Ugrás a kommentre

DiO

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    30
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

DiO összes hozzászólása

  1. DiO

    Értékeld a filmet

    Nem azzal van baj, hogy a film semmissé tett néhány dolgot, de azt nem fogadom el, hogy volt egy 8. rész, és azt nem vesszük figyelembe ! Rian te vagy az utolsó reményünk!
  2. DiO

    Értékeld a filmet

    Kedves fórum tagok! A hét végén még egy megtekintést eszközölök. De! JJ. fogta és visszájára fordítod mindent!. Egytől-egyig! Fáj a szívem!, hogy miért kellett ezt csinálni?
  3. DiO

    Értékeld a filmet

    De volt! Szinte minden. Meghagyták Ben és Rey kapcsolatát ami működött, a többit kukázták. Ez nem így van, az nem úgy van stb...
  4. DiO

    Értékeld a filmet

    Nem mondom, hogy nem tetszett, de ez kell a népnek? Volt olyan, nem egy pillanat, hogy esküszöm majdnem sírtam magam , de attól függetlenül, nem vagyok boldog,! Youtube, reddit, sw.com, fórum szaga volt az egésznek. Miért? Mert vannak emberek akinek nem tetszett a TLJ? OK. Tegyük zárójelbe! Mert sír a net! Holott Rian munkája volt számomra a mérvadó! De nem, Retcon! Szitre mindent! Miért???
  5. DiO

    Értékeld a filmet

    Elnézést kérek, de ez egy egy buta film volt! Nekem az Utolsó Jedik megmutatta, hogy az SW jövője, az nem abban rejlik, hogy nem s*ggnyalást csinálunk! Fan service! Ez kell? Még egy ilyen film és zokogva hagyom ott az SW-t!
  6. DiO

    Értékeld a filmet

    Ez kellett? Rian Johson gyere vissza! Ez kell? Reddit Youtube sz*r emberek fan fikciója kelll?Anyátok! Miért??? Az Utolsó jedik bátorságát vártam!!! Erre kaptam egy nem rossz filmet, de egy sz*r bármit! Sírok! Miért?
  7. Néha kell a fájdalom a testemnek. Néha kihívásnak érzem az ottani kommentelést.
  8. Hát néha megáll az eszem. Gondoltam beleolvasok az magyar IGN komment szekciójába és konkrétan megállt az eszem. Úgy veszekednek az emberek a filmről, mintha már látták volna. WTF? Hogy tud valaki véleményt alkotni valamiről amit még nem is látott? De azért az a legszebb, hogy valaki beírta látta, neki nem tetszett, erre jön a válasz, ok ezért én sem nézem meg. Az igen.
  9. Egy újabb szösszenet. Nem spoileres. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor lesz már este 7??????? Nem bírom.
  10. Mindenkinek kitartást. Este kiderül minden. Addig is megyek Mando-t nézi.
  11. Megnyugtatok mindenkit. A végszót a néző közönség fogja megadni. Nem a HVG, IGN, Otherworld stb...
  12. Mondom én, hogy az a baj mert fan service van. TLJ után azt hitték, megint valami nagyon újító szándékú filmet kapnak.
  13. Olvasgatva a kritikákat, az jött velem szembe, hogy azok a kritikusok akik nagyon szerették a TLJ, azoknak azért nem tetszik a mostani rész, mert egy hatalmas fan service az egész. Akkor most, hogy van ez? Nem véletlenül írják a kritikák, a fanok imádni fogják. Azt mondom először tessék megnézni, és utána ítéletet mondani.
  14. DiO

    TV spotok

    A falconos rész annyira jól néz ki. Istenem de hosszú lesz ez 4 nap.
  15. Igen az logikusan hangzik. Ez meg is magyarázná, hogy Snoke miért is félt Luke-tól. Bár van egy sejtésem, hogy a Lucas féle verziót használták alapul. Abban Luke-ot kísérti.
  16. Nekem csak egy kérdésem van. Miért Kylo-t manipulálta az elejétől foga Sidius?
  17. DiO

    TV spotok

    ÁÁÁÁÁÁÁÁ Imádom! Meg is van a ma esti program! Indiana Jones és a frigyláda fosztogatói. Innen is üzenném a mesternek, köszönjük, hogy egy ilyen nüansznyi zene meghozza az ember kedvét a filmhez.
  18. DiO

    TV spotok

    Akkor ezek szerint Indiana Poe lesz a filmben? XDDD
  19. DiO

    TV spotok

    tekerjetek 4:03-hoz. Tudtam, hogy ismerős.
  20. DiO

    TV spotok

    Kicsit Indiana Jones zenéje van. Vagy tévedek? Amúgy nagyon jó!!!!!
  21. DiO

    TV spotok

    Ó hát várd ki a végét. Elég csak most is megnézni a gamestaros Entertainment Weekly cikk alatt mi megy.
  22. DiO

    TV spotok

    Redditen, meg gondolom ha majd megosztja az Ign, Gamestar stb.. Előbújnak a minket nem érdekel, utálunk mindent emberek.
  23. DiO

    TV spotok

    Jaj mindjárt megy a sírás, mert valami motor szerű jármű lesz a filmben. Ez nem Star Wars brühühü.
  24. DiO

    TV spotok

    Új tv spot, új jelenetekkel!
  25. DiO

    Trailer

    Hát nem tudom, hogy fogom kibírni decemberig. Ez az előzetes olyan szinten volt rohadt jó, hogy nem is tudom szavakba önteni. Luke mondata, C-3PO szavai miatt esküszöm majdnem elsírtam magam. Légy átkozott JJ. , légy átkozott!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.