Ugrás a kommentre

Fulcrum

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.402
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

82 Kedvelt

Fulcrum tevékenysége

 • Rang
  Capo di tutti Capi
 • Születésnap 1992-05-29

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Miskolc
 • Érdeklődés:
  Filmek, Sorozatok, Foci, Formula-1, NFL, Moto GP stb.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. Fulcrum

  Mennyire egységes a tíz film együtt?

  Viasat 3-tól egy mókás TV spot az összes filmről
 2. Fulcrum

  Egyéb fontos

  Érdekes módon nem. Én azt az információt kaptam egy Coca-Cola-nál dolgozó embertől hogy minden cukormentes termékénél most már stevia van és több terméknél meg is néztem de most itthon pont van Light cola és aszpartám van rajta. Lehet hogy még a Lightnál nem álltak át. De a XIXO colák steviával édesítettek az biztos. A szakdolgozatom témája igazából a cukormentes üdítők fogyasztás növekedéseinek az okai, és ezt leginkább a fogyasztói magatartás oldalról vizsgálom. Itt leginkább az egészséges magatartást és az egészséges tudatos magatartást emelem ki és ehhez kapcsolódik az egészséges táplálkozás is. Ezért volt ennyi cukorral kapcsolatos kérdés, hogy letudjam szűrni a vársárlók egészséges tudatos fogyasztását.
 3. Fulcrum

  Egyéb fontos

  Igen szándékosan nincs benne mert az egy külön termékcsoport és ráadásul a vállalatunknál (Auchan) is külön szegmensbe tartozik és az összes többi ami fel van sorolva pedig egy szegmensbe van. Ez az eladási adatok elemzésénél könnyebb. Meg a szakdolgozatom alap témája igazából a cukormentes üdítők fogyasztás növekedéseinek az okai, és bár a rostos üdítőknél is van már cukormentes (Sió Light) de ez ott még egy új dolog és még nem annyira látványos mint a többinél. Nem feltétlen, pl. a Coca-Cola cukormentes termékei (Sprite, Fanta, FuzeTea stb.) már steviával édesített ami egyértelműen jobb mint a cukor. A többi mesterséges édesítőszerek mint pl. aszpartám a legtöbb kutatás szerint ugyan úgy károsak az egészségre.
 4. Fulcrum

  Egyéb fontos

  Sziasztok! A szakdolgozatomhoz készítek egy kutatást az üdítőital fogyasztási szokásáról. A kitöltése csak néhány percet vesz igénybe. Nagy segítség lenne ha minél többen kitöltenétek. Előre is köszönöm mindenkinek aki kitölti. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScP6QNLrzMuolbW7l-2OYYiYa2ZnPnHh-RGk2BVYTN2X664rg/viewform
 5. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  A WEB-DL verzió csak TV-ben leadás után jön, ez mindig így volt.
 6. Fulcrum

  Sorozat fordító

  Hát igen az időzítés és a szerkesztés nem öt perc. A magyar és az angol nyelv különbsége miatt nem csak az időzítéssel lehet baj hanem a felirat táblákkal is játszani kell. Sokszor az angol tábla nagyon szét van darabolva és magyarul sokszor jobb inkább összevonni őket és csinálni egy hosszabb összetett mondatott mint 1:1-be lefordítani az adott táblát.
 7. Fulcrum

  Sorozat fordító

  Akkor nem szóltam.
 8. Fulcrum

  Sorozat fordító

  De az is az. Star.Wars.Resistance.S01E01E02.The.Recruit.720p.DSNY.WEB-DL.AAC2.0.x264-TVSmash_track3_eng.srt
 9. Fulcrum

  EPIX spoileres topik

  Jordan az Jordánia és nem Jemen. Lehet hogy visszatérünk a Jedhára? Mert ugyan itt forgattak a Jedha jelenetek is. De ha jól emlékszem az egyik képregénybe kiderült hogy eléggé szétesett a bolygó a lövés után.
 10. Fulcrum

  Sorozat fordító

  Bocsánat nem jól tettem fel a kérdést mert 2 fajta WEB-DL van. Az egyik amit TheMilkyWay tett fel a TVSmash verzió ami csak 720p-ben elérhető és a Rebelsből kiindulva sokszor nem a jó az időzítése. A másik amit Ody töltött fel ami a YFN release és ennek van a legjobb kép és hang minősége illetve a felirat is tökéletesen van időzítve. Én az utóbbira vagyok kíváncsi mert a Rebelesnél is mindig ehhez csináltuk a feliratot.
 11. Fulcrum

  Sorozat fordító

  WEB-DL verzióhoz is lesz időzített felirat?
 12. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Fent van a WEB-DL 1080p verzió.
 13. Fulcrum

  1x01 - The Recruit

  Egy bevezető epizódnak elment, de úgy emlékszem a TCW és a Rebels első része jobban bejött. Ami eddig nálam nem működik az a főszereplő. Se a szinkronja se a karaktere nem tetszik eddig. De az utóbbi biztos sokat fog majd változni idővel a szinkront meg majd megszokom de Ezra-hoz képest visszalépés. Yeager karaktere viszont tetszik illetve a többi emberi mellék karakter is rendben van. Látvány is rendbe van de azért még szokni kell.
 14. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Facebook, illetve reddit bár ott csak 1 komment van de az pozitív.
 15. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Spoilermentes kommenteket olvasva pozitív a vélemény róla.
×

Fontos információ