Dzséjt 7826 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Gesztesi Lando, úgyhogy két jelentősebb karakter ne fusson egy hangon a sagaban, ha lehet. Tarkin-Yoda(-Palpatine), Watto-Dex, Palpatine-Acbar, Tion Meddon-Darth Vader (Lando-Bail) - most így ezek jutottak eszembe, akik jelenleg (vagy a korábbi szinkronoknak hála) azonos hangon osztozkodnak. Szóval nem lenne már tragédia, ha az öreg Saw is Lando hangját használná. És ezerszer inkább Lando, mint Ace Ventura. Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2735 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ezek közül mindig a Watto-Dex páros volt számomra zavaró, a két film eleve közel van egymáshoz, másrészt a szinkronszínésznek van egy semmivel sem összetéveszthető jellegzetes orgánuma, ráadásul a hanghordozás is majdnem ugyanaz. Quote Link to post Share on other sites
csoli1138 1542 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Tarkin-Yoda(-Palpatine), Watto-Dex, Palpatine-Acbar, Tion Meddon-Darth Vader (Lando-Bail) - most így ezek jutottak eszembe, akik jelenleg (vagy a korábbi szinkronoknak hála) azonos hangon osztozkodnak. Szóval nem lenne már tragédia, ha az öreg Saw is Lando hangját használná. És ezerszer inkább Lando, mint Ace Ventura. Ezek számomra nem zavaróak. Versényi nagyon jó Yoda volt, ahogy játszott, egyszer sem jutott eszembe Tarkin. Erről tudtam. A többiről őszintén nem tudtam. De most, hogy írod, Ackbar-ról beugrik, hogy Grúber Hugó volt. Viszont olyan öblös hangot ütött meg, hogy az sem zavaró. Viszont mind Gesztesi mind Kerekes rendkívül sajátos orgánummal bír. Én Whitaker-t többször láttam Kerekessel, megszokottabb a számomra így, míg Gesztesi annyira Lando és újabban Shrek nekem, hogy sokszor egyszerűen nem tetszik, legyen bárkinek a hangja is. Legutóbb Az öt sereg csatájában, mikor Dain megjelent malacháton, rendesen kizökkentem. Na mindegy, ez nyilván szubjektív dolog, nem akarok meggyőzni róla senkit. Quote Link to post Share on other sites
Dzséjt 7826 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Gesztesi annyira Lando és újabban Shrek nekem, hogy sokszor egyszerűen nem tetszik, legyen bárkinek a hangja is. Legutóbb Az öt sereg csatájában, mikor Dain megjelent malacháton, rendesen kizökkentem. Ezt meg tudom érteni, mert nekem pont ugyanezért nem tetszik Kerekes. Nekem ő annyira Ace Ventura, hogy azóta sem tudtam más hangjának elfogadni. Szó szerint utálok minden filmszinkront, amiben nem Jim Carrie-t szinkronizálja. Ugyanakkor, az animációs filmekben csak egyszer zavart, a The Lego Movie-ban. Na persze, nem mintha fenyegetne az a veszély, hogy sokszor fogom megnézni magyar szinkronnal a Rogue One-t. Gyanúm szerint csak addig fogok erre kényszerülni, amíg a moziban fut, aztán csók. Quote Link to post Share on other sites
ati 150 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Pedig Kerekes egész jól szinkronizál más karaktereket is, pl gyűrűk ura, Taxi filmek, vagy épp Garfield rajzfilm esetében. Néha fel sem ismerni annyira tud játszani a hangjával. Ezért is az egyik kedvenc szinkronszinészem. De a komoly és kemény karakterek nem mennek neki ez tény. Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1920 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Engem az érdekelne hogy Darth Vadert vajon ki fogja szinkronizálni? Sajnos az eddigi magyarhangjai elhunytak. Ami pedig a Rebels-ben volt, az nekem nem adta. Quote Link to post Share on other sites
csoli1138 1542 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ezt meg tudom érteni, mert nekem pont ugyanezért nem tetszik Kerekes. Nekem ő annyira Ace Ventura, hogy azóta sem tudtam más hangjának elfogadni. Szó szerint utálok minden filmszinkront, amiben nem Jim Carrie-t szinkronizálja. Mármint Jim Carrey-t? (bosszút kellett állnom a multkori j/ly nyelvtan-percek miatt! ) Sajátos Kerekes is persze, legutóbb Lord Varis-t (GoT) kellett megszoknom vele, hát nem volt egyszerű, de most már rendben van. Quote Link to post Share on other sites
Dzséjt 7826 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Mármint Jim Carrey-t? (bosszút kellett állnom a multkori j/ly nyelvtan-percek miatt! ) :D Quote Link to post Share on other sites
ati 150 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Engem az érdekelne hogy Darth Vadert vajon ki fogja szinkronizálni? Sajnos az eddigi magyarhangjai elhunytak. Ami pedig a Rebels-ben volt, az nekem nem adta. Mondjuk Moser Károly? Még mindig jobb lenne mint egy új hang. Quote Link to post Share on other sites
