Ugrás a kommentre

M.Laci

Tag
 • Összes hozzászólás:

  593
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

127 Nagyon kedvelt

M.Laci tevékenysége

 • Rang
  Padawan
 • Születésnap 1974-10-21

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Sok minden

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. M.Laci

  Zene

  Igen. Talán egyik filmzenében sem éreztem ezt ilyen markánsan, mint ebben. Mesél a zene. A Main Title nagy kedvenc. Mindig mosolyra húzódik a szám, amikor meghallom az első taktusokat.
 2. M.Laci

  Aliens és Predator

  Elindítottam az Aliens főrumot, erre ide lett rakva a predator is. Ha tudom ezt, soha nem tettem volna. Ez a predator és aliens vs predator vonal elképesztő mértékben taszít. Szomorú vagyok miatta. Persze, tisztában vagyok vele, hogy az adminoknak szinte kötelező volt ezt meglépni.
 3. M.Laci

  Zene

  Amióta megvásároltam a torrent áruházban az egész OST-t, szinte minden nap hallgatom. A Mester mesterművet alkotott. Minden pillanata zseniális és ahogy fentebb írták, szinte látom a filmet a zene hallgatása közben.
 4. M.Laci

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Nohát. Új tv sorozat. Várós. De ugye lesz kedves Disney, Kenobi spin off is? Éppen ma gondoltam arra kocsikázás közben, hogy 3 év alatt a Disney elénk rakott 4 mozifilmet, amiből 3 überf@sza lett, egy pedig f@sza. Egy rossz szavunk sem lehet.
 5. M.Laci

  Solo BD/DVD kiadás

  Végre, hozzám is befutott. Az utolsót hoztam el a soroksári MM-ből. A normál változatból volt még 3-4 példány, dvd-ből meg vagy 25.
 6. M.Laci

  EPIX spoileres topik

  IGN: azt pletyizik, hogy Vader is tiszteletét teszi. Vagyis Anakin, gondolom. A cikket nem olvastam el, csak a címét.
 7. M.Laci

  Egyéb fontos

  Nut Gunray, Kenobi tábornok, Rog! Nektek is nagyon szépen köszönöm.
 8. M.Laci

  Egyéb fontos

  Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. :) Werebazs, boldog szülinapot. :)
 9. M.Laci

  Egyéb fontos

  Boldog szülinapot Pildi & Bence.
 10. M.Laci

  Értékeld a filmet

  Tegnap este megsasoltam ismét ezt a remek filmet. Nem egyedül voltam, hanem több ezer emberrel, a Pap László arénában a Star Wars A New Hope In Concert keretén belül. A Prágai Filharmónikusok szolgáltatták a zenei betéteket - zseniálisan. Nagyon jól húzták a vonókat, fűrészelték a hegedűket, fújták a flótákat. Nagyon régen láttam már ezt a filmet és mind a mai napig zseniálisnak tartom. Meg tartom azt a véleményem, hogy nagyon kellettek a folytatásai - mind a nyolc rész. Talán, ha sikerül a IX. epizóddal méltóképpen lezárni, talán akkor elmondhatom, hogy többé-kevésbé kerek az egész. Visszatérve a IV-re. Egy-két helyen már látszik rajta az idő vasfoga és örülök annak, hogy Lucas folyton csiszolt a látványon. Ennek ellenére egy időtálló darab, ahogy a többi is. Igazi, űrwestern, könnyed stílusban, amit a Solo (szerintem) nagyon ügyesen és élvezetesen idézett meg. Itt még a jók valóban jók, a gonoszok meg tényleg azok. Az űrhajói, csatái, Halálcsillag, a különböző lényei, a mitológiája nem véletlenül növelte ilyen hatalmasra ezt a francise-t. Az előadás alatt számomra két csúcspont volt a filmben. Az első, amikor Kenobi visszaemlékszik a régi Köztársaságra, Anakinra, Jedi rendre. A másik pedig díjátadó. Olyan jól sikerült az aláfestő zene, hogy a prágai zenekar ráadásként ezt a művet ismételte meg, off screen.
 11. M.Laci

  Egyéb fontos

  Kitöltve
 12. M.Laci

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Az Underworld meg az SW 1313 jutott erről nekem is eszembe. Azokat milyen nagyon vártam.
 13. M.Laci

  Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

  Szavaztam. A legjobb epizódnál bajban voltam. Tegnap néztem meg egymás utám 4-et (Jedi éjszakájától a világ a világok közöttig) és ezek között nagyon nehéz volt dönteni. Ez a 4 rész (szerintem) nem csak a negyedik évad, hanem az egész Rebels sorozatban a legkiemelkedőbb. Talán az egész SW univerzum egyik legjobb sztorija.
 14. M.Laci

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Őőőőőő... Izé... lehet, hogy mégis érdekel? De hogy fogom én ezt látni? Bocs, ha most marhaságot kérdeztem, de nem követtem ezt a topikot. Az biztos, hogy a Disney tv stream szolgáltatásán lesz, de vajon ez lesz MO-n is vagy marad a torrent bolt?
 15. M.Laci

  Solo BD/DVD kiadás

  Megveszem szombaton. Legközelebb akkor járok arra. Addigra csak megérkezik az újabb szállítmány.
×

Fontos információ