránézésre is lejött, csak tátottam a számat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Gyerekek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Krennic nem a legjobb embernek magyarázott a HCS erejéről. Később meg kissé tele lett a gatyó, mikor megindult felé Vader. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Később meg kissé tele lett a gatyó, mikor megindult felé Vader. Mentségére legyen mondva mindenkinek tele lenne a gatyó . Még Luke-nak is tele volt csak neki volt egy kardja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Tátom a számat. Ez valami brutálisan jól néz ki, és csak remélni tudom hogy a vége nagyon megható, nagyon sírós lesz és minden jófiú feláldozza magát a jó ügy érdekében. :D Most kicsit belegondoltam, és egyáltalán nem biztos, hogy ennek a csatának szomorú vége lesz. Hiszen az ep4 nyitószövegében ez áll: "Rebel spaceships, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Galactic Empire." Ezt a mondatot egyaránt értelmezhetjük úgy, hogy a tervek ellopása volt győzelem, de úgy is, hogy ténylegesen megnyerték a csatát, csak az időtényező miatt - a Halálcsillag beüzemelése technikailag napokra van a film végétől - gyorsan leadták az üzenetet a Tantive IV-nek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Krennic nem a legjobb embernek magyarázott a HCS erejéről. Később meg kissé tele lett a gatyó, mikor megindult felé Vader. Újra megnézve ez csak egy cseles vágás volt. Mikor be van szarva akkor nem Vader miatt mert az egy másik jelenet lehet látni a padló is más illetve nem Vader van felette. Talán Tarkin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Az első képen nem Krennik szerepel, hanem Galen. Az ott Mads Mikkelsen. Valószínűleg annak a jelenetnek a folyatása, amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Laci Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Ezzzzzz! Qrva jóó!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 ...amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli). Számomra ez a legjobb jelenet az előzetesben. Krennick visszafolytott haraggal az arcán, Galen pedig a tipikus "nem félek tőled" tekintettel. De várom már ezt a filmet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Az első képen nem Krennik szerepel, hanem Galen. Az ott Mads Mikkelsen. Valószínűleg annak a jelenetnek a folyatása, amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli). Amúgy jah ezt benéztem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Ha minden igaz ezen a képen a jobb szélén Dodanna és Bail Organa is ott van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts