Jump to content

2x06 - Weapons Factory


Recommended Posts

6. rész - Weapons Factory / Fegyvergyár

 

epguide206.jpg

 

Írta: Brian Larsen

Rendezte: Giancarlo Volpe

 

Helyszín: Geonosis

 

Szereplők:

Anakin Skywalker - Matt Lanter

Ahsoka Tano - Ashley Eckstein

Luminara Unduli - Olivia d'Abo

Barriss Offee - Meredith Salenger

Rex százados - Dee Bradley Baker

Buzz közlegény - Dee Bradley Baker

Draa közlegény - Dee Bradley Baker

Poggle, a kicsi - Matthew Wood

TX-21 - Tom Kane

R2-D2

 

Történet

A pajzs megszűnésével a Jediknek el kell pusztítania a gyárat, ám az mélyen a föld alatt húzódik, így csak a szabotázsakció jöhet szóba. Míg Luminara Unduli és Anakin elterelik a droid csapatok figyelmét, addig Ahsokának és Barriss Offee-nak be kell surrannia a gyárba, hogy belülről semmisíthessék meg.

 

Érdekességek

- Bár az epizódban nem hangzik el a nevük, Luminara két katonája is nevesítve lett. Draa a rakétavetőt veti be a droidekák ellen, míg Buzz a „hatcsövű” lézerpuskát használja. Illetve ő mondja azt is a rész elején, hogy: „Öveket szorosra, cellákat csurigra, katonák! Bemegyünk!” („Buckle your belts and check your cells, soldiers. We're going in.”)

- A párbeszéd, ami Ahsoka és Anakin között zajlik, mikor Barriss és Luminara megérkeznek, nem hallható jól. A szövegkönyv szerint ez hangzik el:

Ahasoka: „Figyeltél arra, amit mondtam? Ugyanazt mondtam el, amit te is.” („Did you listen to what I was saying? I was saying the same things you were saying.”)

Anakin: „Igen, de amikor én mondom, akkor tényleg figyelnek is rám.” („Yeah, but when I say it they actually listen to me.”)

- A TX-21-es taktika droid mellkasán rovarokra emlékeztető jelek vannak. Ez jelenti azt, hogy ő a geonosisiak taktikai droidja.

- Luminara LAAT/i-jának oldalára egy karikatúraszerű képen Dooku látható, amint egy klón páncélos lába hátsón billenti. A hajó neve Dooko Boot, azaz Dooku Csizma.

S02E06.jpg

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel és a felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Hát számomra ez a rész legalább volt olyan jó mint az előző.

A Landing-ben szinte csak akció, amire már azt hiszem a kommentek alapján mindannyian éheztünk.

 

Ebben a részben végre megismertünk két új Jedit, és az ő kapcsolatukat.

Jó volt látni azt az erős kontrasztot, amit alkottak. Ashoka és Anakin akik állandóan civakodnak és a teljes ellentétük Barris és Luminara. Amúgy én ilyennek képzelem részben a mester tanítvány kapcsolatot, de Luminara tényéleg nem nagyon igyekezett kimenteni tanítványát a romok alól.

 

A harci részek megint isteniek voltak. Tetszettek a kis taktikai húzások, bekerítés, hídrobbantás stb, de nagyon bejött Barrisék harci technikája is. Egészen más mint Anakiné pl. Sokkal többet döftek, ami nekem bejött.

Az új szupertankok se voltak rosszak, de igazából semmi különös. (Persze nyílván harctérten igen...)

 

Igazából mást nem nagyon tudok elmondani róla, mert negatívumot nem igazán tudok felsorolni. Ennél a résznél is úgy éreztem, hogy hosszabb mint 20 perc.(igen 22 :)) Olyan jól van megírva, hogy sok történés, és mégsem tűnik zsúfoltnak.

 

Nálam simán ez 9,5/10es.

Link to comment
Share on other sites

Remek rész volt!

Egy fokkal gyengébb ugyan, mint az előző, de attól még ugyanúgy remek! Luminara Unduli nekem eddig kifejezetten ellenszenves karakter volt, viszont ennek az epizódnak a megnézése közben az álláspontom gyökeresen megváltozott, mert egyik pillanatról a másikra nagyon szimpatikusnak találtam. Már a rész elején megmosolyogtatott a "Ha befejezték..." kezdetű mondata, amit már a Landing At Point Rain elején is elsütött. Viszont valami számomra nem tiszta... Nem úgy volt, hogy Barriss Offee-t lovaggá ütötték az Ilumon? Ott mondja is Luminara, hogy kiképzése véget ért. Egyébéként Barriss pont olyan, mint amilyennek vártam.

