Jump to content

2x01 - The Holocron Heist


Recommended Posts

1. rész - Holocron Heist / Holokronhajsza

 

epguide201.jpg

 

Írta: Paul Dini

Rendezte: Justin Ridge

 

Helyszín: Felucia, Coruscant

 

Szereplők:

Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor

Anakin Skywalker - Matt Lanter

Ahsoka Tano - Ashley Eckstein

Cad Bane - Corey Burton

Yoda - Tom Kane

Mace Windu - Terrence "TC" Carson

Todo 360 - Seth Green

Jocasta Nu - Flo DiRe

Cato Parasitti - Gwendoline Yeo

Ord Enisence - Dee Bradley Baker

Palpatine kancellár (Darth Sidious) - Ian Abercrombie

Plo Koon - James Arnold Taylor

Rex százados - Dee Bradley Baker

Cody parancsnok - Dee Bradley Baker

Wolffe parancsnok - Dee Bradley Baker

Warthog (V-19 Torrent vadászpilóta) - Dee Bradley Baker

Boost közlegény - Dee Bradley Baker

Sinker őrmester - Dee Bradley Baker

Kit Fisto - Phil LaMarr

Aayla Secura - Jennifer Hale

Luminara Unduli - Olivia d'Abo

Bolla Ropal - Dee Bradley Baker

Harci droidok - Matthew Wood

R7-F5

 

Történet

Obi-Wan, Anakin és Ahsoka hősiesen küzdenek a Felucia bolygóért, ám hiába. Nem bírnak a droidokkal, így Plo Koon segítségével kénytelenek visszavonulni. A Jedi Tanács visszahívja őket a Coruscantra, ahol Ahsoka Tanot, a Felucian történt engedetlensége miatt a Jedi Archívum védelmére osztják be. Eközben Darth Sidious felbéreli a hírhedt fejvadászt, Cad Bane-t, hogy törjön be a Jedi Templomba és lopjon el egy holocront.

 

Érdekességek

- Mikor Plo Koon csapatai leszállnak a Felucian, egy cameo erejéig feltűnik Boost és Sinker, akik az 1x02 Ébredő Rosszakarat (Rising Malevolence) című részben együtt raboskodtak Plo Koonnal és Wolffe parancsnokkal a mentőkabinban. A parancsnok szintén feltűnik eme epizód elején, ő az a klón, aki a Venator csillagromboló hídján a parancsokat adja. Érdekesség, hogy Wolffe az első évad óta elvesztette az egyik szemét.

- Az epizódban az összes Jedi lovag feltűnik, akik szerepeltek az első évadban és nem haltak meg.

- A rész elején a csillagromboló kapitánya azt parancsolja a tüzéreknek, hogy koncentráljanak a hajó bal oldala felől támadó cirkálóra. Ez érdekes, mert a nyitójelenetek egyikében azt látni, hogy az összes szeparatista hajó a csillagrombolók jobb oldala felé tart.

- A szkriptben szerepelt a cereai Jedi mester, Ki-Adi-Mundi is, aki részt vett volna a Tanács ülésén. Azonban a modellje nem készült el időben, így a helyére Kenobit ültették be, aki az ep3-ban Ki-Adi mellett foglalt helyett. A mester feltűnik majd a második évad folyamán.

- A holocronokat Tom Veitch és Cam Kennedy találta ki az 1991-1992 között kiadott Sötét Birodalom (Dark Empire) képregényekhez. Azóta többször is feltűntek az EU-ban, mozgóképen azonban eddig nem esett róluk szó. Az ep2-höz ugyan legyártottak három különböző holocront is, a filmbe azonban nem kerültek bele, viszont láthatóak a Képes Enciklopéda (Visual Dictionary) című könyvben.

- Az alvilági épületek falára a következők vannak írva aurebesh-ül: ,,A Lyuk" (,,The Hole") és ,,Lila Volt" (,,Purple Wer").

- Bolla Ropal adatlapján a következők szerepelnek aurebesh nyelven:

 

ROPAL, BOLLA

SZÜLŐVILÁGA - RODIA

KÉPESSÉG: KÉRDÉSES

FENYEGETÉSI POTENCIÁL: MINIMÁLIS

MINDEN EGYÉB INFORMÁCIÓ KORLÁTOZVA

 

- Az aurebesh betűk Cato/Ord billentyűzetén fejjel lefelé vannak.

- Cad chip-bombáin ez a felirat olvasható: ,,Visszaszámlálás a halálig" (,,COUNTDOWN TO DEATH").

- Az egyik LAAT/i orrára Plo Koon egységének jelét festették fel, mely a Jedi arcát és két klón sisakot ábrázol. A felirat azt jelenti, hogy ,,Plo Tesói" (,,Plo's Bros").

S02E01.jpg

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel és a felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hát ismét itt vagyunk!

Vagy mondhatnám azt is h: ive been waiting a long time for this moment... :D

 

Hát ez a rész nekem sokkal jobban tetszett, mint a második.

Az egésznek volt egy Klónok támadása hangulata. Coruscant, az alakváltó, a Jedi templom.

ÉS hát jó volt látni a régi arcokat: értsd itt Fistot. :D

Igazából megint nehéz lenne felsorolni az összes pozitívumot, én inkább a negatív dolgot írnám le, ami eléggé zavar engem, és az Ashoka. Nagyon nem tetszik hogy ő vette át szinte teljesen Anakin szerepét, az engedetlen Jedit.

Ebben a részben is jól látszott, de a következőben méginkább.

 

Nagyon ötletes volt a rész, nagyon látványos, Cad Bane egy állat, úgy érzem még sok galibát fog okozni.

És külön örülök hogy szinte semmilyen kiszivárgott anyagot nem néztem meg, így minden meglepiként ért! :evil:

Ez a rész nálam simán 8/10es.

Link to comment
Share on other sites

Én is megtekintettem. Hm... egész jó rész(ek) voltak, és nekem is az első tetszett jobban.

Jól eltalált ötlet volt az alakváltó használata, sok érdekes dolgot tudnának még kihozni belőle. Jó volt látni Nu mestert is harcban :evil:

A kis robot pedig Marvinra emlékeztetett a Galaxis Útikalauzból

Cad Bane kiváló távozása...

Link to comment
Share on other sites

Nagyon jó kezdete volt ez a rész a második évadnak. Felucia-t jó volt látni. Todo 360 jópofa kis droid volt, sajnáltam, hogy feláldozták szegényt- Kemény ez a Cad Bane, na de egy fejvadász ennyire ki tud játszani egy csomó Jedit? Még több bajom is van vele, de azt a második részhez írt postomban fejteném ki.

Tudom nem valami nagy elemzés volt benne, de inkább a negatívumokat soroltam fel. Amúgy Cad Bane tényleg az az igazi agyafúrt rossz fiú. Ezért eltalálták, de számomra túlértékelt egy picit. :(

Link to comment
Share on other sites

Ott folytatódott minden, ahol a Hostage Crisis abbamaradt. Bane! Ez a pali ott van a szeren. :P Féltem tőle, hogy túl lesz spilázva, de egyelőre erről szó sincs. Ő maga sem hatolt volna be a templomba, ha nincsenek a tervrajzok. Azok birtokában pedig már szinte gyerekjáték volt egy olyan kaliberű fejvadászbak mint ő. A Seth Green hangján megszólaló kis droidja is telitalálat volt, én is sajnáltam a halálát. Szerintem nagyon agyafúrt tervet eszelt ki Bane, mert az egész a megtévesztésre alapult. azt tette fel a koronát, amikor Anakin és Obi a kis lyukon az irányító terembe mentek. :(

 

Ashoka már az első évadban is vétett kisebb nagyobb hibákat, és ezért is örültem, hogy már az első évad elején elmeszelik valami megfontolatlanságért. A rész elején látható csata remek volt, nem mellesleg pedig piszok látványos. Az esti Jedi templomnál pedig nincs hangulatosabb. :P Gyorsan felmentette magát a padawan, hisz az archívumban példamutatóan viselkedett és cselekedett. Jó volt viszont látni Jocasta Nu -t, bár kissé megijedtem, hogy meghalt attól a nagy ütéstől. Szerencsére csak elkábult.

 

Két furcsaság volt számomra a részben. Az első az Parasitti 'köpése' volt. Vajon miért árulta el Bane tervét? A másik pedig Yoda jövőbe látása. Meglepően tisztán érzékelte az ellenség terveit.

