Jump to content

Oldfighter

Tag
 • Content count

  22265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Oldfighter

 • Rank
  Likvidator

 • Weboldal címe:
  http://

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Capua

 • Ajánló
  MIssKarrde

Recent Profile Visitors

8432 profile views
 1. Néhány szót szeretnék szólni mielőtt végleg távoznék innen. Köszönöm szépen azoknak akik az értelmes megbeszélés mellett álltak ki ami úgy tűnik mostanában elvesztette a jelentőségét. Tiszteletben tartom Ody döntését, de gyalázkodó, gyűlöletkeltő rágalmazását visszautasítom, így simán diszkréten, mert én ilyen vagyok, nem erőltettem a sok csillagos szavakat amit megérdemelne azért amivel vádol. Igen, a videót(kat) én készítettem ( Ébredj!, Az utolsó szó jogán...), figyelemfelhívásként, a sok sok ártatlan gyerek védelmében és azokért akik még meg sem születtek. Évek munkája van benne és sok másba, hazai illetve külföldi emberek áldozatkész segítségével, mely igyekszik kiegészíteni mindazt amit a fősodratú média áraszt magából. Egyedül itt találkoztam olyan ocsmány véleménnyel mint aminek Frenkie is szót ragadott. Szerencsére akik túllátnak szűk érdekükön, értékrendjük túlmutat azon, hogy mindennap az olyan oldalakat lájkolják, mint pl "Kattints és megmondom milyen fülzsírállag illik hozzád", az az elismerésével élt és elolvasott minden közzétett adatot a videó végein található honlapon, illetve facebookos csoportokban. Szerencsére ott sok jó embert ismertem meg akikkel még ha kemény vitáink is voltak, mindig előtérbe helyeztük a közjót és bizakodással tekintettünk előre. Itt is sok jó embert ismertem meg, vagy legalábbis azt hittem, hogy mindegyik jó....és jó barát. De tévedtem. A barátok nem ilyenek. Nekem nincs szükségem olyanra aki szemembe vigyorog, de a hátam mögött és most már szemtől szembe rágalmaz. Az együtt töltött idő azonban legtöbbször feledtette ezeket a dolgokat. Akit pedig valóban(!) érdekel mindaz amiről a videók és az a rengeteg információs anyag szól az látogassa meg az oldalt, gondolkodjon, elemezzen, emésszen és döntsön. Emellett aki facebookos az olvasom bele még a Nekem fontos a gyermekeim élete című csoportba. Remélem ez a poszt egy pár napig azért kint marad, a korrektség jegyében. Sziasztok.
 2. Igen ki. Nem ide való, nem érdekel senkit, csak az okoskodás megy. Frenkie már jött is a hülyeségével, gratulálok.
 3. Trónok harca Nagyon jó volt a hetedik rész, főleg a vége. Nagyon várom azt a csatát amit említetek. Continuum Sikerült megvenniük az első résszel, ámbátor emlékeztet az Alcatrazra. Csípem az ilyen időutazós-nyomozós dolgokat. Remélem nem csupán az első részben lőtték el ilyen pöpecül a puskaporos hordókat.
 4. Oldfighter

  Sport

  Meglátom, hogy mennyire tud felcsigázni újra a foci.
 5. Oldfighter

  Filmek

  Az első rész még ma is megállja a helyét bőven. Emlékszem, a mozipénztáraknál egy alig tízéves tacskó gyerek jött oda hozzám, hogy vegyem meg nekik a jegyet, mert ugye korhatáros volt.
 6. Oldfighter

  Filmek

  Mind a három film hivatalos volt. A tv-s animációs széria eltért ezektől, az nem tudom mennyire volt hű a könyvhöz, nem is néztem annyira utána, maga az epizódok szódával elmentek, nem volt rossz. Ez viszont hivatalos folytatás lesz, tíz évvel játszódik az első rész után, benne Ricoval, a pilótacsajjal és az agyturkász ezredessel.
 7. http://www.youtube.com/watch?v=CaRTYqOuMCE
 8. Pofátlanul fiatal még ő is. Csak mi, öregek öregszünk. Isten éltesse.
 9. Oldfighter

  Filmek

  Merem remélni, hogy azokat túlszárnyalja. Érdekes, hogy amilyen régi a Final Fantasy első animációs filmje, még ez se tudja utolérni. Valahová a közé és az Appleseed közé sorolom vizuálisan. De a lényeget majd a sztori adja úgyis.
 10. Oldfighter

  Filmek

  Mert ugye senki se akar örökké élni. http://www.youtube.com/watch?v=uTa981VaTbM
 11. Oldfighter

  Filmek

  A filmben LV-416-ként fog szerepelni, én így olvastam. Az Io név valszeg valamilyen földi ősi mítoszban szerepel.
 12. Oldfighter

  Filmek

  Nem azt mondja, hogy a mi bolygónk az Io, hanem az idegen rendszer holdja. Nekem nagyon kezd ez a sztori túl elvont lenni. Két hét múlva minden esetre minden kiderül.
 13. Nekem az összes szál tetszik. Karakterek közt Arya -az elejétől fogva csípem a kis csajt - de már úgy vagyok vele, mint a Spartacusnál, hogy a g*ci karakterek áskálódását is élvezettel figyelem. De akire most veszettül kíváncsi vagyok, hogy milyen fő szerepe lesz, az az akit Ortis cimborám tuti besorozna a Hapan Nehézgárdisták kötelékébe. Nagyon durva az a szöszi golem aki most Kathrinenek fogadott hűséget.
×
×
 • Create New...

Important Information