Ugrás a kommentre

Fulcrum

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.439
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

124 Nagyon kedvelt

Fulcrum tevékenysége

 • Rang
  Jedi lovag
 • Születésnap 1992-05-29

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Miskolc
 • Érdeklődés:
  Filmek, Sorozatok, Foci, Formula-1, NFL, Moto GP stb.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. Fulcrum

  Marvel

  Ez nem nyert.
 2. Fulcrum

  Marvel

  Ha Spidey jön hétvégén kétlem hogy jönne egy A4 előzetes is. Az már a 3. Marvel előzetes lenne egy hét alatt.
 3. Fulcrum

  Könyvek

  "Az újabb részben Thrawnnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie: egyrészt biztosítania kell a pozícióját a Birodalom hierarchián belül, mivel Krennic Halálcsillag-projektje miatt ő mintha kiesne az Uralkodó kegyeiből; másrészt egykori protezsáltja, Eli Vato visszatér a Chissek bolygójáról, és közelgő veszély hírét hozza. A főadmirális látszólag lehetetlen döntés elé áll, amikor a Császárnak tett esküje és a hazájához való hűsége között kell lavíroznia. A helyes döntés ugyanis lehet, hogy árulásnak minősül."
 4. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Jó résznek ígérkezik ez is.
 5. Fulcrum

  Videojátékok

  Reddit-em van egy szivárgás ahol egy ember azt állítja részt vett egy Star Wars Marketing prezentáción ahol a 2019-es projektekről is beszéltek és bemutattak képeket és concept art-t. Sajnos az ember nem igazán jegyzetelt és ezért sok mindent elfelejtett de amire emlékszik azokat megosztotta, Bemásolom az adott információkat a saját topicjában. Fallen Order: Magyarul egy cikk erről: https://hu.ign.com/unnamed-respawn-star-wars-project/44652/news/reszletek-szivarogtak-ki-a-star-wars-jedi-fallen-orderrol?fbclid=IwAR003KG8YlIczSEisNUjMXUf_Q2vNMEukEYatlKGc0eZCbQ6rAQOZuQqIjY
 6. Fulcrum

  EPIX spoileres topik

  Reddit-em van egy szivárgás ahol egy ember azt állítja részt vett egy Star Wars Marketing prezentáción ahol a 2019-es projektekről is beszéltek és bemutattak képeket és concept art-t. Sajnos az ember nem igazán jegyzetelt és ezért sok mindent elfelejtett de amire emlékszik azokat megosztotta, Bemásolom az adott információkat a saját topicjában. Episode 9: So plot info was pretty much non-existent here. They only mentioned that it takes place about a year after TLJ. They talked about the culmination of the movie being a battle between Rey and Kylo. The did show a ton or artwork of planets and characters. The said Kylo has his helmet back and that it has been put back together with some kind of red adhesive. It looked kinda cool with the red lines going through it. They also talked about Rey's lightsaber and how it's back and has been reforged. They said the reforge is not shown on screen. There's a new droid. It's name is Dio and it's sort of a sidekick to BB8. It's little and has sort of a cone shaped head, kind of like a megaphone shape if you can picture it. Beyond that it was just a lot of artwork and toy packaging. They mentioned various new planet terrains but the only one I remember was some kind of Jungle planet.
 7. Fulcrum

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Reddit-em van egy szivárgás ahol egy ember azt állítja részt vett egy Star Wars Marketing prezentáción ahol a 2019-es projektekről is beszéltek és bemutattak képeket és concept art-t. Sajnos az ember nem igazán jegyzetelt és ezért sok mindent elfelejtett de amire emlékszik azokat megosztotta, Bemásolom az adott információkat a saját topicjában.
 8. Fulcrum

  Sport

  Hát igen veszélyesek a pékek.
 9. Nagyon jó rész volt. Végre újra Doza kapitány és az Első Rend volt a terítéken. Számomra eddig is Doza volt a legérdekesebb karakter a sorozatban de most hogy kiderült hogy egy volt birodalmi még inkább az lett. Doza azért észnél van nem akarja hogy az Első Rend megszállja az állomást de a kalózok ellen muszáj valamit tennie. Valami átmeneti megoldáson gondolkodik amibe az Első Rend nyilván nem fog belemenni. Torra se hülye szerencsére, nem vette be Kaz hazugságát hogy nem egy kém. Várom a folytatást hogy miként fog alakulni a Platform és az Első Rend kapcsolata.
 10. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Az TBS verzió ahhoz nincs felirat.
 11. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Secrets and Holograms: ehhez van már angol felirat is.
 12. Fulcrum

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Ő az egyik készítője az The Americans (magyarul: Foglalkozásuk: Amerikai) sorozatnak, amit még jó magam nem láttam de nagyon jókat lehet hallani róla, közönségileg és kritikailag is nagyon elismert, most lett vége. A története pedig elég hasonló ahhoz amire számíthatunk ezzel a sorozattal kapcsolatban, hidegháborús kémdráma két, magát tipikus amerikai házaspárnak álcázó KGB-ügynök működését mutatja be Amerikában az 1980-as évek első felében. Ezek alapján tényleg nagyon jó választásnak tűnik.
 13. Fulcrum

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Narrátor nem Zuko hangja az Avatarból?
 14. Fulcrum

  A Resistance animációs sorozat

  Olvastam a neten egy olyan teóriát hogy Poe azért küldte BB-8-t Kaz mellé mert igazából ő az igazi kém és nem Kaz.
 15. Fulcrum

  Marvel

  Valami készülődik a háttérben. A közleményben benne is volt hogy találkozunk még a karakterrel. Tippre Disney +-on lesz valami film, sorozat a Netflixes Marvel hősökkel. Disney + miatt most már vége a barátságnak a Disney és a Netflix között.
×

Fontos információ