Ugrás a kommentre

Merr-Sonn

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.871
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

90 Kedvelt

Merr-Sonn tevékenysége

 • Rang
  Munitions, Inc.
 • Születésnap 1996-03-19

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Veszprém
 • Érdeklődés:
  science-fiction, haditechnika, történelem, angol nyelv, heavy metal

Legutóbbi látogatók

5.755 profil megtekintés
 1. Merr-Sonn

  Qui-Gon Jinn

  Nass főnök gondolataival is buherált egy kicsit, és akkor Anakin még nem volt a képben, szóval elmondhatjuk, hogy a mi Qui-Gonunk alapjáraton egy csibész volt.
 2. Merr-Sonn

  Könyvek

  Ez a borító az Alphabet Squadronnak most meghökkentően precízen hozott vissza nekem egy gyerekkori emléket. Mindig szerettem a különböző betűkkel jelölt wingeket egymás mellé rajzolni, bármennyire is állt távol a végeredmény a valóságtól. Akkor persze még nem volt U-wing, viszont volt V-wing a Rogue Squadron játékokból, mely nevet azóta az Alpha-3 viseli.
 3. Merr-Sonn

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Visszavagyok, és jobb alkalmat nem is találhattam volna erre! Én már Favreau és Filoni közös fotója után meg voltam győződve, hogy Mandalore-hoz kapcsolódó dolog lesz a hunyó ebben a sorozatban, és nem kellet tévednem. Kvázi korlátlanok a lehetőségek, és emellé filmszintű költségvetést ígérnek. Eddig azt gondoltuk, milyen jó most újabban Star Wars fannak lenni, de a jövő évi kínálatot elnézve szerintem nem is láttunk még semmit.
 4. Merr-Sonn

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Én nem is tudom, mit mondjak. Ez volt az egyetlen vágyam öt éve.
 5. Merr-Sonn

  Egyéb fontos

  Sok boldog születésnapot, Bomarr!
 6. Merr-Sonn

  Solo spoileres topik

  A legjobb, hogy ebben egy csomó újdonság van, és egyik új snitt sem sejteti, hogy csalódnunk kéne a filmben. Én eddig is optimista voltam, de ez a vidi már lezárja az alkut.
 7. Merr-Sonn

  A Star Wars Saga jövője

  Erről sajnos egyelőre semmi konkrétat nem tudni.
 8. Merr-Sonn

  Forces of Destiny

  Tovább mélyült az Anakin-Padmé-Ahsoka trió tragédiája,de jó újra együtt látni őket.
 9. Merr-Sonn

  Egyéb fontos

  Köszönöm szépen mindenkinek!
 10. Merr-Sonn

  4x13 - Family Reunion – and Farewell

  Páran kimutatták a neten, hogy amikor Ezra a szülei képéhez beszél, mielőtt Hera odaér a létrához, ráteszi a kezét a hasára. Micsoda odafigyelés ez a háttér részleteire!
 11. Merr-Sonn

  4x13 - Family Reunion – and Farewell

  Mithrandir Ahsoka, Thrawn és Ezra életben maradása, Jacen 2.0, egy bizonyos Pellaeon kapitány, huh, Filoniék alaposan megágyazták maguknak a folytatást, nem panaszkodhatunk. Gyönyörű búcsú volt ez a sorozattól, és mindenki tiszteletét tette a három részben, aki csak számít. Azért is örülök, hogy a készítők dönthettek a show befejezéséről, mert egyben egy új történetet is felvezethettek csupán ennyi játékidővel, ahol ismét szabadon mozoghatnak majd. Meg kell még nézni jó sokszor, de nincsenek kivetéseim. Pazar finálé, amivel Filoni végleg becementezte magát, mint az új Lucas.
 12. Merr-Sonn

  Zene

  Szerintem megtartják a következő animációs sorozathoz is, úgy összenőtt Filoni munkáival. Egyébként megint visszaköszönt a 2. évados Ahsoka téma az ominózus jelenetben, ami immár nem kis érzelmi töltettel rendelkezik. Persze, csinálhat nagyvásznas projektet, de maradjon is a SW-nál.
 13. Merr-Sonn

  4x11 - A World Between Worlds

  Igazából Ezra már korábban is járt ott, amikor megszerezte a kristályát, illetve amikor Yodával beszélt, csak nem volt meg a képessége, hogy a nagy képet lássa. Amikor Yodához ment, egy másik ajtót használt. Viszont mindig a templom tette lehetővé ezt, szóval az eltűnésével jogos a feltételezés, hogy ennyi volt a lehetőség a tér-idő istenének megszemélyesítésére. Ugyanakkor Yoda is bejutott oda valahogy, tehát a Dagobah minimum olyan erős, mint a lothali templom lehetett, hacsak nem a Luke-éhoz hasonló projekcióval élt a mester. De mi tudjuk, hogy Yoda nem élt a múlt újraírásának lehetőségével (vagy legalábbis nem láttuk ), így jelenleg egyszeri húzásnak tűnik, ami szerencse, mert nem minden rajongó veszi be ezt az egész másik dimenziós hókuszpókuszt (amit én nem értek).
 14. Merr-Sonn

  A Star Wars Saga jövője

  Meg vagyok győződve, hogy a Rebelses büdzséből kihozott teljesítménye után csak több dohánnyal fogják megdobni az új sorozathoz.
 15. Merr-Sonn

  4x11 - A World Between Worlds

  Úgy jön ide, hogy nem akartam, hogy összekeverjük a magyar "s"-el. A skótnak is több akcentusa van, de igazából embere válogatja, hogy mikor mellőzi az univerzalitás kedvéért, főleg hogy itt színészekről van szó, akiknek gyakran kell a sajátjukat elnyomni. Most épp így csúszott ki Iannek, de biztos tudja, hogy általános angolban hogy hangzik.
×

Fontos információ