Jump to content

DiO

Tag
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Semleges

About DiO

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Nyíregyháza
 • Érdeklődés:
  Minden ami Star Wars

Recent Profile Visitors

33 profile views
 1. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Imádom! Meg is van a ma esti program! Indiana Jones és a frigyláda fosztogatói. Innen is üzenném a mesternek, köszönjük, hogy egy ilyen nüansznyi zene meghozza az ember kedvét a filmhez.
 2. Akkor ezek szerint Indiana Poe lesz a filmben? XDDD
 3. tekerjetek 4:03-hoz. Tudtam, hogy ismerős.
 4. Kicsit Indiana Jones zenéje van. Vagy tévedek? Amúgy nagyon jó!!!!!
 5. Ó hát várd ki a végét. Elég csak most is megnézni a gamestaros Entertainment Weekly cikk alatt mi megy.
 6. Redditen, meg gondolom ha majd megosztja az Ign, Gamestar stb.. Előbújnak a minket nem érdekel, utálunk mindent emberek.
 7. Jaj mindjárt megy a sírás, mert valami motor szerű jármű lesz a filmben. Ez nem Star Wars brühühü.
 8. Új tv spot, új jelenetekkel!
 9. Hát nem tudom, hogy fogom kibírni decemberig. Ez az előzetes olyan szinten volt rohadt jó, hogy nem is tudom szavakba önteni. Luke mondata, C-3PO szavai miatt esküszöm majdnem elsírtam magam. Légy átkozott JJ. , légy átkozott!
 10. https://starwars.fandom.com/wiki/Defender-class_light_corvett Most nézem, mintha ilyen hajó is lenne benne! De ott van a Mandalori hajó is! Ott van a Colussus is az Ellenállásból! Na jó én kész vagyok.
 11. Édes jó istenem! Én nem fogok tudni aludni. Jobban várom az előzetest, mint gyermek koromban a mikulást. Mi az a hajóhad? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
 12. Hát nagyon sok dolgon már nem szoktam meglepődni az utóbbi időkben, de a hozzászólások negatív tömkelege ami megy a magyar oldalakon az már kiveri a biztosítékot nálam. Nem kell, hogy mindenkinek tetszen minden, de az a sárdobálás ami megy az már egy kicsit sok. Én szeretném megkérdezni, az itt lévő tagokat, hogy látjátok ezt? Nekem már egy kicsit tele van a hócipőn azzal, hogy látatlanban fikáznak valamit egyes emberek.
 13. Kár, hogy eddig nem ismertem ezt a fórumot. De nagyon örülök, hogy itt lehetek igazi rajongók körében.
 14. Sziasztok! Örülök, hogy itt lehetek köztetek! Hát az előzetesről csak annyit tudok mondani, hogy könnybe lábadt szemmel néztem végig vagy 100-szor. De amikor jön a felirat, hogy the saga comes to an end, nem bírok az érzéseimmel. Még most is a hideg ráz, annyira tetszett ez az előzetes. Senki sem megy el örökké!
×
×
 • Create New...

Important Information