 

Egyébként remek rész volt, kissé más hangulatú mint az első évad epizódjai, de ezt vártuk. Ja igen. Volt EPIII -as Jedi templom zene is. :P

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

ami eléggé zavar engem, és az Ashoka. Nagyon nem tetszik hogy ő vette át szinte teljesen Anakin szerepét, az engedetlen Jedit.

És ez miért baj? Ő eleve ilyen karakter volt már az elejétől kezdve. Szerintem a ebből fakad majd a végzete is. Nem lehet egy minta padawan, abban nincs semmi izgalmas. :(

Link to comment
Share on other sites

Nem volt rossz, most a betörés azért hihetőbb volt, bár azért van egy-két dolog ami gyanús.Pl, Yoda simán megérzi, hogy betörnek a Jedi-Templomba, de az EP3-as támadást nem.

A másik, hogy egy nagyon fontos kristályt miért nem a Templomban őriznek, miért egy mezei Jedinél van?Mi van akkor ha elesik a harcmezőn, oda a kristály?

Bane az nagyon jó fej.

Link to comment
Share on other sites

Arról nem beszélve, hogy akkor Yoda sokkal messzebb volt és nem a Templomban. Bár elvileg Anakin dühét is megérezte, tehát valamit tud az öreg. :(

 

A rész nem volt rossz. Igazából túlságosan mély kritikát nem is tudok róla mondani, mert egyszerűen hagytam magam elvarázsolni. Simán felvettem megint a fonalat, ahol a múltkor abba hagyták és jó érzés volt visszatérni ebbe a scifi világba.

 

Külön tetszett az elején az űrcsata kidolgozása, illetve ahogy a hatalmas virágok között harcoltak. Az Ep. III.-ban is ott ölték meg a twilek Jedi mestert, nem?

 

Ashoka engem nem idegesít, mert az ártatlansága és naívsága magával ragadja a nézőt, ami szerintem egy klassz írói fogás.

Link to comment
Share on other sites

Külön tetszett az elején az űrcsata kidolgozása, illetve ahogy a hatalmas virágok között harcoltak. Az Ep. III.-ban is ott ölték meg a twilek Jedi mestert, nem?

 

Ashoka engem nem idegesít, mert az ártatlansága és naívsága magával ragadja a nézőt, ami szerintem egy klassz írói fogás.

Igen az Felucia, és ott hal meg Aayla. Ashokáról nekem is pont ez a véleményem.

Link to comment
Share on other sites

Nos, elöljáróban annyit, hogy örülök az évadkezdésnek. :( Bár én jobban örültem volna egy olyan, a Star Wars általános mondanivalójával is foglalkozó első epizódnak, mint amilyen az Ambush volt az előző évadban, de miután ez már egy folytatás, az 1. évadé, és általános elvárás volt, hogy a Hostage Crisis után a Bane-szálat fogják tovább vinni, így ezen nem lehet csodálkozni.

 

Ettől eltekintve tetszett az epizód, különösen a helyszínei, Felucia gyönyörű szines világa és a Jedi templom, ez utóbbi gyakrabban is szívesen látnám. A Jedi könyvtárat nagyon hangulatos helynek tartottam már az Ep2 óta, örülök, hogy egy epizódban közelről is feltűnt, és én (Ahsoka-val ellentétben) szívesen böngésznék a világító ?könyvek? között. A történet kellemes volt, egy új titokzatos tárgy, a holokron bevezetése jó ötlet, bár ettől a történet kicsit kincsvadász jelleget öltött, de ez végül is nem baj, az új évad új stílust is vihet. Viszont két karakter mostani szereplése nem volt telitalálat most, és ez Bane és Ahsoka.

 

Úgy érzem, Bane most nem volt olyan karakteres, mint a Hostage Crisis-ban, jellegtelenebbnek találtam, de ez nyilván változhat még, mert a folytatást még nem láttam.

Ami jobban zavart, az Ahsoka viselkedése. Az engedetlenségét már én is kissé túlzásnak tartom. Nincs rendben, hogy ennyire öntörvényű és a hasonló okból már eddig hozott téves döntéseiből sem sikerült tanulnia (ilyen pl. a Storm over Ryloth általa vezetett légi támadása, ahol szinte az egész osztagát elveszítette a makacssága ás helyzet téves megítélése miatt ? és az nem is volt még olyan régen?). Egy ilyenfajta viselkedés a Kiválasztottól elfogadható, de egy normál padawantól , aki kisgyerekkora óra a Rendben nevelkedett, már erős túlzás. Már ott tartunk, hogy zabolátlanabb, mint Anakin, pedig ez nem jó irány a történet szempontjából, mert elveszi Anakinnak a többi Jeditől eddig erősen eltérő habitusának élét. Ezek után hogy lehetne azon csodálkozni, hogy mindent felrúg majd a felesége életének féltése miatt? Hiszen Ahsoka a maga szintjén is hasonlóan erőteljesen kérdőjelez meg alapigazságokat (pl. hogy engedelmeskednie kell mesterének), ráadásul nem is hatalmas és nemes célok, hanem csak a saját ötletei miatt. Én szeretem, hogy Ahsoka kezdeményező és önálló, de ez a fajta rakoncátlansága, különösen a Ryloth-i eset után, már nem jó irányba visz. Legyen egyedi, és az is jó, hogy Anakinra hasonlít, de ne szárnyalja őt ilyenben túl.

 

No, de mindjárt nézem a folytatást, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a holokronnal. :P

Link to comment
Share on other sites

Jó, én ezt elfogadom őt önmagában nézve és a mindenki által nagyjából sejthető jövőjét illetően, de csak ismételni tudom: épp Anakin miatt, hogy még őt is túlszárnyalja, az engedetlenségének mértéke számomra sok. Ennél kisebb problémák miatt is kiírhatnák később, ha ez az egész célja.

De persze lehet, hogy tévedek, és ha így lesz, akkor el fogom ismerni. :( Most azonban nagyon ez a véleményem.

Link to comment
Share on other sites

Ebben is, meg a másik részben is megmutatkozik az, amiért nem zárom teljesen a szivembe a sorozatot. Nevezetesen itt a Felucia-i harc meg a jedi mester elfogása.

Könyörgöm, miért nem lehet ezeket jobban kifejteni? Számomra sokkal izgalmasabb lettek volna, mint az űrhajón lévő hosszadalmas fiaskó. Vagy kicsit tolták volna a történéseket és +1 részt vezetnek be ennek a végén...

Link to comment
Share on other sites

Engem nem zavar, hogy Ashoka ilyen elvégre a mesterétől is ezt látja.Gondolom úgy fogja fel, hogy akkor ő is engedetlen lehet.Meg igazából nem érzem súlyosnak a mostani helyzetet, hisz felszállt a hajóra nem maradt ott a túlerő ellen harcolni.

Link to comment
Share on other sites

Az évad kezdése az én szememben kísértetiesen hasonlít a tavalyi mozifilmhez. Hogy a történet rögtön egy csata közepén indul, majd utána egy komolyabb cselekményszál veszi kezdetét. A különbség talán annyi, hogy a mozifilmmel ellentétben a feluciai csatát körülbelül három perc alatt letudták. Plo Koon megjelenését nem tartottam meglepőnek, elvégre már láttam a sneak peeket, másrészt pedig Dave Filoni kedvenc karaktere, és ahol lehetősége nyílik rá, ott biztosan belecsempészi majd a történetbe. Előkerült a Warthog névre hallgató klón pilóta is a Shipyards Of Doomból, nem számítottam rá, hogy viszont láthatom őt az előbb említett képregény elolvasása után. :( Obi-Wan jelentősségteljes tábornokként viselkedett, míg Ahsoka szokásához híven egy engedetlen padawanként. Nem csodálkozom azon, hogy nem látta át teljesen a csatát, mert azért tegyük hozzá, hogy a Felucia nem éppen egy ideális csatatér sajátos növényzete miatt.

Ahsoka tényleg egyre inkább átveszi azt a szerepet, amit eredetileg Anakinnak alkottak meg. Egy engedetlen padawan, aki rendszeresen szembeszegül a kapott paranccsal, és csak a saját feje után megy. Bár, Anakint időközben már lovaggá ütötték, meg egy kicsit benőtt már a feje lágya.

Jocasta Nu karaktere óriásit nőtt a szememben az epizód által. Az EPII.-ben egy arrogáns, öntelt, sértődékeny vénasszonynak tűnt, ezúttal pedig megismerhettük egy sokkal kedvesebb oldalát, ami természetesen szimpatikusabb, mint amilyen a filmben volt.

Továbbá tetszik a karakterek széleskörű használata, amire az első évadban ritkán volt példa, talán csak a Dooku Capturedben.

Cad Bane... Hozza a formáját. Továbbra is az egyik legütősebb főgonosz, akit eddig SW-ben láttam. A kis droidja, Todo 360 engem stílusilag EV-A4-D-re emlékeztetett a Lair Of Grievousből. Aranyos kis droid volt, Bane pedig rezzenéstelen tekintettel áldozta fel őt. Jah, és tetszik a jetpackkal felszerelt csizmája is. :P

Cato Parasitti nem volt valami ütős karakter, éppen hogy csak elment. Leginkább az alakváltó képessége volt az, ami lényeges volt az epizód kapcsán. Viszont amikor átváltozott Jocasta Nuvá látható volt, hogy milyen rutintalanul használja a fénykardot.

Yodának meglepően pontos megérzése támadt, ami számomra kicsit furcsának tűnt. Azt is észrevettem, hogy miután Bane megkezdte a behatolást a templomba, Anakin és Obi-Wan szála szinte teljesen elhanyagolható volt, mintha Bane önmagában elvinni a hátán az egész epizódot, amelyből mellesleg végig amolyan darkos EPII. hangulat áradt.

Összességében jó volt, de valahogy a Cargo Of Doom meglepően jobban tetszett, annak ellenére, hogy egy Krstic epizód.

7.5/10

Link to comment
Share on other sites

Jó volt viszont látni Jocasta Nu -t, bár kissé megijedtem, hogy meghalt attól a nagy ütéstől. Szerencsére csak elkábult.

Ne aggódj Ody, az EPIII. játékváltozatában Anakin gondoskodik erről a problémáról, méghozzá átszúrja a Palpatine orrú hölgy mellkasát... :(

Link to comment
Share on other sites

Nekem az volt még furcsa, hogy nem hallottuk Sidious teljes tervét. Megbízza ugyan Bane-t, hogy lopja el a holokront, de Ropalról és a terv többi részéről nem beszél.

Gondolom eleinte Sidious csak meggyőzni akarta, hogy vállalja el, komolyabban részletezni csak az után kezdhette, miután Bane elfogadta az ajánlatát.

Link to comment
Share on other sites

Megnéztem én is, és tetszett. Jó kezdés, bár apróbb hibákkal tarkítva. Az egyik ilyen, ami nagyon szemet szúrt az Yoda konkrét megérzése. Az én nézőpontomból érezheti a bajt, ahogy pl. Windu is mondta az EpIII-ban, hogy "I sense a plot to destroy the Jedi", de konkrétan azt megérezni, hogy be fognak törni a templomba, nekem kissé hiteltelen.

 

Maga a bejutás jó volt, tetszett, bár abban is volt egy kis ellentmondás, hogy Obi-wan szerint csak Jedik tudnak bejutni a Holocronokhoz, erre fel 5 másodperccel később Bane lazán felrobbantja a biztonsági rendszerét az ajtónak, és bemegy.

 

Összességében hangulatos rész volt, tetszett.

Link to comment
Share on other sites

kis ellentmondás, hogy Obi-wan szerint csak Jedik tudnak bejutni a Holocronokhoz, erre fel 5 másodperccel később Bane lazán felrobbantja a biztonsági rendszerét az ajtónak, és bemegy.
Gondolom legálisan értette a bejutást. ;) De mintha nem is ezt mondta volna, hanem valami olyasmit, hogy csak a Jedik tudják használni a holokront. Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Mikor tegnap megnéztem nagyon mámoros állapotban, igazán nem tetszett. Ami mondjuk azért lehetett, mert jórészt fel sem fogtam ;) Szóval ma már józanul újranéztem, és így már azért bejött. Kicsit mondjuk hirtelen, vagy inkább éles a váltás az előző részhez képest, hiszen ott éppen győzelemről beszéltek, meg, hogy végre lazíthatnak Anakinék, most meg már egy elveszett csata végén járnak. Ezt leszámítva viszont tetszett az epizód, mikor visszarázódtam.

Jó, hogy végre valaki hasznot adott a clawdite alakváltók képességeinek (az ep2-ben Zam Wesell-nek tök fölöslegesen találták ki ezt a képességet), ráadásul ezt megspékelték a frankó holo-másoló ruhával is, így teljes lett az álca (tegnapi állatomra jellemző, hogy végig azon morgolódtam, miért másolja Cato a ruhát, mikor Zem erre nem volt képes... el se jutottam a hologrammig, pedig elég jó látható).

Az is bejött, hogy sok ismert Jedi felbukkant, mint Plo Koon, Aayla Secura, Kit Fisto, Luminara Unduli, és "újként" üdvözölhettük Jokasta Nut is. Sőt, róla még azt is megtudtuk, hogy hajdan tagja volt a Jedi Tanácsnak. Mondjuk a filmekhez képest kicsit üresnek tűnt a Templom, még akkor is, amikor nem volt riadó. Bár persze ennek valószínűleg technikai korlátjai voltak, hiszen nincs digitáális Jedi statisztájuk :)

Ahsoka meg milyen jó harcos már. Eddig sem volt salambalam (hiszen lazán leállt Grievoussal, Ventressel), de itt valahogy még jobban elámultam. A vívás nagyon jól koreografált volt (eddig csak egy tetszett ennyire, a Kit Fisto vs Grievous). És képességeit a 2x02-ben tovább kamatoztatta :P

Link to comment
Share on other sites

Na, végre valahára sikerült megnéznem. :)

Nagyszerű, fantasztikus, hiper-szuper évadnyitás volt. ;) Másris bekerült a kedvenc részeim közé.

Felucia. Jó volt a csataindítás. Ahsoka engedetlensége elég súlyos. Most már látom, hogy au ilyen mozzanatoknak mi a célja. Ahsokát el kell tűntetni a sorozatból, de mivel ez rajzfilmsorozat és viszonylag gyerekbarát ezért nem ölik meg, hanem majd kirakják. Nyílván lesz még ilyen engedetlenkedős feluciás fiaskója.

Jocasta Nu tényleg sokkal kedvesebb. Itt is látszik, hogy Fiolini tiszteli az EU műveket, hiszen Nu nem halhatott meg, mert Vader fogja megölni.

Cad Bane tényleg egy állat. Sidious tervei alapján már elvállalta a még akkor is öngyilkosságnak tűnő feladatot. Szegény kis droidot sajnáltam. Bane szépen feláldozta. Az alakváltónak tényleg nem jutott jelentősebb szerep, gyakorlatilag Bane csicskása. És persze a végén őt is feláldozta. Bár nem nagyon tehetett mást, nem rohanhatott, hogy kiszabadítsa. Az alakváltó szerintem bosszúból köpte be, sejtette, hogy Bane nem fogja kihúzni a csávából.

Azt a Jedit, akinek az alakját a fejvadász felvette, megölték?

És milyen kristályt őriz a rodiai Jedi?

Egyébként 10-ből 10.

Link to comment
Share on other sites

Kicsit mondjuk hirtelen, vagy inkább éles a váltás az előző részhez képest, hiszen ott éppen győzelemről beszéltek, meg, hogy végre lazíthatnak Anakinék, most meg már egy elveszett csata végén járnak.
Szerintem ennek az lehet az oka, hogy jó pár hónap telik el az első és a második között.

 

 

Azt a Jedit, akinek az alakját a fejvadász felvette, megölték?

És milyen kristályt őriz a rodiai Jedi?

Egyébként 10-ből 10.

1. Az a jedi meghalt.

2. Ropal egy adatkristályra vigyáz, ami az erő érzékeny skacok adatait tartalmazza. A rész végén ezt szépen összefoglalják.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Ahsoka meg milyen jó harcos már. Eddig sem volt salambalam (hiszen lazán leállt Grievoussal, Ventressel), de itt valahogy még jobban elámultam. A vívás nagyon jól koreografált volt (eddig csak egy tetszett ennyire, a Kit Fisto vs Grievous). És képességeit a 2x02-ben tovább kamatoztatta :)

Igen, született harcos. :P Nem hiszem, hogy a háború előtt a kötelező gyakorlatokon kívül lett volna éles alkalma a fénykard párbajozást gyakorolni, mégis szinte az első megjelenésétől fogva remekül bánik a fegyverével. És hogy kislány létére semmitől sem fél, külön becsülendő (bár ha a SW-ban szereplő kevés női karakterre gondolok, szinte mindegyik ilyen ;)).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information