Bomarr 5436 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 International trailer Quote Link to post Share on other sites
luke19 998 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 (edited ) Azta..erős előzetes. Minden egyes előzetessel egyre jobbnak tünik a film. Edited November 10, 2016 by luke19 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10466 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Nagyon jók az új részek is! Quote Link to post Share on other sites
Dzséjt 7826 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Aztabüdös! Hát ez derült égből szuperlézerként érkezett. Quote Link to post Share on other sites
Lenci 81 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Vader fenyegető megfordulása és kéztartása..... tökéletesen az ep4-re hajazó megjelenésével...... ez a füstös tér szerintem az, hogy a régebbi előzetesben a gárdistákat is láttuk. ..én még mindig nem tettem le róla, hogy Palpatine is felbukkanhat a filmben..... Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10466 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Milyen kis vékonyat lő már a halálcsillag? Quote Link to post Share on other sites
luke19 998 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Jyn nyaklánca csak szerintem hasonlit egy kyber kristályra? Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10466 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Nem csak szerinted, így jobban megnézve. Quote Link to post Share on other sites
Nabopolasszar 949 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Kedvenc jelenet, amikor felülről látjuk repülni az X-szárnyúakat alul a bolygóval Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1920 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Vajon Vader Krennicknek ad nyakmasszázst? Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10466 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Szerintem megöli. Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1920 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Igen. Valakinek szopnia kell a lopásért Quote Link to post Share on other sites
IndianaAndrisSolo 400 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Mondjuk Moser Károly? Még mindig jobb lenne mint egy új hang. Minden tiszteletem Moser Károlynak, de a legnagyobb hülyeség lenne vele szinkronizáltatni, nem csak konkrétan nem illene a hangja, hanem dramaturgiailag sem felelne meg. Szerintem nem lennének rosszak: Papp János, Vass Gábor, László Zsolt. Én az utóbbinak örülnék a legjobban. Kissé eltorzítva remek lenne. És TALÁN, de rezeg a léc: Epres Attila. Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1920 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Minden tiszteletem Moser Károlynak, de a legnagyobb hülyeség lenne vele szinkronizáltatni, nem csak konkrétan nem illene a hangja, hanem dramaturgiailag sem felelne meg. Szerintem nem lennének rosszak: Papp János, Vass Gábor, László Zsolt. Én az utóbbinak örülnék a legjobban. Kissé eltorzítva remek lenne. És TALÁN, de rezeg a léc: Epres Attila. Ha csak nem cserélik le, Epres Attila Mads Mikkelsen hangja lesz. Az előzetesben ő szólaltatja meg. László Zsolt jó lenne. Quote Link to post Share on other sites
A pécsi 178 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited ) Kedvenc jelenet, amikor felülről látjuk repülni az X-szárnyúakat alul a bolygóval Szerintem az a bolygó a Scariff. Olyan szép kék, mint egy javában vízzel borított bolygó. Edited November 11, 2016 by A pécsi Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1920 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Új tv spot: Dél-Koreai előzetes: Quote Link to post Share on other sites
Fulcrum 434 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Nah most már látni mi az a űrben ahol harcolnak az X-szárnyúak. Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1920 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Nagyon szép látvány lesz nagy vásznon. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10466 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Az űrcsata egyre jobban néz ki! Racer! A spotokat a spot topikba rakd majd ezentúl. Köszi. Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1920 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Olyan mintha egy energiapajzs védené a Scarifot és az a hatalmas gyűrű alakú létesítmény lenne a zsilip. Quote Link to post Share on other sites
Dzséjt 7826 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Ez a koreai előzetes eddig a legjobb. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts