Ugrás a kommentre

A pécsi

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.483
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

A pécsi profilja

  • Születésnap: 1971-05-10

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Pécs
  • Érdeklődés:
    star wars, star wars, film

Legutóbbi látogatók

3.774 profil megtekintés

A pécsi eredményei

Jedi lovag

Jedi lovag (3/6)

199

Közösségi hírnév

  1. Valószínű hogy Lucas és Filoni nem csak a SW-ről beszélgethettek, hanem Lucas japán film iránti érdeklődéséről is. Tudjuk, hogy szereti és támogatta Kurosawa munkásságát. Nos mivel éltem már eleget, és láttam ezt azt, szóval ez a jelenet nekem ismerős volt valahonnan. Van egy japán szamurájfilm, az 1972-es A sógun orgyilkosa. Nos ebben hasonló választás elé állítja a renegát szamuráj a fiát, ott azt hiszem a bosszú a kard a labda pedig a megbékélés. Luke és Grogu esetében pont fordítva lesz szerinet. A film pokolian véres, brutális, a 80-as évek másolt vhs világának egyik koronázatlan királya volt a mai napig is a legjobb szamurályfilmek egyika. Nézzétek meg, megjelent nálunk is DVD-n.
  2. A pécsi

    Egyéb fontos

    Húúúúú. Kedveseim. Eljött az 50. évfordulóm, szerintem az életem rendben van. Van egy szerető családom, stabil munkám. Csak kicsit böjtösebb a Star Wars mostanában. Nem baj majd az 51-dikben. Köszönöm minden Fórumtársamnak a kedves köszöntést.
  3. A pécsi

    Egyéb fontos

    Boldog húsvétot kívánok minden Kedves Fórumtársamnak.
  4. A pécsi

    R2-D2 & C-3PO

    Kiderült az igazság. 100 lapszám lesz. Kb 260.000 Ft. Ennél azért vannak egyébb, olcsóbb alternatívák is.
  5. A pécsi

    Egyéb fontos

    Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársamnak.
  6. A pécsi

    Chapter 16: The Rescue

    Luke megjelenésétől libabőrös lettem. Az epizód azonnal újranézős lett. Most az a kérdés, hogy miután Din Djarin életében szemmel láthatólag lezárult egy korszak, a küldetés teljesítve lett, mi lesz a többi évad epizódikus tartalmai, és mi lesz a fő szál. Szerintem a birodalmi vonal menni fog tovább. Az egyik moff-jukat fogjul ejtették, valami még nagyobb dologgal fog Mando és Boba szembekerülni. Dúrva lessz.
  7. A pécsi

    R2-D2 & C-3PO

    Sok. Nem is írták, hány lapszámból jön össze, de az látszik, hogy az alkatrészeket jól elaprózzák.
  8. A pécsi

    R2-D2 & C-3PO

    Ezt láttátok már? A DeAgostini egy 1:2-es arányú R2-D2 építhető makett sorozatot indít 2021. januárjában. Ime a részletek: https://www.deagostini.com/hu/sorozat/epitsd-meg-sajat-star-wars-r2-d2/EM3647000000/?gclid=CjwKCAiA_eb-BRB2EiwAGBnXXiCgu0sJD-82D5Cp8uVT2otAqGPq_Br_G9maoX1txDLEyrD7aErNCBoCgvUQAvD_BwE
  9. A pécsi

    Chapter 15: The Believer

    Kicsit furcsa ez így nekem. Mintha most jött volna ki a fejvadász céh iskolájából, tojáshéjjal a fenekén. Ez ahhoz a fiatal Bobához illik , aki éppen átfestette az apja, Jango páncélját. Ez nekem tul Boba "Fess" lett.
  10. A pécsi

    Chapter 14: The Tragedy

    Valójában sosem hagytalak el benneteket. Viszont néha meg kell emlékezni egy-egy jelentős eseményről.
  11. A pécsi

    Chapter 14: The Tragedy

    Aztapaszta. Micsoda Boba belépő. Vajon Mando mikor örökli meg a Slave 1-et? Szenzációs ez a sorozat.
  12. A pécsi

    Akik eggyé váltak az Erővel

    Én egyetlen egy változtatásával (na jó kettővel) nem értettem egyet amit Lucas eszközölt a klasszikus trilógiában. Amikor Vader szájába adta a "No, Noooooooooooo" bőgést a tróntermi jelenetben. Prowse eredeti. néma játéka, teljesen átadta számomra Vader lelki állapotát, amikor látta hogy a fiát gyilkolják. A lélektelen maszk (kellék) játszott. Köszönet Neki, a filmtörténet egyik leg ellentmondásosabb, leg összetettebb karakterének életre keltéséért. Isten nyugosztalja. Az általa dedikált képregényemet még nagyobb becsben tartom majd.
  13. A pécsi

    John Williams

    Láttam. Én tegnap megkönnyeztem a koncertet, annyira felemelő volt. Amikor a SW főtémát játszották a zenészek látszott rajtuk, hogy mennyi szeretettel zenélnek. Két hegedűművész konkrétan egymásra mosolyodott. Hihetetelen élmény volt. Utána a közönség felálva tapsolta meg az idős mestert. Az Imperial March témát pedig ovációval üdvözölte a nagyérdemű. Meg lehet ezt a koncertet valahol ismét nézni? Az M5 oldalán nem találom sehol.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.