Iqvi Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 2021 decemberben jön a The book of Boba Fett sorozat! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 52 perccel korábban, Iqvi írta: 2021 decemberben jön a The book of Boba Fett sorozat! Nem mondták, hogy sorozat lesz, akár egy film is lehet, ami a Disney+-ra érkezik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 Éppen most , Yoda József írta: Nem mondták, hogy sorozat lesz, akár egy film is lehet, ami a Disney+-ra érkezik. Én automatikusan sorozatra asszociáltam, mivel mióta elkezdődött a második évad, pletykálnak egy Boba sorozatról, de ha film lesz az se baj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Éppen most , Iqvi írta: Én automatikusan sorozatra asszociáltam, mivel mióta elkezdődött a második évad, pletykálnak egy Boba sorozatról, de ha film lesz az se baj. Én nem gondolom, hogy egyszerre futna két SW sorozat, a Mando 3. évada is karácsonykor kezdődik ezért gondolom, hogy ez inkább film lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Én meg könyvre asszociáltam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 5 perccel korábban, Yoda József írta: Én nem gondolom, hogy egyszerre futna két SW sorozat, a Mando 3. évada is karácsonykor kezdődik ezért gondolom, hogy ez inkább film lesz. Én úgy tudom - legalábbis a Deadline ezt írta régebben - hogy a Boba sorozat egy limitált kiadás lesz, vagyis kb. 4 résszel fog szolgálni. Ha december elején elkezdik adni, karácsonyra vége is és jöhet a Mandi. Persze a filmet se vetem el, mert lehet azt forgatták le. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 21 perccel korábban, Adrián írta: Én meg könyvre asszociáltam. Először én is. Most nem akarok kutakodni a neten hírek után... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Gondolom majd a hétvége folyamán kikerül sw.com-ra is a hír és abból kiderül, de most még a spoilerek miatt gondolom nem akarnak írni róla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 30 perccel korábban, Yoda József írta: Gondolom majd a hétvége folyamán kikerül sw.com-ra is a hír és abból kiderül, de most még a spoilerek miatt gondolom nem akarnak írni róla. Hétfőn lesz Mando Monday - vagy minek nevezik - akkor lesz szerintem bejelentve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 De ezt hogyhogy nem jelentették be múlt héten? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 4 perccel korábban, Donát írta: De ezt hogyhogy nem jelentették be múlt héten? Nyomós oka volt ennek. Majd megtudod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Számomra teljesen érthetetlenül, facebook-on egy csomó ember azt hiszi, hogy a Book of Boba Fett lesz a Mandalorian 3. évada 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 5 órával ezelőtt, Yoda József írta: Számomra teljesen érthetetlenül, facebook-on egy csomó ember azt hiszi, hogy a Book of Boba Fett lesz a Mandalorian 3. évada Igen ezen én is meglepődtem. Az indok következő Book=Könyv, Chapter=Fejezet (nekem ezt így le is írták egy hozzáoszlásba) és, hogy a Mando az Chapterek-ből áll és, hogy The book of Boba Fett. Na és a könyvek pedig fejezetekből állnak. Ez volt az indoka. Nyugi én ugyan azt írtam, mint te, csak indokkal kiegészülve. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 (edited ) Nem vetném el teljesen ezt a lehetőséget sem, mert ugyan miért ne leplezték volna le ezt is azon az online show-n? Hogy meglepetés legyen? Lehet. De az is lehet, hogy egyféle Marvel szerű formulát hoznak be a sorozaton belül, most foglalkoznak 1-2 évadig Bobával aztán az Ő szála is bekapcsolódik az sorozatzáró évad fő cselekményébe (Mandalore visszavétele? ), de opcionálisan még visszatérhetnek újra Djarinhoz is előbb egy-vagy több évad erejéig, vagy akár koncentrálhatnak egy 3. személyre is akár pl.: Bo-Katan vagy Sabine. Edited December 18, 2020 by Darth Cupsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Én is ezt gyanítom, hogy a harmadik évad lesz a Boba könyve cucc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 A Boba sorozatot már forgatják, a 3. évadot pedig ebben a hónapban kezdik. Szerintem két külön dolog a kettő. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 A Deadline irta meg először hogy lesz Boba sorozat. Ők úgy tudják, hogy ez már most forog, a Mandalori harmadik évadát pedig utána kezdik el forgatni. Szerk: Yoda megelőzött Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 A Deadline elég közel áll a Disney-hez tudomásom szerint, szóval eég megbízhatóak általában. Meg szerintem a befektetői előadáson zárt ajtók mögött már bejelentették a sorozatot a sajtónak, csak minket akartak meglepni vele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Igen a Deadline meg a Hollywood Reporter az amelyikben lehet bizni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Egyszerre lenne két élőszereplős sorozat a D+-on? Nehezen elképzelhető. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Nem egyszerre hanem egymás után. Mindenesetre mivel évadoknak nincs külön cime mindenhol az jött le, hogy a Disney+ új sorozatot indit Book of Boba Fett cimen. Ha nem igy van azt hamarosan tisztázni fogják. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Egymás után lehetne, mondjuk 2*8 résszel ami nem is lenne rossz. Főleg elnézve a bevezetést. Nekem ebből a Bobából bármennyi jöhet. Már a zenei témája is oltári, igazi mészáros. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Ha jól emlékszem, kb. 4 részről pusmognak. Ha december 3. -án kezdődik a Boba show, akkor ha négy 4 résszel számolnak, szentestére be is fejeződik a sorozat és kb. akkorra mondták a következő Mandi chaptert is. Mivel valamikor októberben kezdhették a forgatást (Deadline értesülései szerint), és ebben a hónapban már a Mandi 3. évadját forgatják, a 4 rész még simán ki is jön. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Ezek szerint akkor a tervezett Boba Fett filmet mégis sorozatban valósítják meg. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem az Obi-van és a Boba Fett is mozifilmes projektként indult, csak hát a Solo csekély bevétele miatt lemondtak róluk, hogy moziba mutassák be őket, inkább TV-sorozatot csináltak belőlük. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ezek szerint akkor a tervezett Boba Fett filmet mégis sorozatban valósítják meg. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem az Obi-van és a Boba Fett is mozifilmes projektként indult, csak hát a Solo csekély bevétele miatt lemondtak róluk, hogy moziba mutassák be őket, inkább TV-sorozatot csináltak belőlük. Logikusnak látom az általad felvázolt gondolatmenetet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 3 perccel korábban, Iqvi írta: Logikusnak látom az általad felvázolt gondolatmenetet. Ehhez képest furcsa, hogy egy vadászpilótás témának önálló filmet adnak, de Obi-vannak és Bobának nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 16 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ha jól emlékszem, kb. 4 részről pusmognak. Ha december 3. -án kezdődik a Boba show, akkor ha négy 4 résszel számolnak, szentestére be is fejeződik a sorozat és kb. akkorra mondták a következő Mandi chaptert is. Mivel valamikor októberben kezdhették a forgatást (Deadline értesülései szerint), és ebben a hónapban már a Mandi 3. évadját forgatják, a 4 rész még simán ki is jön. A The Mandalorian 3. évada és a The Book of Boba Fett szerintem is két külön projekt. Viszont, még ha nem is egyszerre fognak futni, fura, hogy ennyire egymás nyakára teszik a kettőt, jövő év decemberére. Én jobban szétszórtam volna őket a naptáron, hogy legyen némi szünet köztük. Nyerőbb lenne, ha több idő lenne megemészteni az egyiket, majd várni a másikat. Bár az is felmerült bennem, hogy Djarin és Fett sztorija összefonódik valamiképp (vagy egyik a másikat folytatja), ezért rakták egymás közvetlen közelébe őket. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 A jövőben amúgy is számtalan sorozat fog futni. Lehet, hogy egy idő után már minden évben minimum 2-3 fog futni. Bár egy jó részük minisorozat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 A Lucasfilm logo designere egy Twitter posztban megerősítette, hogy a The Book of Boba Fett az nem a 3. évada a Mandaloriannak, hanem egy külön sorozat 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts