Jump to content

Platschu

Tag
 • Content count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Platschu

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 08/13/1980

 • MSN
  novakiat@freemail.hu

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  King's Lynn (UK)

 • Ajánló
  Dzséjt

Recent Profile Visitors

2106 profile views
 1. OMG. Ez a trailer. Mégis csak nézni kellene a sorozatot? Hihetetlen jó a hangulat, nem úgy mint a tudjuk miben...
 2. Akkor itt lenne a saját részletesebb véleményem, bár még hosszasan tudnám sorolni.... Ne tudjátok meg, hogy mennyire vártam ezt a filmet. Angliában élve úton útfélen egyre növekvő számban láttam az SW logóval ellátott termékeket és azon morfondíroztam magam, hogy vajon miért csak a gonosz Sith szerepel mindenen? Minden bögrén, pólón és egyéb csecsebecsén az ő vörös lézerkardja virított. Próbáltam azzal magyarázni, hogy biztos lesz egy ilyen csavar, hogy a maszkos fickó valójában Luke lesz, aki megingott a kezébe hulló hatalomtól. Most így a film után azt mondanám, hogy valószínűleg nem aka
 3. Majd írok részletesebb véleményt, ha lecsillapodtam. Lehet megint más lesz a véleményem, ha majd pár hónap múlva újból megnézem, de nekem óriási csalódás volt a felfokozott várakozás után.
 4. Nem akarok srácok flamet kezdeni, így remélem nem lesz sértődés. Star Wars Episode VII? Rövid vélemény : Ez a film egyszerűen r.o.s.sz. (copyright by Mollem), azaz rémesen ostoba scifi szemét. Annyira akartam szeretni ezt a filmet, de egy kis belső rajongói hang már a trailereket látva azt súgta, hogy itt valami nem stimmel, de próbáltam elhessegetni a Sötét Oldalt. Valahogy nem jött be már az előzetesek alapján, hogy mennyire avittnak fogják majd beállítani a filmet, hogy ne az új trilógia CGI sterilitása hassa át. Történet. Episode IV újratöltve lélek nélkül. Aztán a kar
 5. Ennek a legjobb zenéje. Kiráz a hideg a gyönyörűségtől, annyira jó lett a felturbózott régi főtéma.
 6. Esetleg csinálhatnátok egy Episode VII - Merchandise témát is. Mivel Angliában élek, így első kézből mondhatom, hogy elözönlötték a boltokat az EP VII ajándékok. Ami talán a legérdekesebb csavar, hogy a cuccok 80%-a Kylo Rent teszi a középpontban és olyan mértékű sith imádat van minden bögrén, pólón és csecsebecsén, hogy kissé zavarban is vagyok, hogy most akkor ő lesz a főszereplő? Lehet a Jedis cuccok még váratnak magukra az angol Tescóban, de tényleg zavarba ejtő, hogy mennyi Sith cucc van.
 7. Én még azt nem értem, hogy ha Han és Leia együtt maradt és boldogan éltek volna, amíg meg nem halnak, akkor a lányuk miért is roncsvadász? Tehát a galaxis hőseinek leszármazottjából, hogy lesz egy “senki”, ahogy ő maga fogalmazott? Egyáltalán Leia lánya vagy esetleg Luke gyengült el egy fehérnép kapcsán?
 8. Ezt a dallamot kerestem és át is konvertáltam mp3-ba, amikor Ahsoka elbúcsúzik. Nagyon szép, ahogy nő a feszültség, majd átváltanak erre a lágyabb cselló témára 00:25-től :
 9. Még a VII. részt se láttuk, tehát lehet Anakin azért tér vissza a VIII. részben, mert Lukenak vagy a további Jedi leszármazottaknak útmutatásra lesz szükségük. Innen már csak egy lépés, hogy Yoda is felbukkanjon szellemként.
 10. Bár én nem ismertem, de részvétem a családnak és osztozom a fórumozók fájdalmában is. Talán ez sovány vigasz, de ő már eggyé vált az Erővel.
 11. A neki vagy Yoda rész alatt Sidioust értettem. Yoda megérezte a Jedik halálát, míg a Clone Warsban Sidious megérezte a távolból Maul örömét (5x16). Szóval erre értettem, hogy érzik ők az Erő rezdülését, hiszen pláne kivettek egy csomó játékost az egyenletből . De mindegy, végülis ezen a ponton ez lényegtelen.
 12. Nekem a párbaj során egyetlen schnitt nem tetszett soha. Obi araszol hátrafelé egy kis csövön, ahogy mind emlékeztek, aztán elugrik, majd abban a pillanatban felülről mutatja a kamera és lefelé ugrik, majd alig 1 sec után már oldalról érkezik megint. Nem igazán értettem, hogy ezt minek kellett így túlkomplikálni, de egy kicsit szemzavaró.
 13. 10 év csúszás nem a világ vége. Ami talán nem tetszett a BR felbontásban, hogy bár a CGI nagyfelbontású volt, mégis a szereplők olykor már kissé életlennek tűntek a háttérhez képest. Bár ezt már lehet csak az influenzás agyam képzelte bele.
 14. Dzséjt érvelése logikus, hiszen ő azt hiszi, hogy a gyerek is meghalt Padméval együtt. Bár az uralkodó is valami olyasmit említ, hogy "úgy hírlik haragodban megölted őt", tehát nem tudja biztosan ő sem. Az már egy másik dolog, hogy neki vagy Yodának éreznie kellene az Erő minden rezdülését a galaxisban. Vader miért ne mehetne vissza a bolygóra? Düh, harag, sötét oldal. Feltrancsírozni Wattot, ha még él a kis dög. Na de mindegy, végülis a történet szempontjából lényegtelen és a gyerkőcök felnőttek.
 15. Azt magyarázzátok már el, hogy miből gondolta Yoda, hogy Lukeot a családjához vissza kell vinni a Tatooinra és hogy majd éppen ott nem fogja Vader keresni? Ennyire bízott benne, hogy a Sötét Oldal kiöl belőle minden családtaghoz kapcsolódó köteléket vagy hogy az anyja halála vagy a sanyarú gyerekkora miatt sose fog oda visszatérni? Miért nem vitték a gyereket inkább a peremvidékre egy rejtett bolygóra? Nem értem.
×
×
 • Create New...

Important Information