Jump to content

Leon

Fórumtag
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Leon

 1. Leon

  Filmek

  Hogy mennyire hivatalos, azt nem tudom, mindenesetre a DC Comics Szuperhősök sorozatában így hangzik magyarul az eskü: "Se fényes nappal, se sötét éjszaka, gonoszság előttem rejtve nem marad. Rettegjenek, akik a gonoszt imádják, jön a legyőzhetetlen Zöld Lámpás! "
 2. Leon

  Sorozatok

  Hát igen, ez sajnos így van, bár egy jó letöltőprogram némileg ellensúlyozza. Én Free Download Managert használok. Ezt az oldal főoldaláról le is lehet tölteni. A letöltő linkeket bemásolni és már tölti is sorban.
 3. Leon

  Sorozatok

  Ody! 24 összes évadát innen javaslom letölteni. Spoiler: http://sorozatokingyen.webatu.com/page.php?26 Ezen a honlapon még rengeteg (szó szerint rengeteg) más sorozatot lehet letölteni, régebbieket és legújabbakat egyaránt. Semmi regisztráció. Az összes letöltés mediafire -es. Gyors, megbízható. Ha még nem szinronozták le, amit le akarsz tölteni, a feliratot automatikusan hozzácsatolják a feltöltők, nem kell külöm letölteni. Egy szóval nagyon tuti kis oldal ez, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha a fent említett oldal böngészése közben "critical error."... stb felirat jelenne meg a lap betöltése helyett, csak frissítést kell nyomni, (néha többször is) ez a szerver hibája.
 4. Örömökben gazdag, békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
 5. Szerintem ez Bane legvagányabb megmozdulása az eddigi szereplése alatt. Ez a rúgás kifejezi mindazt, amit ő képvisel. Kiváló harcos, megadásra semmilyen helyzetben nem gondol, simán nekimegy akárkinek. Ez nagyon el lett találva.
 6. Kedvenc jelenet: Anakin és Obi lekaszabolja a zombi geonosisiakat.
 7. Kedvenc jelenet: amikor a padawanok megmentése után Ahsoka odamegy Anakinhoz és megfogják egymás kezét.
 8. Kedvenc jelenet: Padmé és Anakin beszélgetése a rész végén a hajón. Az egy meghitt jelenet számomra.
 9. Kedvenc jelenet: a Mustafari bázis kezd összeomlani, Anakin kapaszkodik, majd az Erővel magához húzza a kis rodiait, végül egy csúszás után a lávába rúgja a droidot.
 10. Kedvenc jelenet: Bane kirúgja Ahsoka kezéből a kardot.
 11. Ezt én is így éreztem, de nem igazán tudom miért éreztetik így ezt a dolgot. Hiszen ami 100%-ig biztos: Aayla-nak Vos volt a mestere. Ezt rengeteg képregény illetve más források is alátámasztják. A kicsit lentebb lévő Vos-ról szóló bejegyzésemben (wikipédiából van) pedig az áll, hogy Vos túlélte a 66-os parancsot is. Vagy lehet, hogy az epizód idején szimplán azt hitte Aayla, hogy Vos már meghalt. (nem érkezett róla/tőle több hír stb miatt) Vagy az is lehet, hogy ez idő tájt "állt át" Quinlan a sötét oldalra és Aayla számára ezért megszűnt létezni. Jó lenne, ha szerepeltetnék Vost és kiderülne az igazság.
 12. Néhány információ Quinlan Vos-ról... Spoiler: Quinlan-t jóformán csak a Star Wars képregényekből ismerhetjük, a filmben csak egy nagyon kicsi említést tettek róla. Quinlan a Geonosis-i csata után beépült az ellenséghez és információkat adott le a Köztársaságnak, amiket többnyire barátnőjével, Khaalen-el lopatott el. Ám egy információ hibás volt, ami miatt rengeteg Jedi esett áldozatul, sőt, mivel Quin feketepiacon adott el Köztársasági Kódekeket, a Rend Agen Kolar-t küldte, hogy fogja el, ám ő barátnőjével együtt elmenekült. Ezután végső elkeseredettségében Dooku gróf szolgálatában állt. Dooku kiképezte Quin-t, majd különböző feladatokat szabott ki neki, ezek között volt például Viento szenátor meggyilkolása. Miután kitört a harc Dooku egyik birtokbolygóján, a renegátnak hitt Quin legyőzte a Sötét Oldal csábítását, és a Köztársasághoz állt, így sikerült megnyerniük a csatát. Súlyos sérülések árán, de túlélte a 66-os parancsot és szerelmével Khaleen Hentz-el és fiával Korto Vos-sal bújdosva éltek tovább. A rész egyébként szuper jó volt. Nem mellesleg Aayla a kedvencem a "mellék jedik" közül. Remélem a többi Jedit is beleszövik előbb utóbb. Agen Kolarra és Saesee Tiin-re különösen kiváncsi lennék.
 13. Én a mellett teszem le a voksomat, hogy nincs itt semmi konspiráció, Dooku-t egész egyszerűen elfogták és ennyi. (de ne legyen igazam )
 14. Leon

