Jump to content

EPIX spoileres topik


Recommended Posts

Nagyon várom már a filmet.

Tippem a finálére: Ben Solo és Rey Skywalker versus Snoke fővezér :D

 

Áljék itt eme írás az utókor számára, hátha igazam lesz :D:P

Nem hangzik rosszul. És Leia is örülhetne. De nem tudom meg lehet a bocsájtani Bennek ezek után?

És ne feledd Luke-ot. Szerintem érje meg ezt az epizódot!

Link to comment
Share on other sites

Lehetséges, hogy Rian Johnson csak a sztorit írja ehhez a részhez, a forgatókönyvet viszont Trevorrow és Derek Connolly írja. Érdemes fenntartásokkal fogadni az infót, mert ezt egyelőre csak a Collider írta meg akik nem feltétlenül a megbizhatóságukról híresek. Ráadásul nem írtak forrást. Lehet hogy ez csak egy feltételezés a részükről. Mindenesetre ha tényleg ez a páros írja a scriptet annak nem igazán örülök.

Link to comment
Share on other sites

Collin Trevorrow beszél a Rian Johnsonnal való szoros együttműködéséről és az ellene indított petícióról.

Ez elég zanzásítva ír róla, itt egy bővebb anyag az ET interjújáról, itt meg az egész interjú átirata. Kiemelném ezt a részt:

"By the time we get to Episode IX, I look at that movie as one movie, as three movies, as six movies, and as nine movies. Is something that needs to honor a story that's been told over a period of 40 years. I don't want to ignore any of it, and I respect all of it. It's something I think the fan base is going to embrace."

 

http://www.youtube.com/watch?v=SPDjkFOnm08

Link to comment
Share on other sites

Mindenképp frissitőleg hat ilyeneket olvasni. Nem volt bajom az ep.7 marketingjével sem, de miután ezerszer elolvastam, hogy Abrams mennyire szerelmes a New Hope-ba most jó olvasni hogy más meg inkább az egész sorozat előtt akar tisztelegni. Tekintve hogy van rá esély -bár napról napra kisebb- hogy a Sagaban a kilences lesz az utolsó rész itt sokkal fontosabb is, hogy minden irányba meglegyenek a visszautalások (az elvárható újitások mellett).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Colin Trevorrow kijelentette, hogy Rian Johnsonhoz hasonlóan ő is inkább filmre akar forgatni, és nem digitálisan rögzíteni. Ezt Trevorrow a Sundance Fesztiválon jelentette be, majd Christopher Nolan meg is jegyezte utána, hogy nem szabad úgy tenni, mintha a film eltűnne, mert kell lennie mindig másik opciónak a digitális megoldások mellett.

Link to comment
Share on other sites

Nem is értem mit forgatnának a világűrben? Lenne egy jelenet ami a súlytalanságban játszodna és azért? Nem mintha a súlytalanságért ki kéne menni a világűrbe.

 

Elvileg nem ilyesmire kell számítani, konkrétan ezt írja a cikk az utolsó bekezdésben: "Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy kilövik egy űrhajóban Mark Hamillt és Daisy Ridley-t, aztán a súlytalanság próbálgatják az Erőt. Trevorrow mindössze IMAX háttérképeket akar felvenni a filmjéhez." :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information