Ugrás a kommentre

M.Laci

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    699
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    2

M.Laci összes hozzászólása

  1. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Na, látom, az se ment át, amit én írtam. Egy sd ugyanolyan szar fhd-n, mint egy fhd 4k-n. Meg nekem tök mindegy, hogy milyen formátumban tárolod a filmjeid. Fhd-ban sem tart tovább keresgélni, mint sd-ben, de lelked rajta. Én vagyok az utolsó, aki meg akarja neked mondani, hogy miben tárold. A filmek nekem is br-ben vannak meg. A sorozatok nincsenek meg. Azokat nem is tervezem megvenni, hacsak nincs rajtuk legalább magyar felirat.
  2. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Ha lesz, mindenképpen és only br. @Darth Cupsy: szerintem elég szarul néz ki sd-ben fhd monitoron. Ezért én csak fhd-ban nézem. A br sem néz ki túl jól 4k-n.
  3. M.Laci

    A Star Wars jövője

    A resistance nálam helyet nem foglal. Megnéztem az első 5-6 epizódot, majd pedig töröltem, mert valahogy nem érdekelt a dolog. A másik kettő fent van, nem törlöm őket, mert imádom és vannak történetek, amik újra és újra le tudnak nyűgözni. Mind a tcw-ben, mind a rebelsben vannak olyan részek, amik képesek sokadik nézésre is katartzist okozni.
  4. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Az a baj, hogy kevés lesz a tárolókapacitás a pc-men. Foglalja a helyet a tcw és a rebels. A mandi még biztosan ráfér, na de a kenobi és a casian már bajosan.
  5. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Most olvastam. Biztos kell ennyi sw projekt? Nem fog a mennyiség a minőség rovására menni?
  6. M.Laci

    Egyéb fontos

    Bocsánat a késői köszöntésért, Boldog Szülinapot Dzséjt és Yoda!
  7. Nem az itt megjelent spoilerek presszionálták a véleményem abba az irányba, hanem a két film között zongorázható különbség. A TFA egy nagyon jó film, a TLJ meg az addigi 8 film talán legjobbika. Remélem, JJ filmje ez utóbbihoz fog közelíteni, de ha "csak" olyan lesz, mint a TFA, én elégedett leszek.
  8. Tegnap szolgálatban megnéztem a TFA-t és a TLJ-t. Úgy érzem a filmek után, hogy addig a pillanatig, ameddig meg nem nézem a TSOS-t, bánni fogom, hogy nem Rian rendezi.
  9. Ezek össze-vissza találgatnak. Figyeljétek meg, a film köszönő viszonyban sem lesz ezekkel az ötletelésekkel. Az első komolyabb spoiler szerintem a film zenéjét tartalmazó cd track listája lesz.
  10. M.Laci

    Vicces és kedves dolgok

    Sikeresen átsiklottam felette.
  11. M.Laci

    Vicces és kedves dolgok

    Nem találtam meg a humor oldalt, ezért ide teszem. Szeretem Hadházit. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=390157841852651&id=1052997724875171
  12. M.Laci

    Teaser trailer 2

    Hangulatos lett ez a második teaser.
  13. M.Laci

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Feliratot kenek kell majd megköszönni?
  14. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Hát, ha nem jön br-en, akkor marad a torrent. Nekem így olcsóbb, pedig ha tényleg jól sikerül a sorozat, szívesen áldoznék rá. Egyénként nem értem ezt a dvd mizériát. Elmegyek a boltba és már lassan fhd tv-t sem kapok, mert mindenhol 4k van, erre meg ez a nyomorult pro video dvd-t ad ki. Ezeknek valami probléma lehet a toronyban.
  15. M.Laci

    Csillagászat, kozmológia, űrkutatás

    Atomerőmű maradhat. Inkább a fosszilis energiahordozókkal működő erőművekkel (szén, földgáz, kőolaj) van probléma. Az atomenergia veszélyei igencsak el vannak túlozva. A részletekbe most nem mennék bele, csak egy kis érdekesség. Pár évvel ezelőtt voltam Székesfehérváron egy TTT előadássorozaton (TTT = Tényeket Tisztelők Társasága). Ott egy atomfizikus előadásában mutatta meg, hogy egy darab feketekőszénben mennyi radioaktivitás is halmozódik fel. A Geiger-Müller számláló erősebben csipogott, mint az ugyanekkora 235-ös urántól. Ezt a feketekőszént elégetve rengeteg radioaktív anyag jut a légkörbe.
  16. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Csodálkoznék, ha nem jönne ki, ha már a Solo is kijött és azzal sem lőttek bakot.
  17. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Az nem baj, ha később jön ki, csak jöjjön.
  18. M.Laci

    Csillagászat, kozmológia, űrkutatás

    Azt hiszem Oláh Györgynek van szabadalma olyan erőműről, ami a légkörből kivonja a CO2-t és áramot fejleszt. Ha minden igaz, akkor a kínaiak meg is vásárolták és építenek vagy építettek is ilyet.
  19. M.Laci

    A Star Wars jövője

    Nálunk torrente lesz az elsődleges forrás vagy lesz disney+? Illetve lenne még egy kérdésem, akik a br kiadásokra jobban rálátnak, ezeket a sorozatokat vajon kiadják majd adathordozón is, akár nálunk is?
  20. M.Laci

    1. évad trailer 1

    Nálunk csak a torrentte áruházból lehet majd beszerezni?
  21. M.Laci

    Vélemények és javaslatok

    Róka alatt teljesen jól működik.
  22. M.Laci

    Vélemények és javaslatok

    Valamiért be van nálam lassulva az oldal, illetve a hsz-ek fele csak félig jelenik meg. Nálam van a hiba (telefonról vagyok most)? Vagy szerveroldali a probléma?
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.