Ody Mandrell Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 (edited ) Érdekes lesz látni milyen új járművek tűnnek majd fel a kibontakozó háborúban. Remélem van még a tarsolyban pár remek gépezet. Arra duplán kíváncsi vagyok, hogy a Supermacy-t vajon összefoltozzák? Edited January 22, 2019 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Szerintem nem. Viszont kíváncsi vagyok, hogy hogy milyen megalomán cuccos lesz még az első rend tulajdonában? Starkilller 2/ "Death Star 4" remélhetőleg nem lesz. Az óriás csillagromboló is letudva. Mi jöhet még? Csak egyedi legyen és ötletes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Én csípném, ha a Supremacy-t összefoltozták volna. Szerintem baromi jól mutatna a hajó félbenyesve, esetleg valami olyasmi kiegészítéssel, hogy a másik felét éppen építik újjá (kicsit Halálcsillag II szerűen). Azért a működő oldalon még maradhattak gyárak meg hasonlók, és rengeteg ember élt rajta. Az X-szárnyú és az A-szárnyú, valamint a TIE/fo és TIE/sf visszatérése szerintem garantált, ahogy a Resurgent csillagrombolók is. Annak viszont örülnék, ha ezúttal nem lenne új TIE modell. Ugyan az ep5 óta hagyomány, hogy mindig feltűnik egy-két új TIE az új, birodalmi érájú filmekben (ep4: TIE/ln és TIE Advanced x1, ep5: TIE/sa bombázó, ep6: TIE/IN Interceptor, ep7: TIE/fo és TIE/sf, ep8: TIE/vn, RO: TIE/sk x1 Striker és TIE/rb Reaper, Solo: TIE/rb nehéz vadászgép), de néha már felesleges, mint a Solóban. Meg az ember csak-csak felteszi a kérdést, mégis honnan kerülnek elő és hová tűnnek ezek az új modellek. A Birodalomban még csak-csak magyarázható, de az Első Rendnél azért fura lenne, ha egy újabb új TIE jelenne meg. Aminek nagyon örülnék, ha a Resistance után az ep9-ben is megjelenne a T-70-es mellett a T-85-ös X-szárnyú, illetve néhány új köztársasági hadihajót is szívesen vennék. Ez azért lenne jó, mert ezzel egyrészt jeleznék, hogy az új Köztársaság hadserege nem pusztult el egészében a Hosniannál, másrészt képet alkothatnánk arról, milyen haderővel bírt az a kormány. Illetve a B-szárnyú Mk. II. is megjelenhetne, ha már a pilótafülkéjét láttuk röpködni az ep7-ben és az ep8-ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Láthatóan a Supermacy nem kapott végzetes sebet. Csak kell valami vezérhajó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 (edited ) Gazdasági oldalról is sokkal olcsóbb lenne összefoltozni a ketté vágott supermacyt mint egy teljesen újat építeni. Pláne hogy azon komplett gyárak, kiképzőközpontok és sok fontos, a háborúhoz szükséges eszköz maradt, nem.beszélve a hajó fegyverzetéről. Edited January 22, 2019 by Iqvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Viszont Abrams dönthet úgy, hogy a hajó megsemmisült a két film között. Vagy a sérülések komolyabbak voltak mint elsőre látszott. Reálisnak nem reális, dehát ez az SW. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Az a hajó tulajdonképpen egy repülő űrváros. Abrams vajon lát-e benne további fantáziát? Remélem nem cseréli le egy Starkiller 2-re. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Én mondjuk nem bánnám, ha az Első Rend valamelyik népesebb bolygót kinevezné fővárosnak. Mondjuk Coruscantot 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 (edited ) 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Reálisnak nem reális, dehát ez az SW. Szerintem reálisnak is nevezhetjük. Azért azt a hajót mégis csak fénysebességgel vágta ketté egy 3,5 kilométeres hadihajó. Ilyen után szerintem mind a pusztulása/végzetes sérülése, mind az újjáépítése belefér. Coruscantot én is csípném, sőt nagyon-nagyon remélem, hogy megjelenik az utolsó epizódban. Még mindig az lenne a legjobb szerintem, ha Kylo Ren a Jedi Tempomban/Császári Palotában rendezkedne be. Edited January 22, 2019 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Támogatom Dzséjtet az Új Köztársaság hadihajóival kapcsolatban. Legyen már szerencsétleneknek alkalma nagyobb volumenben is bizonyítani, hisz eddig jóformán mindig a bot rossz végén voltak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 8, 2019 Author Share Posted February 8, 2019 A legutóbbi leírás szerint feltűnhet egy a TFA Art könyvben szereplő hajó is. 1 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Az Executor és a droidvezérlő hajó szentségtelen frigyéből megszületett az Execontrol. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 8, 2019 Author Share Posted February 8, 2019 Állítólag a Renek hajója lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 (edited ) Eléggé, érdekes koncepció. Amúgy ez ÚK vagy ER hajóként van az art könyvben? Edited February 8, 2019 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 8, 2019 Author Share Posted February 8, 2019 Amúgy nekem nagyon bejön ez a hajó. Kellően eredeti. @Iqvi Szerintem ER hajó lett volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 20 perccel korábban, Iqvi írta: Amúgy ez ÚK vagy ER hajóként van az art könyvben? Egyikként sem, ez még egy olyan időszakban készült, amikor Új Birodalom volt Lázadókkal, Rey-t még Kirának hívták, a Csillagpusztítót pedig Végzetcsillagnak. Igazából nem is volt komoly koncepció, Church szerint Abrams egy hirtelen ötlettől vezérelve kért egy vörös csillagrombolót, hogy lássa, hogyan fest, ő meg rajzolt egyet. De mivel csillagrombolónak készült, így esélyes, hogy az Új Birodalom/Első Rend hajója, mivel a jófiúknak egy csillagrombolót sem terveztek. Sőt, a jó oldalnak nagy hajót csak egyet terveztek, egy pajzstörő óriást, abból volt több változat (óriás kalapácsra és óriás gombára emlékeztető), ezzel törték volna át a lázadók a Csillagpusztító pajzsát, de végül a koncepció nem valósult meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Engem ezzel megvennének Kylo izé... kilóra. Nagyon badass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 TIE Echelon from Galaxy's Edge (and maybe IX?) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 A Reaper és az Interceptor szerelemgyereke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Nekem Kylo Upsilon siklója ugrott be, aminek a szárnyait TIE szárnyakra cserélték. Talán valami csapatszállító ez is? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nekem Kylo Upsilon siklója ugrott be, aminek a szárnyait TIE szárnyakra cserélték. Talán valami csapatszállító ez is? Valószínű hogy az lesz. Vadásznak már túl hatalmas lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi tábornok Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Ha ez az Echelon, akkor ez a 709-es légió, a Red Fury hajója. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Az a csillagromboló nagyon tetszik. Remélem minél több ilyen lesz az új filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 Csillagromboló Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Szerintem erre gondolt: 2019. 02. 08. - 10:10, Ody Mandrell írta: A legutóbbi leírás szerint feltűnhet egy a TFA Art könyvben szereplő hajó is. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Igen, pont ezekre. Ezek valami fantasztikusak, ahogy kinéznek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 Tényleg azok. Remélem én is, hogy most felhasználják őket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Miért kellett őket kihagyni Az ébredő Erőből? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Mert gondolom valami jobban a birodalmi csillagrombolókra hajazó hajót akartak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Asszem dzséjt írta hogy ez még a tervezés korai fázisában készült, és Abrams csak azért csináltatta a rajzot hogy tudja milyen lenne egy piros csillagromboló. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts