Ugrás a kommentre

Fulcrum

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.376
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

54 Kedvelt

Fulcrum tevékenysége

 • Rang
  Capo di tutti Capi
 • Születésnap 1992-05-29

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Miskolc
 • Érdeklődés:
  Filmek, Sorozatok, Foci, Formula-1, NFL, Moto GP stb.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. Fulcrum

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Return to the Jedi story sztem nem lesz benne (nem is kár érte) mert Ahsoka és Anakin ott találkoztak volna először és itt a trailer alapján pedig a Siege of Mandalore előtt. The Bad Batch meg szinte biztos mert a traileren jól felismerhető Fort Anaxes bázis ami később a Rebelsbe is felűnt.
 2. Fulcrum

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Mire térek vissza???? Sztem ez Mandi ostrom és a TCW-EP3 kapocs le nem zárása ez egyik legnagyobb ha nem a legnagyobb all of TV/Filmes hiányom. Esküszöm ha lett volna olyan kívánságom hogy melyik lenem zárt sorozatot vagy filmet folytassák tuti hogy ezt mondanám. Azta..... lehet szidni a Disenyt de azért nem semmi mit nem tesznek a rajongókért.
 3. Fulcrum

  Sport

  Franciárol lecsúsztam nem baj. Argentína - Izland 1:0 Peru - Dánia 1:2 Horvátország - Nigéria 2:0
 4. Fulcrum

  Sport

  Egyiptom - Uruguay - 1:1 Marokkó - Irán - 2:0 Portugália - Spanyolország - 0:1
 5. Fulcrum

  Sport

  Oroszország 2 - 1 Szaud-Arábia
 6. Fulcrum

  Egyéb fontos

  Köszönöm mindenkinek a köszöntést.
 7. Fulcrum

  A stories filmekről, általában

  Tegnap nekem a Solo film után és a Boba Fett hír hallatán hogy elvileg rendezőt kapott a projekt felvetődött az a gondolat simán lehetne akár a Solo film folytatása. Solo spoilerek:
 8. Fulcrum

  Értékeld a filmet

  Nah tegnap nekem is sikerült megnéznem és hát azt kell hogy mondjam egy jó nagy kellemes csalódás volt. Nem igazán vártam a filmtől sokat de akkor is meglepett hogy mennyire egyben volt a film sok hercehurca után. Az akciók meglepően jók voltak (trailer alapján nem ez jött le), történet is meglepett nem volt egy nagy szám de azért bőven voltak benne meglepetések és egy ilyen filmnél nem is kell több, a karakterek is rendben voltak. Az új Solo teljesen jó volt, Lando az nem volt kérdés, Beckett nagy kedvencem lett és a rengetek utalás a TCW-re kifejezetten tetszett és ezáltal aztán mint egy puzzle darab úgy illeszkedik Star Wars univerzumba. Maul az egy érdekes húzás volt de nekem tetszett és nem a személye miatt hanem a döntés miatt. Az első esett hogy egy animációs sorozatból emelnek ki egy eléggé meghatározó dolgot/személyt a filmes univerzumba. Remélem később lesznek még hasonló dolgok. Összességében tetszett a film remélem lesz folytatása ami szerintem lehet hogy a Boba Fett film lesz de ezt majd a másik topicban kifejtem.
 9. Fulcrum

  Filmek

  Újra van gazdája a Paramount DVD és Blu-ray megjelenéseinek Magyarországon, a Bontonfilm Magyarország fogja mostantól forgalomba hozni itthon. Linken van egy lista hogy miket dobnak ki. http://hu.ign.com/paramount-pictures/36181/news/breaking-vegre-ismet-megjelennek-itthon-a-paramount-filmek-d
 10. Fulcrum

  Sorozatok

  Az hogy MÉG nem rendelték be nem egyenlő hogy nem is lesz. Sztem lesz mert a csatorna legnézettebb sorozata és elég nagy a hypja. Valami lehet a háttérben azért húzódik a dolog.
 11. Fulcrum

  Sorozat fordító

  Én is szeretném megragadni a lehetőséget és megköszönni Werebazsnak a gyors és nagyon jó munkáját. Én csak asszisztáltam hozzá.
 12. Fulcrum

  Sorozat fordító

  Most küldtem el Werebazsnak!
 13. Fulcrum

  Sorozat fordító

  Kb a 2/3 járok.
 14. Fulcrum

  Sorozat fordító

  Kicsit lassan haladok vele, néhol kicsit fura az időzítés és a magyar miatt sokszor módosítanom kell rajta hogy meglegyen a kellő idő az olvasásra.
×

Fontos információ