A katakombás rész nagyon izgalmas volt, főleg amikor az egyik geonosisi keze megérintette Barriss homlokát. A droidgyárban meglepő volt, hogy Poggle személyesen ment a betolakodók elé. Igaz, volt egy szupertank a s*ggében. Megjegyzem, azok a szupertankonk nagyon jól néztek ki, amolyan felturbózott MTT-k. A bevonuló zenéjük pedig ugyanaz volt, mint a Defenders Of Peace-ben a defoliátoré. Szintén Defenders Of Peace-es kikacsintás volt, amikor Luminara azt mondja, hogy a szepik találtak egy új játékszert. Pontosan ugyanígy reagált Anakin a defoliátorra a Maridunon.

Ahsoka és Barriss "önfeláldozása" nagyon ütős volt. Csak szerintem úgy jobb lett volna, ha nem tudunk a szupertankok sérthetetlenségéről, és akkor sokkal szívszorítóbb jelenetsor lett volna a droidgyár elpusztulása. De a hatása azért így is megvolt. Ahsoka és Barriss baráti kézfogása is tetszett a végén. Viszont Poggle főherceggel mi lett? Gondolom nem lehetett a gyárban a robbanás idején, mert akkor az élesen ellentmondana az EPIII.-nak. Viszont érdekelne, hogy hová mehetne tovább a geonosisi történetszál, hiszen sikerült felrobbantaniuk a gyárat, elérték azt, amiért idejöttek. Viszont a következő epizódtól tartok egy kicsit, mert ha ez tényleg igaz, hogy...

 

Ebben a részben végre megismertünk két új Jedit, és az ő kapcsolatukat.

Szerintem a Cloak Of Darkness után Luminara nem számít annyira újnak. :)

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Nekem ez a rész jobban bejött mint az előző. :) Érdekes kontrasztot mutatott a két jedipáros kapcsolata. Tetszett Ahsoka és Anakin civakodása, de főleg Barriss és Ahsoka barátsága. A taktikai húzások is indokoltak, érthetőek voltak. :D Tetszett a zene is a menetelésnél. :D Szóval összességében remek rész volt. :D

Link to comment
Share on other sites

Nem volt rossz, de annyira nem is volt kiemelkedő. Az nem tetszett, ahogy Anakin csorbította Ashoka tekintélyét a katonák előtt és a civakodásuk is nekem egy picit most sok volt. Az is röhejes volt, ahogy csüngtek a híd alatt, mert annyira életszerűtlen volt az animáció, hogy izomból vagy Erővel rásegítve így tartja magát a két Jedi és bombákat helyez el... Ugyanakkor a részben volt pár klassz pillanat és igényes beállítás, ami közül talán az tetszett a legjobban, ahogy Ashoka felnéz a felettük lévő hídra, illetve amikor együtt emeli fel az Erővel az utolsó törmelékdarabot a padawanok fölül Luminara és Anakin.

 

Obi-van hová tűnt a történetben? A múltkor már együtt voltak a találkozó helyen vagy nem?

Link to comment
Share on other sites

Mint ma már említettem, ez egy nagyon jó rész volt, tetszett. Barriss Offee jó ötlet volt behozni a mesterével együtt.

Tetszett a csata jelenet, hogy mistmár a Jedik nincsenek annyira besz*rva a droidikáktól sem, csak szólnak és már jön is a klón :)

 

A végén meg kirázott a hideg. Az a zene... hú, még mindig borsózik a hátam, nagyban szurkolta a 2 padawannak, pedig tudtam, hogy mindketten megússzák :D

Link to comment
Share on other sites

Obi-van hová tűnt a történetben? A múltkor már együtt voltak a találkozó helyen vagy nem?
Obi-nak és Ki-Adinak csak annyi volt a dolga, hogy elpusztítsák azt a pajzsot majd továbbálltak. Anakin elpusztítja a gyárat, a másik 2 mester addig más területeket foglal el a bolygón szerintem :)
Link to comment
Share on other sites

Nekem is nagyon tetszett, főleg amit kudar is írt, hogy megismerhettük, milyen lehet a nagy könyvben leírt tökéletes mester-padawan kapcsolat. Tökéletes összhang és bizalom, de ragaszkodás nélkül. Hát bevallom, nekem Anakin és Ahsoka kapcsolata jobban tetszik, mint Luminara és Bariss viszonya, hiába ez utóbbi a célravezetőbb és elvárt.

