Jump to content

DiO

Tag
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Semleges

About DiO

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Nyíregyháza
 • Érdeklődés:
  Minden ami Star Wars

Recent Profile Visitors

71 profile views
 1. Nem azzal van baj, hogy a film semmissé tett néhány dolgot, de azt nem fogadom el, hogy volt egy 8. rész, és azt nem vesszük figyelembe ! Rian te vagy az utolsó reményünk!
 2. Kedves fórum tagok! A hét végén még egy megtekintést eszközölök. De! JJ. fogta és visszájára fordítod mindent!. Egytől-egyig! Fáj a szívem!, hogy miért kellett ezt csinálni?
 3. De volt! Szinte minden. Meghagyták Ben és Rey kapcsolatát ami működött, a többit kukázták. Ez nem így van, az nem úgy van stb...
 4. Nem mondom, hogy nem tetszett, de ez kell a népnek? Volt olyan, nem egy pillanat, hogy esküszöm majdnem sírtam magam , de attól függetlenül, nem vagyok boldog,! Youtube, reddit, sw.com, fórum szaga volt az egésznek. Miért? Mert vannak emberek akinek nem tetszett a TLJ? OK. Tegyük zárójelbe! Mert sír a net! Holott Rian munkája volt számomra a mérvadó! De nem, Retcon! Szitre mindent! Miért???
 5. Elnézést kérek, de ez egy egy buta film volt! Nekem az Utolsó Jedik megmutatta, hogy az SW jövője, az nem abban rejlik, hogy nem s*ggnyalást csinálunk! Fan service! Ez kell? Még egy ilyen film és zokogva hagyom ott az SW-t!
 6. Ez kellett? Rian Johson gyere vissza! Ez kell? Reddit Youtube sz*r emberek fan fikciója kelll?Anyátok! Miért??? Az Utolsó jedik bátorságát vártam!!! Erre kaptam egy nem rossz filmet, de egy sz*r bármit! Sírok! Miért?
 7. Néha kell a fájdalom a testemnek. Néha kihívásnak érzem az ottani kommentelést.
 8. Hát néha megáll az eszem. Gondoltam beleolvasok az magyar IGN komment szekciójába és konkrétan megállt az eszem. Úgy veszekednek az emberek a filmről, mintha már látták volna. WTF? Hogy tud valaki véleményt alkotni valamiről amit még nem is látott? De azért az a legszebb, hogy valaki beírta látta, neki nem tetszett, erre jön a válasz, ok ezért én sem nézem meg. Az igen.
 9. Egy újabb szösszenet. Nem spoileres. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor lesz már este 7??????? Nem bírom.
 10. Mindenkinek kitartást. Este kiderül minden. Addig is megyek Mando-t nézi.
 11. Megnyugtatok mindenkit. A végszót a néző közönség fogja megadni. Nem a HVG, IGN, Otherworld stb...
 12. Mondom én, hogy az a baj mert fan service van. TLJ után azt hitték, megint valami nagyon újító szándékú filmet kapnak.
 13. Olvasgatva a kritikákat, az jött velem szembe, hogy azok a kritikusok akik nagyon szerették a TLJ, azoknak azért nem tetszik a mostani rész, mert egy hatalmas fan service az egész. Akkor most, hogy van ez? Nem véletlenül írják a kritikák, a fanok imádni fogják. Azt mondom először tessék megnézni, és utána ítéletet mondani.
 14. A falconos rész annyira jól néz ki. Istenem de hosszú lesz ez 4 nap.
 15. Igen az logikusan hangzik. Ez meg is magyarázná, hogy Snoke miért is félt Luke-tól. Bár van egy sejtésem, hogy a Lucas féle verziót használták alapul. Abban Luke-ot kísérti.
×
×
 • Create New...

Important Information