Ody Mandrell Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 (edited ) Rian Johnson írja, Colin Trevorrow rendezi. Egyelőre ennyi az infó. Edited November 20, 2019 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ez még nagyon a jövő zenéje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Riddick Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Hidegrázós számomra belépni ide, ahogy az EP VIII topikba is! Elképesztően rá vagyok pörögve a témára! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 (edited ) Nagyon várom már a filmet. Tippem a finálére: Ben Solo és Rey Skywalker versus Snoke fővezér Áljék itt eme írás az utókor számára, hátha igazam lesz Edited January 3, 2016 by JakeSully Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Az épülőfélben lévő Starkiller bázison. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nagyon várom már a filmet. Tippem a finálére: Ben Solo és Rey Skywalker versus Snoke fővezér Áljék itt eme írás az utókor számára, hátha igazam lesz Nem hangzik rosszul. És Leia is örülhetne. De nem tudom meg lehet a bocsájtani Bennek ezek után? És ne feledd Luke-ot. Szerintem érje meg ezt az epizódot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmesz Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Úr Isten, van IX. részes topic? Én inkább egy Rey&Luke vs Kylo&Snoke-ra szavazok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Szerintem a a trilógia végén Kylo megtér és feláldozza magát azért, hogy Rey legyőzhesse Snoke-ot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Csak ezt ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Én biztos vagyok benne, hogy Kylo nem marad a sötét oldalon, bármibe lemerem fogadni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 Collin Trevorrow beszél a Rian Johnsonnal való szoros együttműködéséről és az ellene indított petícióról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Lehetséges, hogy Rian Johnson csak a sztorit írja ehhez a részhez, a forgatókönyvet viszont Trevorrow és Derek Connolly írja. Érdemes fenntartásokkal fogadni az infót, mert ezt egyelőre csak a Collider írta meg akik nem feltétlenül a megbizhatóságukról híresek. Ráadásul nem írtak forrást. Lehet hogy ez csak egy feltételezés a részükről. Mindenesetre ha tényleg ez a páros írja a scriptet annak nem igazán örülök. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Collin Trevorrow beszél a Rian Johnsonnal való szoros együttműködéséről és az ellene indított petícióról. Ez elég zanzásítva ír róla, itt egy bővebb anyag az ET interjújáról, itt meg az egész interjú átirata. Kiemelném ezt a részt: "By the time we get to Episode IX, I look at that movie as one movie, as three movies, as six movies, and as nine movies. Is something that needs to honor a story that's been told over a period of 40 years. I don't want to ignore any of it, and I respect all of it. It's something I think the fan base is going to embrace." http://www.youtube.com/watch?v=SPDjkFOnm08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Mindenképp frissitőleg hat ilyeneket olvasni. Nem volt bajom az ep.7 marketingjével sem, de miután ezerszer elolvastam, hogy Abrams mennyire szerelmes a New Hope-ba most jó olvasni hogy más meg inkább az egész sorozat előtt akar tisztelegni. Tekintve hogy van rá esély -bár napról napra kisebb- hogy a Sagaban a kilences lesz az utolsó rész itt sokkal fontosabb is, hogy minden irányba meglegyenek a visszautalások (az elvárható újitások mellett). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 13, 2016 Author Share Posted January 13, 2016 Én is olvastam ezt a cikket és nagyon megörültem neki! Rian után Trevorrow is beállt a SAGA mögé. Egyre izgatottabb vagyok a folytatások miatt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Az ilyen interjúk után jöjjenek nekem azzal, hogy a Disney ignorálja az ep1-2-3-at. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Nagyon bízom benne, hogy lesz ennek látszatja a VIII. és a IX. rész esetében is! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 13, 2016 Author Share Posted January 13, 2016 Ha már a VII -ben is voltak ilyen dolgok akkor ezek csak erősödni fognak később, ahogy kibomlik a történet. Benicio Del Toro beszélt az EPVIII -ról, persze szinte semmi spoilert nem árult el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Szerintem a a trilógia végén Kylo megtér és feláldozza magát azért, hogy Rey legyőzhesse Snoke-ot. Abban, majd besegít Luke bácsi és Leia mama is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 Trevorrow elmondása szerint Luke és Leia is benne lesz a IX -ben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Colin Trevorrow kijelentette, hogy Rian Johnsonhoz hasonlóan ő is inkább filmre akar forgatni, és nem digitálisan rögzíteni. Ezt Trevorrow a Sundance Fesztiválon jelentette be, majd Christopher Nolan meg is jegyezte utána, hogy nem szabad úgy tenni, mintha a film eltűnne, mert kell lennie mindig másik opciónak a digitális megoldások mellett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/02/01/a_star_wars_9_tenyleg_az_urben_forogna_film_2019_colin_trevorrow/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Jaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Nem is értem mit forgatnának a világűrben? Lenne egy jelenet ami a súlytalanságban játszodna és azért? Nem mintha a súlytalanságért ki kéne menni a világűrbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Szerintem ez csak egy szenzációhajhász marhaság. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Nem is értem mit forgatnának a világűrben? Lenne egy jelenet ami a súlytalanságban játszodna és azért? Nem mintha a súlytalanságért ki kéne menni a világűrbe. Elvileg nem ilyesmire kell számítani, konkrétan ezt írja a cikk az utolsó bekezdésben: "Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy kilövik egy űrhajóban Mark Hamillt és Daisy Ridley-t, aztán a súlytalanság próbálgatják az Erőt. Trevorrow mindössze IMAX háttérképeket akar felvenni a filmjéhez." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Ezt úgy látom csak a magyar cikk írja. Az eredeti forrás szerint viszont: "He wants to shoot a key scene for Star Wars: Episode IX in actual outer space using an IMAX camera." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Én ezt így se tudom értelmezni. Tulajdonképpen hogyan gondolta ezt Trevorrow? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Lehet, hogy csak a kezdőszöveg alá akar valódi űrfelvételt betenni, aztán meg kidobja az űrbe Luke kardját. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Nem jó. És tudod miért nem? A csillagképek miatt. Látható lenne, hogy ez a föld mellett lett filmezve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts