Ugrás a kommentre

1x08 - Reunion


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 1x08 - The Last Batch
  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 1x08 - Reunion
2020. 07. 17. - 19:47, Bence1997 írta:

...

11. Cad Bane és Boba Fett: Most kicsit meglepődtök, de nekik még van egy elszámolatlan története. A Fejvadász történetet már amúgy is évek óta rejtegetik, állítások szerint az a történet nem is nagyon utal a klónháborúkra, szóval nyugodtan átrakhatnák a korai sötét idők korszakába. :)

...

Egyelőre ennyi lenne. Majd idővel visszatérhetünk, hogy ezekből mi valósult meg. :D:D:D

Magam alá fogok pisilni, ha megcsinálják. :D:D:D

 

Jesszusom, megmerték lépni. Pedig azt hittem, hogy Fennec lesz az. Bár azért még ő sem olyan kegyetlen, második gondolatom, hogy Boba. DE NEM!!! CAD "MOTHERF*CKER" BANE!!! :yeah:

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jó kis rész volt. Crosshair jól megpörkölődött :D valamiért elkezdtem, úgy érezni, hogy chip ide vagy oda neki nem lesz happy endes megtérés a sorozatban.

Bane jó kis meglepetés... lett volna, ha nem bambulok el és el nem olvasom az "Olvasatlan tartalom" oldalon Iqvi hsz-t :D 

Tetszett, hogy ellene még Hunternek sem volt semmi esélye, azt tippelem az egész BB jelenlétében is ugyanez lett volna az összecsapás végkimenetele. Ezzel a párbajjal a Cad Bane vs. Boba Fett be nem fejezett TCW-s jelenet is újra hasznosításra került. :) 

Ennél a résznél megint gyönyörűnek/részletesnek éreztem a grafikát, főleg Tipoca City külsők, Bane nagyon kontrasztos a TCW-s megjelenéséhez képest, meg ahogy a droidja le ereszkedik a lépcsőn és a hajtóművének fénye megvilágítja a lépcsőket az nagyon tetszetős volt.  

 

Most az a kérdés, hogy utolérik-e Bane-t mielőtt leszállítja Omegát vagy sem. Ha nem akkor tippre segítséget fognak kérni Rextől vagy konkrétan egy lázadó sejttől.

Szerkesztve: - Darth Cupsy
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A sorozat eddigi legjobb része! Cad Bane a kedvenc fejvadászom, ezért a felbukkanása igazi csemege volt. Lett volna pár tippem, de arra nem számítottam, hogy pont őt bérelik fel a kaminóiak. Kicsit azért a végén megijedtem, hogy Hunternek lőttek (szó szerint), de gondoltam, hogy nem mernék meglépni a halálát, pláne nem ennyire az elején a sorozatnak. Ahogy a szemével látjuk a dolgokat, miután magához tért, na azt viszont olyan remekül megcsinálták, hogy arra szavaim sincsenek. :clap:
Vajon mitől annyira különleges Omega, hogy külön vadásznak rá? Remélem, kitalálnak egy picit kreatívabb magyarázatot annál, hogy erőérzékeny klón (bár az az opció is tetszene, de szeretném, ha más miatt lenne értékes, és attól a magyarázattól eldobnánk az agyunkat. :D )

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Fantasztikus rész volt! 

 

Sűrűsödnek az események, pár dologra választ is kaptunk. Pl. arra, hogy ki küldte Fennecet Omega után. Ahogy sejthető volt, a Kaminoiak. Kudarca után, gondolom felkeresték Bane-t, hogy talán ő sikerrel jár. 

A klónok harca a Braccán fenomenális és epikus volt! Nem tudom kinek a fejében fogant meg, hogy az inaktív hajtóműben akciózzanak, de bárki is legyen, kitüntetést érdemel! Hihetetlen hangulatos volt az egész, de a csúcsot az jelentette, amikor beindították a cuccot. Utána a robbanás...áhhh! Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy ez a sorozat az új standard az SW animációk között. 

A klónok harca a roncsok között továbbra is szívszaggató. Tulajdonképpen nincs jövőjük. Egyiknek se. A klónok és főleg Crosshair egy olyan valamiért harcol, ami gyakorlatilag el fogja őket pusztítani. Szomorú látni, hogy egy biorobot szintjére süllyedve csak és kizárólag az értelmetlen pusztítás a céljuk. Ráadásul Crosshair még meg is égett. Kicsit reménykedtem benne ez majd befolyásolja a chip működését, de sajnos nem így lett. Talán még fanatikusabban is viselkedett, mint előtte. 

A végén Cad Bane percei következtek, melyekben a régi fényében ragyogott a durosi. Elég régen nem láttuk, jómagam arra is gondoltam, hogy meghalt de természetesen él és virul az öreg. Még mindig az a hideg és célratörő alak aki volt. Egy cseppnyi érzelem sincs benne, csak is a megbízásnak él. Itt is elintézte egy szívlövéssel Huntert, és elvitte Omegát. Kicsit meglepődtem, hogy ezt már most bevállalták, de annál izgalmasabb lesz a folytatás, ezért nagyon örültem neki. Megérzésem szerint igazán remek részek várnak még ránk az évadban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2021. 06. 18. - 13:41, Bence1997 írta:

Magam alá fogok pisilni, ha megcsinálják.

Boba még elég fiatal itt ha jól tudom. Ki tudná nyírni Bane-t?

 

2021. 06. 18. - 13:44, Darth Cupsy írta:

valamiért elkezdtem, úgy érezni, hogy chip ide vagy oda neki nem lesz happy endes megtérés a sorozatban.

Bennem korábban az is felmerült, hogy elkapják és belőle is kiveszik a chipet. A mai rész után már inkább tekintek rá nemezisként. Szerintem meg fog halni, a rossz oldalon.

 

2021. 06. 18. - 13:44, Darth Cupsy írta:

meg ahogy a droidja le ereszkedik

Todo... pedig egyszer már ő is felrobbant. :) Kis arrogáns droid, az egyik legunszimpatikusabb a gépek között. 

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Dögös rész volt. Először kicsit lagymatagon indult, de aztán öttek a V-szárnyúak, amivel máris feldobták az epizódot, utána meg a többi. A kaminoiak mesterkedése roppant érdekes mellékszál, ami most úgy tűnik, szorosan összefonódott a főszállal. Cad Bane megjelenésekor nagyjából olyan pofát vágtam, mint Hux, amikor elsült... mármint a Csillagpusztító. :D Eszembe sem jutott, hogy ő is feltűnhetne ebbe a szériába. Valahogy mindig úgy gondoltam, hogy ő egy élőszereplős szériában jelenhetne meg, például a Book of Boba Fett-ben, mint addigra vén duros fejvadász. Pedig aztán adta magát, hiszen a Bad Batch a TCW folytatása, Cad Bane pedig annak a sorozatnak egy jól ismert arca.

 

Amikor párbajozni kezdett Hunterrel, aggódtam, hogy Cad máris megy a levesbe, hogy a tervezett Boba általi halált átadták Hunternek. De hála az égnek nem, sőt kellemes meglepetésként ért, hogy kis híján Hunter hullott el. Amúgy a Phase I és II páncélok mennyivel jobbak már a rohamosztagos páncéloknál. Nem cask az, hogy az utóbbiakban semmit sem látni rendesen, de több alkalommal is átvészeltek már klónok mellkaslövést. Hát igen, a KNH még nem spórolt semmin, pláne nem a klónok életén.

 

Emellett azt hittem, Crosshairt elfogják és majd neki is kiműtik a fejéből a chipet. Erre szegényt kis híján felgyújtották. Eléggé lerobbant a rész végére. De azért még így sem nyugszik, nem semmi.

 

Kíváncsi leszek, hogyan fognak a 99-esek Omega nyomára bukkanni. Egyetlen nyomuk Fennec Sand - és itt jön a képbe, hogy milyen jó, hogy legalább ezt megtudták Cidtől. Gondolom megrpóbálják felkutatni, aztán majd Wreckerrel egy direct hit (:lol2:) keretében szépen megkérdi, ki a megbízója. Aztán megrohamozhatják Kaminót. Szegény Kamino, béke vizeire.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

 

2021. 06. 18. - 19:38, Ody Mandrell írta:

Bennem korábban az is felmerült, hogy elkapják és belőle is kiveszik a chipet. A mai rész után már inkább tekintek rá nemezisként. Szerintem meg fog halni, a rossz oldalon

 

Szerintem is, max. egy jól ismert a "jó cél érdekében feláldozom magam" féle megváltást tudnék elképzelni, de nem igazán hajlok erre. Ebben a részben ahogy élve megsütné a BB-t a hajtóművel az nagyon rideg. Aztán persze aki másnak vermet ás... :D 

De ebből meg ahogy te is írtad:

 

2021. 06. 18. - 17:54, Ody Mandrell írta:

Talán még fanatikusabban is viselkedett, mint előtte. 

 

Nekem már-már az a benyomásom, hogy oké, hogy van chip, de Crosshair viselkedésének egy jelentős hányada már nem csak annak tudható be, szerintem már személyes a dolog.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2021. 06. 18. - 20:21, Darth Cupsy írta:

Szerintem is, max. egy jól ismert a "jó cél érdekében feláldozom magam" féle megváltást tudnék elképzelni, de nem igazán hajlok erre. Ebben a részben ahogy élve megsütné a BB-t a hajtóművel az nagyon rideg. Aztán persze aki másnak vermet ás...

Eleve unszimpatikus nekem a fickó. A jó oldalon se tudtam érte rajongani. A helyén van. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát mi volt ez a rész... te jó ég!! :D Nem találom a szavakat, annyira ott volt minden. Igazából Cad Bane volt a legkevesebb aki miatt ennyire erős volt ez az epizód, de egyszerűen nem tudok napirendre térni afelett, amilyen lazán és egyszerűen egyszer csak feltűnt és úgy dominálta a pisztolypárbajos jelenetet ahogy csak a legnagyobbak tudják. Minden mozdulatából érződött, hogy ez a csávó nagyon tudja mit csinál és még az eddig a legkompetensebb és kifejezetten vezető szerepben látott Hunter is eltörpült mellette. A rész sztárja ezzel együtt Crosshair, akinek a karakterét nagyon elvitték negatív irányba, de a feszültség ami a BB-el közös jelenetekben megvolt a sorozat legjobbjai között van. Bitang erős rész volt és az események csak most kezdenek majd bedurvulni. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2021. 06. 18. - 20:14, Dzséjt írta:

Kíváncsi leszek, hogyan fognak a 99-esek Omega nyomára bukkanni. Egyetlen nyomuk Fennec Sand - és itt jön a képbe, hogy milyen jó, hogy legalább ezt megtudták Cidtől. Gondolom megrpóbálják felkutatni, aztán majd Wreckerrel egy direct hit (:lol2:) keretében szépen megkérdi, ki a megbízója. Aztán megrohamozhatják Kaminót. Szegény Kamino, béke vizeire.

 

 

Lama Su bérelte fel Shand-et, is, meg ezek szerint Cad Bane-t is.  Most már tudjuk. 

Sajnálom hogy az ifjú Boba nem kap szerepet ebben. legalábbis nagyon úgy tűnik a dolog, eddig.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Láttam tegnap este, de nem volt már időm írni :D a lényeg a lényeg: atomjó volt, a legjobb rész a sorozatban, Cad Bane feltűnése és Omega elrablása pedig feltette az i-re a pontot. Egyfajta vízválasztó rész is, most már nemcsak a menekülésről szól a 99-esek élete, hanem Omegát is vissza kéne hozni.

 

Egyúttal választ is kaptunk, hogy a fejvadászokat a Kaminoikat bérelték fel, és hát ki más, természetesen a legjobbjuk (legalábbis abban a korszakban) oldotta meg a feladatot.

 

Először amúgy azt hittem, hogy na, akkor Cad Bane itt hal meg, szintén párbajban, ahogy a korábbi befejezetlen és kiadatlan TCW történetben, de örülök, hogy nem így lett. Persze ettől még érheti a veszte ebben a sorozatban. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2021. 06. 19. - 7:02, Yoda József írta:

Láttam tegnap este, de nem volt már időm írni :D a lényeg a lényeg: atomjó volt, a legjobb rész a sorozatban, Cad Bane feltűnése és Omega elrablása pedig feltette az i-re a pontot. Egyfajta vízválasztó rész is, most már nemcsak a menekülésről szól a 99-esek élete, hanem Omegát is vissza kéne hozni.

