Ugrás a kommentre

Fives

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    76
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    1

Fives legutóbbi győztes napja: Április 29 2020

Ezen a napon Fives írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

Fives profilja

  • Születésnap: 1995-02-24

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Keszthely
  • Érdeklődés:
    Történelem, labdarúgás, filmek, sorozatok. (Elöbbi kettő miatt ritkábban, de olvasni és videó játékózni is szeretek.)

Legutóbbi látogatók

304 profil megtekintés

Fives eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

83

Közösségi hírnév

  1. Fives

    Filmek

    Nekem ez a kettő amit idén mindenképp moziba akarok látni.
  2. Fives

    Sport

    Erre van orvosság: Hallgasd meg a telt házas Anfield-den a Y.N.W.A-nt.
  3. Fives

    Sport

    Az országok szövetségei az Olimpiai bizottságot megkerülve hozták létre a FIFA-t, és a saját világbajnokságukat. (Olyan ez mint a mostani szuperliga kísérlet.) A "háború" részeként nem engedték a Helsinki Olimpián indulni azokat a játékosokat akik az 1950-es Svédországi VB-n részt vettek. A keleti blokk országai emiatt nem indultak - legalábbis erre hivatkoztak - a Világbajnokságon. De amikor mi megnyertük a három aranyunkat, akkor még mindenképp többet ért mint ma. Én amúgy meg is szüntetném a focit, az olimpián. Hajrá kézis lányok!
  4. Fives

    1x11 - Devil's Deal

    A 10-11.rész megmutatta hogy bármelyik oldalon is harcoltál a Klónok háborújában, végül mindenképp vesztettél.
  5. Fives

    Marvel

    Azt a pletykát olvastam valahol hogy ez a film is egy sorozat pilotja, amiben Florence Pugh karaktere a főszereplő. Ez mennyire érződött rajta?
  6. Fives

    Marvel

    Aki már látta, annak spoiler mentesen hogy tetszett a Fekete Özvegy? Eddig nagyon ellentétes véleményeket hallottam róla. Konkrétan valaki a leggyengébb MCU filmek közé sorolta, más a legjobbak közé, kiemelve hogy ez egy Marvel kliséken túlmutató kém film.
  7. Fives

    1x09 - Bounty Lost

    Eddig ez a rész tetszett a legjobban.
  8. Fives

    1x08 - Reunion

    Eddig ez a rész volt a legjobb a nyolcból. Legalábbis az utolsó percei mindenképpen. Cad Bane-t már el is felejtettem. Még a másod évad előtt nagyon sokszor megnéztem az 1 fináléját, így már a megjelenése is ütött. Mikor a pisztolyokhoz nyúltak, azt hittem jönnek a többiek segíteni, vagy a droid eltereli Hunter figyelmét, és közben elrabolják Omegá-t. Vagy hasonló. S mikor megláttam hogy Bane lelőtte Hunter-t leesett az állam. Nyilván kár lett volna ha az első évad felénél kiírják az egyik főszereplőt, de ezek után már mégis sajnáltam hogy visszatáncoltak. Crosshair remélem "marad a sötét oldalon". A jó oldalra való visszatérést már láttuk néhányszor.
  9. Fives

    Sport

    Ezért nem szabad csak a büntetőkre becserélni játékosokat. Egyet nem rúgtak a labdába előtte. Éreztem hogy ki fogják hagyni. Amennyi szerepet kapott Rahsford, akár Milner papa is bekerülhetett volna az EB keretbe. Ő talán még játék nélkül is betalál, és a fiatalokkal ellentétben nem is jött volna zavarba a közönségtől. Olaszország összességébe megérdemelte, de így Spinazzola nélkül mind a két utolsó meccsen gyengébbek voltak ellenfelüknél. Chiesa volt náluk még jó. Az angoloknál Grealish tetszett ma, csak sajnálhatja hogy nem vállalta el többször a kapura lövést, hanem túljátszotta.
  10. Fives

    Sport

    Olaszország - Anglia 1-1 (Európa bajnok: Anglia) Szerintem ha Anglia szerez vezetést, akkor Olaszország egyenlít és megtartja a kiharcolt x-et. Ha Olaszország szerez vezetést akkor az angolokról nehezebben tudom elképzelni hogy visszajönnek a meccsbe. De ha bejön a tippem, akkor szerintem Anglia kihasználja a hazai pálya előnyét.
  11. Fives

    1x07 - Battle Scars

    Jó látni hogy Rex tovább viszi a harcom. Így az áldozatom nem volt hiába való. Meghatott amikor a százados elismert.
  12. Fives

    Sport

    Anglia - Dánia 2-1
  13. Fives

    Sport

    Az első félidő alapján most azt érzem hogy Spanyolország jut tovább. Jó lenne ez a hispán válogatott is, csak nincs egy rendes befejező emberük. Az mindent elmond hogy Morata a leggólerősebb játékosuk, akit Jordi Alba követ. Ha lenne egy-egy fénykorába lévő El Nino és David Villa szintű csatáruk akkor most is behúzhatnák.
  14. Fives

    A Visions animációs sorozat

    A bejelentésekkor ez volt az ami egyáltalán nem érdekelt. Aztán egy részek tartalmát bemutató videó (Rixon? Már nem emlékszem.) elégé meghozta a kedvem. Ahogy Csoli is utalt rá a Jedik űrszamurájok. (Bár számomra ugyanúgy megidézik a középkori szerzetes lovagrendeket is.) A Mandalóriánnál többször dicsértem a Western stílus jegyeket. De a vadnyugat mítoszt részben a vadkelet ihlette. Lásd A hét mesterlövés Kurosawa Hét szamurájának a remakje. De Kurosawát is a filmhez, a spagetti westernek inspirálták, mivel úgy érezte hogy azok valójában az ő népének a múltját jobban jellemzik. Tehát az egyedi bátor mű alkotások miatt ezt kezdtem a legjobban várni. De ezek a képek alapján nekem is csalódás. Boba Fett is rosszul néz ki, gyerekek harcolnak fénykardal, nyúllány.(Szeretem ha az SW-be behoznak újfajta kreatív lényeket, de ez nagyon Csillagok Háborúja idegen.) De az a mester és tanítvány rész jól nézz ki eddig. Remélem abból kitudnak hozni valami értékeset, és akkor akár az tovább is mehetne egy kánon könyvbe. Az esélyt szerintem - főleg mivel nem is hosszú - mindegyik résznek megadom.
  15. Fives

    Sport

    Ez a tippelés számomra az eddigi legnehezebb. Legyen: Olaszország - Spanyolország 1-0
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.