Jump to content

tomcsi80

Tag
 • Content count

  1415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by tomcsi80

 1. Igen, de a TV2 médiacsoporthoz tartozó csatornák (Mozi+, Moziverzum, Prime, Super TV2) nézettségét is növelni akarják.
 2. Boldog születésnapot @Dzséjt és @Yoda József!
 3. Újabb fejezet a Birodalom örököseiből!
 4. tomcsi80

  Filmek

  88 éves korában elhunyt Jean-Paul Belmondo!
 5. Ma a Moziverzumon 18.20-kor A Jedi visszatér.
 6. Ma a Moziverzumon 12.55-kor A Birodalom visszavág, 21.00-kor A Jedi visszatér.
 7. Ma a Moziverzumon 18.25-kor Egy új remény, 21.00-kor A Birodalom visszavág.
 8. Ma a Moziverzumon 18.15-kor A Sithek bosszúja, 21.00-kor Egy új remény.
 9. Ma a Moziverzumon 21.00-kor A Sithek bosszúja.
 10. Ma a Moziverzumon 18.15-kor A klónok támadása.
 11. Pár éve Obi-Wan és Vader párbaját gondolta újra egy lelkes rajongó, most pedig a Corridor Crew YouTube csatorna csapata alkotta újra a mai technológiát használva az Egy új remény másik ikonikus jelenetét, a Halálcsillagnál zajló csatát. Az alábbi videóban látható maga a folyamat, valamint az elkészült részek az eredeti filmváltozat mellé állítva:
 12. Ma a Moziverzumon 18.20-kor Baljós árnyak, 21.00-kor A klónok támadása.
 13. Ma a Moziverzumon 21.00-kor Baljós árnyak.
 14. tomcsi80

  Sport

  Azért ez a két gól hiányzott az EB-ről, amit Szoboszlai rúgott a Lipcse csapatában.
 15. Boldog születésnapot @Nabopolasszar!
 16. A birodalmi Tie-vadászoknak a Thrawn főadmirális által forszírozott Defender-modelleket leszámítva nincs hiperhajtóműve. De persze ha valami a kánonban nem jelenik meg, azt előbb-utóbb megvalósítják a fanok, és ebben az esetben is ez történt. A Jedi-hajók hiperűr-gyűrűinek mintájára született meg az alábbi videóban szereplő rajongói dizájn egy elképzelt Tie-hiperhajtóműhöz.
 17. Még 2017-ben bukkant fel annak híre, hogy készül egy rajongói projekt, a Redemption. Azóta hosszú idő telt el, és a játékért felelős Etienne Beschet és csapata, a Square Phoenix végre kiadta a játék játszható demo változatát az Unreal Engine 4 motorját használva. A third person kategóriás Redemption a klónháború korát eleveníti fel, az animációs sorozat stílusában, amiben egy Mevenn nevezetű páncélos Jedi-lányt kell irányítani olyan pályákon, mint például a Geonosis, Coruscant, gyakorló terem, Venator-osztályú csillagromboló, illetve egy a projekthez kitalált erdős bolygó, a Lumberia. A gameplay során lehetőségünk van vadászgépbe ülni és Jedi-elfogóvadásszal, vagy ARC-170-esekkel irtani a szeparatistákat. A videó leírásában található linkeken keresztül lehet letölteni a fájlt, illetve hozzá egy francia nyelvű pdf művészkönyvet a projektről. Továbbá azt is érdemes megjegyezni, hogy Beschet minimális rendszerkövetelménynek egy 1070 GTX-es videókártyát javasol. Az előzetesből és a gameplay videókból a következtetéseket levonva egy gyönyörű rajongói munkát kaptunk, ami persze nem mentes a kisebb bugoktól. Beschet azonban egy külön pontban nyilatkozza, hogy bár elkészült a demo, nem gondolkodik a teljes körű verzióban, mivel más projekteken is dolgozik, ugyanakkor update-ekre számíthatunk majd a későbbiekben.
 18. Egy lelkes csapat, az Unreal Cinema a fejébe vette, hogy adaptálja a Knights of the Old Republic klasszikus játékot egy minisorozat formájában, amit az Unreal Engine 5 platformján valósítanak meg. A munkához hivatalos úton engedélyt kértek a jogtulaj Lucasfilm-től, amit meg is kaptak azzal a feltétellel, hogy nem rakhatnak be a játékból kivágott jeleneteket, nem gyűjthetnek célzottan a projektre támogatást, és nem szerezhetnek belőle nyereséget sem (ugyanakkor a Youtube csatornának Patreonja). Több animációs kisfilm szerint nemsokára láthatunk majd ütős űrcsatákat, siklóversenyt a Tatuinon, illetve karakterdizájnok megalkotását is bemutatták, köztük Bastilla Shanét, Darth Revanét és HK-47-ét is.
 19. Utólag boldog születésnapot @Ody Mandrell! Boldog születésnapot @MissKarrde!
 20. Ma Mozi+-on 14.15-kor A Jedi visszatér.
 21. Ma a Mozi+-on 13.50-kor A Birodalom visszavág.
×
×
 • Create New...

Important Information