 

Egyúttal választ is kaptunk, hogy a fejvadászokat a Kaminoikat bérelték fel, és hát ki más, természetesen a legjobbjuk (legalábbis abban a korszakban) oldotta meg a feladatot.

 

Először amúgy azt hittem, hogy na, akkor Cad Bane itt hal meg, szintén párbajban, ahogy a korábbi befejezetlen és kiadatlan TCW történetben, de örülök, hogy nem így lett. Persze ettől még érheti a veszte ebben a sorozatban. 

 

Ha Cad Bane igazán formában van, hatalmas pusztitást tud végezni, akár a klónok között, akár máshol.  Láthattuk a TCW-ben, mennyire halálos Bounty Hunter ő igazából.  

Itt most az lesz a kérdés, hogy Shand hogy fogja ezt nézni, hogy elorozzák előle a zsákmányt. Az az a tőkét. Omega itt a tőke most, méghozzá nem is kevés tőke, szerintem.  :D  
Ja és akkor a BB tagjai is beleszólnak majd ebbe, tuti. :P  

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Annyi feszültség volt ebben az epizódban, ami akár háromra is elég lenne. Crosshair könyörtelen, ellentmondást nem ismerő stílusát már nem csak a biochipnek tudnám be. Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy ő már tényleg gyűlöli a Bad Batch tagjait és ugyan az előző részben annak ágyaztak meg, hogy el lehet távolítani a klónokból a chipet, itt számára szerintem nem egy megváltás, hanem sokkal inkább egy bukás van előkészítve. Ebben komoly szerepet kapott az, amit itt művelt hőseink ellen. Képes lett volna elevenen elégetni őket a hajtóműben és végig a halálukat akarta, ugyan nem járt sikerrel és még ezt is betudhatjuk annak, hogy nem önszántából csinálta és nem uralja a gondolatait, de itt már erőteljesen kezdt túlmenni a határon. Amikor Wrecker fordult ellenük és megtámadta Omegát, az is félelmetes volt, de nem volt ennyire elrugaszkodott, mint ahogy Crosshair bánt velük és ő már kezd annyira elsüllyedni a Birodalom bugyrában, hogy nehezen lehetne visszatéríteni, még akkor is, ha kivágják belőle a chipet. Ennek a fordulatnak egyébként örülnék is, ha ő végül nem térne vissza közéjük, hanem akár a chip eltávolítása után is ellenséges érzelmekkel viseltetne irántuk, így bemutatva, hogy akár önszántából is lehet valaki gonosz és a Birodalom szimpatizánsa. Ettől még a klónok helyzete nem lenne kevéssé drámai, de nem lehetne mindent annak a számlájára írni, hogy "csak parancsra tettem" a chip miatt.

 

Cad Bane belépője zseniálisra sikeredett. Ahogy megpillantjuk a halott klónok holttesteit és elkezdejük érezni azt a sejtelmes atmoszférát, ami körbelengi az egész jelenetet már tudjuk, hogy baj van. Aztán a western zenére egyszer csak megjelenik Cad Bane, félrebillenti a kalapját, megigazítja piszkát a szájában és teljesen olyan volt, mintha Clint Eastwood elevendett volna meg a dollár-trilógiából. Faltam minden pillanatát ennek a jelenetsornak! Én korábban már elkönyveltem magamban, hogy Banet nem valószínű, hogy látom még mozgóképen és most majdnem tíz év után egyszer csak megjelenik... ezt még mindig nehéz feldolgozni. Valójában ezért ő a kedvenc fejvadászom, amit itt is láthattunk, az ő stílusát, karizmáját, laza eleganciáját egyetlen kollégája sem tudta visszaadni, a space western vonal itt ért a csúcsára ebben a galaktikus pisztolypárbajt megelevenítő jelenetben. A kamerakezelés, a beállítások, a zene mind mind annyira a helyén volt és annak is örültem, hogy Bane győzött most itt, ez annyira az ő pillanata volt. 

 

Ami még felkeltette az érdeklődésemet, az Lama Su és Rampart beszélgetése volt. Abban a jelenetben nagyon úgy tűnt, hogy a kaminoiak eléggé sarokba vannak szorítva. A Birodalom kényelmesen berendezkedett a Kaminón és nem úgy tűnik, hogy igazán partnerként kezelnék a "vendéglátóikat". Lama Sunak külön módszerekhez kell folyamodnia, hogy célt érjen és továbbra is nagyon bízik ebben a projektben, amivel biztosíthatják a jövőjüket, de nekem ennek az egész kapcsolatnak a dinamikájából úgy tűnik, hogy nincs igazán szükségük rájuk a birodalmiaknak. Tegyük fel, hogy Omegából tényleg meg tudják csinálni az új szuperkatonát... akkor a Birodalom miért ne vehetné át az irányítást Kamino felett és megcsinálják maguk az egészet, anélkül, hogy a kaminoiak függésében lennének és jelentős honoráriumot kellene fizetni nekik ezért? Szerintem eléggé naivan kapaszkodik abba Lama Su, hogy fenn tudja tartani a tevékenységük jelentőségét, de mentségére legyen mondva, hogy ő nem látja át úgy Sidious terveit, hogy a klónokra csak egy eszközként volt szüksége a hatalomba bebetonozódó Palpatinenak. 
A fejvadászos szál ennek kapcsán még érdekes lehet, nagyon adnám, ha most már mégis feltűnne Boba Fett és lenne közöttük valami showdown Cad Bane-nel, meg Fennec Shanddel, de a Bad Batch csapat is nagyobb sebességi fokozatba fog kapcsolni. Omega jelentette számukra azt, ami egy új célt és küldetést adott nekik ebben az új helyzetben (meg is jegyzi Echo, hogy inkább Rex-el kellett volna menniük) és miatta ők is egy kicsit új, óvó, gondoskodó szerepben tűntek fel a korábbi céltudatos kemény katonaélet helyett. Most, hogy Omega kikerült a képből a BB tagjai egy kicsit ismét régi önmaguk lehetnek, azok a katonák akiknek keményen le kell csapni az ellenségre. Nagyon várós a folytatás!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2021. 06. 19. - 21:01, Cpt. Rex írta:

Itt most az lesz a kérdés, hogy Shand hogy fogja ezt nézni, hogy elorozzák előle a zsákmányt.

Amennyiben Bobával már itt összeállt Fennec, akkor sanszos a konfrontáció a két fejvadász között.

 

2021. 06. 20. - 13:14, Wilde írta:

akkor a Birodalom miért ne vehetné át az irányítást Kamino felett és megcsinálják maguk az egészet, anélkül, hogy a kaminoiak függésében lennének és jelentős honoráriumot kellene fizetni nekik ezért? Szerintem eléggé naivan kapaszkodik abba Lama Su, hogy fenn tudja tartani a tevékenységük jelentőségét, de mentségére legyen mondva, hogy ő nem látja át úgy Sidious terveit, hogy a klónokra csak egy eszközként volt szüksége a hatalomba bebetonozódó Palpatinenak. 

Lamas Su-ban fel se merül, hogy megszállhatják őket. Ő még mindig az üzleti viszonyban hisz, és nem látja, hogy a partner itt mér nem a Köztársaság hanem egy diktatúra. Bármikor bekebelezhetik a bolygót. Számítok is erre.

 

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2021. 06. 20. - 13:14, Wilde írta:

Annyi feszültség volt ebben az epizódban, ami akár háromra is elég lenne. Crosshair könyörtelen, ellentmondást nem ismerő stílusát már nem csak a biochipnek tudnám be. Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy ő már tényleg gyűlöli a Bad Batch tagjait és ugyan az előző részben annak ágyaztak meg, hogy el lehet távolítani a klónokból a chipet, itt számára szerintem nem egy megváltás, hanem sokkal inkább egy bukás van előkészítve. Ebben komoly szerepet kapott az, amit itt művelt hőseink ellen. Képes lett volna elevenen elégetni őket a hajtóműben és végig a halálukat akarta, ugyan nem járt sikerrel és még ezt is betudhatjuk annak, hogy nem önszántából csinálta és nem uralja a gondolatait, de itt már erőteljesen kezdt túlmenni a határon. Amikor Wrecker fordult ellenük és megtámadta Omegát, az is félelmetes volt, de nem volt ennyire elrugaszkodott, mint ahogy Crosshair bánt velük és ő már kezd annyira elsüllyedni a Birodalom bugyrában, hogy nehezen lehetne visszatéríteni, még akkor is, ha kivágják belőle a chipet. Ennek a fordulatnak egyébként örülnék is, ha ő végül nem térne vissza közéjük, hanem akár a chip eltávolítása után is ellenséges érzelmekkel viseltetne irántuk, így bemutatva, hogy akár önszántából is lehet valaki gonosz és a Birodalom szimpatizánsa. Ettől még a klónok helyzete nem lenne kevéssé drámai, de nem lehetne mindent annak a számlájára írni, hogy "csak parancsra tettem" a chip miatt.

 

Cad Bane belépője zseniálisra sikeredett. Ahogy megpillantjuk a halott klónok holttesteit és elkezdejük érezni azt a sejtelmes atmoszférát, ami körbelengi az egész jelenetet már tudjuk, hogy baj van. Aztán a western zenére egyszer csak megjelenik Cad Bane, félrebillenti a kalapját, megigazítja piszkát a szájában és teljesen olyan volt, mintha Clint Eastwood elevendett volna meg a dollár-trilógiából. Faltam minden pillanatát ennek a jelenetsornak! Én korábban már elkönyveltem magamban, hogy Banet nem valószínű, hogy látom még mozgóképen és most majdnem tíz év után egyszer csak megjelenik... ezt még mindig nehéz feldolgozni. Valójában ezért ő a kedvenc fejvadászom, amit itt is láthattunk, az ő stílusát, karizmáját, laza eleganciáját egyetlen kollégája sem tudta visszaadni, a space western vonal itt ért a csúcsára ebben a galaktikus pisztolypárbajt megelevenítő jelenetben. A kamerakezelés, a beállítások, a zene mind mind annyira a helyén volt és annak is örültem, hogy Bane győzött most itt, ez annyira az ő pillanata volt. 

 

Ami még felkeltette az érdeklődésemet, az Lama Su és Rampart beszélgetése volt. Abban a jelenetben nagyon úgy tűnt, hogy a kaminoiak eléggé sarokba vannak szorítva. A Birodalom kényelmesen berendezkedett a Kaminón és nem úgy tűnik, hogy igazán partnerként kezelnék a "vendéglátóikat". Lama Sunak külön módszerekhez kell folyamodnia, hogy célt érjen és továbbra is nagyon bízik ebben a projektben, amivel biztosíthatják a jövőjüket, de nekem ennek az egész kapcsolatnak a dinamikájából úgy tűnik, hogy nincs igazán szükségük rájuk a birodalmiaknak. Tegyük fel, hogy Omegából tényleg meg tudják csinálni az új szuperkatonát... akkor a Birodalom miért ne vehetné át az irányítást Kamino felett és megcsinálják maguk az egészet, anélkül, hogy a kaminoiak függésében lennének és jelentős honoráriumot kellene fizetni nekik ezért? Szerintem eléggé naivan kapaszkodik abba Lama Su, hogy fenn tudja tartani a tevékenységük jelentőségét, de mentségére legyen mondva, hogy ő nem látja át úgy Sidious terveit, hogy a klónokra csak egy eszközként volt szüksége a hatalomba bebetonozódó Palpatinenak. 
A fejvadászos szál ennek kapcsán még érdekes lehet, nagyon adnám, ha most már mégis feltűnne Boba Fett és lenne közöttük valami showdown Cad Bane-nel, meg Fennec Shanddel, de a Bad Batch csapat is nagyobb sebességi fokozatba fog kapcsolni. Omega jelentette számukra azt, ami egy új célt és küldetést adott nekik ebben az új helyzetben (meg is jegyzi Echo, hogy inkább Rex-el kellett volna menniük) és miatta ők is egy kicsit új, óvó, gondoskodó szerepben tűntek fel a korábbi céltudatos kemény katonaélet helyett. Most, hogy Omega kikerült a képből a BB tagjai egy kicsit ismét régi önmaguk lehetnek, azok a katonák akiknek keményen le kell csapni az ellenségre. Nagyon várós a folytatás!

 

Crosshair-nek vége van, főleg miután meg is égett egy picit az arca. Most fogja igazán gyűlölni a BB-t, Omegával együtt. 

Szinte 0 annak az esélye, hogy Crosshair a régi lesz, ez már személyes dolog is innentől kezdve!  

