Jump to content

Lenci

Tag
 • Content count

  946
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Semleges

About Lenci

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 01/19/1978

 • Weboldal címe:
  http://

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budakeszi
 • Érdeklődés:
  sok minden

Recent Profile Visitors

2964 profile views
 1. Most akkor mégsem ma jön? :O
 2. Veletek szeretném nézni, ahogy azt tettem az összes premier kapcsán, a 2005-ös Sith-ek bosszúja őta....
 3. Köszi a válaszokat és hol lehet nézni?
 4. Szerintem benne lesz, de nem lesz annyira központi figura, mint azt most gondoljuk. a kacaj a végén (ami símán lehet, hogy valaki más kacajával is össze lett mosva), és a zseniális McDiarmid feltűnése a színpadon... tök jó meg minden, de tuti, hogy abrams szórakozik a rajongókkal, tuti, hogy van az egészben valami megvezetés, és pontosan tudják, hogy rajongók milliói most elméletek gyártásán pörögnek. Az lenne a legnagyobb megvezetés, ha nem lenne megvezetés, szóval szerintem jól össze lettünk kavarva. a legkézenfeklőbb a Flashback lenne, abba bele lehetne szőni korrektűl Snoke-ot is.... de egy, a Halálcsillag romjainál kísértő Palpi-szellem is nagyon adná... Szerintem valami egészen újaszerűt fogunk kapni, ...remélem Flashback-ben vagy szellemként,a klónozás engem nagyon taszít... Tuti, hogy volr egy b-terve a halála esetére is, de nem hinném, hogy az a klónozás, és élőben visszatérhetne, Vader megtérését/visszatérését nagyon ledegredálná... huhh, mikor jön a követjkező trailer?
 5. Sokadszorra újra nézve, kissé úgy tűnik, hogy a végén Palpi és Snoke nevetését összemosták... Hallgassátok csak meg többször!
 6. Újra és újra nézve egyre inkább úgy érzem, hogy a sivatagos bolygó inkább a Jedha... valahol logikus is lenne, hogy Rey valahogy a Jedik kultikus bolygóján leledzik....
 7. tuti fontos figura lesz, de hogy némi megvezetéssel is éltek a készítők az tuti, bár az lenne a legnagyobb megvezetés, ha nem lenne megvezetés. Palpi kcaja viszont rendesen odabaszott, szerintem nem csak engem...
 8. amúgy igaz, amit Bomarr írt, a Palpis kacaj nagy eséllyel megvezetés, nem hinném, hogy halottat feltámasztananánk, de az tuti, hogy az öreg gondoskodott a galaxis jövőjéről, arra az eshetőségre, hameghalna, hogy senki se unatkozzon.
 9. Én egy ütős Palpi flashback-re fogadnék, nem arra hogy élteben visszatér, bár ki tudja...
 10. Nekem is a Snoke _ Palpi árhuzam ugrott be, és a végén megjelent McDiarmid. Kész vagyok! :O
 11. Uhh... Palpi nevet a végén, libabőr. Mi ez? kész vagyok!
×
×
 • Create New...

Important Information