Ugrás a kommentre

Fives

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    76
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    1

Fives összes hozzászólása

  1. Fives

    Filmek

    Nekem ez a kettő amit idén mindenképp moziba akarok látni.
  2. Fives

    Sport

    Erre van orvosság: Hallgasd meg a telt házas Anfield-den a Y.N.W.A-nt.
  3. Fives

    Sport

    Az országok szövetségei az Olimpiai bizottságot megkerülve hozták létre a FIFA-t, és a saját világbajnokságukat. (Olyan ez mint a mostani szuperliga kísérlet.) A "háború" részeként nem engedték a Helsinki Olimpián indulni azokat a játékosokat akik az 1950-es Svédországi VB-n részt vettek. A keleti blokk országai emiatt nem indultak - legalábbis erre hivatkoztak - a Világbajnokságon. De amikor mi megnyertük a három aranyunkat, akkor még mindenképp többet ért mint ma. Én amúgy meg is szüntetném a focit, az olimpián. Hajrá kézis lányok!
  4. Fives

    1x11 - Devil's Deal

    A 10-11.rész megmutatta hogy bármelyik oldalon is harcoltál a Klónok háborújában, végül mindenképp vesztettél.
  5. Fives

    Marvel

    Azt a pletykát olvastam valahol hogy ez a film is egy sorozat pilotja, amiben Florence Pugh karaktere a főszereplő. Ez mennyire érződött rajta?
  6. Fives

    Marvel

    Aki már látta, annak spoiler mentesen hogy tetszett a Fekete Özvegy? Eddig nagyon ellentétes véleményeket hallottam róla. Konkrétan valaki a leggyengébb MCU filmek közé sorolta, más a legjobbak közé, kiemelve hogy ez egy Marvel kliséken túlmutató kém film.
  7. Fives

    1x09 - Bounty Lost

    Eddig ez a rész tetszett a legjobban.
  8. Fives

    1x08 - Reunion

    Eddig ez a rész volt a legjobb a nyolcból. Legalábbis az utolsó percei mindenképpen. Cad Bane-t már el is felejtettem. Még a másod évad előtt nagyon sokszor megnéztem az 1 fináléját, így már a megjelenése is ütött. Mikor a pisztolyokhoz nyúltak, azt hittem jönnek a többiek segíteni, vagy a droid eltereli Hunter figyelmét, és közben elrabolják Omegá-t. Vagy hasonló. S mikor megláttam hogy Bane lelőtte Hunter-t leesett az állam. Nyilván kár lett volna ha az első évad felénél kiírják az egyik főszereplőt, de ezek után már mégis sajnáltam hogy visszatáncoltak. Crosshair remélem "marad a sötét oldalon". A jó oldalra való visszatérést már láttuk néhányszor.
  9. Fives

    Sport

    Ezért nem szabad csak a büntetőkre becserélni játékosokat. Egyet nem rúgtak a labdába előtte. Éreztem hogy ki fogják hagyni. Amennyi szerepet kapott Rahsford, akár Milner papa is bekerülhetett volna az EB keretbe. Ő talán még játék nélkül is betalál, és a fiatalokkal ellentétben nem is jött volna zavarba a közönségtől. Olaszország összességébe megérdemelte, de így Spinazzola nélkül mind a két utolsó meccsen gyengébbek voltak ellenfelüknél. Chiesa volt náluk még jó. Az angoloknál Grealish tetszett ma, csak sajnálhatja hogy nem vállalta el többször a kapura lövést, hanem túljátszotta.
  10. Fives

    Sport

    Olaszország - Anglia 1-1 (Európa bajnok: Anglia) Szerintem ha Anglia szerez vezetést, akkor Olaszország egyenlít és megtartja a kiharcolt x-et. Ha Olaszország szerez vezetést akkor az angolokról nehezebben tudom elképzelni hogy visszajönnek a meccsbe. De ha bejön a tippem, akkor szerintem Anglia kihasználja a hazai pálya előnyét.
  11. Fives

    1x07 - Battle Scars

    Jó látni hogy Rex tovább viszi a harcom. Így az áldozatom nem volt hiába való. Meghatott amikor a százados elismert.
  12. Fives

    Sport

    Anglia - Dánia 2-1
  13. Fives

    Sport

    Az első félidő alapján most azt érzem hogy Spanyolország jut tovább. Jó lenne ez a hispán válogatott is, csak nincs egy rendes befejező emberük. Az mindent elmond hogy Morata a leggólerősebb játékosuk, akit Jordi Alba követ. Ha lenne egy-egy fénykorába lévő El Nino és David Villa szintű csatáruk akkor most is behúzhatnák.
  14. Fives

    A Visions animációs sorozat

    A bejelentésekkor ez volt az ami egyáltalán nem érdekelt. Aztán egy részek tartalmát bemutató videó (Rixon? Már nem emlékszem.) elégé meghozta a kedvem. Ahogy Csoli is utalt rá a Jedik űrszamurájok. (Bár számomra ugyanúgy megidézik a középkori szerzetes lovagrendeket is.) A Mandalóriánnál többször dicsértem a Western stílus jegyeket. De a vadnyugat mítoszt részben a vadkelet ihlette. Lásd A hét mesterlövés Kurosawa Hét szamurájának a remakje. De Kurosawát is a filmhez, a spagetti westernek inspirálták, mivel úgy érezte hogy azok valójában az ő népének a múltját jobban jellemzik. Tehát az egyedi bátor mű alkotások miatt ezt kezdtem a legjobban várni. De ezek a képek alapján nekem is csalódás. Boba Fett is rosszul néz ki, gyerekek harcolnak fénykardal, nyúllány.(Szeretem ha az SW-be behoznak újfajta kreatív lényeket, de ez nagyon Csillagok Háborúja idegen.) De az a mester és tanítvány rész jól nézz ki eddig. Remélem abból kitudnak hozni valami értékeset, és akkor akár az tovább is mehetne egy kánon könyvbe. Az esélyt szerintem - főleg mivel nem is hosszú - mindegyik résznek megadom.
  15. Fives

    Sport

    Ez a tippelés számomra az eddigi legnehezebb. Legyen: Olaszország - Spanyolország 1-0
  16. Fives

    Sport

    Csehország - Dánia 1-3 Anglia - Ukrajna 1-0
  17. Fives

    Sport

    És be is talált. Ezért nem jár pont.
  18. Fives

    Sport

    El is felejtettem két nap szünet után az eb-t. Pedig a spanyol győzelemmel viszonylag biztos pontot szerezhettem volna. Bár Shaqiri nagyon megy. Olaszország - Belgium 1-1 tj:Olaszország
  19. Fives

    Claudia Gray: Into The Dark

    Ettől nagyon féltem. Nem akartam szuperhős kopi lézerszemű, fagyasztó vagy láthatatlan Jediket. De szerencsére nagyon szépen ábrázolják ebben a két könyvben az erőt.
  20. Fives

    Rian Johnson új trilógiája

    Az a baj hogy a mai filmgyártásba egyre kevesebb helye van az ilyen művészi felfogásnak. Tarantino az akiről eltudom képzelni hogy akkor és úgy készíti el az utolsó filmjét amikor akarja. És tényleg csak akkor rúgja majd fel a 10 filmes tervét, és tér vissza ha nagyon megakarja valósítani egy film ötletét. Szerintem Rian Johnson jobban érezheti magát a jelenlegi Netflix szerződésével, mintha a Disney-nek kéne SW-t rendezni 23 decemberére, azt olvasva ezer helyről hogy van e kontroll a feje fölött vagy megint kifogja -e akasztani a rajongókat.
  21. Fives

    Sport

    A tegnapiak után nem tudom hogy merjek -e még tippelni. Anglia - Németország 2-1 Svédország - Ukrajna 1-0
  22. Fives

    Sport

    Horvátország - Spanyolország 0-2 Franciaország - Svájc 3-1
  23. Fives

    Sport

    Hollandia - Csehország 3-1 Belgium - Portugália 3-2
  24. Fives

    Sport

    Wales - Dánia 1-3 Olaszország - Ausztria 2-0
  25. Fives

    Sport

    Most szomorú vagyok. A német csapat büszke lehet magára hogy játszik a magyarok ellen. Remélem Kane elintézi őket a nyolcaddöntőbe. Büszke vagyok az eredményre, néhány nap múlva már örülni is fogok a két nagy döntetlennek. De szerintem akkor is jobban megérdemeltük volna a továbbjutást mint a németek. Ez a csapat a 2016-osnál is nagyobb dolgot ért el - még ha a 16 közé jutás nem is sikerült, - és azt se nagyon mondhatjuk hogy ez annak a folytatása lenne a Feröer és Andorra elleni köztes gyalázatok miatt. Hihetetlen hogy Rossi honnan hová jutott ezzel a csapattal. Kár azért a lengyelek elleni hazai x-ért, de ha így játszunk nyerhetünk Varsóba, és Anglia ellen is szerezhetünk pontot, pontokat, és újra játszhatuk a világbajnokságon. A kiváló pontrúgásokat végre hajtó Szoboszlai nagyon fog illeni ebbe a csapatba.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.