Ugrás a kommentre

Fulcrum

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.519
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

194 Nagyon kedvelt

Fulcrum profilja

 • Rang
  Jedi lovag
 • Születésnap 1992-05-29

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Miskolc
 • Érdeklődés:
  Filmek, Sorozatok, Foci, Formula-1, NFL, Moto GP stb.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. Fulcrum

  EPIX spoileres topik

  Ruhája is az.
 2. Fulcrum

  Rian Johnson új trilógiája

  Én azért tartom mert a Star Wars elsődlegesen film és a többi csak másodlagos. Mindig a filmekről szólt a többi csak szélesítette a világot.
 3. Fulcrum

  Rian Johnson új trilógiája

  Nem ugyanaz a helyzet csak erről jutott eszembe, hogy először fog előfordulni hogy időrendben valamilyen mű megelőzi a filmeket és az töri az úttat. Resistance akár már az 1. évad végén lehagyhatja a TLJ-t de a 2. évad első fele már biztos túl megy rajta. Nyilván csak elméletben mert a gyakorlatban a kettőt egyszerre fejlesztették így a sorozat igazodott a filmekhez és nem pedig fordítva. Az biztos hogy új korszakokban a filmek fognak nyitni először és többi (képregény, könyv, sorozat) csak utána, és ez így helyes. Szerk: Másodszor mert a Poe képregény vége már túl ment a TLJ-n. De a Resistnace-nek nagyobb lesz a tere hogy jobban előrébb menjen a IX. előtt.
 4. Fulcrum

  Teaser trailer

  Redditen az egyik hozzászóló aki szintén egy angliai moziba dolgozik nem igazán erősíti meg. I've put my piece on that earlier, we received a trailer for Aladdin a few weeks back but from what I understand this was just the 3D version of the original trailer rather than the new trailer that shows the Genie, I think this was just so we could show the trailer in front of HTTYD 3 and TLM2 in 3D compatible screens. From what I understand after speaking to my manager, trailers also rarely are sent out with a file name, they come encoded and until they're ingested on our system we don't know what the trailers are, so for a cinema to receive a file called TT1SW9, sounds incredibly unlikely.
 5. Fulcrum

  David Benioff és DB Weiss filmjei

  Tippre sztem csak az egyik fog nagyon más időszakban játszódni, ez lesz a GoT-s trilógia. Rian-é sztem valamely módon kapcsolódni fog a most ismert filmek idővonalához. Nem tartanám szerencsésnek ha felváltva jönnének a filmek akkor 1 év alatt két új idősíkot nyitnának meg a meglévő mellett. Egyszerre a 3 idősík könnyen összezavartja a nézőket, mert nem csak a filmekre kell gondolni hanem a könyvek, képregények, sorozatok stb. Mennének a "Most akkor ez melyik filmekhez kapcsolódik" és társai.
 6. Fulcrum

  Frank Herbert - Dűne

  Eddig így néz ki a Dűne szereposztása.
 7. Fulcrum

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Néhány új infó. https://starwarsmedia.hu/hirek/a-mandalori-egyik-rendezoje-meselt-a-sorozatrol.html?fbclid=IwAR2iBXeH2BHLl9EFvcRILB2704qigKhGbToIQlgXbTOLohzLikfvIX-APmk
 8. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Egy Reddit kommnet: "What if Yeager is a spy for the FO, he overheard Poe say he’s going to Jakku, tells Pyre and that’s why we see the FO attack the village in the beginning of TFA."
 9. Fulcrum

  1x15 - The New Trooper

  Ha ez valóban így volt akkor ezek a "titkos" műveletek nem biztos hogy jó ötlet volt mert így megnövelték a lebukás esélyét és ezáltal annak hogy Köztársaság ijedtében a flotta gerincét szétküldi a Galaxisba. Maga lebukás meg is történt ebbe a részben.
 10. Fulcrum