Luminara túl könnyen lemondott Barissék életéről, pedig még nem kellett volna, bár az is igaz, hogy Bariss is lemondott a sajátjáról. Jól látszott, hogy ők elfogadják a sors, vagyis az Erő akaratát, míg ezzel szemben Ahsoka és Anakin egyaránt szembeszálltak a körülményekkel, és győztek! És olyan jó volt látni, ahogy mindketten tudták, akármelyikük kerül bajba, az minden körülmények között számíthat a másik segítségére, a legvesztesebb helyzetben is. :) Ezt nevezhetjük túlzott ragaszkodásnak is, de én barátságnak hívnám inkább, ami szerintem nem hogy kevesebb lenne egy hagyományos és elvárt mester-tanítvány kapcsolatnál, hanem egyenesen túlmegy rajta, mert több annál, ennek minden előnyével és hátrányával együtt.

Link to comment
Share on other sites

Hű, ez a rész nálam a TOP5-be bekerült!

Nagyon tetszett, ahogy Anakint ábrázolták. Pontosan ilyen irányba kell mennie! Hiszen ez a ragaszkodás kell majd elvezesse őt a III. részben történtekhez. A látvány, a harc is tetszett. Aztán, amikor Ahsoka és Bariss "feláldozták" magukat, azt hittem, hogy tényleg meghaltak. Csak lestem... Aztán megnyugodtam, hogy túlélték, szerintem a tanknak volt köszönhető csakis.

Bár megjegyezném Luminara túlságosan jedis viselkedését is. Nem mutat semmi érzelmet! Semmit az égvilágon! Még annyit sem, mint Yoda. A III. részben Yoda majdnem összeesett, annyira rosszul érintette a sok Jedi-lovag halála. Igaz, ez egy más helyzet itt "csak" két Jedi életéről van szó. De ők feláldozták volna magukat!

Amúgy jó kis rész volt, látszik, hogy egyre komolyabb témákat rak bele. Ez tetszik! Igazán Star Wars-os így, bár soha nem volt probléma vele így se. :)

Link to comment
Share on other sites

Nagy meglepetés volt számomra ez az epizód! Sokkal inkább olyanra számítottam mint az előző rész, de itt meglepő módon inkább a jellemek, a Jediség és a karakterek közötti kapcsolat kapta a főszerepet. :) Anakin / Ahsoka és Luminara / Barriss. Két olyan páros akik szöges ellentétben állnak egymással. Míg az utóbbiak a klasszikus Jedi értékrendet képviselik, addig Anakinék mindig eltérnek attól. Legalábbis ami az 'ortodox' Jedi hagyományokat illeti. Tetszett Luminara erre utaló megjegyzése is. Anakin jelleme hatalmas tartalmat kapott ebben a részben. Remekül kontrasztba állították a két tanítót, amiből szerintem megint kiderült, mennyire más Anakin mint a legtöbb Jedi. Luminara végig a lehetőségekhez képest higgadtan fogadja a dolgokat, minden rosszra fel van készülve, míg Anakin sose adná fel a keresést, ami mellé jókora dac is párosul. Anakin szerintem fél Ahsoka elvesztésétől, ezért nyomja el akaratlanul is, mint pl. a rész elején látható eligazításon. Ez az érzés a későbbiekben még inkább eluralkodott rajtam. Luminara a kérdéseivel jól kihangsúlyozta ezt az oldalt.

 

Ahsoka és Barriss remek páros volt együtt, a katakombákban való barangolásuk pedig a sorozat leghangulatosabb és legsötétebb momentumai között említhető csak. Feltűnő, hogy az első évaddal ellentétben a hősök egyre nehezebben és egyre nagyobb áldozatokkal nyerik a csatákat. Itt már valóban izgultam, vajon mi lesz az epizód vége, vajon miként menekülnek meg a padawanok. Az önfeláldozásuk pedig példaértékű! Főleg Ahsoka döntése. Nem tudom Anakin hasonló helyzetben tudott volna-e így dönteni?

 

Maga a csata most csak mint körítés volt jelen, de nem bántam. Tetszettek a szepik új szuper tankjai amik igazán nagy pusztításra képesek. Itt azonban megint előjött az emberi tényező, ami hatalmas előny a droid sereggel ellentétben, hisz kreativitásban nem lehet felvenni a versenyt a hús vér élőlényekkel. Az nem elég ha a parancsnok droid tud röhögni, hisz ettől még nem lesz több esze. Ez ebben a részben is bebizonyosodott. :D

 

Mindent összevetve ez a rész remek folytatása volt az előző heti résznek, és talán még bizonyos szempontból jobb is annál.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Obi-nak és Ki-Adinak csak annyi volt a dolga, hogy elpusztítsák azt a pajzsot majd továbbálltak. Anakin elpusztítja a gyárat, a másik 2 mester addig más területeket foglal el a bolygón szerintem :)
Plusz mind a ketten elég súlyosan sérültek, így én nem lepődtem meg, hogy most nem szerepelnek. Felmentek a Resolute -ra regenerálódni.
Link to comment
Share on other sites

Plusz mind a ketten elég súlyosan sérültek, így én nem lepődtem meg, hogy most nem szerepelnek. Felmentek a Resolute -ra regenerálódni.

Viszont Obi-Wan vissza fog térni, mert mondta Anakin a Landing At Point Rain végén, hogy majd találkoznak ugyanitt, miután lerombolta a droidgyárat.

Link to comment
Share on other sites

Nézhető rész volt. Az elején halálra idegesített Anakin és Ahsoka viselkedése, abszolút nem illett ide, se hozzájuk, átmentek ripacsba, vagy hogy is mondjam. A kétféle mester-tanítvány kapcsolatot eltúlozták azért, hogy hangsúlyozzák a kettő különbségét, ennyire nem lett volna szükséges. A katakombás jelenet remek volt, a többi átlagos, még a zene volt jó a felvonulásnál, bár nem annyira SW-os.

Mindenesetre a kevesebb több lett volna ami az összes Jedis dolgot illeti.

Link to comment
Share on other sites

Nézhető rész volt. Az elején halálra idegesített Anakin és Ahsoka viselkedése, abszolút nem illett ide, se hozzájuk, átmentek ripacsba, vagy hogy is mondjam.
Ez érdekes. Szerintem ők mindig is ilyenek voltak egymással. Most talán jobban ki lett hangsúlyozva.

 

A kétféle mester-tanítvány kapcsolatot eltúlozták azért, hogy hangsúlyozzák a kettő különbségét, ennyire nem lett volna szükséges.

Mindenesetre a kevesebb több lett volna ami az összes Jedis dolgot illeti.

Szerintem meg épp az volt jó a részben amit reklamálsz. :oops: Pildi remekül leírta a gondolataimat alább, szerintem nagyon jól megfogta az epizód lényegét.
Link to comment
Share on other sites

Nagyszerű volt ez az epizód. :oops:

A karakterek nagyszerű kontrasztban voltak egymással. Egy kicsit félelmetes volt, amikor Ahsoka és Barris a katakombákban barangoltak. Az "önfeláldozásuknál" megint azt hittem egy pillanatra, hogy meghalnak. Anakin ragaszkodása megint nagyon jól kirajzolódott. A csata itt tényleg másodlagos szerepet játszott és a karakterek ábrázolása kapta a főszerepet. És az is látszik, hogy egyre nagyonbb áldozatok árán nyerik meg a csatákat.

10/10.

Link to comment
Share on other sites

Ez érdekes. Szerintem ők mindig is ilyenek voltak egymással. Most talán jobban ki lett hangsúlyozva.

 

Szerintem meg épp az volt jó a részben amit reklamálsz. :oops:

Nem talán, sajnos átestek a ló túloldalára.

 

Nem azzal van a baj, hogy ilyet mutattak be, hanem azzal, hogy túlzásba vitték. De hát ízlések és pofonok.

Link to comment
Share on other sites

Nem talán, sajnos átestek a ló túloldalára.

Nem azzal van a baj, hogy ilyet mutattak be, hanem azzal, hogy túlzásba vitték. De hát ízlések és pofonok.

Mindig ilyenek voltak. Szerintem csak azért érzed így, mert most jobban kihangsúlyozták a vitájukat.
Link to comment
Share on other sites

Nálam ez eddig A RÉSZ a második évadból. Nem az akciók, a látvány, vagy a szövegek miatt, hanem a történet íve varázsolt el. Az, ahogy folyamatos kontrasztot állít a két tanítvány a történet elején, majd pedig ez folyamatosan átgyűrűzik a két mester közti különbségre, valami fenomenális! Nagyon jól kijön a végére Anakin legnagyobb hibája, az, ami oly' idegen a Jediktől: mások elengedésének teljes hiánya.

 

Nagyon tetszett. 10-ből 100 pont nálam.

Link to comment
Share on other sites

Tetszett, bár nem annyira, mint az előző rész. Azután kicsit akció dúsabbat vártam, de így sem volt rossz. Tetszett, hogy Poggle aktívan szerepelt, akárcsak a két különböző mester-tanítvány szembeállítás. A katakombák hangulatosak voltak, mikor átmasíroztak az alvó geok alatt, az tiszta Aliens hangulatú volt. Már vártam, mikor ugrik egy a nyakukba :) A szupertankok viszont nem jöttek be, kicsit túl erősre sikerültek, és bénán is néztek ki. Egyedül a kinyitható tetejük volt teszetős, azt jól megoldották, hogy így védték a fegyvereket. Meg az is bejött, ahogy a LAAT/c-ket törmeléktakarításra használták.

Viszont nem tetszett az elején Anakin közbeszólása Ahsoka eligazítása alatt. Nem volt jó, mert nem volt oka rá. Ahsokának kicsit félénkebben kellett volna előadnia a mondandóját, vagy hibákat ejtenie, de mivel tökéletesen és határozottan tartotta az eligazítást, Anakin beleszólása tisztán rohadt nagy bunkóság volt. Pláne, mikor még elé is áll. Tartsa ő, vagy ne pofázzon bele, ha a tanítványa ne követ el semmi hibát. Ez nagyon irritált, nagyon idióta húzás volt, és kifejezetten karakteridegen. Az utána jövő vita már helyén volt, de nem így kellett volna felvezetni (meg furcsa is kicsit ez a bízol-nem bízol dolog azok után, hogy mennyi mindent bízott már rá Ahsokára Anakin; most nagyon olyan érzésem volt, mintha ez az egész tényleg a Malevolance-trilógia előtt játszódna, mikor még alig ismerik egymást, nem pedig azután, hogy Ahsokára rábízta Anakin a Ryloth mellett a blokád áttörését, ahol a hadműveletet is a padawan dolgozta ki... ezután jön egy rész, amiben nem bízik Anakin Ahsokában? Na neeee...).

 

Nem úgy volt, hogy Barriss Offee-t lovaggá ütötték az Ilumon? Ott mondja is Luminara, hogy kiképzése véget ért.

A tökéletes példa, hogy miért felejthetjük el kanonnak a CW-t, örökre. Hál' istennek.

 

Obi-van hová tűnt a történetben? A múltkor már együtt voltak a találkozó helyen vagy nem?

De igen, ám ha emlékszel, ő és Ki-Adi felszálltak egy LAAT/i-ra és elrepültek. Valószínűleg most a Resolutionon baktafürdőzik, vagy ilyesmi, aztán majd visszajön. Az biztos, hogy az előző részben lábra is alig tudott állni, szóval jó is, hogy most nem volt.

