Jump to content

M.Laci

Tag
 • Content count

  667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

190 Nagyon kedvelt

About M.Laci

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 10/21/1974

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Sok minden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Boldog szülinapot Riddick & Cupsy!
 2. Aha! Alaposan meglepődtem, hogy egy új sorozat kapcsán nincs senkinek sem mondanivalója itt. Sok hümmögés után vettem a bátorságot. Majd megismétlem, ha láttam a többit is.
 3. M.Laci

  Sorozatok

  Nekem Csernobil illetve az atomfizika/magfizika egyik nagy mániám, így kíváncsian ültem a tv elé. Hát, azt kell mondanom, hogy majdnem dokumentumfilm részletességgel mesélték el a történetet. Tényleg le a kalappal a készítők előtt, bele adtak apait-anyait. Ezt tényleg látnia kellene mindenkinek. Szépen rávilágít a kommunista államapparátus működésére, az RBMK reaktorok biztonsági kockázatára, illetve a korabeli kelet-európai viszonyokra. Nálam ez a sorozat 10/10. Azért azt nem tudom röhögés nélkül megállni, hogy lerassisztázzák a készítőket, mert nem volt színesbőrű szereplő a pc jegyében. Atya világ...
 4. Hát, azt se gondoltam volna, hogy az enyém lesz itt az első poszt. Az első résznek vagy négyszer ugrottam neki, mire végig tudtam nézni. Aztán ma megnéztem az első négy epizódot. Hát, a grafikai kivitelezés nem nyerte el a tetszésem. Ez a fajta megvalósítás nekem erős visszalépés a Rebelshez képest, a TCW-hez mértem (nálam ez az alap) meg egyenesen kiábrándító. A karakterek nem rosszak, de nem is jók. Nagyon remélem, hogy az évad többi részében azért jobban kibontják Kaz, Yeager és Tam karakterét. Talán Yeager a legérdekesebb. Na, meg az idióta droid is itt van. Maga a történet eddig (nekem) vérszegény. Nem szoktam a filmek százalékos értékelését figyelembe venni, de a napokban találkoztam egy 63%-os értékeléssel. Ezzel azt hiszem, a látott 4 epizód alapján, ezt jogosnak érzem. Meg fogom nézni a következő napokban a teljes sorozatot és azt hiszem, Filonitól elvárhatom, hogy elérje legalább a 75%-ot. Dave-ben bízok, mert kedvelem a pasit és szerintem Lucas után a legnagyobb mesélő az sw univerzumában.
 5. Boldog szülinapot Revanshits.
 6. Boldogat Fulcrum!
 7. Felőlem maradhatna így is.
 8. Tegnap este megnéztem, fene se tudja hanyadszor már. A fogatverseny még mindig üt. Állandóan izgulom rajta.
 9. Boldog szülinapot Donát & Tomcsi!
 10. A 2024-ben leszek 50. Rohadt gyorsan repül az idő.
 11. Ahogy a jelenlegi helyzet mutatja, mozifilm nem lesz. A sorozatokkal bajom nincs, sőt, a twc, rebels kedvencem, mégis azt gondolom, hogy a mozifilm az igazi.
 12. Teljes mértékben egyetértek veled. Régivágású, negyves éveim közepén járó sw fan fagyok, ma holnap 50 éves leszek. Sajnos, örökéletű sem, így ezt a két évente egy epizód, nem tölt el lelkesedéssel. Nagyon el lettünk kényeztetve azzal az évenkénti egy filmmel, ez tény. Meg az is tény, hogy gyenge film nem jött ki, mióta a Disney átvette a Lucasfilmet. Hiába a Solo bukta, az egyik legjobb sw film lett és a buktáját a Disney-nek köszönheti. Mint régi vágású negyvenes pasi, számomra egy idegen életforma egyértelműen az Alien, nem pedig a Pandora cukormázzal teletöltött látványvilága. Látványos és gyönyörű film, de számomra eléggé sablonos. Egy boszorkányról sem Hermione jut eszembe... Szóval, én nagyon szomorú vagyok a ritkítás miatt és sírok a meg nem valósult Kenobi filmmel kapcsolatban.
 13. Sinistra, boldog szülinapot!
×
×
 • Create New...

Important Information