  EPIX spoileres topik

  Minek a rövidítése a KOR? Update: Rájöttem Knight of Ren
 11. Fulcrum

  EPIX spoileres topik

  A Resistance új részében Kaz által megszerzett térképen a 4 ismert bolygó mellett (Dagobah, Jakku, Takodana, Jedha) van egy új is amit eddig csak a Darth Maul képregényben szerepelt a neve pedig Twon Ketee. Ez egy mocsaras dzsungel bolygó, szerintem esélyes hogy ez egyik bolygó amire a szivárgások utalnak. Eddig a sorozatban csak olyan bolygókat nevesítettek meg amiket a filmekből ismerhetünk.
 12. Fulcrum

  DC

  Egyik helyen így kommentelték a Pennyworth sorozatot. "Összeszorított seggel várjuk a May néni spin-off bejelentését!"
 13. Fulcrum

  1x15 - The New Trooper

  Az egyértelmű hogy nyílt harcba nem keveredhetnek (Resistance első részében mondjuk simán megtámadtak egy ÚK hajót). Az én felvetésemre talán az válasz hogy az Első Rend azért választotta ezt a sunyi módszert a Colossus elfoglalásához mert az inváziókor nem akartak ilyen kis állomásokra erőforrást pazarolni mert akkor minden hajóra a nagyobb célpontoknál van szükség. Amit tehetnek inkább még a nyílt támadás előtt elfoglalnak így ezzel is meggyorsítják a későbbi előrenyomulást a Galaxisban.
 14. Fulcrum

  1x15 - The New Trooper

  Mondjuk az érdekes hogy egyes bolygókat a galaxis ismert területén mertek nyíltan elfoglalni egy állomást meg nem. Az időt és az erőforrást akkor inkább más a galaxis ismert vagy nem ismert területén lévő bolygók elfoglalásához lehetne használni ami az invázióhoz szükséges nem pedig erre a sunyi "szarakodáshoz" hogy elfoglaljanak egy bázist 6 hónap alatt amit az inváziókor 10 perc alatt is elfoglalhatnak. Az hogy Colossus elfoglalása semmit nem zavart be a képbe hát ezt utólag könnyű megállapítani. Az is biztos hogy ez nem az Első Renden múlott hanem inkább az Új-Köztársaság bénázásán. Mert talán a következő rész lesz az amikor Kaz és Poe elmennek együtt az elpusztított rendszerben vagyis Kaz biztos hogy átadja az infót Poe-nak és így az Ellenállásnak sőt valószínűleg a térkép miatt fognak elmenni abba a rendszerbe. Utána hogy az Ellenállás mit csinált az infóval azt majd lehet hogy megtudjuk de valószínű tettek egy próbát az Új-Köztársaságnál hogy ideje lenne már valamit lépni.
 15. Fulcrum

  1x15 - The New Trooper

  Elfoglalhatják csak ez így idő, pénz, erőforrás igényes. Felbérelni kalózokat, hónapokig folyamatosan pesztrálni látogatni Dozát és menedzselni az egész folyamatot. Arról nem beszélve hogy így nagyobb az esély arra hogy kitudódik az Első Rend invázióra készül ami igazabból meg is történt (Poe-k is sejtettek valamit és most Kaznak már bizonyítéka is van). Másik oldalról meg amikor nyíltan fellép az Első Rend az első órában leszáll egy csillagromboló a semmiből és csata nélkül átveszi az irányítást, kétlem hogy Doza bármit is merne csinálni ilyen túlerővel szemben. Számomra a 2. megoldás hatékonyabb, biztonságosabb és ésszerűbb megoldásnak tűnik kivéve ha nincs valami a háttérben pl. hogy az egész bázis egy űrhajó. Ami szerintem nem mert van egy nagyon egyszerű magyarázat hogy mi az hatalmas alsó rész az állomásnak a víz alatt. Üzemanyag tartály mivel az állomás egy Birodalmi üzemanyagtöltő állomásnak épült.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.