Ugrás a kommentre

M.Laci

Tag
 • Összes hozzászólás:

  603
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

149 Nagyon kedvelt

M.Laci profilja

 • Rang
  Padawan
 • Születésnap 1974-10-21

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Sok minden

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. M.Laci

  Aliens és Predator

  Lyézus Maríja. Ez lett volna mindennek az alja. Kreatív ötletek hiányában inkább semmit se csináljanak, mert ez a film is erősen kínosra sikerült.
 2. M.Laci

  Star Wars Celebration 2019

  Én várnék egy Kenobi bejelentést is.
 3. M.Laci

  Egyéb fontos

  Szolgálatból küldöm néktek: Boldog Új Évet belétek.
 4. M.Laci

  Egyéb fontos

  Boldog karácsonyt lányok & fiúk!
 5. M.Laci

  Aliens és Predator

  Na, ma megnéztem ezt a remek predator muvit. Hát, finoman fogalmazva, egy esti könnyed kikapcsolódás. Ilyen filmen már rég röhögtünk ennyit. Voltak komolynak gondolt jelenetek, amin folytak a könnyeink a nevetéstől. Az predátor kutya, a 330 centis kitenyésztett mega predátor stb. Komolyan. Ez egy olyannyira holivudi produkció, hogy ez már inkább egy ferde tükör, amiben az összes holivudi klissé szépen fel van vonultatva. Kb, azt is mondhatnám, hogy annyira rossz, hogy már jó. A célját mindenképpen elérte. Remekül szórakoztunk rajta.
 6. M.Laci

  Egyéb fontos

  Kenobi mester, boldog szülinapot.
 7. M.Laci

  Teaser trailer

  Szép lenne!
 8. M.Laci

  EPIX spoileres topik

  Megsüti őket, mint Csuvi.
 9. M.Laci

  Egyéb fontos

  Egyik kedvenc könyvem Faludy György: Pokolbeli Víg Napjaim. Nos, a könyv közepefelé lett nyilvánvaló számomra, hogy bizony a mester biszexuális. Kicsit mellbevert akkor a dolog. Ezt nagymértékben tompította a szerző előadásmódja, ami naturalisztikus ugyan, viszont árnyalt is. Ezen a másságon nagyon sokat segít a bemutatása, ábrázolása. Éppen ezért nem szeretem a berlini melegfelvonulásról készült felvételeket, ahol nyiltan, az utcán esnek egymásnak a melegek. Úgy vagyok vele, hogy a szexuális beállítottság az magánügy, és ha lehet, maradjon meg annak. Mondom ezt annak ellenére, hogy pl. az egyik kedvenc zenekarom tagja fiatalabb éveiben szívesen öltözött nőnek, transzvesztitának stb. Valami Martin L. Gore a neve a fazonnak.
 10. M.Laci

  Zene

  Igen. Talán egyik filmzenében sem éreztem ezt ilyen markánsan, mint ebben. Mesél a zene. A Main Title nagy kedvenc. Mindig mosolyra húzódik a szám, amikor meghallom az első taktusokat.
 11. M.Laci

  Aliens és Predator

  Elindítottam az Aliens főrumot, erre ide lett rakva a predator is. Ha tudom ezt, soha nem tettem volna. Ez a predator és aliens vs predator vonal elképesztő mértékben taszít. Szomorú vagyok miatta. Persze, tisztában vagyok vele, hogy az adminoknak szinte kötelező volt ezt meglépni.
 12. M.Laci

  Zene

  Amióta megvásároltam a torrent áruházban az egész OST-t, szinte minden nap hallgatom. A Mester mesterművet alkotott. Minden pillanata zseniális és ahogy fentebb írták, szinte látom a filmet a zene hallgatása közben.
 13. M.Laci

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Nohát. Új tv sorozat. Várós. De ugye lesz kedves Disney, Kenobi spin off is? Éppen ma gondoltam arra kocsikázás közben, hogy 3 év alatt a Disney elénk rakott 4 mozifilmet, amiből 3 überf@sza lett, egy pedig f@sza. Egy rossz szavunk sem lehet.
 14. M.Laci

  Solo DVD/BD kiadás

  Végre, hozzám is befutott. Az utolsót hoztam el a soroksári MM-ből. A normál változatból volt még 3-4 példány, dvd-ből meg vagy 25.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.