Sajnálom, hogy egyik elképzelésem sem jöttbe idáig, igy már nincs értelme ezen gondolkodni, hanem egyszerűen csak követni a sorozatot, részről, részre.  

 

Nagyon emlegeti a nép, a legendákban emlegetett Kamino Uprising story vonalat. 

Klónozói gondolkodásmenet vs Birodalmi törekvések. Rampart egyre jobban elnyomja Lama SU Kaminoi miniszterelnököt, és ennek hamarosan lesz következménye, már lehet érezni is, a feszültséget..

Rampart fogja ezt az ellentétet elmélyiteni, és hamarosan kirobbantani, a lekezelő, kiméletlen stilusával. 

Látszik rajta, mennyire lenézi a klónozókat, szinte meg sem hallgatja őket. A birodalom szolgái, ez Kamino sorsa, a látottak alapján. 

 

Omegára kicsit visszatérve. 

Láttam egy videót youtube-on. Star Wars Explained csatornától. 

Azt boncolgatta a tag, mi van akkor, ha Omagának is van Inhibitor Chipje, csak az ami neki van, teljesen más célt szolgál, mint a reg. klónok esetében. 

Igy utólag tényleg érdekes volt, mennyire állitotta Omega, márpedig neki nincs chip a fejében. Nincs ,vagy nem tud róla esetleg???

Ha nincs akkor oké, de ha van, akkor mi célt szolgál az övé?  

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

10 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Sajnálom, hogy egyik elképzelésem sem jöttbe idáig, igy már nincs értelme ezen gondolkodni, hanem egyszerűen csak követni a sorozatot, részről, részre.  

Ez csak azt jelenti, hogy meg tud lepni a sorozat. :) A teóriákkal amúgy nincs semmi baj.

 

12 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Omegára kicsit visszatérve. 

Láttam egy videót youtube-on. Star Wars Explained csatornától. 

Azt boncolgatta a tag, mi van akkor, ha Omagának is van Inhibitor Chipje, csak az ami neki van, teljesen más célt szolgál, mint a reg. klónok esetében. 

Igy utólag tényleg érdekes volt, mennyire állitotta Omega, márpedig neki nincs chip a fejében. Nincs ,vagy nem tud róla esetleg???

Ha nincs akkor oké, de ha van, akkor mi célt szolgál az övé?  

Ez érdekes gondolat. Ha kiderülne, hogy az ő fejébe is van chip....az ütne!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Fantasztikus rész volt, így teljesüljön minden kívánságom (múlt héten reménykedtem benne, hogy Crosshair és a Kamino hamarosan visszatér). Az animáció már-már tökéletes, a Bracca hihetetlenül látványos helyszín. Ha ilyen ütemben halad a SW animáció, bele se merek gondolni, hogy fognak kinézni az eljövendő Star Wars animációs sorozatok.

 

Crosshair képében most már formálódik egy rendkívül egyedi és szomorú sorsú villain karakter, aki egy személyben megtestesíti a félrehajított klónkatonák tragikus sorsát. Mindezek után most már reménykedem abban, hogy hőseinknek nem sikerül visszaállítani a maguk oldalára. Az túl meseszép lenne.

 

Persze az epizódot a végére Cad Bane hirtelen felbukkanása vitte el. Mikor is láthattuk utoljára a duros fejvadászt mozgóképen? 9 éve? Brutális, hogy repül az idő. Bane egyetlen lövéssel megmutatta, miért ő a valaha volt egyik legjobb fejvadász a Galaxis történetében. Az amúgy kiváló lövész Hunternek semmi esélye sem volt ellene. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kaminóiak milyen saját játékot űznek, de a duros felbérlésével egyértelműen átlépték azt a bizonyos Rubicont és a Birodalomnak lassacskán velük is számolni kell. Egyébként is az az érzése az embernek, mintha a Kaminóra a Birodalom már csak pusztán megszállt bolygóra tekintenének, ahol ők dirigálnak, még ha udvariasságból egyelőre együttműködnek Lama Su miniszterelnökkel. Rampart azonban itt már jól láthatóan utasítást adott a kaminóinak, szóval kezd ez a társulási viszony nagyon eltolódni egy jól felismerhető alárendeltségbe.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.