Jump to content

misafeco

Tag
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

About misafeco

 • Birthday September 18

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Recent Profile Visitors

759 profile views

misafeco's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

 • Great Support

Recent Badges

137

Community Reputation

 1. Plusz az ehhez hasonló bázisokon könnyebben túlélhette a Birodalom a Lázadóktól elszenvedett veresége utáni éveket. A nevarroi bázis jó példa erre, bár azt ugye Mandoék szépen leamortizálták.
 2. Aki még eszembe jutott, az Thrawn, lehet tudni, hogy mikor és hogyan csatlakozott a Birodalomhoz? Szerepel a Rebelsen kívül másik kánon műben?
 3. Az Ep. 4 Halálcsillagos dallamok jól passzoltak a helyszínhez és az első adag stormtrooperhez.
 4. Hess karjáról már csak a horogkeresztes karszalag hiányzott, annyira megidézte a filmtörténelem náci tisztjeit a karakter, hogy csak lestem. Hátborzongató a monológja. Az egész Mandalorian utazik a fanservice-re, de itt még ahhoz képest is szintet lép, persze nagyon intelligensen belesimítva a sztoriba. Din Djarin karakterfejlődése figyelemre méltó, de még rajta is túltesz a rész sztárja, Mayfeld. A szeizmikus töltet hangját órákig hallgatnám, Boba Fett pedig nagyobb badass, mint valaha, pedig totál mellékszereplő.
 5. Thrawn nagyon jól beleilleszthető a Mandalorian világába, ahol a szétzúzott birodalmi erők maradéka küzd az életben maradásért. Moff Gideon kiesésével ő lehet az, aki elkezdi összekovácsolni a kisebb helyőrségeket egy nagyobb, ütőképes hadsereggé, miközben megágyazza a terepet az Első Rendnek. A Heir to the Empire sorozatból elég sok mindent át lehet venni, ami sokak számára lenne örömteli fejlemény. A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti időszak egy nagyon izgalmas korszak lehet, ha szépen felépítik, és sok fehér foltot ki lehet tölteni, aminek a kifejtésére az új trilógiában nem volt idő. Itt leginkább a New Republicra gondolok, amit szinte 0-ról lehet elkezdeni építgetni, mert mozgóképen szinte semmi nem derült még ki róla.
 6. Kíváncsi leszek, hogy ki bukkan még fel az utolsó részekben. Gyanítom, hogy legalább egy fontos lázadó, Bail Organa (baby Leiával ), Mon Mothma, vagy Ahsoka (Filoni nem hagyna ki egy ilyen ziccert). Rex visszatérésére is megvan az esély, de ő már egy részben ott volt. Gonosz oldalról Maulra látok esélyt (ha már a Pyke szindikátus bejött), de leginkább Vader, őt már az első rész előtt tippeltem.
 7. misafeco

  Sport

  Imperial March nagyon adja a kardvívás döntő bevonulásánál. Hajrá Darth Szilágyi! Szerk: Ott az első magyar arany!
 8. Hát ja, ez finoman szólva is filler volt és már csak 3 rész van hátra. A bányás rész hangulatos volt. Róóólandról azt hittem, hogy kapcsolódási pont valamelyik másik Star Wars sztorihoz, csak kiment a fejemből, hogy láttam már. De nem, csak ugyanaz a faj, mint Vizago. Amúgy ez a "spice" többször előjött már, utoljára a TCW S7-ben, de mitől is értékes ennyire?
 9. Kicsit szájbarágósan adagolja a mondanivalót az ezredes úr (és kis csapata), de ezt leszámítva egy kreatív, elgondolkoztató, tömény sci-fi, ami filozófiai és lélektani kérdéseken mereng el rendkívül stílusosan. Teljes mértékben egyetértek @Wilde hozzászólásával, itt a belső utazás sokkal fontosabb és izgalmasabb, mint a külső.
 10. Nem. Amíg nyílt sebed van (= szivárog a vér), addig ne fogyassz semmi tejeset, se alkoholt, illetve kerüld az apró magvas cuccokat, amik beleragadhatnak a sebbe. Ez az időszak lehet 1 nap, de akár egy hétig is eltarthat adott esetben. "Trükkök", amik gyorsítják a sebgyógyulást: -Fogmosásnál ne köpj, csak óvatosan engedd ki a szádból a fogkrémet -Ne használj szívószálat, mert könnyen kiszedi a dugót a sebből -Ne fújd ki az orrod, vagy csak nagyon óvatosan -Csak az ellenkező oldalon rágj, ne erőltesd az állkapcsod kemény ételekkel -Ne sportolj, ne erőltesd magad az első napokban -Egyél tejmentes fagyit, vagy egyéb hideg kaját, mirelit cuccal hűtsd kívülről az arcod (ezek a duzzanat eltüntetésében is segítenek)
 11. Szerintem rövid hozzászólásoknál túlságosan széthúzza az oldalt függőleges irányban a nagyobb helyigény miatt. Nekem az eddigi jobban bejött.
 12. Elnézést, ha felmerült már korábban, de lehet tudni, hogy kik voltak a rész végén a "védelmezők" és miért védték zöld barátunkat? Volt valami céljuk vele?
 13. misafeco

  Sport

  Köszi, szuper volt a szervezés és a lebonyolítás.
×
×
 • Create New...

Important Information