Ugrás a kommentre

M.Laci

Tag
 • Összes hozzászólás

  473
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

44 Nagyon kedvelt

M.Laci tevékenysége

 • Születésnap 1974-10-21

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Sok minden
 1. Valamelyik nap újra néztem a király visszatér-t. Amikor a rohírok lerohanják a gondort ostromló ork sereget, hát, lúdbőrös lett a hátam. Valami eszméletlen jó. Ahogy Théoden lassan ügetve megindul, majd egyre gyorsulva elsöprik a söpredéket, hát... Tolkin sem hiszem, hogy jobban, szebben álmodta meg.
 2. Bizony. Erre várok már rég óta. Na, meg egy Ahsoka spin-offra.
 3. Aliens és Predator

  Ha lesz a Covenatnak folytatása és off screen lesz Danielsből az első királynő, biz'Isten, elmegyek Scotthoz, és egy életlen rozsdás késsel fogom levágni neki azt, amit már csak pisilésre használ. Én Show-t szerettem, Danielst még jobban. Legalább az utobbinak adjon valami rendes halált, ha már Shownak nem sikerült.
 4. Erre a hsz-re szivecskét adtam volna legszívesebben! Valami ilyesmit: <3 Köszönöm! Csoli1138, ön az utolsó reménységem...
 5. Elég nagy szégyen, de eddig sajnos még nem vettem meg a br-t. Az ok elég nyomós: lakásvásárlás előtt állunk, így nadrágszíj rövidítés esete forog fent. Azért szombaton az mm-ben megcsodáltam a fémdobozost. Hát, könnyeztem is érte, és majdnem elcsábultam. Viszont nem szeretnék úgy járni, mint a Zsivánnyal, hogy szinte az utolsót vettem meg az xpressen. A soroksári mm-ben voltam, ahol 3 db. volt ebből a fémdobozosból. A normálból olyan 7-8, a dvd-ből meg egy zománcos vödörrel.
 6. Addig dumáltatok róla, hogy nem bírtam ki. El kellett olvasnom... Bassza a kutya, de ez talán még a Zsiványnál is jobb film lesz, pedig az is veszettül tetszett.
 7. Star Wars Tv-sorozat

  Ez az időszak az, ami nem nagyon vonz. Szívesebben néztem volna egy több száz, vagy ezer évvel korábbi történést feldolgozó sorozatot. A másik, amiért a tv sorozat nem vonz, az maga a tv sorozat jellege. Ez inkább a felnőtt nézőknek szól, ezért nem hinném, hogy olyan tömény lenne, mint mondjuk a rebels, ami persze, hogy nem klasszikus tv sorozat és nem is felnőtteknek szól. A trónok harca sem jött be. Azért nem temetem a sorozatot, mert biztos, hogy nagyszerű lesz, viszont pont az említett időszak és a sorozat jellege miatt nem várom.
 8. Star Wars Tv-sorozat

  Nem is tudom, lehet hogy be is vonulok egy sarokba, kukoricám térdepelni. És valóban, ez az elsődleges információforrásom, mármint ez az oldal. Amit belinkeltem, azt csak feldobta a google, és gondoltam, megpsztom veletek, látom is, hogy hiba volt. Ha meg személységi jogokat sértettem vele, nyugodtan töröljétek, harag nem lesz belőle. Ettől függetlenül, ez a tv sorozat nem hat meg különösebben.
 9. Star Wars Tv-sorozat

  Na, eddig érdekelt ez a sorozat. https://hu.ign.com/star-wars/37379/news/ekkor-jatszodik-majd-jon-favreau-star-wars-sorozata?amp=1
 10. Aliens és Predator

  Én tökre bikininek látom, becs' szó. Kisbetűvel (csak tudnám, hol kell mobileszközön kisebbre venni a betű méretet), hogy a fene vinné el, de jó messzire azt, aki ezt a két univerzumot összemosta...
 11. Egyéb fontos 10.0

  Boldog szülinapot Pécsi & Sky!
 12. Kasdan élete forgatókönyvét készíthette el.
 13. TV spotok

  Néztem nagyokat, hogy visít egy nagyot, majd pottyan fél métert.
 14. TV spotok

  Úh. Nem lesz ez rossz! Ha volt már, töröljétek.
×

Fontos információ