Jump to content

A The Book of Boba Fett sorozat

Iqvi

Recommended Posts

Éppen most , Yoda József írta:

Nem mondták, hogy sorozat lesz, akár egy film is lehet, ami a Disney+-ra érkezik.

Én automatikusan sorozatra asszociáltam, mivel mióta elkezdődött a második évad, pletykálnak egy Boba sorozatról, de ha film lesz az se baj. :D

Éppen most , Iqvi írta:

Én automatikusan sorozatra asszociáltam, mivel mióta elkezdődött a második évad, pletykálnak egy Boba sorozatról, de ha film lesz az se baj. :D

Én nem gondolom, hogy egyszerre futna két SW sorozat, a Mando 3. évada is karácsonykor kezdődik :) ezért gondolom, hogy ez inkább film lesz.

5 perccel korábban, Yoda József írta:

Én nem gondolom, hogy egyszerre futna két SW sorozat, a Mando 3. évada is karácsonykor kezdődik :) ezért gondolom, hogy ez inkább film lesz.

Én úgy tudom - legalábbis a Deadline ezt írta régebben - hogy a Boba sorozat egy limitált kiadás lesz, vagyis kb. 4 résszel fog szolgálni. Ha december elején elkezdik adni, karácsonyra vége is és jöhet a Mandi. :) Persze a filmet se vetem el, mert lehet azt forgatták le. :D

30 perccel korábban, Yoda József írta:

Gondolom majd a hétvége folyamán kikerül sw.com-ra is a hír és abból kiderül, de most még a spoilerek miatt gondolom nem akarnak írni róla.

Hétfőn lesz Mando Monday - vagy minek nevezik :D - akkor lesz szerintem bejelentve.

5 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Számomra teljesen érthetetlenül, facebook-on egy csomó ember azt hiszi, hogy a Book of Boba Fett lesz a Mandalorian 3. évada :pfff:

Igen ezen én is meglepődtem. Az indok következő Book=Könyv, Chapter=Fejezet (nekem ezt így le is írták egy hozzáoszlásba) és, hogy a Mando az Chapterek-ből áll és, hogy  The book of Boba Fett. Na és a könyvek pedig fejezetekből állnak. Ez volt az indoka. 

Nyugi én ugyan azt írtam, mint te, csak indokkal kiegészülve. :hehe::facepalm:

Nem vetném el teljesen ezt a lehetőséget sem, mert ugyan miért ne leplezték volna le ezt is azon az online show-n? Hogy meglepetés legyen? Lehet. De az is lehet, hogy egyféle Marvel szerű formulát hoznak be a sorozaton belül, most foglalkoznak 1-2 évadig Bobával aztán az Ő szála is bekapcsolódik az sorozatzáró évad fő cselekményébe (Mandalore visszavétele? ), de opcionálisan még visszatérhetnek újra Djarinhoz is előbb egy-vagy több évad erejéig, vagy akár koncentrálhatnak egy 3. személyre is akár pl.: Bo-Katan vagy Sabine. 

Edited by Darth Cupsy

Ha jól emlékszem, kb. 4 részről pusmognak. Ha december 3. -án kezdődik a Boba show, akkor ha négy 4 résszel számolnak, szentestére be is fejeződik a sorozat és kb. akkorra mondták a következő Mandi chaptert is. Mivel valamikor októberben kezdhették a forgatást (Deadline értesülései szerint), és ebben a hónapban már a Mandi 3. évadját forgatják, a 4 rész még simán ki is jön. :)

Ezek szerint akkor a tervezett Boba Fett filmet mégis sorozatban valósítják meg. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem az Obi-van és a Boba Fett is mozifilmes projektként indult, csak hát a Solo csekély bevétele miatt lemondtak róluk, hogy moziba mutassák be őket, inkább TV-sorozatot csináltak belőlük.

2 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ezek szerint akkor a tervezett Boba Fett filmet mégis sorozatban valósítják meg. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem az Obi-van és a Boba Fett is mozifilmes projektként indult, csak hát a Solo csekély bevétele miatt lemondtak róluk, hogy moziba mutassák be őket, inkább TV-sorozatot csináltak belőlük.

Logikusnak látom az általad felvázolt gondolatmenetet. 

16 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Ha jól emlékszem, kb. 4 részről pusmognak. Ha december 3. -án kezdődik a Boba show, akkor ha négy 4 résszel számolnak, szentestére be is fejeződik a sorozat és kb. akkorra mondták a következő Mandi chaptert is. Mivel valamikor októberben kezdhették a forgatást (Deadline értesülései szerint), és ebben a hónapban már a Mandi 3. évadját forgatják, a 4 rész még simán ki is jön.

A The Mandalorian 3. évada és a The Book of Boba Fett szerintem is két külön projekt. Viszont, még ha nem is egyszerre fognak futni, fura, hogy ennyire egymás nyakára teszik a kettőt, jövő év decemberére. Én jobban szétszórtam volna őket a naptáron, hogy legyen némi szünet köztük. Nyerőbb lenne, ha több idő lenne megemészteni az egyiket, majd várni a másikat.  

Bár az is felmerült bennem, hogy Djarin és Fett sztorija összefonódik valamiképp (vagy egyik a másikat folytatja), ezért rakták egymás közvetlen közelébe őket. :hmm: