Jump to content

Értékeld a filmet

Milyen osztályzatot adnál a harmadik epizódnak?  

41 members have voted

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a harmadik epizódnak?

Recommended Posts

Minnél többszőr nézem, annál jobban szeretem. Egyszerűen fantasztikusra sikerült ez a rész. És még milyen fantasztikus lesz ha majd kijön DVD-re és ténylegesen sorba lehet nézni a filmeket kis házimozi rendszerünkön :)

Én a négyesre szavaztam, hogy így tiltakozzak az ellen, hogy nincs hatos! :):):)

Ez a film eszeveszetten jó!!!!!!!

eGyébként nekem nincs meg otthon. egyelőre nem akarok szinkronosat nézni, elég nekem az a moziban, de haverom erre a hétre ígérte a feliratosat.

Donát.

Hellosztok! (a sw.hu-n Darth Exhumalt voltam)

naszóval a film valami eszeveszetten jó, így, a premier után 1 hónappal is hatalmasat üt minden megnézéskor! Ha kijön a dvd, arra leszek kíváncsi, hogy fog szólni az a rész, amikor Mustafaron a láva-"víz"esést mutatják, mikor Obi és Vader az oszlopon harcolnak. sztem fotelbapaszírozás a köbön :)

Üdv reaper! Jó, hogy csatlakoztál :) Ami a DVD-t illeti, ez a film arra termett. Szét fogja szaggatni a házat :)

Már előre sajnálom a szomszédokat :twisted:

amúgy láttam egy két képet, mikor Sidious kezében a Windu elleni párbajban Anakin kardja volt. Ezek fake képek, vagy egy filmes poén?

Erről Tibi tudna mesélni többet :)

Állítólag az utóforgatáson kicsit megkavarták az eredeti jelenetet, ezért tűnik fel Sidious kezében Anakin fénykardja. Pontosan nem tudom a sztorit, de ha Tibi is idetalál, majd leírja. Vagy bárki aki tudja a választ :)

Az eredeti vágásban, még Anakin is ott volt, amikor a jedi tanácstagok rátámadnak a főkancellárra (erről van is kép a making of könyvben). Eredetileg Anakin dobta oda Palpinak a saját kardját... bár a jelenetet később újravágták, belecsuszott az a hiba, hogy a régi verzióból is bekerültek jelenetek. Például ott ahol jól látható, hogy Palpi Anakin fénykardjának a markolatát fogja. Tibur igérte, hogy erről a részről majd csinál egy képes beszámolót...

ja igen, azt a képet én is ismerem. palpi és anakin ott vannak egymás mellett, mögöttük meg már jönnek winduék... hmm valaki nem akarja lucasfilmél kiszivárogtatni azt a felvételt? érdekes lehet :)

Na én is idetaláltam.Az Ep 3 számomra nem film, hanem legenda.Minnél többször nézem, annál jobban tetszik.Ha pedig mégis mégis filmként tekintünk rá, akkor meg az évezred filmje.21 évet vártam rá, az utóbbi 3 évben mindennap gondoltam rá, és minden várakozásomat felülmúlta.Hiába Lucas a mester.Én 5-böl 10-est adok rá.

Sikeresen landoltam én is! :D

Lehet, hogy megköveztek, de én eddig még nem láttam feliratosan a filmet.

:)

De tervezem. Szerintetek melyik moziban lenne érdemes? Engem elsősorban a hang érdekel, nem fontos a digitális kép. Bár, ha ott a legjobb a hang, akkor persze odamegyek.

Ja, és persze jár a 5 pont ennek a filmnek.

Hihetetlen erős érzelmi dózis, persze az eddigi részeket figyelembe véve.

Volt szó itt valahol arról, hogy a párbeszédek nem túl jók az SW-ben.

Nos, múlt héten beszélgettem egy ismerősömmel, akinek nem tetszett a film. Kiderült, hogy azért, mert az elvárásai kicsit túlzóak voltak.

Említettem neki egy-két dialógust és legalább azt sikerült elérnem, hogy belássa: nem figyelt eléggé ezekre, mert az általa felállított érzelmi vihart várta. Mondtam neki, hogy az SW-t nem lehet úgy nézni, mint más filmeket. Itt minden mondatnak valami jelentősége van. Nincsenek a hétköznapokat bemutató párbeszédek: "Voltál rötyin? - Ja. - Akkor jó." :D

Nem erre izmosztam, de ha már így alakult ez is valami, nem?

Edited by Ody Mandrell

Éljen Lada! :)

Ami a hangot illeti, a Duna Plaza nagytermében nagyon jó tapasztalatokat szereztem. Kérdezd csak meg a többi premieres fórumozót :D

Egyébként feliratosan is vállald be a filmet, mert pl. Grievous hangja 100000%-kal jobb angolul! Persze nem beszélve Palpatine félőrült kacajairól és hörgéseiről :D

"Nincsenek a hétköznapokat bemutató párbeszédek: "Voltál rötyin? - Ja. - Akkor jó." :D

Sokan ezt várnák, az ilyen, semmi értelemmel nem bíró mondatokat, csak azért, hogy hétköznapibbá válljon a dolog. Ellenben ez nem egy hétköznapi történet :D

"Ami a hangot illeti, a Duna Plaza nagytermében nagyon jó tapasztalatokat szereztem. Kérdezd csak meg a többi premieres fórumozót :)"

Az melyik, a 9-es vagy a 10-es?

Helósztok!

Hát igen, az angol milliószor jobb! Grievous hangja nagyon-nagyon-nagyon jó, a magyarban viszont... khmm... a "grívesz"-ről már nem is beszélve (csak tudnám, hogy az "ou"-ból hogy lesz "e"????)

Itt egy kis érdekesség: (ne kérdezzétek, hogy mi, és hogy találtam ki!:)

Palpatine megítélése:

I don't know how much longer I can hold off the vote my friends... (Palpatine EpII)

->This is a crisis... the Senate must vote to the chancellor the emergancy powers! (Mas Amedda EpII)

->The chancellor doesn't seen to be corrupt... (Anakin EpII)

->But Palpatine is a politician (Obi-wan EpII)

->(s)he is a politcian, so (s)he is not to be trusted (Obi-wan EpII)

->I know you can trust me, Anakin (Palpatine, EpIII)

->They don't trust you, Anakin... (Palpatine EpIII)

->They want me to spy on the chancellor?! (Anakin EpIII)

->I think he is a good man... (Anakin EpII)

->Good is a point of view, Anakin! (Palpatine EpIII)

A Köztársaság alakulása:

... more and more Star systems are joining the separatists... (Palpatine EpII)

->This is the first civil war since the formation of the Republic! (Sio Babble EpII)

->In the name of the galactic Senate of the Republic... you're under arrest, chancellor! (Mace Windu, EpIII)

->You must realise that aren't enough Jedi to protect the Republic... we are the keepers of the peace, not soldiers! (Mace Windu, EpII)

->You have restored peace and justice to the galaxy... (Sidious, EpIII)

->I've restored peace and justice to my new EMPIRE! (Anakin, EpIII)

->Your new EMPIRE?! (Obi-wan, EpIII)

->The Republic will be reorganized into the first GALACTIC EMPIRE! (Sidious EpIII)

Anakin átállása:

... my negotiations will not fail. (Palpatine, EpII)

-> Kill him! (Palpatine EpIII)

-> My NEGOTIATONS

-> I shouldn't... (Anakin EpIII)

-> DO IT! (Palpatine EpIII)

-> This wasn't the Jedi way... (Anakin EpIII)

-> The Sith and the Jedi are similar almost every way... (Palpatine EpIII)

->Jedi use their power for good... (Anakin EpIII)

->Good is a point of view, Anakin! (Palpatine EpIII)

->What's wrong, Annie? (Padmé, EpII)

->I've killed them... (Anakin EpII)

->Do what must be done... (Sidious, EpIII)

->Anakin, Anakin, NOOOO! (Qui-gonn EpII)

->NOOOOOOOO! (Vader EpIII)

Üdvözletem mindenkinek!!! Bár még nem vagyunk sokan, remélem ez a fórum is lesz olyan színvonalalas,( ha már most nem az) mint előző helyünk. Örülök hogy itt lehetek, és főként annak hogy érteítettetek erről a jó kis fórumról. :) THX

Én is örülök, hogy létrejött ez a fórum, és tartalmas hozzászólásokkal gazdagítjuk egymást a Star Wars-t illetően.Angolul szerintem is sokkal jobb, bár szerintem most elég jó szinkron-t csináltak.Szombaton megyek megint megnézni a Duna Plaza-ba egy haverommal, aki eredeti nyelven akarja megnézni.Láttam már 3-szor de megint alig várom, hogy lássam.A neten keringő verzió nem érdekel, mert úgy gondolom, hogy Star Wars-t csak kitünő minőségben szabad nézni, és eredeti vhs vagy dvd verziókban.Nem vagyok én sem szent de a Star Wars-t azt megveszem.

Apropó lenne egy kérdésem.Sajnos még nem tudtam megvásárolni az EP 3 zenei cd-t, anyagi okok miatt.Lassan aktuális lesz, és az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül?

Jó fórumzást frenkie!

Apropó lenne egy kérdésem.Sajnos még nem tudtam megvásárolni az EP 3 zenei cd-t, anyagi okok miatt.Lassan aktuális lesz, és az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül?

Én csak a netes csomagküldőket ismerem; pl. Xpress-nél 4990.- az ára. Szerintem a marketekben is ilyesmi lehet...bár ebben nem vagyok biztos :D