Jump to content

Járművek


Recommended Posts

Érdekes lesz látni milyen új járművek tűnnek majd fel a kibontakozó háborúban. Remélem van még a tarsolyban pár remek gépezet. 

Arra duplán kíváncsi vagyok, hogy a Supermacy-t vajon összefoltozzák?

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem. Viszont kíváncsi vagyok, hogy hogy milyen megalomán cuccos lesz még az első rend tulajdonában?

Starkilller 2/ "Death Star 4" remélhetőleg nem lesz. Az óriás csillagromboló is letudva. Mi jöhet még? Csak egyedi legyen és ötletes! :clap2:

Link to comment
Share on other sites

Én csípném, ha a Supremacy-t összefoltozták volna. Szerintem baromi jól mutatna a hajó félbenyesve, esetleg valami olyasmi kiegészítéssel, hogy a másik felét éppen építik újjá (kicsit Halálcsillag II szerűen). Azért a működő oldalon még maradhattak gyárak meg hasonlók, és rengeteg ember élt rajta.

 

Az X-szárnyú és az A-szárnyú, valamint a TIE/fo és TIE/sf visszatérése szerintem garantált, ahogy a Resurgent csillagrombolók is. Annak viszont örülnék, ha ezúttal nem lenne új TIE modell. Ugyan az ep5 óta hagyomány, hogy mindig feltűnik egy-két új TIE az új, birodalmi érájú filmekben (ep4: TIE/ln és TIE Advanced x1, ep5: TIE/sa bombázó, ep6: TIE/IN Interceptor, ep7: TIE/fo és TIE/sf, ep8: TIE/vn, RO: TIE/sk x1 Striker és TIE/rb Reaper, Solo: TIE/rb nehéz vadászgép), de néha már felesleges, mint a Solóban. Meg az ember csak-csak felteszi a kérdést, mégis honnan kerülnek elő és hová tűnnek ezek az új modellek. A Birodalomban még csak-csak magyarázható, de az Első Rendnél azért fura lenne, ha egy újabb új TIE jelenne meg.

 

Aminek nagyon örülnék, ha a Resistance után az ep9-ben is megjelenne a T-70-es mellett a T-85-ös X-szárnyú, illetve néhány új köztársasági hadihajót is szívesen vennék. Ez azért lenne jó, mert ezzel egyrészt jeleznék, hogy az új Köztársaság hadserege nem pusztult el egészében a Hosniannál, másrészt képet alkothatnánk arról, milyen haderővel bírt az a kormány. Illetve a B-szárnyú Mk. II. is megjelenhetne, ha már a pilótafülkéjét láttuk röpködni az ep7-ben és az ep8-ban.

Link to comment
Share on other sites

Gazdasági oldalról is sokkal olcsóbb lenne összefoltozni a ketté vágott supermacyt mint egy teljesen újat építeni. Pláne hogy azon komplett gyárak, kiképzőközpontok és sok fontos, a háborúhoz szükséges eszköz maradt, nem.beszélve a hajó fegyverzetéről.

Edited by Iqvi
Link to comment
Share on other sites

1 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Reálisnak nem reális, dehát ez az SW.

Szerintem reálisnak is nevezhetjük. Azért azt a hajót mégis csak fénysebességgel vágta ketté egy 3,5 kilométeres hadihajó. Ilyen után szerintem mind a pusztulása/végzetes sérülése, mind az újjáépítése belefér.

Coruscantot én is csípném, sőt nagyon-nagyon remélem, hogy megjelenik az utolsó epizódban. Még mindig az lenne a legjobb szerintem, ha Kylo Ren a Jedi Tempomban/Császári Palotában rendezkedne be.

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
20 perccel korábban, Iqvi írta:

Amúgy ez ÚK vagy ER hajóként van az art könyvben?

Egyikként sem, ez még egy olyan időszakban készült, amikor Új Birodalom volt Lázadókkal, Rey-t még Kirának hívták, a Csillagpusztítót pedig Végzetcsillagnak. Igazából nem is volt komoly koncepció, Church szerint Abrams egy hirtelen ötlettől vezérelve kért egy vörös csillagrombolót, hogy lássa, hogyan fest, ő meg rajzolt egyet. De mivel csillagrombolónak készült, így esélyes, hogy az Új Birodalom/Első Rend hajója, mivel a jófiúknak egy csillagrombolót sem terveztek. Sőt, a jó oldalnak nagy hajót csak egyet terveztek, egy pajzstörő óriást, abból volt több változat (óriás kalapácsra és óriás gombára emlékeztető), ezzel törték volna át a lázadók a Csillagpusztító pajzsát, de végül a koncepció nem valósult meg.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
4 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Nekem Kylo Upsilon siklója ugrott be, aminek a szárnyait TIE szárnyakra cserélték. Talán valami csapatszállító ez is? :hmm:

Valószínű hogy az lesz. Vadásznak már túl hatalmas lenne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information