Jump to content

Háttérben lévő érdekességek, történetek

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Doug Chiang 2000-ben készült képe:  

Isten éltesse Haydent! Azért látszik az a 20 év.    

Hát azt tudom, hogy a RotS-ot 2008. májusában adhatják le először (3 évvel szoktak késni), csakúgy mint a klónok esetében (az 2005. májusára esett).

Én az ilyen vetítésekkor csak a beharangozókat szeretem, meg pl. mikor az Rtl egy teljes napig SW-s reklám- és film-ajánlókat használt, az volt a szuper! Tiszta orgia :rock:

Donát.

Ezeket a reklámos napokat én is nagyon szeretem, olyan jó volt akkor is látni az SW-s hangulatot a tévében :rock: Akkor meg is néztem a tévében a filmet érdekességképpen, hogy ott is lássam egyszer. Többször nem igen fogom, mert tele rakják reklámmal, így inkább marad a dvd.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Nem fogják leadni a harmadikat, az biztos. Szerintem még egyik tv adó sem adta le. De ez OFF!!!

OFF

Még biztos nem adják le, 3 évet szoktak SW filmmel várni a tvben. Eddig így volt.

Különben is, rendesen megvágnák a végén lévő durva jeleneteket azt tuti, amolyan rtlesen.

OFF

Nem fogják egyelőre adni az epIII-at, mert tavaly egy hírben benne volt, hogy legkorábban 2008-ban lesz tévé adón a film (ugye a három év ;) ), akkor is a tengerentúlon, de valószínűleg nem sokat kell várni rá nálunk sem.

ON

• 2 weeks later...
Hihetetlen ez az rtl.

Még ebből is képesek kivágni.

Padmé hajójának a felrobbanását megvágták. 3 robbanásból csak az elsőt hagyták benne.

Én is észrevettem hogy szinte az összes filmet megvágják!... ;)

Érthetelen, hogy ott miért kellett vágni. ;)

Nem volt semmi durva. Mit fognak ezek művelni az ep3-mal?

Hát...eljutunk a feléig -talán- :D Hogy fogunk majd csodálkozni hogy a két és negyed órából másfelet csinálnak. :);)

Fel kellene nyomni őket a Lucasfilmnél. Szerintem nem szabadna bele barmolniuk a filmekbe.

Hm. És azzal mit érünk el? Mert ha a feljelentőnek jár teszemazt egy személyre szóló és eredeti köszönőpapír egyenesen Lucastól akkor OK.... de ha csak annyit hogy a táskásműsor eggyel följebb kerül a nézettségi listán mert kiesik előle a SW...?

Hm. És azzal mit érünk el? Mert ha a feljelentőnek jár teszemazt egy személyre szóló és eredeti köszönőpapír egyenesen Lucastól akkor OK.... de ha csak annyit hogy a táskásműsor eggyel följebb kerül a nézettségi listán mert kiesik előle a SW...?

OFF

De ez akkor is felháborító! Én nem szotam már nagyon TVzni, de mikor nézek valami filmet egyből feltűnik. A Tango és Cashből is kivágtak részeket, de amin a legjobb felháborodtam az egy Bruce Lee film, a Sárkány közbelép volt. Még meg sem ütötte a harci jelenetben a nuncsakuval /nem tudom hogy írják/ a fickót, de az már összesesett...no comment!! ;)

ON

Hát ha teszem azt Amerikába tennének be ilyeneket, akkor forradalom tört volna ki.Itt is azt kellett volna.Vagyunk itt a fórumon páran, kimehetnénk tüntetni az ORTT épülete elé.. ;)

Hát ha teszem azt Amerikába tennének be ilyeneket, akkor forradalom tört volna ki.Itt is azt kellett volna.Vagyunk itt a fórumon páran, kimehetnénk tüntetni az ORTT épülete elé.. ;)

Amerikában is vágják a filmeket, sőt újra is szinkronizálják őket néhol! Illetve vannak alternativ verziók, pl a Gyűrűk Ura második részének TV változatában a karóba huzott ork fejen egy sisak van, hogy ne legyen olyan durva ;)

Viszont való igaz... ot nem csunyitják el ilyen karikákkal a filmeket :D

Edited by Bomarr