  Filmek

  Hát szó szó lesznek az évben nagy durranások. (vagy legalábbis sok filmet annak szánnak). Amit a legjobban várok talán a Terminator: Salvation. Szuper jónak ígérkezik. De pl. az X-men 4. -re is nagyon kíváncsi vagyok, csakúgy mint a Wolverine eredettörténetre. Spoiler: X-men 4: Küklopsz mégsem halt meg. Sőt, az előzetes hírek szerint ő fogja azt az űrt betölteni, amit Farkas kihagyása teremtett. (én ennek, mint Küklopsz rajongó különösen örülök.) Azután lesz még itt Dragon Ball: Evolution című film is. Hát ez lol. Nagy érdeklődéssel várom, hogy a kultikus rajzfilm hogyan működik majd élőszereplőkkel. Meg azt is, hogy egy szimpla "verekedjünk látványosan" stílusú film hogyan fog muzsikálni a kasszáknál. Számotokra melyik film(ek) volt(ak) a 2008-as favorit(ok)? És csalódás(ok) ? 2008-ban nálam az év filmje A sötét lovag, a Resident Evil: Degeneration és a Wanted volt. És az év csalódása: hát.... a Pokolfajzat 2. nagyon nem tetszett, bár igaz nem is vártam mást, mert már az első sem jött be. Amitől viszont sokat vártam és nem igazán hozta a szintet, az nálam a Szállító 3. és a Múmia 3. Előbbi egész egyszerűen nevetséges, utóbbi meg túl erőltetett. (amikor még a jetik is megjelennek, hát az a megalol gagyi)
 15. Mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok !!!
 16. Lol, nekem is herótom van a kommentátortól. Már a hanglejtésétől minden bajom van. Egyébként egész érdekesnek tűnik az új rész. És szemmel láthatólag "világosabb" hangvételű lesz az előző kettőnél. Spoiler: Grievous visszavág. Az tényleg eredeti lenne. És jobb is lenne szerintem ez az ötlet, mintha csak úgy szimplán elkapnák Dookut. Na és ismét itt van Anakin és Obi-Wan. Régen láttuk őket együtt. Kettejük párosítása mindig jó előrejelzés. (ha más nem, egy kis szócsata) Na, de ez, hogy legközelebb január 2-án lesz új rész. Finoman szólva : de kár, hogy így húzzák az időt. Normális hangon: bekaphatja az összes k***ög. Durván: * ***** *********
 17. Mondjuk, ha úgy nézzük, amikor Griviék megtámadják Coruscantot, hogy elrabolják Palpatine-t, akkor Windu nem sokat habozik. Gyakorlatilag egyetlen Erő lökettel is majdnem sikerült neki elpusztítani Grivit.
 18. Két halálos áldozat volt. Az egyik a padawan, a másik az a szőrös szörnyfejű jedi (ezt jól megfogalmaztam ). Bár azt nem tudom, mester volt e. De mindegy, én csak arra céloztam, hogy ha a CW-t is teljes értékű sorozatnak tekintenénk( márpedig nem), akkor Grivi ereje elég jelentősen visszaesett. Én mindenesetre eléggé túlzásnak találtam a CW-s verziót. Nehogy már egy Erőt nem használó lény legyőzzön 5 jedit.
 19. Igen, erre én is felfigyeltem, bár ez némileg ellentmondásos a Tartakovsky sorozattal szemben. (na jó, mondjuk az az egész sorozat egy nagy ellentmondás). Gondolok arra a részre, amikor Grivit ekőször látjuk és egyszerre aláz le több jedit, (5-öt ha jól emlékszem ) köztük Aayla Secura, Shak Ti, Ki-Adi Mundi. Az azért egész jó teljesítmény volt. De félre az offal, hozzám sokkal közelebb áll a TCW-s Grivi. (ezzel gondolom más is így van). És igen, szuper rész volt. Amit gondolok róla, már elmondtátok. Az ún. mellék jedik közül nekem is Fisto az egyik kedvencem. A másik Aayla Secura, remélem ő is képbe kerül majd hamarosan. És, ha jól láttam, ismét kimarad egy hét. Minden alkalmat kihasználnak az időhúzásra. Ez meglehetősen dühítő dolog.
 20. Mik a kedvenc játékaitok? Én például, bár nem igazán vagyok stratégiapárti, de nagyon szeretem a Command&Conquer Tiberium sorozatot. Az egy szuperül megkomponált játék. Jó a történet és nem az az überhardcore stratégia, amitől frászt kapok. (pl nincs 30 millió féle egység + épület +még ezek bővítései.) Azt hallottam, könyv is készül belőle. Bár én igazán egy élő szereplős és/vagy animációs sorozatnak örülnék. A játék megérdemelné. A Max Payne 1-2 is nagy kedvencem. Nem indokolom meg, hogy miért. A EA féle FIFA és NBA sorozatok is bejönnek. (Természetesen a jól sikerült SW játékokat is szeretem. pl: Jedi Knight sorozat, KOTOR, stb) Amit jelenleg legjobban várok: 1 :MAFIA 2. Az első rész mindent ütött a maga idejében. És hát az előzetes hírek, képek alapján azt kell mondjam, a 2. rész ismét nagyot fog szólni. 2 :Crysis 2. Világbajnok grafika, fantasztikus történet, no meg a nanoruha. És reménykedek, hogy bírom majd gépigénnyel.
 21. Nem tudom. A neten írták, hogy utolsó rész, Wesker meghal (megint ), vége az Umbrellának stb. De örülnék, ha nem lenne vége. Mondjuk egy ilyen sikersorozatnál nem lenne meglepő még pár rész . Azt nem tudod, hogy Chris mellett ki a másik irányítható karakter? OFF Holnap fogom megnézni a Degenerationt. De már egyszeri belekattintásra is lejött, hogy 1000000 x übereli a filmeket. OFF
×
×
 • Create New...

Important Information