Link to comment
Share on other sites

Viszont nem tetszett az elején Anakin közbeszólása Ahsoka eligazítása alatt. Nem volt jó, mert nem volt oka rá. Ahsokának kicsit félénkebben kellett volna előadnia a mondandóját, vagy hibákat ejtenie, de mivel tökéletesen és határozottan tartotta az eligazítást, Anakin beleszólása tisztán rohadt nagy bunkóság volt. Pláne, mikor még elé is áll. Tartsa ő, vagy ne pofázzon bele, ha a tanítványa ne követ el semmi hibát. Ez nagyon irritált, nagyon idióta húzás volt, és kifejezetten karakteridegen. Az utána jövő vita már helyén volt, de nem így kellett volna felvezetni (meg furcsa is kicsit ez a bízol-nem bízol dolog azok után, hogy mennyi mindent bízott már rá Ahsokára Anakin; most nagyon olyan érzésem volt, mintha ez az egész tényleg a Malevolance-trilógia előtt játszódna, mikor még alig ismerik egymást, nem pedig azután, hogy Ahsokára rábízta Anakin a Ryloth mellett a blokád áttörését, ahol a hadműveletet is a padawan dolgozta ki... ezután jön egy rész, amiben nem bízik Anakin Ahsokában? Na neeee...).
Azzal egyetértek, hogy Anakin nagyon bunkón viselkedett Ahsokával az eligazítás alatt. Ez valóban olyan, mintha kicsit visszafejlődtek volna, de én nem a kronológiában látom az okokat. Mint lentebb is írtam, Anakin igyekszik elnyomni padawanját, talán tudat alatt annyira félti, hogy úgy érzi jobb ha mindig maga mellett tudhatja. A bizalom kérdését pedig Ahsoka veti fel, Anakin pedig tiltakozik ellene. Szerintem szó sincs ilyesmiről, hanem mint írtam, inkább a féltés az ami ilyen reakciókat szül a Jedi részéről. Az is lehet, hogy idővel Anakin tudat alatt már annyira ragaszkodik Ahsokához, hogy minden veszélyes helyzettől megóvná. Ha jobban megnézed eddig a második évadban rengeteg példa volt erre az esetre! Szerintem sokat változott negatív irányba kettejük viszonya, már ha a túlzott féltést annak tekintjük. Míg az első szezonban fokozatosan csiszolódtak össze, és a végén már Ahsoka is maga vezethetett egy egész szakasz űrvadászt, addig mostanra teljesen az emóciók uralják kettejük kapcsolatát. Ez ebből a részből világlott ki a legjobban.
Link to comment
Share on other sites

Nekem nem világlott ki semmi ilyen, úgy, ahogy van, rossz az egész, az egész rész elejére rányomja a bélyegét. Dzséjt leírta, miért.

Szerintem nincs itt semmiféle túlzott féltés, nem illik a sztoriba.

Attól még, hogy Te így érzed, nem biztos, hogy hiba. Az se illet a sztoriba, hogy Anakin kinyírta a Jedi rend felét az EPIII -ban. Amit beleraknak annak nyilván oka van. Egyébként pedig van túlzott féltés, hisz erről szólt a rész! Ha mindig ugyanaz a sablon lenne Anakin és Ahsoka között, akkor nem haladna sehova az egész és egy idő után tök uncsi lenne. Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Ha jobban megnézed eddig a második évadban rengeteg példa volt erre az esetre! Szerintem sokat változott negatív irányba kettejük viszonya, már ha a túlzott féltést annak tekintjük. Míg az első szezonban fokozatosan csiszolódtak össze, és a végén már Ahsoka is maga vezethetett egy egész szakasz űrvadászt, addig mostanra teljesen az emóciók uralják kettejük kapcsolatát. Ez ebből a részből világlott ki a legjobban.

De akkor hol következik be a törés kettejük között? Sajnos nem volt olyan rész a Ryloth-trilógia és e között, ami miatt Anakin már ne merjen féltésből rábízni egy akciót Ahsokára (nemhogy akciót, egy eligazítást, amiben semmi veszélyes sincs, amitől óvni kéne, szóval ez inkább bizalom kérdése). Valahol kéne lennie valaminek, ami megváltoztatta a hozzáállását Ahsokához. Talán lehetne az, mikor majdnem kiröppent Bane-nek hála az űrbe, de ezt személy szerint én nem érzem elég erősnek, elég hangsúlyosnak.

Szóval a fő gond, hogy nem egy egyszerű, veszélytelen eligazításban kellett volna ennek az egésznek elkezdődnie, mert ott még értelmetlen is a féltés, az inkább bizalmatlanság, aminek ebben az epizódban se értelme, se keresnivalója.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem kell összefüggést keresni más epizódokban látottakhoz. Itt egész egyszerűen Anakin ezen húzásával a kontrasztot szerették volna érzékeltetni a másik jedipárossal. Filmes fogás, mintsem történeti.

Attól még nem lesz jó. Más sorozatokban is hülyén jött volna ez ki nekem :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information